حدود 12 بدون گارانتی .
حدود 12 بدون گارانتی .
ممنون.آیا این بهترین تلوزیون 4k است؟
این تلویزیون به تازگی وارد ایران شده حدود یک هفته هست . و فعلا فقط به صورت بدون گارانتی میتونی از بانه بخرید .
بهترین و با کیفیت ترین تلوزیون 4k موجود در ایران این مدل سونی هست :
LED UHD4K SMART 3D SONY KDL-55X9004
و بعد تلویزیون 65X9000B
دوستان چرا قیمت ها اینقدر پرته؟ میخواستم برای عید یک 4k بگیرم ، نظرم روی 55x8500b بود که دیدم تازه با تخفیف شده ۸.۵ ! قیمت جهانیش ۱۵۰۰ یورو هست و حداکثر. ۶ تومن در میاد ، تازه سفارش انگلیس که قطعا بهترین پنل ها داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت های بانه چک میکردم چیزی حدود ۷ ت بود ، ولی نمی دونم میشه به بانه اعتماد کرد ؟ ریفر نباشه؟
اگر گزینه دیگه ای برای 4k و ۵۵ اینچ سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید . بودجه همین حدود ۷-۸
سلام
من یه سونی 60w600 دارم ، بعد اینکه wifi رو کانکت تو باز کردن بعضی از سایت ها مثل gmail ، ایراد پیدا می کنه و می نویسه که مموری داخلی TV کمه!
مشکل از کجاست؟
دوستان خبری نشد؟
همین تی وی فوق العادست ..من باشم همینو میگیرم .
سلام
مشکل فونت فارسی سونی فقط در مورد زیرنویس فیلم هست یا توی وبگردی با سایتای فارسی هم مشکل داره؟؟
من تلویزیون W605B گرفتم که با زیرنویس فارسی مشکل داره و اجرا نمی کنه
آیا می شه تلویزیون رو آپدیت کرد و این مشکل رو برطرف کرد و یا راهی اصلا وجود داره برای اجرای زیرنویس فارسی ؟
SONY 4K 3D LED 55X8504
Sony 4K 3D LED 55X8500
بعد بنظرتون اون دو مدل بالا بهتره بگیرم یا w900a و برای من مشکی عمیق و سرعت تصویر و کنتراست بالا و دیدن تصاویر hd و sd با کیفیت عالی مهمه و همش میترسم 4k بگیرم تصاویر sd و hd درش خوب up scala نباشه و سوال دیگه ایا مدل بانه ای بهتره یا مدلهای تو بازار و اصلا باهم فرق دارن مثل داشتن ----- داخلی و غیره و اگه دارن ساخت و مونتاژ کجا باشه بهتره.ممنون[/QUOTE]
Last edited by abasaltiyan; 13-02-2015 at 17:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)