تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 752 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم این مدل زیاد رو باس مانور نده فکر کنم بیشتر تریبلش خوب باشه

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

میخواستم بدونم که این هایی که NC دارند که اگه NC خاموش باشه مشکل باطری که ندارند یعنی باتری فقط برای هنگامی هست که از NC استفاده میکنیم . بعد شارژشون چه جوری بید شما میدونی یعنی یه یو اس بی وصل میشه به پی سی شارژ میشه ؟ اخه من از این مدل ها نداشتم خواستم بدونم .... خوب ما فقیریم هدفون با NC نداشتیم
    بچه ها میدونند که من جز کریتیو چیزی نمیگیرم ..

در آغاز فعالیت luffy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان این px100 خوبه بگیرم؟ من اهنگ های ترنس گوش نمیدم فقط پاپ و راک و متال(خیلی خیلی کم)
    به دردم میخوره؟ کسی نمیدونه تو اهواز کجا میفروشن؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میخواستم بدونم که این هایی که NC دارند که اگه NC خاموش باشه مشکل باطری که ندارند یعنی باتری فقط برای هنگامی هست که از NC استفاده میکنیم . بعد شارژشون چه جوری بید شما میدونی یعنی یه یو اس بی وصل میشه به پی سی شارژ میشه ؟ اخه من از این مدل ها نداشتم خواستم بدونم .... خوب ما فقیریم هدفون با NC نداشتیم
    بچه ها میدونند که من جز کریتیو چیزی نمیگیرم ..
    این یه قاعده کلی نیست ولی اکثر مدلهای NC اینطوری هستن که اگه NC خاموش باشه (حالا بر اثر تموم شدن باتری یا انتخاب کاربر) باز هم کار بکنن (اصطلاحا میگیم در حالت passive کار می کنن) ... اما مدلهایی هم هستند که اینطوری نباشن و در حالت off کلا کار نکنن (مثلا NC500 سونی اگه درست یادم مونده باشه) ... ولی اغلب از گروه اول هستند ... چک کردن این قضیه ضرر نداره ...

شارژ هم بستگی به نوع باتری داره ... باتری قلمی اگه باشه ، خب دیگه یا قابل شارژ نیست یا اگه باشه که شارژر جدا داره ... اونایی که باتری لیتیوم می خورن ، اغلب شارژر هم دارن همراهشون (مثلا کارای سری QuietComfort از Bose)

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه از nc مارک فیلیپس دیدم 40 تومن باطری قلمی میخورد ولی اون دستگاهی که کارش nc بود خیلی بزگ بود اندازش دو برابر ipod shuffle 3g بود !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

باتری قلمی ها که هیچ طرف صحبتم با باتری های لیتیومی هست که شارژم دارند ... Aurnava X-FI که یکی از مدل های کریتیو هم هست شارژر داخل باکسش هست پس !!!
    همونطورم که میدونی این مدل یه دکمه برای NC داره که میتونی خاموشش کنی ... حالا نکته اینجاست یعنی فرضا باتری برای تامین انرژی NC هست دیگه حالا 2 تا چیز:
    1:اگه از اول NC رو خاموش کنیم اصلا پس باتری همیشه شارژ هست
    2:اگه NC رو روشن کنیم تا باتری لیتیومی شارژش تموم بشه فقط سیستم NC کار نمیکنه یا نه کلا هدفون کار نمیکنه ؟ ...
    منظورم هم بیشتر با Aurnava X-FI هست ...
    با تشکر ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه خورده میشه از سری PX بهم بگید چه جوریاست چه مدل هایی داره و ...
    راستی این مدل کریتیو AURVANA Air قیمتش در ایران چندتومان هست ؟
    اینم عکسش :

تو خوده سایت کریتیو زده بود 199 دلار من گرخیدم بدجور ......
    32 ohm هست و 102 db هست ...
    ولی من نمیدونم چرا اینقدر گرون هست واقعا ً !!!!
    راستی ببینم این باس خوبی رو ساپورت میکنه ؟ اخه دیدید هدفون ها اکثرن صداشون تیز هستند گرچه من اکولایزر حرفه ای درست کرده بودم الان یه کریتیو نرمال دارم و معمولی ... ولی مثلا میخوام بدونم فرق این مدل چی هست ؟ ....
    در مورد PX صفحات قبل رو جستجو کنی ، مکرر صحبت شده ..

