Last edited by elahe_n12345; 07-06-2013 at 23:05.
من آقای یاکیده رو دوست دارم .از اولش اون صدای بسیار زیباش و این نقش آفرینیش
اینطوری اگه باشه مشکلی نیست پس همه چی درست بوده
ولی اون جایی که کارمندا چندبار گفتن از وزارت اطلاعاته اشتباه بوده![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تو بخش ادبیات یه تاپیک میزدی و این زندگی نامه رو اونجا قرار میدادی و لینک اون تاپیک رو اینجا میزاشتی بهتر بود
ببخشید، نمی دونستم. الان این کار رو می کنم.
پ.ن: پست قبلیمو ویرایش کردم و بیوگرافی رو بردم بخش ادبیات.
Last edited by elahe_n12345; 07-06-2013 at 23:06.
من چمه ؟؟ راست میگیا.... به نکته ریزی اشاره کردی![]()
میگم الان که هوش سیاه از زندان فرار کرده و تو خونه خودش هست چرا به جای قهوه روبوستا شیر میخوره ؟؟؟ خیلی عجیبه
هوش سیاه 1 خیلی خالی بندی داشت طرف با اینترنت دیال آپ زغالی کانکت شده بود ولی کاظمی هکش کرده بود و در عرض چند ثانیه کل درایو های کامپیوتر طرف رو کپی کرد =))) اصلا اونا اگه از طریق LAN هم وصل شده بودن بازم یکی دو ساعت وقت میبرد چه برسه به اینترنت اونم دیال آپ !! اصلا یه ماه هم صبر میکرد نمیتونست درایو ها رو وصل کنه !
اونجایی هم که از اینترنت رفت ماشین BMW خرید خیلی چاخان بود چطور ممکنه در عرض چند ساعت از یه سایت خارجی ماشین بخری و از نمایندگی ایرانش تحویل بگیری و سند رو هم درجا به نامت بزنن ؟؟ :O
یه جاییش انقدر خندیدم که الانم یادم میافته میخندم) اون صحنه ای که ظامی با ستار بهشتی قرار گذاشته بودی توی پارک؛ با خودش اجاق خوراک پز و کافی میکر برده بود که قهوه دم کنه =))))))
شنیده بودم خیلی باحال از زندان فرار کرده ... الان تلویزیون تکرارشو گذاشت به من که زیاد حال نداد.
همه ش خالی بندی بود.
اون از -- کردنش ...
اون از فتوشاپش
اونم از اینکه فن سی پی یو رو در اورد یهو![]()
[QUOTE=Alireza SM;7682924]میگم الان که هوش سیاه از زندان فرار کرده و تو خونه خودش هست چرا به جای قهوه روبوستا شیر میخوره ؟؟؟[QUOTE]
به نظرم چون الان هنوز زخمش خوب نشده، شیر می خوره تا خودشو تقویت کنه. وگرنه قهوه روبوستا نوشیدنی مورد علاقه اش بود (و احتمالا هست!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)