مثال
شمشیر z
زره c
,..................
مثال
شمشیر z
زره c
,..................
سلام
من این بازی رو مدت سه سال که بازی می کنم نسخه یک رو بیشتر می پسند .
روشی که استفاده می کنم خیلی کارگرشاید دوستان از این استفاده کنن
1- بعداز دیوار کشی دور قلعه عمدا یه قسمتی از دیوار رو باز می کنم بعد از محل باز شده دیوارهای بصورت دالان های نسبتا بلند می کشم به طوری که بلاخره نفر بتونه وارد قلعه بشه بعد اطراف این دالان ها از برج ها بلند استفاده می کنم وکمان دارها رو به بالای برج ها می فرستم . سربازهای دشمن با توجه به اینکه یک مدخلی برای ورود به قلعه وجود داره اکثرا به طرف اون دالان ها میان واونوقته که با کمی نفت و آتیش یک مراسم بسیار با شکوه از جنگ رو تجربه خواهید کرد .
2- در روش دوم درب وردی را کمی داخل تراز دیوار های اصلی قرار میدم بطوری که یک حالت پاگرد مانند درست میشه سربازها دشمن وقتی به درب میرسند درب قلعه اتوماتیک بسته میشه وسربازها کمی اونجا صبر میکنن اگه جلوی درب کمی نفت باشه سربازهای کمان داری که اطراف درب و روی دیواها خواهند بود می تونن سربازهای دشمن رو قتل عام کنن .
موفق باشید.![]()
ببینم شما کدوم قسمتش را میگین من تا حالا 3 قسمت این بازی را تموم کردم
ولی بازی اول از همه بیشتر حال میداد یادش بخیر مخصوصا که فارسی هم بود
از لحاظ استراتژیک بسیار شبیه هم فکر می کنیم منم دقیقا همین کار را می کردم البته وقتی به اندازه کافی قوی شدم چون اولا نمیشه این کار را کرد
تو این قسمت های بعدیش من از تنه های چوب آتشین که بالای دیوا بودن هم استفاده میکردم دشمن را لت و پار میکرد
Last edited by dizgah; 06-01-2008 at 10:18.
[quote=dizgah;1967176]ببینم شما کدوم قسمتش را میگین من تا حالا 3 قسمت این بازی را تموم کردم
ولی بازی اول از همه بیشتر حال میداد یادش بخیر مخصوصا که فارسی هم بود
بازی اولی خیلی باحال تر از قسمت دوم هست الان هم بازی می کنم تقریبا هر روز یه مرحله ور بازی می کنم بد جوری به این بازی عادت کردم خوب یادم اولین بار که این بازی رو نصب کردم ساعت 4 بعداز ظهر بود بعداز نصب گفتم کمی باهاش بازی کنم تا بعدا سر فرصت مناسب بازی کنم اولین مرحله روشروع کردم کمی بازی کردم دیگه متوجه گذشت زمان نشدم ساعت 3نصف شب ومن چند ساعت پیوسته بازی کرده بودم .واقعا بازی جالب و سرگرم کننده ای هست .
[QUOTE=parya_shilan;1988073]تنه ها تو قسمت 1 نبود فکر کنم بعد 2 و3 اومدن
منم از 1 بیشتر از همه خوشم میومد
2و3 هم باحال بود ولی چنگی به دل نمیزدن
حیف که سی دی اش را گم کردم
کسی بازی جنگ های صلیبی2 را برای دانلود میگذارد؟؟؟؟
Last edited by mohammadok; 12-01-2008 at 15:05. دليل: غلط
این هم لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
man in bazi ro tamoom kardam va too zanjan ham vase khodam kaliam age jayi vase bazi online hast begin ba ham bazi konim man in bazi ro az zaman arze bazi mikonam fekr konam too ghesmate 1 in bazi hamatoono bebaram too ghesmatike wolf va baghie hastand
Last edited by magik_boy; 13-01-2008 at 13:05.
انگلیسی تایپ نکن همشهری عزیز!man in bazi ro tamoom kardam va too zanjan ham vase khodam kaliam age jayi vase bazi online hast begin ba ham bazi konim man in bazi ro az zaman arze bazi mikonam fekr konam too ghesmate 1 in bazi hamatoono bebaram too ghesmatike wolf va baghie hastand
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)