یه خوبی که 90 داره اینکه معلوم میشه یه حرکت مشخص تو بازی های متفاوت حکم های متفاوتی داره !!!!
اگه به ضرر پرسپولیس باشه خطاه اگه نه که هیچی !!! (بازی های فصل قبل)
زیاد وارد جزئیات نمیشم با توجه به اتفاقات صبح این تاپیک
یه خوبی که 90 داره اینکه معلوم میشه یه حرکت مشخص تو بازی های متفاوت حکم های متفاوتی داره !!!!
اگه به ضرر پرسپولیس باشه خطاه اگه نه که هیچی !!! (بازی های فصل قبل)
زیاد وارد جزئیات نمیشم با توجه به اتفاقات صبح این تاپیک
تقصیر فنایی نیست : بنده خدا استایل طبیعی دستای عمو سپهر اینجوریه![]()
انشاا... این دیدهای متفاوت داورا و ناظرا نسبت به یه سری از بدیهیات ! با بازیای به مراتب بهتر و نتیجه گیری بهترتر !! حل میشه !
به نظرم نظر فنایی در مورد سپر و صادقی کاملا درست بود.ئ از رفتار دایی اصلا خوشم نیومد.
البته توی فوتبال ایران مربی مجبوره این کارها را بکنه تا بتونه جو به نفع تیمش بشه
به نظرم درمان تمامی مشکلای یکی ورود دستگاه های اطلاعاتی هست که با مافیا فوتبال مقابله کنن و دومی هم قدرت دادن به داوره
شاید الان استقلالی ها از این حرف من خوششون نیاد ولی وقتی انواع جریمه ها در مورد فحاشی، این مشکل رو حل نکرده دیگه باید چکار کرد...تا کی باید این جو مسموم رو توی ورزشگاه ها تحمل کنیم .تا کی باید پدر با پسرش نتونه بره ورزشگاه...دوستان که اطلاعات بالایی دارن خیلی دوست دارم بگن آیا توی فوتبال اروپا هم این وضعیت هست یا نه؟
اگر داور اشتباه کرد راهش جریمه کردنش هست نه فحاشی تماشاچی ها....امیدوارم دوستان صحبتهای من رو رنگی نبینن
فرصت پنج روزه پرسپولیس برای جذب خلعتبری
باشگاه پرسپولیس برای جذب محمدرضا خلعتبرتنها پنج روز فرصت دارد.
به گزارش نامه، پس از اینکه محمدرضا خلعتبری با عجمان امارات قرارداد منعقد کرد، اعلام شد که لیگ این کشور در فصل جاری با عنوان جعلی لیگ خلیج ع ر ب ی برگزار خواهد شد.
کمی بعد اعلام شد که بازیکنان ایرانی نباید در این لیگ به میدان بروند و پس از منتفی شدن حضور نکونام در لیگ امارات، تلاش ها برای فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان آغاز شد.
پرسپولیس جدی ترین گزینه برای خرید این بازیکن است اما اماراتی مبلغ یک میلیون دلار برای فسخ قرارداد طلب کرده اند که بسیار سنگین است و قرمزها از فدراسیون و وزارت برای تامین هزینه های جذب خلعتبری کمک خواسته اند.
پنج روز دیگر لیگ امارات آغاز می شود به همین علت پرسپولیس برای جذب خلعتبری تنها پنج روز فرصت دارد
6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی پرسپولیس در برنامه شب گذشته 90 علیه کارشناس داوری صحبت هایی را مطرح کرد.
به گزارش نامه، سرمربی پرسپولیس که معمولا عصبانی است شب گذشته روی خط برنامه 90 رفت و علیه کارشناس این برنامه موضع گیری کرد.
فنایی تاکید کرد که 15 سال کارشناس 90 است و همواره در مورد مسائل داوری نظر می دهد که این اظهارات با واکنش دایی مواجه شد و با بیان این جمله که شما مشاور یک تیم هستند گفت: طوری می گویید 15سال کارشناس هستید انگار ما در این مدت در فوتبال نبودیم و راگبی بازی می کردیم. بدانید که بزرگ ترین داوران دنیا برای علی دایی قضاوت کرده اند و خیلی خوب می دانم که خطاها چه هستند.
وی ادامه داد: به من می گویید درباره داوری نظر ندهم ولی خودتان درباره کمیته انضباطی و آرای آن اظهارنظر می کنید. مگر کارشناس حقوق هستید؟
دایی تاکید کرد: سال گذشته دربی برگشت همه گفتند که دو پنالتی به سود پرسپولیس گرفته نشده ولی تاکید کردید که کار داور صحیح بوده است.
6
باشگاه پرسپولیس شیوهی جدیدی را برای درآمدزایی و پوشش هزینههای جاری خود برگزیده است.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت باشگاه پرسپولیس در خبری نوشت: به منظور تسهیل حمایت هواداران از باشگاه پرسپولیس، سامانه حمایت مشروط با شمارهگیری *۷۲۰*۹# راه اندازی شد.
به این ترتیب در طول هفته هواداران می توانند با انتخاب یکی از گزینه های پرداخت، مبلغی را از طریق یکی از کارت های بانکی خود به باشگاه پرداخت کنند. در صورت عدم نتیجه گیری تیم در مسابقه آتی خود (باخت تیم) مبلغ مذکور (پس از کسر کارمزد بانکی) به حساب هوادار عودت داده می شود.
همچنین در صورت امتیازگیری تیم در هر مسابقه، به سه نفر از هوادارانی که در آن هفته از تیم حمایت کرده اند به قید قرعه جوایزی پرداخت خواهد شد.
اتفاقا به نظر من دایی خیلی خوب جواب فنایی رو داد فنایی همیشه میره پشت یه نقاب اخلاقی و حرفاشو میزنه
همیشه هم جهت دار کارشناسی میکنه همیشه هم ادعا میکنه ما بی طرفیم دایی هم برای اینکه دستشو رو کنه روی صحنه محمد نوری اصرار میکرد که خطای کف پاشه که واقعا هم بود و هیچ توجیهی هم نداشت اما فنایی چون بنا داشت از داور دفاع کنه خیلی راحت گفت خطا نبوده
خیلی خوشم اومد که دربی فصل پیش رو یادآوری کرد واقعا اونجا فنایی با کارشناسیش یه خاطره تلخ تر از خود اون دربی رو برام ساخت
اصلا کارشناسیش رو قبول ندارم
مثلا صد بار به صحنه نوری با مدافع سپاهان نگاه کردم هر دو بازیکن خیلی طبیعی داشتن کنار هم حرکت میکردن مدافع سپاهان حتی یه وجب هم پاشو برای خطا حرکت نداد اون موقع توی همون نگاه اول میگه خطاس بعد کمی شک میکنه میگه اجازه بده ببینم بعدم کلا بیخیالش میشه
یا همون خطای کف پایی که روی نوری بود
سلام
مدافع سپاهان بعد بازی خودش مصاحبه کرد و گفت که با نوری برخورد داشته ! بعد شما صد بار نگاه کردی برخوردی ندیدی؟ چجوریه پس نوری به اون وضع افتاد ؟ بند کفشش باز شد رفت زیر پاش
اونجوری قدم قدم افتاد ؟
نمیدونم والا شاید هم من اشتباه میکنم
من ماحبه ای از مدافع سپاهان ندیدم چیزی که من دیدم این بود که مدافع سپاهان توی نود گفت برخوردی نداشته بازم شاید اشتباه شنیدم
ولی اینجوری که مشخصه شما هم هر چی نگاه کردی برخوردی ندیدی چون به جای نشون دادن زمان برخورد حواشی اون رو مثل باز شدن بند کفش و این جور چیزا دلیل پنالتی بودن اون صحنه میدونید
![]()
العان مثلا پنالتی باشه یا نباشه چه سودی برایت تیم داره جز اینکه تیم بره تو حاشیه واقعا از دایی که ادعای حرفه ای بودن داره تعجب میکنم که تیم رو به این راحتی تو حاشیه میبره .
در مورد پنالتی هم از نظر من پنالتی نبودش هر 2 صحنه باعث مساوی بازی دیشب چندتا بازکن بودن که چند فصل هست اماده نیستن .هادی نوروزی- غلامرضا رضایی-محمدنوری( از هر 1 بازی یع بازی خوب بازی میکنه)
دایی: زمان نشان میدهد که در خریدها اشتباه نکردهام/ انتظارها از روحانی بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی دایی امیدوار است پرسپولیس با شکست مس به بالای جدول برسد.
به گزارش ایسنا، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری دیدار این تیم برابر مس کرمان با تبریک عید فطر اظهار کرد: دیدار با مس مثل همه بازیها سخت است. مربی
این تیم هم که استاد همه ماست و همه ما شاگرد او هستیم. بازی سختی داریم. مس نشان داده که آرام آرام شکل اصلی خود را پیدا میکند. ما هم تمرینات خوبی داشتیم، در
زمین خودمان بازی میکنیم و از همان دقایق اول بازی به دنبال برد هستیم و میخواهیم سه امتیاز این بازی را بگیریم تا به بالای جدول برسیم.
سرمربی پرسپولیس درباره عملکرد خوب دفاعی این تیم در دو هفته نخست لیگ گفت: نمیتوانیم این را فقط به حساب دروازهبان و خط دفاع تیم بگذاریم. ما دفاع تیمی خوبی
داشتهایم و حمله هم همه بازیکنان خوب کار کردهاند. شکل دفاعی ما بهتر شده است. در دو هفته گذشته به حریفان اجازه نفوذ ندادهایم و در حمله عملکرد خوبی داشتیم اما
ضربات آخر را کم دقت زدیم که مطمئنا با تمرینهایی که انجام دادهایم درست میشود و میتوانیم توازن خوبی بین کارهای هجومی و دفاعی به وجود بیاوریم.
خبرنگاری از دایی درباره معرفی سلطانیفر به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان پرسید که سرمربی پرسپولیس پاسخ داد: من شناختی از سلطانیفر ندارم و تا به حال ایشان
را از نزدیک ندیدهام. خیلی وقت هم است که نشنیدهام ایشان در مجموعهای مدیریت داشته باشد. فقط میتوانم برای ایشان آرزوی موفقیت بکنم. امیدوارم ورزش ما از این وضعیت
خارج شود. ما نباید فریب این را بخوریم که در المپیک لندن توانستیم مدالهای بیشتری در مقایسه با دورههای قبل به دست آوریم. مساله دیگر انتخاب مدیران شایسته است که
بتوانند به ورزش کمک کنند.
دایی گفت: انتظارات مردم از روحانی خیلی زیاد است چراکه او با رای اکثریت مردم انتخاب شده و در واقع در همه زمینهها مردم از او انتظار دارند. در ورزش هم مسوولیت خیلی
سخت و حساس است و باید کاری کرد که نشاط به جامعه برگردد. مطمئنا هرقدر ورزش ما قوی باشد و نتایج خوبی بگیرد مردم هم خوشحالتر خواهند بود.
سرمربی پرسپولیس درباره بازیکنان جدیدی که این فصل به خط گرفته گفت: ما بازیکنان جوان و خوبی جذب کردهایم که البته هماهنگی آنها با تیم زمان میبرد. من در دو بازی اول
خیلی نخواستم در ترکیب تیم تغییر ایجاد کنم و 70 درصد بازیکنان همان تیم فصل قبل بودند. میخواستم هماهنگی از بین نرود و مطمئنم که با تمرینها و تلاش بازیکنان، تیم
خوبی تشکیل خواهیم داد. با گذشت زمان شما خواهید فهمید ما در جذب این بازیکنان اشتباه نکردهایم.
وی درباره جوب نامناسب ورزشگاههای فوتبال که اخیرا منجر به کسر امتیاز سه تیم لیگ برتری شده، گفت: من نمیتوانم در این باره نظر خاصی بدهم اما باشگاههای ما در سالم
کردن جو ورزشگاهها میتوانند نقش زیادی داشته باشند. این نباشد که باشگاههای ما فقط اسمشان فرهنگی- ورزشی باشد. ما باید در انتخاب افرادی که به عنوان مشوق به
ورزشگاهها میآوریم دقت کنیم و آنهایی را بیاوریم که تحصیلکرده و مقبول جامعه هستند. مطمئن باشید اگر این کار را درست انجام دهیم، 50 درصد مشکلات ورزشگاهها حل
میشود.
علی دایی در ادامه نشست خبری درباره بحثهایی که در دو هفته نخست لیگ مبنی بر اشتباههای داوران پیش آمده اظهار کرد: من فقط از داوران میخواهم که یکنواخت سوت
بزنند. امیدوارم که همیشه انصاف را رعایت کنند و قوانین داوری را بر بازی حاکم کنند. متاسفانه هرکسی میخواهد کوچکترین صحبتی بکند، فکر میکنند که ما دنبال تخریب
داوری هستیم در حالی که اگر داوریها خوب باشد، آرامش ما هم بیشتر است. من برای جامعه داوری آرزوی موفقیت دارم آنها خیلی بهتر از اینها میتوانند سوت بزنند و بدون
حرف و حدیث به کارشان بپردازند.
سرمربی پرسپولیس درباره کیفیت توپهایی که در لیگ برتر استفاده میشود، گفت: من قبلا هم درباره این موضوع صحبت کردهام. این توپها متعلق به سال 2007 هستند اما
الان ما در سال 2013 هستیم و در لیگ ایران هنوز این توپها استفاده میشود. مطمئنا کیفیت این توپها در طول زمان کم میشود. خدا را شکر تیم ملی ما هم به جام جهانی
راه پیدا کرده و باید توپهای استاندارد را وارد چرخه فوتبالمان کنیم. من اسم نمیآورم که تبلیغ شرکت خاصی نشود، اما توپهای بهتری هم هستند.
دایی گفت: آیا شما توپهایی با این شکل و شمایل را جایی دیدهاید. توپ نارنجی بیشتر به درد برف میخورد. اصلا من یک سوال دارم، مگر سال 2007 که این توپها تولید شده،
لیگ ما با شرکت آلاشپورت قرارداد داشته است؟ مطمئن باشید مردم ما خیلی فهیم هستند. با شعور مردم بازی نکنید. این توپها برای لیگ ما مناسب نیست.
وی در پایان درباره برگزاری دیدار پرسپولیس و سایپا در کرج گفت: این حق طبیعی همه تیمهاست که از میزبانی استفاده کنند الان هم که در پرسپولیس هستم این را میگویم که
میزبانی حق همه تیمهاست و هرجا بگویند ما بازی میکنیم.
دیدم دوستان از بازی نوروزی و نوری و رضایی گله می کنن . من خودم با اینکه از نوروزی خوشم نمیاد ( نه اینکه پرسپولیسی باشه ) ولی بازیکن خوبیه . نه به عنوان تموم کننده . ولی تاثیر گذاره .
همون بازی تراکتور اگر نوروزی اون فرار سرعتیشو نمی کرد و بهترین مدافع تراکتور که دفاعش عالیه رو رد نمی کرد تراکتور 10 نفره نمیشد .
در مورد نوری هم یکی از بازیکنان پرسپولیس هست که من خوشم میاد ازش . ولی نوری به درد هافبک نمی خوره . نوری رو باید خیلی کم عقب تر از مهاجم ها بهش بازی بدن . من بازی های
فصل پیش رو نگاه می کردم حتی اون نیم فصل اول که کریمی هم بود همکاری خوبی با کریمی انجام میداد تو محوطه جریمه . کلآ نوری تو محوطه جریمه بازیش خوبه . فصل پیش هم گل های
حیاتی زد . ولی به نظرم اصلآ به درد هافبک نمی خوره .
اما رضایی من برام سواله چرا هنوز تو پرسپولیس بازی می کنه . به نظرم یکی از دلایل نتیجه نگرفتن پرسپولیس رضایی هست . هر چند بعضی مواقع خیلی کم یه حرکتایی می کنه .
به نظرم اگر پرسپولیس این فصل با این ترکیب بازی کنه میتونه نتیجه بگیره ..
------------------------------------ نیلسون --------------------------------------
میثم حسینی ------------ حسینی -------------- بنگر ----------------- ماهینی
----------------------------- حقیقی ------------------------------------------
------------------------------------------------- دهنوی -----------------------
؟؟ -------------------------------------------------------------------- صادقیان
---------------------------------- نوری -------------------------------------
----------------- سید صالحی -------------- نوروزی ( عباس زاده )
هافبک چپ رو نمی دونم کی رو بذارم . بازی امیدعالیشا و میلاد غریبی و این بازیکنای جدید رو ندیدم . شاید به خاطر این کمبود هست که دایی به رضایی بازی می ده .
سمت چپ با اومدن خلعتبری می تونه به بهترین شکل پر بشه یا شایدم آماده شدن پولادی ....
توی این ترکیب دهنوی آزاد باشه و خط هافبک رو بچرخونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)