راستی این پردازنده ی اسنپدراگون 800 با معمولیش فرق داره؟؟منظورم lte با نوت 3 بدون lte چقدر از لحاظ سرعت فرق دارن؟معلوم میشه که گوشی داره لگ میزنه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
راستی این پردازنده ی اسنپدراگون 800 با معمولیش فرق داره؟؟منظورم lte با نوت 3 بدون lte چقدر از لحاظ سرعت فرق دارن؟معلوم میشه که گوشی داره لگ میزنه؟
نه هیچ فرقی خاصی نداره. ماله من 3جی هستش سرعش خوبه
کسی میدونه ال ءی دی اگه به رنگ سفید چشمک بزنه ضرر نداره برای گوشی؟تو واتس اپ ک برام پیام میاد سفید چشمک میزنه
چون من که می خدام پول بدم بزار 300 تومن بیشتر بدم که بعدا مشکلی نیاد.بازم اگه فرقی دارم لطفا بگین.اگر هم هیچ فرقی ندارن LTE می خرم
نه ضرری نداره.
دوستان اینکه میگن باتری های نوت3 مشکل داره و ممکنه باد بکنه یا بترکه(!)درسته؟ یا فقط شایعه هستش؟
کلا نوت 3 چند ماهه اومده؟ تو چند ماه هم باتری باد نمیکنه که این شایعه درست شده.ولی باتری همشون یک جور نیست. اختلاف هایی در نگهداری شارژ دارند.
ترجیحا باتری ژاپنی بخرید.
راستی دقت شود موقع خرید سری N9005 پشت گوشی عبارت LTE نوشته شده باشد. تو بعضی مدل هاش هم نوشته 4G. تو بعضی دیگه هم چیزی ننوشته . منم فرقاشون رو نمیدونم. ولی مدل LTE اصلی هست. اون یکی ها احتمالا سفارش جای خاصی هستند.
دوستان این گوشی رو 1920 بهم قیمت دادن... قیمت خوبیه ؟ یا پایین تر هم پیدا میشه ؟ با توجه به اینکه این گوشی ها گارانتی ندارن جای درست حسابی و مطمئن واسه خرید این گوشی کجاست ؟
و چند تا سوال هم درمورد خود گوشی : مدل n9000 نوت 3 مشکل خاصی از لحاظ باتری و صفحه نمایش و اینجور چیزا نداره ؟ چونکه تا جایی که یادمه مثلا یه سری از S4 ها مشکل زردی صفحه نمایش و اینجور چیزا داشتن آبا این گوشی مخصوصا مدل n9000 هم از اینجور مشکلات داره ؟
قیمتش که خوبه ولی من زیاد ازش اطلاعات ندارم.از دوستانی که دارن ببرس
مشکل خاصی که ندارند. فقط باتریشون خوب و عالی داره. که دست شما نیست. یکمم از نظر اندرویدی که روشون نصب دچار هنگ های جزیی در یه جاهایی که اصلا قرار نیست cpu به کار گرفته بشه ، میشه. مثلا تو منوها.البته خیلی کم پیش میادا ولی دیدم که گفتم و گفتن. البته با آپدیت رفع میشه. مشکل از باگ اندروید هست.
واسه خرید هم میتونی از دیجیکالا بخری.
ولی سعی کن باتریت ساخت ژاپن باشه با اسمبل هرجا شد. مال من ساخت ژاپن اسمبل ویتنام هست. باتری ساخت کره و چین هم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)