Gagools هم در هم کوبیده شد![]()
قبلآ هم گفتم تیم ما غول کشهبا این سه بردی که مقابل بزرگان گرفتم روحیه تیم دو برابر شده و منتظر لغزش وحید هستیم
![]()
Gagools هم در هم کوبیده شد![]()
قبلآ هم گفتم تیم ما غول کشهبا این سه بردی که مقابل بزرگان گرفتم روحیه تیم دو برابر شده و منتظر لغزش وحید هستیم
![]()
این قرار بود از همون اول فصل باشه که حتی تمام تبلیغاتش هم انجام شده بود، اما نمی دونم چرا یهو شد واسه فصل آینده
تا جایی که من تحقیق کردم این مسابقات که از فصل آینده دوره اصلیش برگزار میشه چیزی جدای از همین فانتزی معمولیه و مهم تر از همه اینکه "پولیه"و خب ما ها تقریبا باید خوابش رو ببینیم...
خب این هفته بالاخره صدر جدول هد تو هد رو گرفتم
ولی رقابت خیلی حساسه:
Blues - 57
FC . EMAD - 57
PalangeCheshGhashang -57
Team 17 - 55
Gagools - 54
Aboumoslem - 52
Blue Stars - 51
فعلا با تفاضل گل اولیم و اینجاست که گل های زده به چشم میاد
این 7 تیم اول لیگ هد تو هد به نظرم همه شون شانس برای قهرمانی دارن
توی این چند هفته پایانی رقابت جالب میشه
جالبه هفته بعد شامل 8 بازی میشه و 4 تیم یونایتد ، سیتی ، ساندرلند و وست بروم بازی ندارن
به جاش یه دفعه می بینیم توی دو هفته فوتبال فانتزی 11 بازی برگزار میشه و باید منتظر اون هفته های حساس باشید که میشه زیاد امتیاز جمع کرد
ولی از طرفی هفته بعد یه جورایی هفته کم فروغی می تونه باشه
هیچ چیزی به اندازه این اعصابمو خرد نمی کنه تو هد تو هد به کسایی ببازم که تیمشونو ول کردن و بازیکناشون همون هفته که باهاشون بازی دارم کیلو کیلو امتیاز میارن ! چند دفعه این بلا سرم اومده !
الان 2-3 هفتس وقتی یوزر پسورد وارد میکنم وارد نمیشه اخطار میده اشتباهه تیمم به فنا رفت![]()
این هفته
هفته دیگه
دو هفته دیگه
![]()
این هفته فکر کنم یه بازی دیگه هم انجام بشه که تو این لیست نیست
نیوکاسل و وستهام
خوب ما عکس یادگاریمونو با صدر گرفتیم و این تعداد کم بازی ها کار خودشو کرد و بعد از 11 بازی پیاپی باختم![]()
![]()
داداش اون تیمی بود که چند وقت پیش بوق حسابش کردی... که میگفتی اگه فلانی و فلانی رو ببرم قهرمان میشم ولی اون تیم مذکور رو به حساب نیاوردی... حالا همون اومد جاتو گرفت تا تو باشی که دیگه تیم مردم رو دست کم نگیدی![]()
داداش شما سروریالبته چون بازی رو در رو دارم با شما زیاد نگران نبودم و نیستم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)