تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 48 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 480

نام تاپيک: Need for Speed: Rivals

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی رو نصب کردم . نسخه Need.For.Speed.Rivals.Deluxe.Edition . موقع اجرا صفحه مانیتور کلا مشکی میشه و هیچ اتفاقی نمیفته . لطفا راهنمایی کنید
    سیستمم ضعیفه یا بازی ایراد داره ؟
    با تشکر

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یه لپ تاپ ایسر دارم ویندوز 8 روشه . اصلا هیچ بازی رو این نصب نمیشه . با اینکه پیش نیاز های بازی هارو همه نصب کردما . مثل نت فریم ورد 2 و 3 و 3.5 و 4 و 4.5 و دایرکت ایکس 9 و 10 و ... ولی باز موقع اجرای بازی ها ارور میده . ویندوز 8ش آپدیت نیست . یه چیزی در حدود 900 مگابایت آپدیدت داده آیا میتونه از اون باشه ؟

این یه نمونه ارورشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی رو نصب کردم . نسخه Need.For.Speed.Rivals.Deluxe.Edition . موقع اجرا صفحه مانیتور کلا مشکی میشه و هیچ اتفاقی نمیفته . لطفا راهنمایی کنید
    سیستمم ضعیفه یا بازی ایراد داره ؟
    با تشکر
    فکر کنم سیستمتون ضعیف باشه . رم حداقل 4 گیگ میخواد با سی پی یو دوهسته ای 2.5 گیگا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

می خوام تو ویندوز 8.1 64 بیتی رزولیشنو از 1080 بیارم پایینتر تا روان اجرا شه ولی وقتی می خوام تغییرات رزولیشنو سیو کنم تمام کلیدهای کیبورد از کار می افتن و باید سیو بازی پاک کنم و دوباره رو رزولیشن فوا اچ دی بازی کنم که خیلی کنده .قبلا تو ویندوز 8 اینطور نبود. کسی راه حلی داره
    دوستان کسی راه حلی نداره؟ رو اجرای گزینه x86 هم خطای MSVCP100.dll missing می ده

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

یه لپ تاپ ایسر دارم ویندوز 8 روشه . اصلا هیچ بازی رو این نصب نمیشه . با اینکه پیش نیاز های بازی هارو همه نصب کردما . مثل نت فریم ورد 2 و 3 و 3.5 و 4 و 4.5 و دایرکت ایکس 9 و 10 و ... ولی باز موقع اجرای بازی ها ارور میده . ویندوز 8ش آپدیت نیست . یه چیزی در حدود 900 مگابایت آپدیدت داده آیا میتونه از اون باشه ؟

این یه نمونه ارورشه :

دوستان کسی راه حلی نداره؟ رو اجرای گزینه x86 هم خطای MSVCP100.dll missing می ده
    نسخه 32 بيت نرم افزار visual c ++ 2005 رو نصب كنيد مشكلتون حل ميشه ..!

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نسخه 32 بيت نرم افزار visual c ++ 2005 رو نصب كنيد مشكلتون حل ميشه ..!
    چرا رو آیکون x64 کلیدها بعد تغییر رزولیشن کار نمی کنن؟ راه حلی برای این مورد تو ویندوز 8.1 هست؟ برای مورد x86 هم انواع visual c ++ را نصب کردم ولی این بار خطا از 100 تبدیل به 110 شد من قبلا رو ویندوز 8 مشکلی برای اجرا نداشتم بعد مدتی 8.1 را نصب کردم که فقط با x86 می تونستم اجراش کنم الان که دوباره آپدیت ویندوز فوریه 2014 را نصب کردم این خطاها را برای x86 می ده رو همه کرک ها هم امتحانش کردم. در ضمن همه ویندوزها که نصب کردم 64 بیتی و لپ تاپم هم ایسوس n55 sf با 8 گیگ رم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فکر کنم سیستمتون ضعیف باشه . رم حداقل 4 گیگ میخواد با سی پی یو دوهسته ای 2.5 گیگا
    رم سیستمم 6 گیگه و cpu core i7 هستش

شما هم این Microsoft Visual C++ Redistributable رو سرچ کن و نصب کن حتما مشکلت حل میشه
    Last edited by mahdi_z100; 26-02-2014 at 13:06.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

رم سیستمم 6 گیگه و cpu core i7 هستش

شما هم این Microsoft Visual C++ Redistributable رو سرچ کن و نصب کن حتما مشکلت حل میشه
    من n تا Microsoft Visual C++ Redistributable را نصب کردم حل نشد که نشد تو ویندوز 8 اصلا این مشکل نبود نبودم چرا تو اجرای NFS14 بعد تغییر رزولیشن کیبورد تو بازی از کار می افته؟ برای NFS14_x86 هم خطا می ده در حالی که تو نسخه نوامبر ویندوز 8.1 64 بیتی راحت NFS14_x86 اجرا می شد.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

چرا رو آیکون x64 کلیدها بعد تغییر رزولیشن کار نمی کنن؟ راه حلی برای این مورد تو ویندوز 8.1 هست؟ برای مورد x86 هم انواع visual c ++ را نصب کردم ولی این بار خطا از 100 تبدیل به 110 شد من قبلا رو ویندوز 8 مشکلی برای اجرا نداشتم بعد مدتی 8.1 را نصب کردم که فقط با x86 می تونستم اجراش کنم الان که دوباره آپدیت ویندوز فوریه 2014 را نصب کردم این خطاها را برای x86 می ده رو همه کرک ها هم امتحانش کردم. در ضمن همه ویندوزها که نصب کردم 64 بیتی و لپ تاپم هم ایسوس n55 sf با 8 گیگ رم هست.
    نسخه های قبلی همچین مشکلاتی داشت شما سعی کنید نسخه Reloaded رو نصب کنید ..!
    برای اون ارور هم شما نرم افزار VC Redist Installer 1.5.8 رو نصب کنید البته تمام گزینه هاشو ..!

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من n تا Microsoft Visual C++ Redistributable را نصب کردم حل نشد که نشد تو ویندوز 8 اصلا این مشکل نبود نبودم چرا تو اجرای NFS14 بعد تغییر رزولیشن کیبورد تو بازی از کار می افته؟ برای NFS14_x86 هم خطا می ده در حالی که تو نسخه نوامبر ویندوز 8.1 64 بیتی راحت NFS14_x86 اجرا می شد.
    اینا رو تو پوشه ویندوز کپی کن.البته قبلش بایر c++ رو نصب کرده باشی.

11. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •