خوب منم ادامه جواب سوالتون رو هم طبق قوانین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم....
خوب منم ادامه جواب سوالتون رو هم طبق قوانین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم....
سلام بچه ها ... من تو تنظیمات کارگرافیکم دست می برم، تا میرم تو بازی، ارور میده ( close program ) درایورشم آخرین آپدیته . می خواستم GPU clock settings رو افزایش بدم .
سیلم سال نو مبارک
میششه به من بگید رو این لب تاب منتا چه حد تنظیمات رو بالا ببرم فرق داره ؟
acer v5-571g
صفحه 15.6
cpu i5
GT620m1GB
ramm 4 g
اگه بخوام با hdmi وصلش کنم به تیوی 40 اینچ بزارم رو 3 دی چطور ؟؟؟![]()
اورکلاک گرافیک به این سادگیا نیست!!
بهتون پیشنهاد میکنم به بخش سخت افزار یه مشورتی بکنید...
والا با این گرافک شما تخا راحت اینه که تنظیمات رو تا ته بکشی پایین شایــــــــــــــد در پایین ترین رزولوشن یه فریم قابل بازی کردن بهتون بده!!!
آها ببخشید من متوجه نشدم ! آقا واقعا شرمندم ببخشید
بابت این تاپیک عذر خواهی کردم !
بنده هم ادامه رو تو همون جا گفتم بهتون
خیلی ممنون از راهنمایی
سلام.
من نسخه بلک باکس رو نصب کردم و دوتا مشکل دارم.
اول اینکه فول اسکرین نیست
دوم اینکه بازی ران نمیشه و وسطش این ارور رو میده
![]()
سلام
برای تمام صفحه شدن از کلید های Alt + Enter استفاده کنید
برای مشکل دوم هم به آخر پست اول همین تاپیک مراجعه کنید
من هرچی بود نبود گزاشتم تو low تا بازی از یه جایش رد شد ولی خودم مونده بودم تو همین کم هم کیفیت تصویرش خیلی خوب بود نیو یورکشم خوب خشکل بود ها
حالا سوال اینه ای بازی قول بیابونی واسه اینکه کارت گرافیک راحت اجراش کنه و خیالیش نباشه چه سیستمی میخواد ؟؟؟
کلا بهترین سیستم برای این بازی مشخصاتش چیه ؟؟؟(واسه اطلاع میپرسم اگه نه پول خرید پیچ کیسشم ندرام دی: )
![]()
دوستان بازی واسه من سیو نمیشه. یعنی تا میاد سیو بشه از بازی میپره بیرون![]()
دوستان من این بازی رو امروز نصب کردم که بازی کنم . اما به یه چیزی برخوردم و گفتم بپرسم ببینم برای دوستانی که بازی کردن هم همین جوری هست یا نه
وقتی تنظیمات بازی رو روی Very High قرار میدم تو همون مرجله اول افت فریم شدیدی پیدا میکنم و فریم روی 11 الی 15 میچرخه و لباس اون یارو رفیقم که با منه هم بعضی وقت ها خط خطی میشه اما روی High که میذارم فریم روی 24 الی 26 هستش لباس اون یارو هم درست میشه. نمی دونم با این کانفیگ این افت فریم عادی هستش یا نه
یه مشکل دیگه اینکه وقتی تو بازی هستم مثلا میخواهد زیر نویس کنه برای فلان کار فلان دکمه رو بزن اسم اون دکمه رو ناخوانا مینویسه
دلیل این افت فریم شدید با گرافیک هایی که رو سیستم هستش چیه که این قدر فریم افت میکنه - آیا روی سیستم های شما هم افت فریم رو دارید یا مشکل از کرک و درایور و ...... هستش
یه آپدیت یک و خورده ای گیگ هم برای بازی بود اون رو هم نصبیدم
ممنونم از همه
مشخصات سیستم و بازی و ...
Intel Corei5 2500K 3.3. Gh
Ram 8 gig 1600
Vga Amd 6950 CrossFireX
DRIVER 13.1
Windows 8 64 Bit
Install Game Update
Last edited by happyfeat; 30-03-2013 at 19:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)