منم همین نظر رو دارم . البته اونقدر هم بی دست و پا نیست نکونام و شاید توی اون پست بد بازی نکنه و شوت های پشت محوته رو هم خوب میزنه. ولی کارایی تیموریان به نظرم توی اون پست
بیشتره .
منم همین نظر رو دارم . البته اونقدر هم بی دست و پا نیست نکونام و شاید توی اون پست بد بازی نکنه و شوت های پشت محوته رو هم خوب میزنه. ولی کارایی تیموریان به نظرم توی اون پست
بیشتره .
خوب فقط دروازبان ريسك براش بياد و حين بازي پشت محوطه شوت بزنهالبته خصوصيات اندو و نكو خيلي شبيه هم نيست!؟
نمي دونم
بايد يه جوري جا بندازه تو تركيب ديگه اصلا مشكلي نيستمن خودم رو چرا درگير كردم!
![]()
نکونام توانایی بازیسازی و شم گلزنیش خیلی بیشتر از تیموریان هستش.در مقابل تیموریان دوندگی و جنگندگیش خیلی بیشتر از نکونامه
اگه یادتون باشه نکو هروقت ازادانه جلوتر بازی کرده هم گل زده هم پاس گل داده.هم زمانی که در اوساسونا بود ازادانه کمی جلوتر بازی میکرد و هم بازیهایی که برای تیم ملی انجام میده ازادی بیشتری داره که به دروازه حریف نزدیکتر باشه
یکی از خصوصیات نکونام به عنوان هافبک دفاعی توانایی در بازیسازی و شم گلزنیه بالاشه
قدرت و جنگندگی و دوندگی اندو باعث میشه نکو با خیال راحت تری رو به جلو حرکت کنه
اگه گل زدشونو هم با هم مقایسه کنیم نکو در رده باشگاهی حدود 89 گل و در رده ملی 36 گل به ثمر رسونده و اندو در رده باشگاهی 7 گل و در رده ملی 8 گل به ثمر رسونده....امار هم نشون میده نکو به عنوان هافبک دفاعی میل به هجوم بیشتری داشته و حتی گلزنترین هافبک دفاعی خارجی لالیگا هم معرفی شد....
اندو در کارهای دفاعی موفقتر از جواد هستش از اندو یا توپ رد نمیشه یا بازیکن![]()
اگه یادتون باشه یکی دو سال پیش از طرف تلوزیون ملی اسپانیا کاملترین گلزن لالیگا معرفی شد
صرفا برای یاداوری
نکونام کاملترين گلزن لاليگا معرفي شد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تلويزيون ملي اسپانيا عنوان كرده كه نكونام تنها بازيكن لاليگا است كه توانسته گل هاي مهمي را با اشكال مختلف در كارنامه خود ثبت كند كه اين گل ها با ضربات سر ، شوت بغل پا ، كاشته از چپ و راست و گلزني با پاي چپ و راست را در كارنامه خود به ثبت رسانده و به عنوان كاملترين گلزن لاليگا شناخته شده است.
گفتني است : جواد نكونام از اين حيث حتي بالاتر از مسي و كريس رونالدو قرار گرفته كه افتخار بزرگي براي ستاره فوتبال ايران محسوب مي شود.
لازم به ذكر است : نكونام در سالهايي كه در لاليگا مشغول به كار است 24 گل براي تيم اوساسونا به ثمر رسانده كه آمار گلزن ترين هافبك تدافعي را به خود اختصاص داده است.
در پايان شايان به ذكر است : مهمترين گل نكونام در جام يوفا به تيم فوتبال بوردو زده شده و هنوز هم صحنه هاي اين گل بارها و بارها از تلويزيون اسپانيا پخش مي شود .
وقتی خطیبی خودش را ضربه فنی کرد/ اتهامات علیه میرشاد و استقلال رد شد
همین تناقض با توجه به این که مصاحبهاش بعد از بازی دقایقی پیش روی آنتن رفته بود بار اتهامات را از روی ماجدی برداشت
سایت گل – شب گذشته برنامه نود بخشی از زمان خود را به بازپخش جملات رسول خطیبی در پایان برنامه نود اختصاص داد، جایی که رسول با اشاره به تماسهای سرپرست استقلال به بازیکن تیمش گفت اینکه امیر قلعهنویی از آقایی تعریف کرد و گفت او بهترین بازیکن گسترش است حساب شده و با برنامه بوده است. او همچنین گفت: اینقدر به موبایل اقایی زنگ زدهاند که او گفته آقایی موبایلش را خاموش کند.
