تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 68 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

ببین دیگه آفسایده چی بوده که جاودانی فهمیده !

داور دو گل تقدیم بارسا کرد .

واقعآ این داوری های تیم های اسپانیایی عجیبن هم تو لالیگا هم تو لیگ قهرمانان .

بازی هم چیز خاصی نداشت و ما همچنان منتظر تغییر و تحول هستیم . فکر کنم ایندفعه نوبت مونتولیوو باشه که از تیم جدا بشه

2. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

رو گل دوم کسی عکس داره که آیا آفساید بود یا نبود ؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رو گل دوم کسی عکس داره که آیا آفساید بود یا نبود ؟
    آفساید بودنو که بود
    الان گشتم عکسی پیدا نکردم چ
    من یا هر کدوم از دوستان عکسی پیدا کردیم ، میذاریم

5. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

داوری بازی هم که مثل همیشه ایراد و مشکل داشت . ولی بازی بد میلان تاثیر بیشتری داشت .
    میلان که از نظر روحی نابود بود . از نظر کیفی هم چیزی برای ارائه نداشتیم . به زور سه تا پاس به همدیگه میدادن .

از بازیکنان خوب این بازی میشه به دی یانگ و مکسس و تا حدودی کاکا اشاره کرد . مونتی و امانوئلسون نسبتا خوب بودن .

آبیاتی روی صحنه گل بوستکتس طبق معمول شیرجه نزد ... یعنی کافیه ضرب توپ زیاد باشه تا آبیاتی کلا بی خیال بشه و شیرجه نزنه .
    گل سوم که جلوی مسی دراز کشید روی زمین قبل این که ضربه زده بشه. البته دو تا توپ خوب گرفت ولی دو تا گل بد خورد .

باربارا هم چه سری تکون میداد !!! البته نمیدونم از این تیم چه انتظاری داشته که با باخت و گل خوردنش اینطوری ناراحت میشد.
    به هر حال این تیمیه که خودشون ساختن .

7. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

تیم از نظر روحی وضعش خیلی خرابه و آلگری هم نمیتونه کاری بکنه
    مربی خاصی باشگاه زیر نظر داره؟

9. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

پایگاه خبری میلان گفته

آلگری:قبل از بازی به برلوسکونی گفته بودم بالوتلی از ابتدا بازی نمی کند

-
    باشگاه از تمام تصمیمات من برای این بازی با خبر بود / برای خوبی تیم و بالوتلی این کار را کردم

میلان در حالی 3-1 در نوکمپ برابر بارسلونا شکست خورد که با ورود بالوتلی به زمین مسابقه در نیمه دوم میلانی ها شانس های گلزنی بیشتری داشتند

میلان و بارسلونا از هفته ی چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان در نوکمپ به مصاف هم رفتند جایی که بارسلونا در نهایت به لطف یک پنالتی،ضربه ی کاشته و گل مسی از سد میلان عبور کرد.

نیمکت نشینی ماریو بالوتلی توسط آلگری شوک این مسابقه تا قبل شروع بازی بود در حالی که با ورود او در نیمه دوم روند بازی برای میلانی ها تغییر کرد.

آلگری در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:"پاسخ این سوال که چرا بالوتلی را نیمکت گذاشتم بسیار ساده است چرا که او پس از بازگشت با تیم ملی همچنان مصدومیت اش را به همراه داشت و اخیرا نمی توانست به همین دلیل آنطور که باید در زمین مسابقه بازی کند.بنابراین ترجیح داد که در نیمه نخست بدون او بازی کنیم"

"ماریو در نیمه دوم بازی بسیار خوب ظاهر شد البته مردم از او انتظارهای زیادی دارند.او باید پیشرفت کند و به هر سه روز بازی کردن عادت کند.چیزی که تا قبل از ورود به میلان نتوانسته کاملا به آن برسد"

"او در بازی امشب در چندین موقعیت عملکرد بسیار خوبی داشت در حالی که کمی دیر پاس ها رو می فرستاد.دریافت گل سوم بسیار ناراحت کننده بود همانطور که ما چندین فرصت گلزنی داشتیم تا بازی را به تساوی بکشانیم.پشمانی اصلی زمانی بود که ما پاس های پایانی را به درستی نمی فرستادیم"

"زمانی که بازیکن های مصدوم به جمع ما اضافه شوند عملکرد و نتایج بهتری خواهیم داشت.چنین عملکرد خوبی به مانند این بازی به ما اعتماد به نفس می دهد.با عطشی کامل به جدال کیه وو در سری آ می رویم و باید کاملا آماده آن بازی شویم"

روبینیو در این بازی به جای بالوتلی به عنوان مهاجم هدف استفاده شد در حالی که با وجود ماتری و بالوتلی استفاده ی او در این پست کمی عجیب به نظر می رسید"روبینیو را انتخاب کردم چرا که او به تیم سرعت متفاوتی می دهد.در سن سیرو خوب بازی کرد و منصفانه بخواهیم قضاوت کنیم امشب هم عملکرد خوبی داشت"

آلگری ذر پایان گفت:" باشگاه در مورد تصمیمات من برای این بازی کاملا با خبر بودند.من با برلوسکونی قبل از بازی مثل همیشه صحبت کردم و گفتم که بالوتلی از ابتدا بازی نخواهد کرد.من این کار را برای خوبی تیم و خود او کردم"

11. 5 کاربر از amirari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من که دیگه از تیم بریدم واقعا دیشب فقط و فقط وقتمو تلف کردم از اولم مشخص بود می بازیم باید دیگه عادت کنیم
    واقعا حیف میلان که دست این ادما افتاده که هیچ غلتی واسه تیم نمی کنند همچین از این الگری حمایت میکنند انگار از یه جهان دیگه اوردنش من حاضر نیستم بچه پنج ساله های دم کوچمونه بدم تمرین بده هر تیمه دیگه ای بود تا حالا یه کاری کرده بود
    حـــــــــــــــــیــــــ ـــــــــــــف

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کرسپو: میلان برای بازگشت به دوران قدیم زیاد کار دارد!

کرسپو همچنین درباره مسی صحبت کرده است.

سایت گل – لیونل مسی به روند چهار بازی بدون گل پایان داد و دو گل خوب زد تا تیمش میلان را سه بر یک در لیگ قهرمانان ببرد.

ارنان کرسپو دیشب در توییتر نظراتش را درباره این مسابقه منتشر کرد.

چندین توییت او در جریان بازی و پس از آن را در زیر می‌توانید ببینید:

میلان:

میلان هر کاری که می‌تواند را انجام می‌دهد. بارسا دارد آنها را مرتبا به عقب و عقب‌تر می‌راند.

همان‌طور که گفتم، میلان حق ندارد توپ را در زمین خودی از دست بدهد. هر بار این اتفاق بیفتد بارسا ضربه سختی به آنها می‌زند.

باخت سه بر یک نشان می‌دهد میلان برای این که به دوران خوب قدیم بازگردد باید خیلی چیزها را ثابت کند.

مسی:

مسی هرگز این‌طور پنالتی نمی‌زد. می‌بینید چه فشاری را دارد حس می‌کند از این که چهار بازی است گلی نزده.

او توپ را به وسط زد، با این آرزو که دروازه‌بان شیرجه بزند. این مقداری اعتماد به نفس به او خواهد داد.

او همیشه توپ را عالی و بی‌نقص استپ می‌کند. او توپ را متوقف می‌کند و همین باعث می‌شود ضربه‌اش را آسان بزند.

پاسخ به کاربران

بهترین ورزشگاهی که در آن بازی کردی کجا بود؟

ویمبلی قدیم. بسیار افتخار می‌کنم. آن‌جا تاریخ غنی‌ای دارد.

ارنان، به نظرت این فصل قهرمان لیگ قهرمانان کیست؟

تیم‌های بسیاری در میانه پروژه‌شان حضور دارند. من‌یو با مویس. بایرن با گواردیولا.

ارنان، کدام بازی‌ات را بیشتر از همه دوست داشتی؟

دو گل در فینال کوپا لیبرتادورس. 20 سال داشتم و 90 هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Milan have a lot to prove to get back to the old times - Barcelona-AC Milan in tweets with Hernan Crespo

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کرسپو هم خیلی دلش خوشه حرف مفت زدن مالیات نداره یک نگاه به نیمکت بازیکنای میلان بندازه بعد اظهار فضل بیجا کنهمیلان فقط برای رسیدن به روزای خوبش نیاز به چند تا خرید درست حسابی در ناحیه دفاع و دروازه داره تا به همون میلان همیشگی تبدیل بشه - تیمی که 7تا قهرمانی در چمپیونز لیگ داره و پرافتخارترین تیم اروپایی در فتح سوپر کاپ اروپاست انواع و اقسام جام های اروپایی در ویترین افتخاراتش داره حقش به هیچ وجه بودن در چنین شرایطی نیستانتظار داره میلان با این ترکیب نصفه نیمه هم با بارسا داخل زمین بجنگه هم با تیم داوری بازی
    Last edited by clau; 08-11-2013 at 00:29.

16. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

هر وقت کرسپو رو میبینم یاد گلهاش به منچستر میفتم
    دو گل در هر دو بازی رفت و برگشت،فکر کنم فصل 2004/5 بود

18. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •