من که کاملا از حذف ایران راضیم
یک علتش چون شایسته حضور در مرحله بعدی مسابقات نبود
نیجریه و بوسنی بهتر از ایران بودن
و به دلیل یه سری مسایل دیگه که نیازی نیست بگم
من که کاملا از حذف ایران راضیم
یک علتش چون شایسته حضور در مرحله بعدی مسابقات نبود
نیجریه و بوسنی بهتر از ایران بودن
و به دلیل یه سری مسایل دیگه که نیازی نیست بگم
این همه تیم های خوبو زرنگ حدف شدن . بنظر من کلا خیلی خوب بازی کردن .
Last edited by roya.rashidi; 25-06-2014 at 23:03.
چه حالی میکنی الان شما هم ؟!![]()
دیگه همینه دیگه ... کاریش نمیشه کرد...
بضاعت فوتبال ما در همین حده ...
این فدراسیون حتی یک بازی تدارکاتی خوب هم تدارک ندید ...
بازیکن کلیدی ای مثل جباری تیمو همراهی نکرد...
رحمتی همینطور...
با توجه به بضاعت این فدراسیون تا همینجاشم تیم بهتر از اون چیزی که قبل از جام تصور میشد بود ....
تو این 3 بازی هم یک 45 دقیقه فوقولعاده عالی داشتیم و حتی اگه بازی دفاعی رو هم معیار قرار بدیم همون 45 دقیقه اول آرژانتین هم خوب بود دیگه شما هم بی انصافی نکن لطفا !
نیمه دوم آرژانتین یکی از بهترین نمایش های تیم ایران در طول تاریخ فوتبالش بود که بدشانسی و افتضاح داوری هم دست به دست هم دادند تا ناکام بمونیم...
ولی در کل تا زمانی که لیگ پویا ، مدیریت عالی فدراسیونی و استعدادیابی و پایه سازی نداشته باشیم پیشرفتی رو در این فوتبال نخواهیم شاهد بود ...
Last edited by banii; 25-06-2014 at 21:59.
تيم بوسنى اولين حضورش در جام بود و تجربه چندانى در بازى ها بين اللملى نداره ،اخه اين چه تيمى اين ههه هزينه اين بازيكنان غيرت ندارن يا مراقب ساق پاشون هستند كه نكنه مصدوم بشن و ديگه خبرى از پولهاى ملياردى مفت نباشه
تصور کنین به جای حاج صفی و شجاعیخلعتبری و صادقیان میبودن
واقعا اونوقت توی ضد حملات فوقولعاده تیم قوی بودیم
بد ترین بازیکنای ایران :
شجاعی و نکونام رو که همه قبول دارن +خسرو حیدری که خیلی توپ لو داد
بهترینهای ما هم آندو تیموریان و قوچان نژاد و اشکان دژاگه بودن
امیدوارم فرکی هر چه زودتر سرمربی بشه و با استفاده از بازیکنای جوونی مثل بختیار رحمانی و صادقیان و جهانبخش و سردار آزمون و خیلی های دیگه تیمی قدرتمند واسه جام ملتها بسازه
تیمی قدرتمند واسه جام ملتها
تاهيتي هم اين شكلي بازي نمي كرد پارسال! اگر دفاع ميكردن اين نتيجه رو مي گرفتن. تيم ما شماتيكي(ماكت البته) از يونان بود فقط دفاع
داشت طراح ضد حمله كه چه عرض شود اصلا طرحي براي ضد حمله نداشتيم گويا! عكس بازي ارژانتين كه اونم نشان ميده خيلي شانسي بود!
Last edited by نادر1368; 25-06-2014 at 22:17. دليل: :)) تداخلاتي اتفاق افتاد!!
ما نباید از حذف ایران ناراحت باشیم,
قسمت این بوده
دلایلی که با عث باخت ما شد این بود که اولا بوسنی با خیال راحت بازی میکرد و خیلی ریلکس بود (چون قبلا حذف شده بود) و تمام استرس و نگرانیش واسه ما بود.
دوم اینکه ما گل میخواستیم و زیاد تو خط دفاعی نبودیم و تمام این حوادث دست به دست هم دادن تا این نتیجه حاصل بشه
حقیقی واقعا افتضاح بود بقول دوستان مو قشنگفقط بخاطر اعتماد بنفس کاذب بود که خوب کار کرد تو قسمت دفع شوت کاملا ضعیف بود !
بقیه بچه ها هم سعی کردن دمشون گرم به امید اینده ....
Last edited by IRAN_KING; 25-06-2014 at 23:10.
بنده خدا این بازینکا بیان ایران از دست شما میخان چی بکش![]()
آره بخدا اگه صادقيان و خلعتبري ميومدن توي بازي با نيجريه زير دست و پا له ميشدن
پسر خوب انقدر دنبال نمات منفي نباشيد ، تموم شد و رفت
من خودم اعتقاد دارم اون اتفاقات بازي با آر آرژانتين هم تيم رو خسته كرد هم از لحاظ روحي ضعيف كرد
كلاً چيزي كسب نكرده بوديم كه بخوايم از دست بديم و ناراحت باشيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)