در مورد AURVANA Air :

*برای باس قوی طراحی نشده و کیفیت واقعی اش رو روی مید و های نشون میده (مثلا کارایی که ساز بیشتر داره و خواننده محوره)

*قیمتشون خیلی گرون در نظر گرفته شده که باید مقدار قابل توجهی اش بخاطر طراحی و ساختش باشه ... به نظر میاد کریتیو در همون دامنه متوسط و زیر متوسط بتونه بهتر رقابت کنه تا دامنه high end ... (هرچند خانواده AURVANA در رقابت دامنه high end نسبتاً موفق بوده اند) ...

*ضمناً این مدل in ear نیست ... در واقع یه earbud گرون قیمته ! ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظر خودم هم همین بود. مدل هایی که گفتم قیمتشون به این شکله:
    CX200: 50
    Vmoda: 60
    Shure: 74
    بعد از خوندن ریویوهایی که تو اینترنت خوندم از این سه تا مدل به این نتیجه رسیدم که Vmoda فقط روی Bass تمرکز کرده و کیفیت mid و high چندان بالایی نداره. Shure هم این مدلش چندان به نظر جالب نمیاد میگن کیفیتش اون چیزی که ازش انتظار میره نیست. ولی نظرها روی CX200 مساعدتر بود. البته قیمتش هم از بقیه پایین تره.
    به نظر من هم CX200 که یه مدل بسیار خوشنام و پرفروش بوده این چند ساله ...

shure دقیقا چه مدلی نظرت بوده ؟ ... فرض اینه که اصولاً shure یه level بالاتر از سن هایزر هستش ؛ اما خب وزنه قیمت هم سنگینه ...
    باتری قلمی ها که هیچ طرف صحبتم با باتری های لیتیومی هست که شارژم دارند ... Aurnava X-FI که یکی از مدل های کریتیو هم هست شارژر داخل باکسش هست پس !!!
    همونطورم که میدونی این مدل یه دکمه برای NC داره که میتونی خاموشش کنی ... حالا نکته اینجاست یعنی فرضا باتری برای تامین انرژی NC هست دیگه حالا 2 تا چیز:
    1:اگه از اول NC رو خاموش کنیم اصلا پس باتری همیشه شارژ هست
    2:اگه NC رو روشن کنیم تا باتری لیتیومی شارژش تموم بشه فقط سیستم NC کار نمیکنه یا نه کلا هدفون کار نمیکنه ؟ ...
    منظورم هم بیشتر با Aurnava X-FI هست ...
    با تشکر ...
    بله - باتری واسه تامین NC مصرف میشه و اگه خاموش باشه مصرف نخواهد شد ... (گزینه های ساند-پروسسینگ دیگه ای که روی هدفون های سطح بالا تعبیه میشه هم از همین باتری استفاده می کنن ها - یعنی باید همه دکمه ها خاموش باشن تا باتری مصرف نشه)
    بله - این از اون هدفونهایی هست که اگه باتری تموم بشه هم باز کار می کنه ..

----

در مورد باتری : من الان چک کردم ؛ ظاهرا این مدلی که مورد نظر شماست باتری قلمی می خوره ، دوست من ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

جدی محمد جان ؟ Aurnava X-FI باتری قلمی میخوره ؟ کجا دیدی ؟ ..
    پس برای سایر قابلیت ها مثل 3d و ... که اونا هم برای فعال کردنشون یه دکمه هست از انرژی باتری استفاده نمیکنند پس .. .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدی محمد جان ؟ Aurnava X-FI باتری قلمی میخوره ؟ کجا دیدی ؟ ..
    پس برای سایر قابلیت ها مثل 3d و ... که اونا هم برای فعال کردنشون یه دکمه هست از انرژی باتری استفاده نمیکنند پس .. .
    می تونی چک کنی :
    an on-off switch that activates all of its two AAA battery-powered electronics
    Aurvana does not come with a lithium ion battery but rather two AAA batteries
    X-Fis take AAA batteries
    //

نه - اونا اغلب همون ولتاژ ضعیف اتصال به منبع صوتی کافی شونه و نیازی به استفاده از انرژی باتری ندارن ..

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •