تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 293 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چه کسی میتونه باشه به غیر از ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

++++++++++++

‫‏ریوالدو‬ , رونالدو‬ , کوکو , لوئیس انریکه ‏, پپ گواردیولا ... بارسلونا‬ - ‫برزیل‬ 1999 ( 2-2 مساوی , این بازی به مناسبت صدمین سال تاسیس FC Barcelona برگزار شد.)

++++++++++++

نیمار , مسی , ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

++++++++++++

ما با هم قوی هستیم...

++++++++++++

اینم از اوضاع و احوال این روزای من و خیلی از شماها...

++++++++++++

اسطوره باشگاه آنتونی رامایتس در سنّ ۸۹سالگی در گذشت...

رامایتس در سال‌های ۱۹۵۰-۱۹۶۰ سنگربان بارسا بود.

آنتونی رامالتس دروازن بان و یکی از اسطوره های بارسلونا, متاسفانه دیگه در بین ما نیست.بازیکنان و مسئولین بارسا مثل والدس و راسل رو صفحه شخصی خودشون از این واقعه دردناک ابراز تاسف کردن...

این دروازه بان وقتی که تو بارسا بود چند بار به عنوان گلر برتر اسپانیا انتخاب شده بود و همچنین همراه با اسپانیا در جام جهانی حضور پیدا کرده بود,رامالتس 4 ژوئن 1924 در بارسلونا متولد شد.روحش شاد یادش گرامی

بازیکنان بارسا برای ادای احترام در بازی امشب بازوبند مشکی‌ به بازو خواهند بست.

Last edited by M E S S I; 31-07-2013 at 11:26.

2. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این مجله آرژانتینی تصویری نامناسب از مسی را در کنار یک زن در صفحه اول خود چاپ کرد و نوشت: «ازدواج مسی با همسرش آنتونلا به خطر افتاد.»
    این مجله در ادامه نوشت: «مسی چندی پیش در مراسمی که رونالدو، ستاره سابق تیم ملی فوتبال برزیل ترتیب داده بود، شرکت کرد. در این مراسم زنان با ظاهری نامناسب حضور داشتند که همین موضوع برای ستاره آرژانتینی بارسلونا دردسرساز شد.»
    انتشار این تصویر از مسی که در حال حاضر در آمریکا به سر می برد ممکن است برای او از سوی خانواده اش مشکلاتی را ایجاد کند.

.................

4. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

اینا چر اینطورین؟
    ازدواج نکرده بچه دار میشن؟
    الله اکبر!

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

نیوکمپ بعد از اینکه مسی گل میزنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این مجله آرژانتینی تصویری نامناسب از مسی را در کنار یک زن در صفحه اول خود چاپ کرد و نوشت: «ازدواج مسی با همسرش آنتونلا به خطر افتاد.»
    این مجله در ادامه نوشت: «مسی چندی پیش در مراسمی که رونالدو، ستاره سابق تیم ملی فوتبال برزیل ترتیب داده بود، شرکت کرد. در این مراسم زنان با ظاهری نامناسب حضور داشتند که همین موضوع برای ستاره آرژانتینی بارسلونا دردسرساز شد.»
    انتشار این تصویر از مسی که در حال حاضر در آمریکا به سر می برد ممکن است برای او از سوی خانواده اش مشکلاتی را ایجاد کند.
    ماتیاس مسی شایعات جدایی برادرش لئو از همسرش را تکذیب کرده و گفته که این نشریه در مورد برادرش دروغ گفته و فریب کاری کرده و ... !
    و همچنین کارلا روکوسو نیز شایعات درباره ی این زوج رو تکذیب کرد,
    وکیل لئو مسی علیه این نشریه شکایت کرده,
    عکس ها جعلی و ساختگی هستند.

تصویر سمت راست = واقعی و درست ......... تصویر سمت چپ = مونتاژ شده و جعلی

پ.ن= واقعا این به اصطلاح مجلات و نشریه ها و... معلوم نیست از جون لئو چی میخوان که هر روز یه حاشیه و ماجرای جدید براش میسازن !!!!
    Last edited by M E S S I; 31-07-2013 at 20:28.

9. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ماتیاس مسی شایعات جدایی برادرش لئو از همسرش را تکذیب کرده و گفته که این نشریه در مورد برادرش دروغ گفته و فریب کاری کرده و ... !
    و همچنین کارلا روکوسو نیز شایعات درباره ی این زوج رو تکذیب کرد,
    وکیل لئو مسی علیه این نشریه شکایت کرده,
    عکس ها جعلی و ساختگی هستند.

تصویر سمت راست = واقعی و درست ......... تصویر سمت چپ = مونتاژ شده و جعلی
    از هر راهی واسه خراب کردن وجهه بهترین بازیکن جهان استفاده میکنن ولی زهی خیال باطل
    دفعه اول نیست که هر دفعه هم روسیاهی به زغال میمونه
    همون صبح عکسشو دیدم تابلو بود اصلا یه جوری هست مسی جنوب نگاه میکنه زل هم زده به دوربین دختره هم شمال رو
    جمع کنید بساطو

11. 9 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اینم یه عکس دیگه از دسته گل این نشریه ی وزین و محترم و گرام!!!!! آی بر پدر فتوشاپ لعنت!!
    اینجا اونجا همه جا فتوشاپ...! کم کم دارم به خودمم شک میکنم که نکنه منم فتوشاپم!!

...........

تیترهای روزنامه ی الموندو - 31 جولاي 2013

11 دقیقه با نیمار

بازیکن برزیلی اولین بازی خود را با پیراهن بارسا انجام داد، با گلزنی سرخی روبرتو و مسی

لخیا 2-2 بارسا

رامالتس از دنیا رفت. دروازبان اسطوره ای بارسا "برنده ی 5 جام" دیروز در سن 89 سالگی درگذشت

تیترهای روزنامه ی اسپورت - 31 جولاي 2013

آغاز نیمار

ستاره ی جدید بارسا 12 دقیقه در لهستان بازی کرد

لخیا 2-2 بارسا

در طول بازی، بازیکنان حریف به او ضرباتی وارد میکردند و همچنین او زمان کافی برای نمایش کیفیت خود نداشت

و گل توسط مسی . بازیکن آرژانتینی ، که کاپیتان تیم بود ، گل مساوی را به ثمر رساند

رامالتس، دروازه بان افسانه ای تیم، درگذشت. "گربه ی ماراکانا" بخشی از افسانه ی " 5 جام با بارسا" همراه با کوبالا بود

FCBarca.ir

...........

مارتینو با فشار و وسواس زیاد کار میکند.

در روز دوشنبه تیم یک بازی 11 به 11 را اجرا کرد.

با وجود بازی با تیم لهستانی تاتا ترجیح داد که در اسپانیا بماند و با بازیکنان اصلی تیم به غیر از نیمار و مسی کار کند و آنها را آماده کند.بازیکنانی از قبیل والدز-پیکه-آلبا-ماسچرانو-آلوز-بوسکتس-ژاوی-اینیستا-فابرگاس-پدرو.

تاتا به همراه دستیارانش پاتوسو و پالوروس با بخشی از بازیکنان تیم درباره ی تاکتیک های تیم و عملکردی که تیم باید داشته باشد کار کردند و با والدس هم صحبت ها و تمرینات زیادی کردند.

مسی و مهاجمان:

مارتینو در سخنرانی خود گفت که هدفش ایجاد فشار زیاد در ریکاوری است تا بارسلونا مثل دو فصل قبل دچار مشکل مصدومیت نشود و در رابطه با بازیکنانی که به اسلو سفر کرده اند هم گفت که بازی آن بازیکنان با تیم لهستانی نیز اهمیت بالایی دارد و به خصوص در خط حمله عملکرد بازیکنان برای ما در نظر است.

لئو مسی در اسلو آمادگی بالا و انگیزه ی بالایی با توجه به حضور تاتا دارد و با توجه به این که او رهبر تیم نیز هست , این قصد را دارد که به تیم حریف اجازه ی نفس کشیدن هم ندهد و گل های زیادی به این تیم بزند.

