تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سطح آموزش ها چطور بود

راي دهنده
119. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی عالی بود حتمآ ادامه بده

65 54.62%
  • خوب بود

39 32.77%
  • اصلآ جالب نبود

2 1.68%
  • ارزش خوندن نداره

13 10.92%
صفحه 37 از 60 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 592

نام تاپيک: سوالات و آموزش براي مبتدي ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

سلام ،ميدونم زياد سوال ميپرسم اما قول ميدم جبران كنم و بعد از اتمام پرو‍ه هر چي بلدم بگم اما يه سوال واسم پيش اومد:
    من يه برنامه ساختم كه زمان ورود به ويندوز رو ثبت ميكنه من ميخوام مثلا 4 ساعت ديگه ويندوز خاموش شه اگه ميشه بگيد چه جوري زمان رو با اين 4 ساعت جمع ببندم تا زمان خاموش كردن بدست بياد
    ميدونم چه جوري خاموش كنم اما اگه ميشه دستور خاموش كردن رو هم بزارين
    خيلي خيلي ممنون

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

1. تا جايي كه من يادم ميادي ميتوني دوتا متغير از جنس زمان رو با هم جمع كني. پس چيز راحتي داري
    2. يكي از راهها استفاده از برنامه shutdown توي ويندوز هست. به كمك ShellExec يا چيزاي ديگه از اين قبيل.
    قبلا هم درباره فرمان بالا صحبت شده. در صورت نياز به اطلاعات دقيقتر ميتوني سرچ كني.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

سلام دوست عزيز همين كارو كردم اما جمع نميشه اگه ميشه كامل توضيح بدين

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

بعد يه سوال داشتم اونم اينه كه من دارم كتاب جعفر ن‍اد قمي ميخونم از خود شما هم شنيدم حسين رياضي خوبه
    تو كتاب جعفر ن‍اد خيلي مظخرف ياد ميده تمام example هاش هم خرابه.
    به نظرت من ميتونم از كتاب حسن رياضي استفاده كنم،تا الان دستورات اصولي و يه كمه دستورات حرفه بلدم اگه ميتونه برام مفيد باشه بگو برم بخرم چون از جعفري نژاد كه چيزي نديديم(البته براي خيلي خيلي مبتدي خوبه)

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

راستي قرار بود شما ها يه بازي مثله gta2 بسازين چي شده كنسلش كرديد داداش؟
    من تو اون تاپيك هيچي از delphix ياد نگرفتم يعني اصلا آموزش ندادين تا ياد بگيرم؟بازي به كجا رسوندين من يكي خيلي مشتاقم،دوست داشتم تو تيم شما باشم اما خوب مشغله نمي زاره

بابا چرا خبري از سولجر نيست؟
    مثلا ما سوال داريما،بزارين تاپيك گرم بمونه،اگه دوست ندارين به سوالاتم پاسخ بدين خوب بگيد برم ديگه
    سعي ميكنم از هفته ديگه به صورت اساسي مشكلات شما رو بر طرف كنم(البته من كه تو برنامه نويسي به گرد پاي شما هم نميرسم اما خوب اگه كمكي ازم بر بياد دريغ نميكنم)
    Last edited by mojtaba-design; 14-01-2008 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

بابا چرا خبري از سولجر نيست؟
    مثلا ما سوال داريما،بزارين تاپيك گرم بمونه،اگه دوست ندارين به سوالاتم پاسخ بدين خوب بگيد برم ديگه
    سعي ميكنم از هفته ديگه به صورت اساسي مشكلات شما رو بر طرف كنم(البته من كه تو برنامه نويسي به گرد پاي شما هم نميرسم اما خوب اگه كمكي ازم بر بياد دريغ نميكنم)

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

مجتبي جان.
    لطف كن و تمام نوشته هات رو بعد از اين توي يك پست بزار كه شلوغ نشه.
    راه حل شما به صورت زير هست .اين خط يك ساعت بعد از سيستم كنوني شما رو نشون ميده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا كتاب جناب رياضي به درد شما نميخوره. چون اصلا آموزشي نداره و بايد به سطح قابل قبولي رسيده باشيد تا بتونين كدهاي اون كتاب رو براي خودتون آناليز كنيد.
    من كتاب خاصي معرفي نميكنم.
    ولي اكثر كتابهاي دلفي در 21 روز مطالب مشابهي دارند و به راحتي قابل فهم ميباشند و فكر كنم براي شما مناسبتر باشد.

بازي ما از حالت دو بعدي خارج شد و به صورت بازي شبيه به GTA5 تغيير كرد. ولي به دليل نبود امكانات و گرافيستي كه بتونه درست كمكمون كنه فعلا كنسل شده.
    البته دليل ديگه اي كه داره اينه كه مسئول هماهنگي تيم ما تا اول اسفند ميره سربازي و فعلا كاري روي اين قضيه نميكنه.

در مورد پست آخرتون هم بايد بگم كه هميشه ما در حال نگاه كردن و بررسي پستهاي شما نيستيم .
    بنابراين وقتي سوال ميپرسيد، بايد صبر كنيد تا دوستان سوال شما رو ببينند و جواب بدن.
    خيلي عجله نداشته باشيد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

سلام،من قبلن يه سوال پرسيدم اما كسي جواب نداد ،خواهش ميكنم جواب بدين
    1 : چه طوري ميشه فايلي رو اجرا كرد(مثلا يه فايل exe تو آدرس c:\mojtaba) لطفا جواب بدين.
    بعدش هم ميخواستم بگم كه حدودا بايد چه قدر بدونم تا كتاب آقاي رياضي بدردم بخوره(اگه اينم جواب بدين ممنون ميشم)
    راستي همين جا از آقا مرد مباح تشكر ميكنم كه به سوالات من پاسخ دادن(جواي سوال رو بلد بودم اما نميدونم چرا اون موقع به زهنم نمي رسه)البته خوب نسبت به اون اوايل خيلي مسلط ترم
    اوايلش مي خواستم يه while بنويسم بايد 3 ساعت فكر كنم اما الان فقط تايپ ميكنم الان نقريبا زبان برنامه نويسي و اصولش رو به صورت تجربي درك كردم(ببخشيد اگه خاطره براتون تعريف كردم ديگه دست به كيبورد قفل شده)
    اين سوالم ديگه آخريش : آقا مرد مباح (اگه اسمت رو هم بدونم خوبه) شما چند سالته و از كي شروع به يادگيري دلفي كردي و منابعت چي بود.
    اين سوال براي من خيلي حياتي چون من بدبختي كه دارم نميدونم از كجا بايد ياد بگيرم.
    خيلي ممنون ميشم اگه همه رو جواب بدين

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام مجتبی

شما هنوز هم دنبال منبع می گردی؟

به نظر من بهترین و راحت ترین و کامل ترین منبع : اینترنت هستش البته انگلیسیت باید یه ذره خوب باشه

البته اینو در نظر داشته باش که: هر چه قدر بیشتر کار کنی فکر میکنی خیلی چیزا هست که هنوز یاد نگرفتی

من الان احساس می کنم اول راهم پس زیاد وقتو هدر نده منبع هم فعلا از اینترنت استفاده کن

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

سلام ببخشيد ميشه يكي handel ها رو به طور كامبل توضيح بده و اصلا چي كار ميكنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •