تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 266 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال در مورد این مدل از لپ تاپ داشتم :

1-آیا اصلاح کیبورد در Z500 که حالت پایداری نداشت و برای تایپ طولانی مدت مناسب نبود در این مدل جدید از لنوو z510 مشکل کیبورد برطرف شده و برای تایپ مناسب تره ؟ و آیا درست است که مدل اصلاح شده کیبوردz510 فاقد Keyboard backlit هست !?

2-از کجا هنگام خرید میشود فهمید که لپ تاپ واقعا رجيستر شده و refurbished نيست؟؟؟از كجا بدونم كه آكبند هست ؟؟ يعني قبلا باز نشده باشه ؟؟

3-سوال آخر برای مدل i7 با 8 گیگ رم داری هارد هیبریدی :(دارای 8گیگ SSD) و صفحه نمایش فول اچ دی دارای IPS دربازارنگردم و نیست ؟ و اگر هست برای کدام گارانتی می باشد ؟

4-شما گارانتی سازگار تائید می کنید ؟ یا گرانتی هماهنگ با بیمه بدنه؟ و این بیمه بنده چقدر مهم است و اصلاً به چه درد می خورد ؟ چون گارانتی سازگاربیمه بنده ندارد ؟

5-من برای استفاده زیاد ازلپ تاپ به ناچارباید کول پد تهیه کنم ، شماچه مدلی ازکول پد را برای این مدل مناسب تر و بهترمی دانید که فنهاش دقیقا زیر سوراخهای لپ تاپت و محلقرار گیری هارد لپ تاپ قرار بگیره تا تاثیر خاصی داشته باشد ؟

و آیا مدل کول پد دارای منبغ تغذیه آداپتوری و هاب یو اس پی بهتر است برای این مدل و یا معمولی که از خود یو اس پی لپ تاپ تغذیه می کند؟

ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

سلام

1-آیا اصلاح کیبورد در Z500 که حالت پایداری نداشت و برای تایپ طولانی مدت مناسب نبود در این مدل جدید از لنوو z510 مشکل کیبورد برطرف شده و برای تایپ مناسب تره ؟ و آیا درست است که مدل اصلاح شده کیبوردz510 فاقد Keyboard backlit هست !?

2-از کجا هنگام خرید میشود فهمید که لپ تاپ واقعا رجيستر شده و refurbished نيست؟؟؟از كجا بدونم كه آكبند هست ؟؟ يعني قبلا باز نشده باشه ؟؟

3-سوال آخر برای مدل i7 با 8 گیگ رم داری هارد هیبریدی :(دارای 8گیگ SSD) و صفحه نمایش فول اچ دی دارای IPS دربازارنگردم و نیست ؟ و اگر هست برای کدام گارانتی می باشد ؟

4-شما گارانتی سازگار تائید می کنید ؟ یا گرانتی هماهنگ با بیمه بدنه؟ و این بیمه بنده چقدر مهم است و اصلاً به چه درد می خورد ؟ چون گارانتی سازگاربیمه بنده ندارد ؟

5-من برای استفاده زیاد ازلپ تاپ به ناچارباید کول پد تهیه کنم ، شماچه مدلی ازکول پد را برای این مدل مناسب تر و بهترمی دانید که فنهاش دقیقا زیر سوراخهای لپ تاپت و محلقرار گیری هارد لپ تاپ قرار بگیره تا تاثیر خاصی داشته باشد ؟

و آیا مدل کول پد دارای منبغ تغذیه آداپتوری و هاب یو اس پی بهتر است برای این مدل و یا معمولی که از خود یو اس پی لپ تاپ تغذیه می کند؟

ممنونم.
    جواب سوال 1 :نمیدونم
    جواب سوال 2:برنامه HD tone pro رو نصب کن نشون میده هارد دستگاه چند ساعت کار کرده دیگه متوجه میشی قبلا استفاده شده یا نه
    جواب 3:نگرد نیست
    4:گارانتی هماهنگ خیلی بهتره هماهنگ بگیز با بیمه بدنه
    5: کول پد n8 ultra بخر جنسش آلمینیومه خوشگله خوشرنگه.دو تا فن داره با سرعت 1200 دور در دقیقه.با یو اس بی از لپ تاپ تغذیه میکنه

3. 2 کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بخاطر اینکه بیمه بدنه داره خیلی بهتره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

جواب سوال 1 :نمیدونم
    جواب سوال 2:برنامه HD tone pro رو نصب کن نشون میده هارد دستگاه چند ساعت کار کرده دیگه متوجه میشی قبلا استفاده شده یا نه
    جواب 3:نگرد نیست
    5: کول پد n8 ultra بخر جنسش آلمینیومه خوشگله خوشرنگه.دو تا فن داره با سرعت 1200 دور در دقیقه.با یو اس بی از لپ تاپ تغذیه میکنه

بابت پاسخگویی شما ممنونم.