بخش دیگری از اتهام رسول خطیبی به استقلالیها این بود که چرا درست در شب بازی استقلال گسترش نامه حضور آقایی در اردوی تیم ملی جوانان تحویل گسترش فولاد شده است.
با پخش این صحبتها و بعد از این که خود بازیکن هم موضوع تماسها را تایید کرد میرشاد ماجدی سرپرست سابق کمیته جوانان فدراسیون روی خط آمد و یک بار دیگر تاکید کرد او از سمت خود از کمیته جوانان استعفا داده و هیچ سمتی در این تشکیلات ندارد تا بخواهد به بازیکنی زنگ بزند. او با گلایه از رسول خطیبی تاکید کرد: با توجه به این که شماره تلفن او مشخص است و بازیکن مذکور نیز تلفن مشخصی داشته نهادهای مربوطه میتوانند با کنترل شمارهها میتوانند پیگیری کنند و ببینند تماسی در کار بوده یا نه. میرشاد در ادامه گفت: من این اتهام را تا وصول نتیجه پیگیری میکنم تا هر کسی هر چیزی که به ذهنش میرسد به زبان نیاورد.
در این لحظه رسول خطیبی سرمربی گسترش فولاد روی خط آمد و با چند تناقض گفتاری اعتبار همکار قبلی خود را زیر سوال برد، رسول که گفته بود میرشاد با بازیکنش تماس گرفته اینبار جور دیگری صحبت کرد و گفت که به اسم سرپرست استقلال اشاره نکرده که همین تناقض با توجه به این که مصاحبهاش بعد از بازی دقایقی پیش روی آنتن رفته بود بار اتهامات را از روی ماجدی برداشت. رسول همچنین به ارسال نامه فدراسیون به بازیکن در شب بازی اشاره داشت که ماجدی در جواب او گفت: این موضوع هیچ ارتباطی به وی ندارد و آمار ماجرا را باید از فدراسیون و هیات فوتبال بگیرد ...
در نهایت در حالی که عادل فردوسیپور به طرز عجیبی دوست نداشت مکالمه در این زمینه ادامه پیدا کند به پایان رسید و شاید بشود گفت خجالتش برای خطیبی باقی ماند؛ بازیکن و سرمربی گسترش فولاد که شکل اعتراضش به قلعهنویی شبیه رویکرد نامزد پرامید اما شکست خورده انتخابات اخیربود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: تهمت زدن مثل آب خوردن شده![]()
واقعا اونهایی که در این سالها میگفتند جواد نکونام فوتبالیست خوبی نیست دوزار از فوتبال نمیفهمیدند . نکونام همیشه یه سرو گردن از نسل خودش بالاتر بوده .استایل این بازیکن کاملا مثل فوتبالیستهای بزرگه جهانه
واقعا از خوندنش متعجب شدم
من معتقدم نکونام به درد لیگ دسته 1 میخوره نه لیگ برتر!
استایل هم شد دلیل خوب بودن ؟ از نظر فیزیکی ، آره فیزیک خوبی داره اما از لحاظ فنی ....![]()
ببخشید از لحاظ فنی چشه ؟ من نمیدونم شما این نظر کارشناسانه رو بر چه اساسی میگید .. نکونام داره با یه مشت بازیکن که سطح سواد فوتبالی و درکشون بسیار پایینه بازی میکنه مسلما این خیلی روی سطح هر بازیکنی تاثیر میذاره وقتی بازیکنای تیمت اون درکی که تو از فوتبال داریو نداشته باشند روی شما هم تاثیر منفی میذاره .اما باز با همین رویه فوتبال ایران نکونام سطح بازیش از خیلیا بالاتره . ما عادت کردیم فقط بازی هرکس تو چشم هستو ببینیم .
دو تا پاس رو به جلو نمیتونه بده ! از ترس اینکه توپو لو نده سریع توپو پاس میده !
پاس دادنش رو دقت کن ، اصلا نمیتونه زیر پای بازیکن پاس بندازه ، یا 2متر میندازه عقب یا 2 متر جلو !
نقشی که به عنوان هافبک دفاعی داره ، 5 درصد رو هم به درستی انجام نمیده ! در موقعی که توپ دست مدافعین استقلال دقت کن که اصلا برای صاحب شدن توپ جایگیری نمیکنه ، چون میترسه !
و....
این حرفا چیه بابا ؟ بیخیال تروخدا ... یه طوری میگی مثلا بقیه بازیکنای استقلال یا کلا ایران خیلی سطح بالان ! من خودم استقلالیم اما دیگه واقعیت هم باید ببینیم دیگه بازیکنای ایران کی شعور جایگیری داشتند که از نکونام انتظار داری بتونه بهشون درست پاس بده . این که نکونام هم در بعضی مقاطع زمانی افت داره کاملا منطقیه و این ضعفهایی که مطرح کردی رو ازت میپذیرم .نکونام به خاطر سبک بازی اروپا و ذاتش عادت به بازی نزدیک و بازیسازی داره . بخدا ژاویشم اگه بیاد ایران با یه مشت بی شعور همتیمی بشه عمرا بتونه بازی خوبی ارائه بده . تو ایران هنوز نه مربیها نه بازیکنا درک بازی نزدیک رو ندارند و فقط یاد گرفتند بازی مستقیم انجام بدند و با فاصله از هم باشند .
شما باید کلیت یک بازیکن و شعور فوتبالیش رو نگاه کنی که آیا همیشه همین ضعفها رو داره ؟ چقدر این بنده خدا گلهای خوب بسمر میرسونه که هیچکس نمیخواد ببینه .
شما دقت کن مثلا خسرو حیدری که انقدر ما استقلالیها ازش تعریف میکنیم بارها شده فقط بلده بدوییه بدون نگاه کردن به زمین و طرفین . بازیکنی باشعوره که همه جای زمینو زیر نظر داشته باشه و به موقع پاس بده که به نظرم نکونام مخصوصا در قدیم فوق العاده بود و الان به خاطر پا به سن گذاشتن و تاثیر بازیهای بی کیفیت فوتبال ایران روش تاثیر منفی گذاشته ...
..................................
در ادامه بگم خسرو حیدری که با اینکه میتونه خیلی بهتر ازینا باشه اما آخرش نشد یکم رو این ضعف بزرگش کار کنه که فقط صرف دوییدن و سانت کردن به عنوان رفع تکلیف درست نیست و باید با هدف بازی کرد .
Last edited by Gilopa; 31-07-2013 at 22:58.
اینجوری صحبت کردن در مورد بازیکنای بزرگ کار سختی نیست و اینبار اول شما نیست که در مورد بازیکنایی مثل نکونام و رحمتی توی تاپیک های مختلف اینجوری صحبت می کنید...واقعا از خوندنش متعجب شدم
من معتقدم نکونام به درد لیگ دسته 1 میخوره نه لیگ برتر!
استایل هم شد دلیل خوب بودن ؟ از نظر فیزیکی ، آره فیزیک خوبی داره اما از لحاظ فنی ....![]()
با این صحبت یعنی میشه از این به بعد تیم ملی رو از بازیکنای لیگ دسته یک تشکیل داد چون یه هافبک دفاعی از لیگ دسته یک می تونه گل های سرنوشت ساز تیم ملی رو بزنه و بعد تازه آخرش ترول هم بشه
+
در مورد سیستم استقلال به نظرم با این بازیکنایی که الان داریم سیستم 1-3-2-4 مناسبه و نباید حتما روی سیستم 2-4-4 لوزی اصرار کرد
اگه بحث نیمکت نشینی مهاجم ها باشه که الان تیمای بزرگ دنیا رو نگاه کنید با وجود چند مهاجم خیلی عالی با همین یه مهاجم بازی می کنه و این چیزیه که جا افتاده
برای بازی با سپاهان این ترکیب خوبه:
رحمتی
نیکبخت - صادقی - عمران زاده - منتظری
نکونام - تیموریان
اکبرپور ---------- نوری ---------- حیدری
برهانی
در صورتی که فرهاد هم اوایل نیمه دوم به بازی بیاد
ولی خب فکر کنم فعلا قلعه نویی اصرار به همون 2-4-4 لوزی داشته باشه
فعلا که ترکیب کامل نیست ولی امیدوارم بعد از کامل شدن ترکیب دیگه با این سیستم بازی نکنه
حتی 2-5-3 به قولی منسوخ هم برای استقلال کنونی بهتر از اون سیستمه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)