اگر اون جریان خروج از سمت راست رو می فرمایید مثل اینکه درست شده.
موفق باشید
اگر اون جریان خروج از سمت راست رو می فرمایید مثل اینکه درست شده.
موفق باشید
اون خروج از رستش حل شده ول حواستون باشه اگه مثلاً 3-4-3 رو بکنید 4-4-2 یکی از فوروارد هاتون رو میندازه بیرون.
یعنی باید قبل از تعویض سیستم اونی رو که میخوایم نباشه رو بندازیم بیرون تا به دلخواه خودش یکی رو حذف نکنه؟
آره لامصب برا منم کاپیتان بود
فعلا کاپیتانی رو دادم به کوادرادو ببینیم اگه خوب امتیاز نگرفت دوباره عوض میکنم ...
اینم تیم ما ( اسکارو میخواستم بر ندارما ... )
کورتوا
داوید لوییز - هوملز - تیاگو سیلوا
دیماریا - کروس - اسکار - کوادرادو
مسی - نیمار - مولر
اگر نمي نداختمش بيرون قطعا برزيل حذف ميشدشديدا تكذيب ميكنم اين تيم عمرا نمي تونه امتيازات بي سابقه(!) تيم اولم رو بياره منم كم كم
از صحنه رقابت ها ميكشم كنار البته ببينيم تا پايان همه بازيها بلكه گشايشي حاصل شد![]()
آخ جووون![]()
جیمز رودریگز گل زد![]()
چه گلی هم زد![]()
چه تیمی ساخته پکرمن!![]()
توی این دور روی کلمبیا خوب سرمایه گذاری کردم که فعلا برام خوب بوده
کاپیتانم هم گفتم اولش لوئیز رو بذارم ببینم چی کار می کنه خوشبختانه گل هم به نام اون ثبت کردن و من همش استرس داشتم گل به خودی حساب نشه
برای لیگ پی 30 هم صعود خوبی داشتم و یکمی امیدوارتر شدم
فقط جالبه هنوز مدیر لیگ منم و به طور اتوماتیک برای کسی دیگه نرفته
حواستون باشه که می خوام به قید قرعه چندین نفرو از لیگ حذف کنم
صدر جدول رو که نگاه کردم اسم دو تیم برام ناآشنا بودن یعنی MuseUprising و AndreaAzzury و پیش خودم گفتم اگه از بچه های پی سی نیستن اینجا بگم تا حذف بشن ولی رفتم لیست اعضایی که محمد گذاشته بود رو نگاه کنم متوجه شدم اینا خودین و یکی از تیم ها هم تیم خود محمد بودش!
یعنی در اصل جفتشون محمد بودن و حیف غریبه نبودن تا حذف بشن![]()
منم کاپیتانی رو از نیمار گرفتم و دادم به رودریگز که عالی بود. نیمار رو میندازم بیرون از تیمم.
الان جیمز 14 امتیاز گرفت ؟!بنظرتون روبن ، بنزما ، مولر یا مسی میتونند امتیاز بیشتری بگیرند ؟ون پرسی هم بازی اول 2 گل زد و الان نگاه کردم 12 امتیاز گرفته بوده... یعنی امتیاز رودریگز خیلی خوب بوده دیگه؟ولی کاش اسپینا رو هم برداشته بودم ؛ البته باید منتظر باشم ببینم فردا اچوا چه کار میکنه؟!کسی اسپینا رو برداشته بگه امتیاز چند گرفته ؟!
Last edited by banii; 29-06-2014 at 01:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)