سلام. بچه ها منابع کشتیمو که میخوام ارتقا بدم میزنه plan-elite set of cannons..... چیکار باید کنم؟؟؟
سلام. بچه ها منابع کشتیمو که میخوام ارتقا بدم میزنه plan-elite set of cannons..... چیکار باید کنم؟؟؟
تا 40% بازی رفتم و ولش کردم ...
واقعا نتونستم تحملش کنم افتضاح بود ...
فوق العاده خسته کننده ...
داستان : 7 (از دیالوگا که هیچی نفهمیدم از بس قلمبه سلمبه س اما روایت داستانم حرفی برای گفتن نداشت)
گیم پلی : 6
گرافیک : 8.5
صداگذاری : 7
امتیاز کل : 7.1/10![]()
تا الان 90 درصد بازی رفتم پیدا کردن محل نقشه های گنج خیلی سخته
یعنی اساسین کرید 1 با اون دیالوگ های خسته کننده و تکراری altair با al Maulimهیچ موردی نداشت
اگه black flag بخوایم خسته کننده حساب کنیم نسخه قبلی اساسین کرید اگه همون چند تا نبردهای دریاییش نداشت پس مفت نمی ارزید دیگه
Last edited by clau; 04-01-2014 at 14:44.
اونا مجسمه های شخصیت های اصلی همین بازی هستن که بعد از اتمام داستان بازی خود به خود تکمیل میشن
Last edited by clau; 04-01-2014 at 18:33.
کسی مارو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟
چرا که نه ؟ به یه مرحله ای که برسی میتونی یه وسیله ناقوس مانند بخری واسه رفتن زیر آب ، نمی دونم اونجا رسیدی یا نه ؟ از اون مرحله به بعد دیگه میتونی بری سر وقت کشتی های غرق شده و صندوقچه هاش رو بگردی ، نقشه های آپگرید (plan-elite) تو اون صندوقچه هاست .البته تو هر محدوده فقط یکی از اون پلن ها رو داره . اونا رو که پیدا کنی حله دیگه میتونی کشتیت رو تا ته آپگرید کنی .
تو این سایت مختصات همش رو زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم الان کشتیم فول آپگرید هست که یعنی هر کشتی ای چپ نگاه کنه رفته ته دریا هواخوری ، اینم بگم چیت میت نزدم ، زحمت کشیدم کشتی غارت کردم ، گنج پیدا کردم ، ماموریت انجام دادم ، قلعه ها رو گرفتم و ..... .
دو تا از اون کشتی های legendry رو که رو نقشه آیکون قرمز رنگ دارن رو هم فرستادم مرخصی 20 هزار بابت هر کدومش گیرم اومد .
کجا محل پیدا کردنش سخته به این آسونی قربونت !؟ هر نقشه ای که پیدا میکنی پایینش مختصات محل گنج رو زده ، بعد از رو مپ بازی موس رو میبری رو محل ها و لوکیشن های بازی ، کنارش مختصاتش رو مینویسه . از این راحت تر هم میشه ؟ تو نقشه ی گنج هم یه نشونی تابلو بصورت تصویری گذاشته که بتونی جای دقیقش رو پیدا کنی .
ممنون از راهنماییت از 22تا نقشه گنجی که باید پیداشون کنم 10 تاش پیدا کردم 12تا مونده-این 12تا پیدا کنم فقط میمونه legendary ships و تمام![]()
چرا اینقدر غر میزنی...!؟
هر چی باشه از نخسه 3 بازی خیییییلی بهتره..که باید گرگم به هوای دوران کودکی شخصیت بازی هم انجام میدادی...!!
منم اولش که بازی کردم ، اولاش به خاطر گیم پلی خسته کننده و گرافیک فانتری اش یه ذره تو ذوقم خورد...
ولی الان که حدود 60% بازی رو رفتم ..خیلی قشنگ بوده و خوشم اومده و مراحل جالبی داره..
شاید سفر کردن اولاش به خاطر نبود fast travel یه ذره خسته کننده باشه..
ولی محیط بسیار وسیع و زیبایی داره که هر منطقه تقریبا اکوسیستم و معماری و بناهای خودش رو داره و شبیه همدیگه نیست و مناطق مخفی هم زیاد داره که باعث میشه تمایل پیدا بری تو تو جزیره ها بچرخی..ولی کلا قبول دارم اینجوری بازیهای وسیع به علت نبود وسایل نقلیه درست و حسابی برای گشت و گذار یکمی حوصله سر بر هست...
اتفاقا اون قایم موشک نسخه ی پیش خیلی ایده ی جالبی بود و دقیقا ربط داشت به شخصیت پردازی بازی. انصافا نسخه ی قبلی با اینکه فاجعه بود اما شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت، خیلی سینمایی تر از این نسخه بود. این وسیله نقلیه هیچ، هوش مصنوعی بازی به شدت به ذوق میزنه، جلو چشم دشمنا اونا رو میکشی و هیچ عکس العملی بهت نشون نمیدن !! فقط یکم شک میکنن سریع میری قاطی علف ملفا قایم میشه دیگه شکشون میخوابه و انگار نه انگار !! یادمه قبل بازی یوبی سافت گفته بود مخفی کاری واقعی رو با این نسخه ی اساسین تجربه میکنید !! نمیدونم چرا اینقد خالی بندی میکنن قبل اینکه بازیشون بیاد ... مخفی کاری تنها المانی که داره مخفی شدن قاطی علفاس !!ولی کلا قبول دارم اینجوری بازیهای وسیع به علت نبود وسایل نقلیه درست و حسابی برای گشت و گذار یکمی حوصله سر بر هست...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)