ولی توی سایت pcsx2 زده که این بازی رو به طور کامل ساپورت میکنه
اگه قرار بود هیچ جوره درست نشه که اینو نمیزد نه ؟![]()
ولی توی سایت pcsx2 زده که این بازی رو به طور کامل ساپورت میکنه
اگه قرار بود هیچ جوره درست نشه که اینو نمیزد نه ؟![]()
من یکی که نه! فقط تونستم دموی اولیش رو با کلی دردسر ببینم! آخرش هم مجبور شدم PS2 بگیرم.
من تقریبا روی 4یا 5 بازی امتحان کردم (بازی هایی که در combat list بودند (سبز)) همه ی آنها همیتجوری میشدند!!!!![]()
با سلام
بچه ها چرا اینقدر خودتون رو اذیت می کنید؟؟؟؟؟
مگه شما می تونید معجزه کنید ؟؟؟ بععععععله >>معجزه<<
من سیستم های وحشتناکی رو هم دیدم که حتی کار هایی رو که شما انجام دادهاید رو هم نتونستهاند انجام بدهند!!!
خواهشا برای بار هزارم میگم: باید منتظر یه نسخه ی درست و حسابی از این برنامه باشید می دونم که شما هم مثل من برای اجرای بازی های ps2 روی pc لحظه شماری می کنید ولی چه کار میشه کرد؟؟؟
![]()
سلام
آقا من اين پلاگين بازيو ندارم كه با اون بتونم آدرس ايميجو به بازي بدم لطف كن روال كار و اون پلاگينو برام بزار
در ضمن من از Viva PlayStation TraByIranianSpy استفاده مي كنم شما هم از همين شبيه ساز استفاده مي كنيد؟
نرم افزار ePSXe.exe هم دارم ولي اصلا بلد نيستم با اون بازيو بيارم يه لطفي كن روال كار با اين نرم افزار رو هم مرحله به مرحله توضيح بده
يه قضيه ديگه كه هست اينه كه وقتي از روي سي دي پلي استيشن ايميج مي گيرم با الكل و اون بخش تيپ رو هم روي پلي استيشن تنظيم مي كنم و وقتي كه مي خوام ايميجو باز كنم پيغام مي ده اين درايو فرمت شده نيست و از اين حرفا
اين داستانو چطوري بايد رفع كرد
ممنونم به خاطر وقتي كه مي ذاري![]()
با چی میخواشتی ایمیج رو باز کنی؟
مطمئنی دستگاهت ویروسی نیست!؟
سلام دوستان منم وقتي يک بازي PS2 را اجرا ميکنم 2 گزينه زیر ظاهر ميشه
1_Browser
2_System Configuration
اولي وارد Memory ميشه که داخلش هيچي نيست دومي هم وارد تنظيمات ميشه.حالا چطور ميشه بازي را بالا آورد.
من نرم افزار 0.9.2 رو گرفتم اکسترا کردم اون 4 تا bios و دو مموری کارد رو هم کپی کردم تو برنامه و دستهای بازی رو هم بهش معرفی کردم .
توی تنظیمات هم همه چیز سرجاش بود سیستم من هم cpu 2core duo 2 و اگیگ رم ddr2 و vga 256 ati x1400
dvd rw هم دارم البته هیچ پلاگینی دیگه نصب نکردم وقتی cd بازی رو run میکنم bios از من می خواد که بهش معرفی کردم اون 10000 رو (البته تو راهنمای فارسی خوندم که از این بالاتر باید انتخاب بشه )که وارد اون گزینه های بالا می شه و دیگه بیرون نمی ره خواهشا از اول راهنمایی کنید من چکار کنم پلاگینی دیگه باید بریزم اگه پلاگینی ریختم باید تو تنظیمات اونو معرفی کنم کدوم بایوس رو معرفی کنم ولیست بازی های که باهاش اجرا می شن کجاست
خدا خیرتون بده
Last edited by hesabdarrasmi; 08-09-2007 at 11:42.
سلام
ممنون میشم تا من را راهنمایی کنید تا مشکلم حل شود.
ps2 من سی دی کپی را نمی خونه چی کار باید بکنم.
سلام دوستان عزيزم:
به غير از نرم افزار پي سي ايكس ديگر چه نرم افزاري مي تواند بازي هاي پلي استيشن را اجرا كند.لطفآ لينك آن را بنويسيد.
به غیر از pcsx من 2 نرم افزار شبیه ساز دیگه میشناسم اما همو pcsx بهتره. اسم اون 2 تا شبیه ساز PS2Emu Alpha و NeutrinoSX هستش، البته تا اونجایی که میدونم فقط برای دموی بازیها کار میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)