آخه چطورموقع خرید متوجه بشوم که کار نکرده است و یا
    refurbished نیست ؟

اگر بخرم و بیارم خونه و نرم افزار را نصب کنم و امتحان کنم که بعدش فروشنده قبول نمی کند ؟

درمورد سوال اول هم ممنون می شوم اگر کسی می داند ، جواب سوال من را بدهد ؟

باز هم ممنونم.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

بخاطر اینکه بیمه بدنه داره خیلی بهتره ؟
    هم بیمه بدنش هم شنیدم نسبت به بقیه گارانتیا بهتر عمل میکنن در خدمات گارانتی

7. 2 کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

بابت پاسخگویی شما ممنونم.

آخه چطورموقع خرید متوجه بشوم که کار نکرده است و یا
    refurbished نیست ؟

اگر بخرم و بیارم خونه و نرم افزار را نصب کنم و امتحان کنم که بعدش فروشنده قبول نمی کند ؟

درمورد سوال اول هم ممنون می شوم اگر کسی می داند ، جواب سوال من را بدهد ؟

باز هم ممنونم.
    چرا از جایی نمیخری که مطمئن باشه؟مثلا دیجی کالا یا فروشگاه لوتوس؟از جاها معتبر بخر تا دیگه شک نداشته باشی که آک بند هست یا نه

9. 2 کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام
    من مدل i7 با هارد Hybrid اون میخوام و با نور کیبردش و همچنین رم 8 گیگ. گفتم برام بیارن. به نظرتون گیر میاد؟ بیام تهران؟ دیجی نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    بالاخره دیروز خریدم
    z510 i7 6g با گارانتی هماهنگ+بیمه ایران+انتی ویروس قیمت 2.350 رنگ شکلاتی
    فروشنده ویندوز 8 روش نصب کرد
    در مورد شارژ باتری چه کنم خالیش کردم زدم شارژ چقدر تو شارژ بمونه
    چه کارهایی باید بکنم منظورم درایور ها یا برنامه هایی که باید نصب بشن یا چک بشن و هر کاری که باید الان انجام بدم
    ممنون

12. این کاربر از CGS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من مدل i7 با هارد Hybrid اون میخوام و با نور کیبردش و همچنین رم 8 گیگ. گفتم برام بیارن. به نظرتون گیر میاد؟ بیام تهران؟ دیجی نداره!
    سلام
    دیجی نداره
    ولی گیر میاد ، البته به سختی
    اگه قراره براتون بیارن که دیگه نیاز نیست برید تهران

14. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام

ممنونم.
    سلام
    بقیه سئوال ها رو که بچه ها جواب دان اما سئوال اول:
    کیبوردش بک لایت داره ولی مثل همون z500 هست.البته مشکلی نداره ولی خب اگه تایپیست هستید بهتره یه کیبورد دیگه تهیه کنید ولی در کل همه چی بستگی به نوع استفادتون داره

سلام
    بالاخره دیروز خریدم
    z510 i7 6g با گارانتی هماهنگ+بیمه ایران+انتی ویروس قیمت 2.350 رنگ شکلاتی
    فروشنده ویندوز 8 روش نصب کرد
    در مورد شارژ باتری چه کنم خالیش کردم زدم شارژ چقدر تو شارژ بمونه
    چه کارهایی باید بکنم منظورم درایور ها یا برنامه هایی که باید نصب بشن یا چک بشن و هر کاری که باید الان انجام بدم
    ممنون
    سلام
    باتری که 4 - 5ساعت بزارید توی شارژ بمونه ، البته 2 ساعت هم کافیه ، چون باتری های نسل جدید اصلا نیازی به 10 ساعت توی شارژ موندن ندارن
    بعد اینکه بببین همه درایورات نصب باشن تا توی کار کردن به مشکل برنخوری.نرم افزار هایی که نیاز داری نصب کن
    اگه هم راضی نبودی از ویندوزت میتونی 8.1 نصب کنی ، فقط قبلش باید درایورها رو از سایت لنوو دانلود کنی

16. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •