سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم . نسخه Need.For.Speed.Rivals.Deluxe.Edition . موقع اجرا صفحه مانیتور کلا مشکی میشه و هیچ اتفاقی نمیفته . لطفا راهنمایی کنید
سیستمم ضعیفه یا بازی ایراد داره ؟
با تشکر
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم . نسخه Need.For.Speed.Rivals.Deluxe.Edition . موقع اجرا صفحه مانیتور کلا مشکی میشه و هیچ اتفاقی نمیفته . لطفا راهنمایی کنید
سیستمم ضعیفه یا بازی ایراد داره ؟
با تشکر
یه لپ تاپ ایسر دارم ویندوز 8 روشه . اصلا هیچ بازی رو این نصب نمیشه . با اینکه پیش نیاز های بازی هارو همه نصب کردما . مثل نت فریم ورد 2 و 3 و 3.5 و 4 و 4.5 و دایرکت ایکس 9 و 10 و ... ولی باز موقع اجرای بازی ها ارور میده . ویندوز 8ش آپدیت نیست . یه چیزی در حدود 900 مگابایت آپدیدت داده آیا میتونه از اون باشه ؟
این یه نمونه ارورشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم سیستمتون ضعیف باشه . رم حداقل 4 گیگ میخواد با سی پی یو دوهسته ای 2.5 گیگا
دوستان کسی راه حلی نداره؟ رو اجرای گزینه x86 هم خطای MSVCP100.dll missing می ده
نسخه 32 بيت نرم افزار visual c ++ 2005 رو نصب كنيد مشكلتون حل ميشه ..!
چرا رو آیکون x64 کلیدها بعد تغییر رزولیشن کار نمی کنن؟ راه حلی برای این مورد تو ویندوز 8.1 هست؟ برای مورد x86 هم انواع visual c ++ را نصب کردم ولی این بار خطا از 100 تبدیل به 110 شد من قبلا رو ویندوز 8 مشکلی برای اجرا نداشتم بعد مدتی 8.1 را نصب کردم که فقط با x86 می تونستم اجراش کنم الان که دوباره آپدیت ویندوز فوریه 2014 را نصب کردم این خطاها را برای x86 می ده رو همه کرک ها هم امتحانش کردم. در ضمن همه ویندوزها که نصب کردم 64 بیتی و لپ تاپم هم ایسوس n55 sf با 8 گیگ رم هست.
رم سیستمم 6 گیگه و cpu core i7 هستش
شما هم این Microsoft Visual C++ Redistributable رو سرچ کن و نصب کن حتما مشکلت حل میشه
Last edited by mahdi_z100; 26-02-2014 at 13:06.
من n تا Microsoft Visual C++ Redistributable را نصب کردم حل نشد که نشد تو ویندوز 8 اصلا این مشکل نبود نبودم چرا تو اجرای NFS14 بعد تغییر رزولیشن کیبورد تو بازی از کار می افته؟ برای NFS14_x86 هم خطا می ده در حالی که تو نسخه نوامبر ویندوز 8.1 64 بیتی راحت NFS14_x86 اجرا می شد.
نسخه های قبلی همچین مشکلاتی داشت شما سعی کنید نسخه Reloaded رو نصب کنید ..!
برای اون ارور هم شما نرم افزار VC Redist Installer 1.5.8 رو نصب کنید البته تمام گزینه هاشو ..!
اینا رو تو پوشه ویندوز کپی کن.البته قبلش بایر c++ رو نصب کرده باشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)