نوت 4 هم که باهاش کار کردم یکمی تاخیر داشت ولی نسبت به اس 5 بهتر شده بود.
نوت 4 هم که باهاش کار کردم یکمی تاخیر داشت ولی نسبت به اس 5 بهتر شده بود.
دوستان اگه اس5 روت بشه میشه گارانتیشو دوباره برگردوند ؟ نسخه اگزینوس
بله اگه دوباره رام رسمی روش نصب کنید آنروت میشه و حتی میتونید از طریق گوشی آپدیتش کنید اما متاسفانه هر بار که رو گوشی رام جدید نصب کنید در قسمت سخت افزاری گوشی ثبت میشه کوکرها یک آپدیت برای گوشی نوت 2 تهییه کردند که میشه این عدد رو صفر کرد اما نمیدونم برای اس 5 هم هست یا نه
بله نسبت به اس 5 خیلی فرق کرده قراره سامسونگ تو آپدیت بعدی رابط کاربری تاچویز رو سبک تر کنه که این هم باز به سرعت گوشی اضافه میکنه
کدوم گوشی مثلن
الان نوت ۴ قراره اپدیتش بعد اس ۵ عرضه بشه طبق لیستی که سامسونگ داده بود( طبق لیستشون اس ۵ اولین گوشی بود که ال میگرفت برا نوت ۴ گفته بودن ماه فوریه آماده میشه )
دیگه غیر اینا میمونه نوت ۳ و اس ۴ دیگه
بقیه گوشی ها که حالا حالاها باید تو کف ال بمونن
نه عزیز تو پست صفحه قبل گفتم که g900h( اس ۵ نسخه ۸ هسته)
![]()
Last edited by clau; 13-01-2015 at 22:23.
نوت 4 و اس 5 بله اونا جزو اولین گوشی ها هستن که آپدیت رو دریافت میکنن اما شما گفتید گوشیتون اس 4 اگه اشتباه نکنم که اگه تا آخر ماه آپدیت براش نیاد نوت 4 یا اس 5 میگیرید
منم منظورم این بود
بله اما تبلت ها هم هستند که آپدیت میشن همینم کلی زمین میخواد
حالا حساب من رو بکن که نوت 2 دارم خخخخخ
![]()
Last edited by shengo_k; 13-01-2015 at 22:23.
بله اگه برای اس 5 بیاد بعد یه مدت برای گوشی شمام میاد خوش به حالتون![]()
شما نگران نباش اگر اندروید 5 ایراداتش رفع بشه به صورت رسمی برای همه نسخه های S5 میاد
درحال حاضر اولویت با گوشی های رسمی نکسوس هست پس اولین گوشی که آپدیت بدون ایراد 5 رو دریافت میکنه موتورولا نکسوس 6 هست بعد از اون بقیه برندها
اینو کجا گفته دوست عزیز؟
G900H کجا با تعداد محدود تولید میشه؟
گوشی ای مثل نوت 3 نئو به عنوان محصولات فرعی هستن نه S5 که بخوایم بگیم محدود تولید میشن
اگسینیوس سی پی یوی تولید خوده سامسونگ هست و برای آپدیت هیچ وقت نمیاد تولیدات خودشو زیر سوال ببره
من شرمندم دقت نکرده بودم به کد گوشی فک کردم مانند نوت نئو گوشی فرعی نه گوشی اصلی معذرت
حق با شماست الان که اس 5 در دو نسخه اکزینوس و کوالکام تولید شده هر دو نسحه با هم آپدیت رو دریافت میکنند؟؟؟
که اس5 نسخه اگزینوس آن وارد ایران شده و کوالکام برای بازار اروپاست
Last edited by shengo_k; 14-01-2015 at 19:29.
این خبر هم امیدوار کننده هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)