نه عزیز همین روشه.برو چندتا روش c4 بنداز.یدونه نه.چندتا بذار بعد بیا عقب و منفجرش کن.shift رو بگیر سریع برو پشتش تا نزنتت و سریع بنداز و بیا عقب منفجرش کن
نه عزیز همین روشه.برو چندتا روش c4 بنداز.یدونه نه.چندتا بذار بعد بیا عقب و منفجرش کن.shift رو بگیر سریع برو پشتش تا نزنتت و سریع بنداز و بیا عقب منفجرش کن
نه لپ تاپ نیست pc هست کار صدا ربطی به اجرای بازی نداره من منظورم کیفت بهتر و واقعی تر صدا بود
در ضمن سی پی یو من 2 هسته ای هست که با پل مادربرد 2 هسته قفل شده بالز میشه میشه 4 هسته ای ولی اصلا لگ نداشتم
محتوای مخفی: تانک
منم دقیقا همین به فکرم زد که شما هم گفتین!تانک ها توی یک مسیر مشخص میرن و دور میزنن
من از مین های ضدتانک استفاده کردم
انداختم سر راهشون
هر دوتاشون دقیقا از یه محل رد میشدن
جفتشون ناکار شدن![]()
نه بابا من دارم با داستان بازی جلو میرم
نه باو... سریال برای مولتی بازی کردن چیزی حدود 140 هزار تومنه!حالا مشکل پولش نیس(خداییش بتل به مولتی معروفه و یه چیز دیگه ست و هرچقدر هم که پول بدی می ارزه). مشکل اصلی پینگ و سرعت ریده مال نت ایرانه! حالا بیای 140 تومن بدی سریالش رو بگیری وقتی نت خوبی نداری، به چه دردی میخوره!
![]()
با این سیستم میتونم بازی کنم؟
core i5 750
ATI 4890 1gb
4gb of ram 1333
بله صد در صد
من که گرفتم 5 تا دی وی دی بود 29 پارت ، چند بار نصب کردم ارور میداد همه کار کردم نشد،رفتم عوض کردم بازم همون مشکل... آخر سر پس دادم ، توی نصب ارور میداد با winrar هم ارور میدا میگفت دو تا پارت خرابه 17و 23
قسمت نبود مثل اینکه
کســی همچین مشکلی نداشته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)