سلام
من چند تا سوال در مورد این مدل از لپ تاپ داشتم :
1-آیا اصلاح کیبورد در Z500 که حالت پایداری نداشت و برای تایپ طولانی مدت مناسب نبود در این مدل جدید از لنوو z510 مشکل کیبورد برطرف شده و برای تایپ مناسب تره ؟ و آیا درست است که مدل اصلاح شده کیبوردz510 فاقد Keyboard backlit هست !?
2-از کجا هنگام خرید میشود فهمید که لپ تاپ واقعا رجيستر شده و refurbished نيست؟؟؟از كجا بدونم كه آكبند هست ؟؟ يعني قبلا باز نشده باشه ؟؟
3-سوال آخر برای مدل i7 با 8 گیگ رم داری هارد هیبریدی :(دارای 8گیگ SSD) و صفحه نمایش فول اچ دی دارای IPS دربازارنگردم و نیست ؟ و اگر هست برای کدام گارانتی می باشد ؟
4-شما گارانتی سازگار تائید می کنید ؟ یا گرانتی هماهنگ با بیمه بدنه؟ و این بیمه بنده چقدر مهم است و اصلاً به چه درد می خورد ؟ چون گارانتی سازگاربیمه بنده ندارد ؟
5-من برای استفاده زیاد ازلپ تاپ به ناچارباید کول پد تهیه کنم ، شماچه مدلی ازکول پد را برای این مدل مناسب تر و بهترمی دانید که فنهاش دقیقا زیر سوراخهای لپ تاپت و محلقرار گیری هارد لپ تاپ قرار بگیره تا تاثیر خاصی داشته باشد ؟
و آیا مدل کول پد دارای منبغ تغذیه آداپتوری و هاب یو اس پی بهتر است برای این مدل و یا معمولی که از خود یو اس پی لپ تاپ تغذیه می کند؟
ممنونم.