با این راه تونستم کرایسس 3 رو هم با دایرکت 10.1 اجرا کنم ولی بسیار بسیار گیر میکرد بازی ... حتی با تنظیمات حداقل ....![]()
با این راه تونستم کرایسس 3 رو هم با دایرکت 10.1 اجرا کنم ولی بسیار بسیار گیر میکرد بازی ... حتی با تنظیمات حداقل ....![]()
سلام
میشه راهنمایی بفرمایید کجای انجمن باید مطرح کنم ، به هر صورت اینم یه مشکله که ما بهش برخوردیم و واقعا راهی براش پیدا نکردیم
گفتیم شاید دوستان صاحب تجربه راهنمایی بفرمایند ، در صورت راهنمایی ممنون میشم از دوستان
اینجا باید سوال کنی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان خدا رو شکر بازم تونستید لااقل لنگ لنگون وارد محیط این بازی شوید
دوستان این حقه بازی شرکتهای نرم افزاری و سخت افزاری واسه فروش محصولات جدیدشونه!!!که یدفعه یه بازی میدن که به هیچ صراطی مستقیم نیست!
والا ما این بازیم کردیم ولی فرق آنچنانی با بازیهای خوب دایرکت 10ساپورت منجمله کال اف بلک اپس، یا کرایسیس ندیدم!!!
خودم گرافیک دو پردازنده ایسوسbit 896-295x2دارم ولی واسه این مسخره بازی های این شرکت مجبور به خرید یه کارت ضعیف 630جیفورس فقط بخاطر دایرکت 11ساپورتش شدم تا بتونم این بازیو انجام بدم![]()
والا ماهم تو فکر خرید یه کارت دایرکت ۱۱ بودیم ولی متخصصین این فروم گفتن ۴۸۵۰ حتی از بعضی سری ۶۰۰۰ ها هم قوی تره .دیگه دلم نیومد عوض کنم
با سلام
دوستان به سیستمم که مشخصات ان بشرح ذیل هست بازیهای نید فور اسپید Rivals و بتل فیلد 4 را به راحتی اجرا کرده ام
خواستم بپرسم بازی کال اف دوتی گوست را با این سیستم میشه اجرا کرد که برم برای دانلود 24 گیگ بازی .
مشخصات سیستمم :
رم .4 گیگ 1333
مین .p5qc ایسوس
گرافیک . جی فورس 9400GT -یک گیگ
CPU.اینتل core 2 duo E8400 - 3gig
ویندوز . سون 32 بیت یا 8.1 - 64 بیت
با اپدیت تمامی درایورها مثل گرافیک و خود ویندوزها و نتها و ویژالها
ممنون خواهم شد![]()
سلام
چرا رنگ قرمز رو صورتی نشون میشه!!!!؟؟؟
نه عزیزم فکرشم نکن که گناهه
فقط مشکلت گرافیکت هست
باید از سری 450به بالا استفاده کنی
ویندوزم حتما 64بیتی باشه
ویندوز8 بنظرم بهتره از7
با تشکر از پاسخگوییتان
به نظر شما دوست عزیز چه گرافیکی رو میشه به جای کارت فعلی ام با توجه به مین P5QC بگذارم که هم قویتر باشه و هم مینم ساپورت کنه و ضمنا
دایرتکس 11 رو هم ساپورت کنه که برای اجرای بازیهای جدید مشکل نداشته باشه .
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)