بابک خیلی تشکر.
بعد با دوربین 20 در 80 سحابیها را چطوری میشه دید.
بابک خیلی تشکر.
بعد با دوربین 20 در 80 سحابیها را چطوری میشه دید.
طبعا هر چی قطر شیئی بیشتر باشه , تفکیک و وضوح بهتری دارید و اجرام کم نور تری رو میتونید ببینید .
مهمترین تفاوت دوربین با تلسکوپ در اینجاست .
1 : دید با دو چشم که طبعا زیباتره .
2: میدان دید باز تر , سحابی ها عموما گسترده هستند و چون بزرگنمایی تلسکوپ بالاست کامل در کادر قرار نمیگیرن . دوربین ها میدان دید باز دارن .
در تصویر بالا با یک تلسکوپ نیوتونی 6 اینچ , میبینید که لبه های آندرومدا از کادر بیرون رفته .
مشکلی که هست با دوربین فکر نکنم اصلا بشه چیزی دید.
الهی یه عکسم از دید با دوربین میزاشتی.
آقا تاپیک خیلی خوبیه من همه 36 صفحه رو خوندم از آقایون اساتید می خواهم که منو راهنمایی کنن من واسه تابستون پسرم قول خریدن 1 تلسکوپ دادم . واسه اینکارم دور رو بر 150 تومن در نظر گرفتم با خوندن این تاپیک متوجه شدم که کاش قول دوربین دو چشمی داده بودم ولی حیف بچه است و فقط تلسکوپ می خواهد . با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم با بودجه من فقط میشه این چند مدل رو خرید
1- تلسکوپ 70 میلیمتر شکستی Startravel-70 تومن122
2- 76 میلیمتری بازتابی سمت – ارتفاعی اسکای واچر 110 تومن
3- تلسکوپ اینفینیتی (مخصوص کودکان) 50 تومن
4- دوربین تک چشمی minox 40*62 دست دوم ای به نظر سالمه بدون سه پایه میده 180 تومن من قبلا یک دو چشمی minox8.5*42 IF بازم دست دوم ازش خریدم 75 تومن به درد ستاره دیدن می خوره با یک افلاک یابه قدیمی پاره پوره ماله جوونیای خودم میشه بعضی چیزارو دید .
5- تلسکوپ چینی canrar 50x پسرم دیده 80 تومان با سه پایه .
نمیخواهم اسباب بازی باشه لااقل باهاش بشه یک چیزی دید . پولم سقفشو گفتم . صورتهای فلکی رو بلده با افلاک یاب بهش یاد دادم . یک چیز عمومی که با هاش بشه هم حلقه های زحل رو دید و هم اجرام مسیه رو ممنونم .
Last edited by mafarid; 28-06-2008 at 11:40.
أنومالي خارج از مركز (eccentric Anomaly)
پارامتر مفيدي است كه براي تبيين تغيير طول شعاع دايره محيطي به كار مي رود و با (e) نشان داده مي شود.
به كمك زاويه أنومالي خارج از مركز مي توان حركت جسم B را در يك مدار دايره اي نيز تعقيب نمود. أنومالي متوسط (m) زاويه ميان خط (pf) و خط و اصل ( F) به يك جسم فرضي است.
اين جسم فرضي داراي يك چرخه مداري مشابه چرخه يك جسم حقيقي مي باشد،اما مسير خود را با يك سرعت زاويه اي ثابت طي مي كند.
أنومالي حقيقي (true Anomaly)
اويه مابين خط و اصل نقطه كانوني مدار بيضي شكل با جسم متحرك و محور بزرگ بيضي است كه با نماد (υ) نمايش داده مي شود.كه تصوير يك جسم متحرك در مدار بيضي شكل، همواره در مسير دايره اي، با خط عمود بر
محور بزرگ بيضي مشخص مي گردد.
سمت الراس (zenith)
نقطه ای روی کره سماوی درست بالای سر ناظر.
آپكس (apex)
در مفهوم لغوي به معناي رآس هر زاويه يا نقطه اوج است، ولي در ستاره شناسي به يك نقطه در صورت فلكي
هركول (جاثي يا زانوزده) گفته مي شود كه به نظر مي رسد خورشيد و ساير ستارگان مجاور، به سمت أن در حركت اند. در مسير حركت زمين به دور خورشيد نيز از واژه براي ناميدن يك نقطه در زمان معين در هر قسمت از مدار
استفاده مي كنند.
nebula سحابی
ابر های بین ستاره ای متشکل از گاز و غبار
IIنوع NGC6822 کهکشان نامنظم
به طور کلی برای کهکشان های بی نظم می توان ویژگی های زیر را قائل بود :
قطر : ۱۰۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ سال نوری
جرم : ۷^۱۰ تا ۹^۱۰ جرم خورشیدی
درخشندگی : خورشید * ۷^۱۰
غبار : ۲ تا ۵ درصد
گاز (خنثی) : ۱۰ تا ۱۳ درصد
انواع ستارگان : جوان (آبی)
sigma
سيگما
هجدهمين حرف از حروف الفباي يوناني است كه با نماد ((***))يا ((***)) مشخص ميشود
سلام
تلسکوپ هاي 1 و 2 خوبن .
3 و 5 اسباب بازي
4 خيلي کوچيکه فقط ماه رو ميشه باهاش ديد
پسرتون چند سالسشه ؟ ميتونيد تا 220 تومن بريد بالا ؟
سلام ممنون از اینکه جواب دادید پسرم 13 سالشه درسته که این تلسکوپ رو واسه پسرم می گیرم ولی خودمم گاهی ممکنه که ازش استفاده بکنم . حداکثر بودجه من 150 تومنه . بین تلسکوپ 1 و 2 کدوم به نظر شما بهتره تو سایتی که اینارو دیدم توضیح نداده بود که با 3 پایه هستند یا نه. این اجرام مسیه که پسرم میگه چیه ؟ زیاد چیز دندون گیری در موردش ندیدم .
ممنون
گر بدین سان زیست باید پست من چه بیشرمم اگر فانوس عمرم را به رسوایی نیاویزم بر بلند کاج خشک کوچه ای بن بست ...
1 گزينه خوبيه من باهاش زياد کار کردم . کامله و همه قطعات مورد نياز همراهشه . دومي رو نديدم فکر کنم فقط بدنه باشه .
اجرام مسيه 110 جرم پر نور و مشهور آسمانه . کهکشان + سحابي و ... . تو آلودگي نوري شهر ها بيشترشون ديده نميشن .
حلقه زحل و چند قمرش + قرص مشتري و 4 قمرش اهله زهره و عطارد رو خوب ميبينه . ماه هم که عالي .
1)آیا به راستی میتوان با دو عدسی که من نمیدونم چه جوری ( به اون ریزی) ستارگان یا کهکشان هایی را دید که میلیارد ها فرسخ از ما دورتر هستند؟
2)اولین تلسکوپ را جهان را که کسی اختراع کرد؟
3)این تلسکوپ های تک چشمی که کشویی هستند میتوان آسمان وستارگان را دید؟
نسبت کانونی چی هست ؟
کارش تو تلسکوپ چیه؟
گزينه 1 بهتره. شك نكن. كيفيت تصوير شكستي از بازتابي واضح تر و درخشانتره. حتي اگه قطرش 6 ميليمتر كمتر باشه. من با يه 70 ميليمتري شكستي با چشمي 12.5 كار كردم راضي بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)