باتري من زود خالي ميشه . بچه ها گفتن كه بايد بهش شوك وارد كنم اول اينكه چه جوري دوم اينكه اگه بخوام يه باتري نو كه چيني هم نباشه بگيرم از كجا و چند قيمته ؟
ممنون
باتري من زود خالي ميشه . بچه ها گفتن كه بايد بهش شوك وارد كنم اول اينكه چه جوري دوم اينكه اگه بخوام يه باتري نو كه چيني هم نباشه بگيرم از كجا و چند قيمته ؟
ممنون
باتري من زود خالي ميشه . بچه ها گفتن كه بايد بهش شوك بدم . اول اينكه چه جوري ؟ دوم اينكه اگه بخوام يه باتري نو كه چيني هم نباشه بخرم از كجا و جند قيمته ؟
ممنون
الان آماده آپديتم.چي كار كنم؟
آپ ديت كنم يا نه؟
بچه ها من آپ ديت كردم و هيچ مشكلي پيش نيومد
دوست عزیز اولا لحن حرف زدنت اصلا خوب نیستنوشته شده توسط amir18616
اینیم که گذاشتی اپدیت انلاین پس تحقیق کن بعد جواب بده
به سلامتی خوب میتونی الان بگی گوشیت تغییر کرده یا نه؟؟؟نوشته شده توسط navidw810i
اول یه توضیح بده که منظور از زود دقیقا چیه یا بگو تو 30 دقیقه با ولوم 100 بوسیله هندزفری تو حالت استندبای چقدر شارژت مصرف ميشه؟؟؟نوشته شده توسط ali_naserifar
و دوم فكر نكنم باتري غير چيني گيرت بياد!!!!!!!!!
نوشته شده توسط Siavash Y
والا خودم كه ندارم ولي هر موقع كاري داشته باشم ميرم پيشه دوسته اون باكس داره
ولي دنباله يه راهي هستم كه به غير از داوينچي و يا باكس و بدونه SEUS دستگاه رو آپديت كنم
يعني چه طوري بگم با يه نرم افزاره ديگه
فكر ميكني بشه ؟
آپدیت هم در معنی و هم در عمل فقط از طریق اینترنت امکان پذیرهنوشته شده توسط boys_won
اما اگه با فایل های فلش و باکس فلش کنید اسم این کار میشه فلش
پروسه این دو کار کاملا با هم فرق داره
و فلش کردن یه گوشی با یه فیرم ور جدید کاملا به معنی آپدیت نیست چون کار آپدیت رو انجام نمیده
و اما راه دیگه ای نیست که بشه گوشی رو فلش کرد (منظورم CID49 بود) مگه اینکه پلاگین 49 برای فار بیاد
موفق باشید
خوب هر كاري گفت كردم.اول كامل شارژش كردم.بعد سيم ا در اوردم.گفت دگمه سي رو نگه دار بهد كابل يو اس بس رو وصل كن.بعد از چند ثانيه گفت حالا ولش كن.منم ول كردم.
(يه سري منو ها كه تيك مينداخت درست شد.اگه توجه كنين تو اولين پستم اينا رو به عنوانه مشكل مطرح كرده بودم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)