منبع:fcbarca.ir/به نقل از:elmundo

+++++++++

Lia Fabregas (دختر فابرگاس)

Davi Lucca (پسر نیمار)

+++++++++

مسی انسان بزرگی است . او برای من یک سمبل و الگوست و واقعا احساس خوشبختی می کنم که در کنار او هستم

بعد از تساوی 2-2 بارسلونا مقابل گدانسک لهستان، نیمار ستاره جوان بارسا با رسانه های خبری به گفتگو پرداخت.

او دراین بازی برای اولین بار با پیراهن بارسا به میدان رفت و حدود 10 دقیقه بازی کرد. تمام توجهات در طول این ده دقیقه برروی نیمار متمرکز بود

این ستاره برزیلی بعد از اتمام بازی به راک 1 گفت:« من رویایم محقق شد. فکر می کنم که به کمی زمان نیاز دارم تا بتوانم به فرم ایده آلم بازگردم.»

نیمار در ادامه صحبت هایش به تمجید از مسی پرداخت و گفت:
    « مسی انسان بزرگی است. او یک الگو و سمبل بزرگ برای من است و احساس خوشبختی می کنم که درکنار او هستم. صحبت کردن با مسی خیلی راحت است. او بازیکن بزرگی است و من احساس خوشبختی می کنم که اینجا هستم. فقط به کمک رسانی فکر می کنم.»

بازیکن 21 ساله و برزیلی بارسا در مورد بازی روز جمعه تیم جدیدش مقابل تیم سابقش (سانتوس) که در جام خوان گامپر در بارسلونا برگزار می شود نیز گفت:
    « کمی عجیب و متفاوت خواهد بود ولی در دفاع ازپیراهن بارسلونا تمام تلاشم را می کنم.»
    Last edited by M E S S I; 31-07-2013 at 21:43.

13. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

پ.ن= واقعا این به اصطلاح مجلات و نشریه ها و... معلوم نیست از جون لئو چی میخوان که هر روز یه حاشیه و ماجرای جدید براش میسازن !!!!
    این جو سازی ها کاملا برنامه ریزی شده است تا وجهه محبوب و دوست داشتنی مسی رو خراب کنن .مخالفا دارن سعی میکنن اونو به حاشیه بکشونن و علاوه بر اینکه روی بازیش تاثیر بذارن و از نظر اخلاقی هم تخریب کنن.
    دیدن توی قضیه مالیات که مربوط به مسی نیست(مربوط به وکیلشه) بیلشون گلی بر نداشت!! دوباره یه چز دیگه رو سوژه کردن
    من فکر میکنم همه اینها واسه توپ طلا برنامه ریزی شده!!

15. 7 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گزارش تصویری: شروع نیمار در شب تساوی بارسا

بارسلونا دیشب در دیدار دوستانه اش در لهستان، به تساوی 2-2 مقابل لخیا گدانسک دست یافت
    سایت گل- بارسلونا دیشب در دیداری دوستانه در لهستان به میدان رفت و دراین دیدار این تیم مقابل لخیا گدانسک به تساوی 2-2 دست یافت. در این بازی نیمار برای ده دقیقه برای تیمش به میدان رفت .
    البته دراین بازی این فرصت ایجاد نشد که نیمار و مسی را در کنار هم ببینیم . دراینجا می توانید تصاویر منتخب این بازی دوستانه را ملاحظه کنید:
      محتوای مخفی: عکس ها 

17. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میانگین قدی تیم افتضاحه، هر بازیکن با یه نیمچه پرش ضربه سر رو میزنه حالا میخواد واران باشه یا راموس یا دانته یا ... ! امیدوارم فکری به حال این کوتوله بازاری که درست شده بشه
    یاد ایامی که ایبرا و آنری و توره و پیکه که همگی بالای 190 بودن در تیم فغانی داشتن، در کنار پورتا و پپ آشیانی داشتن

19. 3 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •