خودم می خواستم اینکارو بکنم ولی اصلا نمی شه گلد جمع کرد![]()
خودم می خواستم اینکارو بکنم ولی اصلا نمی شه گلد جمع کرد![]()
شما باید از منابعتون محافظت کنید در صورتی که اونا رو گذاشتی اطراف مپت و به راحتی با آرچر میشه زدشون
این مپی بود که من استفاده میکردم ( شیش ماه پیش ) مپ خوبی بود ...
ولی پیشنهاد میکنم تون هال رو بزارید بیرون ، خیلی بهتر میشه مپ رو چید
![]()
فروش اکانت از 50 تا 600 الی 700 هم من قیمت داشتم
لول 51 رو من 60 فروختم
حالا چه فرقی میکنه دوست عزیز![]()
اما نه اینطور نیست , اکثریت تیم از افراد در حیطه های فعالیتی مختلف تشکیل یک کمپانی رو دادن و هیچ ارتباطی با هم ندارن
چرا !؟ من تو هر اتک دارم بالای 150 هزار میزنم میلاد !
سطح تروفی رو تا 1400 برسون شاید وضع یکم بهتر بشه بعد دباره کاهش بده به 1250 تا 1350
شما خوبی دوست خوبم فقط چند نکته :
- Air Defense رو حداقل به 4 آپگرید کن
- Mortar هارو یک سطح افزایش بده
- روی Barracks ها زیاد کار کردی دیگه فعلا لازم به آپگرید نیست
- تمامی دیوار ها حداقل سطح 6 باشن
- سعی کن به یک شکلی Spring Trap هارو داخل بچینی
سطح نیرو ها به چه شکله ؟
+
برای جمع کردن منابع 2 راه وجود داره :
1) تمرکز روی یک منبع
2) پیدا کردن و گشتن زیاد برای کلن هایی که هردو منبع رو زیاد داشته باشن
برای مثال در روش اول شما فقط طلا لازم داری , در اینجا شما میزان منابع Elixir خودت رو برای هر حمله محاسبه میکنی و سعی میکنی کلن هایی رو پیدا کنی که میزان طلای بالا و میزان اکسیر حداقل برای نیرو سازی بعدی شمارو داشته باشه .
برای مورد دوم هم که داستان مشخص هست یا باید شانس بیارید که در اوایل گشتن یه مورد خوب پیدا کنید یا باید انقدر طلا خرج کنید ( برای مثال 100 هزار ) تا یه کیس 300-400 هزار تایی پیدا بشه تازه اونم اگه باز شانس بیارید قدرت دفاعی در حدی باشه که بتونید همشو بزنید.
اینم 3 حمله ی آخر ما:
![]()
بازیکن تیم ملی رو چرا زدی
یه ترفند توپ یادتون بدم حال کنید
توی بواستک میتونید تا زمانی که نت قطع نشه ! ( از سمت سرویس دهنده منظور) خودتون رو آنلاین نگه دارید
برنامه اتو کلیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه به صورت خودکار هر چند ثانیه کلیک میکنه(میتوانید مشخص کنید هر چند ثانیه یکبار کلیک کنه)
پس از نصب و اجرای بازی برنامه کلیک خودکار رو نصب و اجرا کنید فقط و فقط گزینه ثانیه رو از 5 به 3 تغییر بدید و بعد استارت کنید،حالا توی بازی روی یکی از کلکتر ها و یا مثلا روی یک دیوار کلیک کنید و همه چیز رو به حال خود رها کنید ! هر 3 تانیه روی اون چیزی که انتخاب کردید کلیک میشه و در نتیجه شما آنلاین محسوب میشوید![]()
ممنون بابت راهنمایی ها
ظرفیت اردوگاه : 200 نفر
سطح نیرو ها :
Giant + Archer = 4
Barbarian داره می شه 4
Wall Breaker + Baloon + Goblin + Wizard = 3
Healing Spell = 3
Lighning Spell = 4
واسه بدست آوردن منابع هم معمولا اتک می دم
هر اتک حداقل 100 هزارتایی می گیرم.
با این استراتژی :
90 تا گوبلین + 5 تا وال بریکر + 6 تا جاینت + 70 تا آرچر
Last edited by p30mojtaba; 18-08-2014 at 16:32.
منم قبلا اتک هام همین طوری بود ولی 2-3 روزه خیلی بد شده max 150 k میشه !!!
دقت کردید بالون + درگون توی لول های بالا چقدر باگ میشن ؟؟؟ وقتی با تعداد زیاد حمله میکنن air Defense کم میارن و راحت مپ با خاک یکسان میشه
خیلی هم باگ نیست برای اینکه کلی زمان و هزینه صرف ساخت این نیرو ها میشه در ضمن شما اگه کلنتون پر باشه و ایر دفنس ها و بمب ایر ها رو خوب اپ کنید افراد هم لول به سختی میتونن مپتون رو کامل بزنن
منظورم clan war بودش چون به هیچ عنوان صرف نمیکنه با این نیرو ها اتک معمولی رفتن
بهترین راه برای بدست آوردن اکسیر تو th8 چی ه ؟؟
من معولا با 25تا جاینت + 1 هیلیر + 4 wallbreaker + آرچر حمله میکنم و بیشتر موقع ها 100% میشه ولی مقدار اکسیر که خرج میشه خیلی زیاده و اصلا صرف نمیکنه!!!
منم یک چند وقتیه به دوستانی کلشی پیوستمو به لظف این تاپیک حواسم به جم هام بود و ازش مراقبت کردم ( فقط یه جا دستم خورد 80 تا جم ناقابل پرید
)
اما سوال :
بهترین زمان برای اپ کردن خونه چه موقع هست ؟ من الان TH 5 میخوام اپ کنم به 6 ...
دفاعی ها و دیوار ها همه اخرین لول ممکن هستن اما معادن ها هنوز جا دارند .... TH اپ کنم و بعد ادامه اپ معادن یا ابتدا هر چیز ممکن قابل اپدیت شدن سپس TH؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)