سلام سری 3
سلام.
1: دیشب ال کلاسیکو رو دیدی؟
دیشب خیلی خسته بودم و 9 رفتم خوابیدم، برای همین موفق شدم سحر از خواب پاشم و نیمه دوم رو نگاه کنم.
خب نظرت چی بود؟ بدی بارسا یا خوب بودن شما یا داوری یا...؟ کلا
به نظرم ترکیبی از همه ی اینها. البته فکر کنم صحنه های داوری بیشتر تو نیمه اول بود و من از دست دادم. مخصوصاً صحنه های داوری که گویا به ضرر بارسلونا بود.
پنالتی: من اون صحنه رو با کیفیت خوب دانلود کردم و نگاه کردم. علیرضا معتقد بود که رونالدو پاش رو گیر داده و در واقع پنالتی نبوده. ممکنه رونالدو این کار رو کرده باشه، چون بازیکن حرفه ای هست و خوب بلد هست چی کار کنه. اما در کل پیکه دیر تکل رفت و تکلش هم بی مورد بود چون رونالدو توپ رو رد کرده بود و تا بحال دو سری با همین حرکت پیکه رو دریبل کرده و گل زده که تو هر سری پیکه باید تکل میرفت و نرفت (یه گل به پینتو، یه گل به والدز). حالا اینبار هم که پیکه تکل رفت اینجوری شد.
اما واقعیت اینجاست که پایه ریزی گل اول و گل دوم رئال، رو انتقال خیلی سریع توپ از دفاع به حمله بود. رو گل دوم پویول دو بار اشتباه کرد. یک بار خیلی مبتدیانه آفساید رو پر کرد و بار دوم هم که اونطوری دریبل خورد. رئال خیلی آماده نشون داد که تونست نهایت استفاده رو ببره و اینجوری ضد حمله بزنه. گل سوم هم که باز اشتباه پیکه بود، رفت پشت سر واران. تک گل بارسلونا رو پاس عالی اینسیتا بود.
2: بنظرت شنبه بارسا میتونه جبران کنه یا فقط باید طوری بازی کنه که بازم 3 تا نخوره؟
بارسلونایی که از ما 4 تا گل خورد، فصل بعدش 6 تا زد. پس همین تیمی که امروز 3 تا گل خورد، اگه بخواد میتونه شنبه 3تا بزنه. ضمن اینکه مطمئن هستم مورینیو به بازیکنانی مثل اوزیل استراحت میده و رونالدو هم احتمالاً 90 دقیقه بازی نمیکنه.
خب دیگه از فوتبالی که اصلا دل خوشی ازش ندارم بیایم بیرون![]()
3: راجع به رفتار های انجمنی خودت توضیح بده؟ از همون اول که عضو شدی بلد بودی چطور باید تو انجمن رفتار کرد یا به مرور یاد گرفتی؟
منظورت رفتار اینترنتی هست تا کار با انجمن؟ من نیمه ی اول سال 2007 عضو انجمن شدم. یعنی حدود 6 سال پیش. بدون شک از اون موقع تا حالا از نظر شخصیتی تغییراتی کردم. اما در کل تا بحال نشده به کسی توهین مستقیم کنم و بخاطرش اخطار بگیرم. یه اخطار گرفتم، که فکر کنم بابک بهم داد، اونم واقعاً نامردی و سختگیرانه بود (مثل کولینا عمل کرد).
4:وقتی عضو شدی فکرشو میکردی فعالیتت انقدر جدی بشه که به شکل ناظر فعالیت کنی؟
نه اصلاً. به مرور زمان تو قسمت های مختلف انجمن فعالیت کردم. یکم Jump داشتم. مثلاً تو بخش فیلم فعالیت میکردم و بعد یه دوره تو بخش iPhone فعالیت کردم و بعدها ول کردم. الان میبینم کاربری که اون موقع از خودم سوال میکرد شده مدیر/ناظر اون بخش.
5: سرعت اینترنتت چنده؟ راضی هستی؟
سرعت اینترنت خونم 10Mbps هست. بدک نیست![]()
تو دانشگاه هم بستگی داره. اما معمولاً سرعت دانلود از 500K بالاتر نمیره.
6: شمام دو تا از کار های خطرناک که تو بچگی انجام دادی بگو؟
یه سری نزدیک بود خونمون رو آتیش بزنم! یه سری مقوا برداشتم بردم تو بالکن آتیش بزنم، در حالی که سقف خونه از چوب بودیک بار هم از یه کوهی رفتم بالا و در حین پایین اومدن افتادم، ارتفاع خیلی زیادی بود. دستم از دوجا شکست، سرم هم نزدیک بود به بخیه بکشه. هر سری که از کنار اون کوه رد میشم و اون قسمتی که ازش افتادم رو نگاه میکنم، خودم میمونم چجوری زنده موندم
7: اینو یادم رفت
بنظرت چرا ادما فقط منفعت های خودشون رو میبینن؟ این خصلت فقط مختص ایرانی هاست یا اونجا هم که هستی اینجورین؟
مثلا الان تو تاپیک بارسا هیچ حرفی از خوب بودن رئال زده نشده ( ایا واقعا خوب نبوده؟) و تو تاپیک شما هم هیچ حرفی راجع یه بد بودن بارسا و نداشتن مربی و این چیزا ( یعنی بارسا همون بارسای سابق بوده؟)
البته مثالی که زدی یکم با منفعت/سود فرق میکنه، چون تو تعریف یا انتقاد، حداقل برای من که سودی نیست.
منفعت شخصی تقریباً تو همه ی ما آدما هست. اما از بعضی جهات تو ایرانی ها بیشتر هست! کم پیش میاد شخصی تو ایران منافع ملی خودش رو بالاتر از منافع شخصی قرار بده. متاسفانه علم کافی ندارم که دلایل این رفتار ایرانی ها رو توضیح بدم...
تموم البته شاید سری بعدی هم باشه
ممنون
سپاسگزارم که سه سری سوال کردی، به هر حال ما اینجا هستیم که پاسخگو باشیم. به امید سری های بعدی
![]()