میگم این امکان تو وی بی هست که یه پست زده باشن و متناش بمونه فقط یوزرش عوض بشه؟
در ضمن کی میدونه وقتی یه تاپیکی از دیتابیس پاک شد برای برگردوندنش باید بکاپ کل انجمن رو برگردوند یا تنها اون تاپیک هم میشه؟
میگم این امکان تو وی بی هست که یه پست زده باشن و متناش بمونه فقط یوزرش عوض بشه؟
در ضمن کی میدونه وقتی یه تاپیکی از دیتابیس پاک شد برای برگردوندنش باید بکاپ کل انجمن رو برگردوند یا تنها اون تاپیک هم میشه؟
Last edited by Ghaioom; 24-05-2013 at 22:36.
آقا قضیه امضا چیه؟ قبلا امضا گذاشتن محدودیت داشت 600 *50 یا 350*150 با حجم فک رکنم 37 کیلوبایت اما الان فک رکنم باگ یا ایراد یپیدا کرده!! من صبح امضای 2 مگابایتی هم گذاشتم با زرولیشن فول اچ دی!!
باگه یا عادیه؟
الان اگر یه نفر یه امضا 1200*800 بزاره با حجم بالا آیا ناظرین باهاش برخورد میکنن؟ یعنی طبق روال حجم امضا حداکثر 37 کیلوبایت رو رعایت کنیم؟ یا نه ؟
با تشکر![]()
سلاممیگم این امکان تو وی بی هست که یه پست زده باشن و متناش بمونه فقط یوزرش عوض بشه؟![]()
جز دسترسی های مدیریتی هست
باید بکاپ کل انجمن برگردهدر ضمن کی میدونه وقتی یه تاپیکی از دیتابیس پاک شد برای برگردوندنش باید بکاپ کل انجمن رو برگردوند یا تنها اون تاپیک هم میشه؟
![]()
سلامآقا قضیه امضا چیه؟ قبلا امضا گذاشتن محدودیت داشت 600 *50 یا 350*150 با حجم فک رکنم 37 کیلوبایت اما الان فک رکنم باگ یا ایراد یپیدا کرده!! من صبح امضای 2 مگابایتی هم گذاشتم با زرولیشن فول اچ دی!!
باگه یا عادیه؟
الان اگر یه نفر یه امضا 1200*800 بزاره با حجم بالا آیا ناظرین باهاش برخورد میکنن؟ یعنی طبق روال حجم امضا حداکثر 37 کیلوبایت رو رعایت کنیم؟ یا نه ؟
با تشکر![]()
بله جز قوانین انجمن هاست و سیستم به صورت اتوماتیک این محدودیت رو اعمال میکنه /
اگر به هر دلیلی ( اشکال در سیستم و ... ) محدودیت اعمال نشد در صورت مشاهده
مسئولین برخورد میشه .
سلام
من میخوام امضام رو یه عکس بذارم که بره وسط کادر
یا حتی نوشته هم بخوام بذارم نمیشه
انقدر فاصله میذارم که به وسط برسه ولی بعد ذخیره بازم برگشته اول
چیکار کنم؟
ممنون
علیک
خوب تو قسمت ابزارها یه گزینه center هست اونو بزن دیگه! دی
سلام .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید فایلهای مجاز برای آپلود در img.upload724.com شامل JPEG, .JPG, .GIF, .PNG, .ICO, .BMP, .PDF میباشد .
در صورتیکه تا الان نتونستم فایل PDF را آپلود کنم و پیغام زیر ظاهر میشود . دلیل خاصی داره !؟
![]()
یادشون رفته حتما! دی
یا یادشون رفته pdf رو بردارن! دی
بهتره که امکان آپلود PDF هم موجود باشه ، مخصوصاً اینکه نمیتونم ضمیمه پستها کنم (بعلت تکمیل ظرفیت) .
معمولا جرم یک بن شده چیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)