تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 39 اولاول ... 2733343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام سری 3

سلام.

1: دیشب ال کلاسیکو رو دیدی؟

دیشب خیلی خسته بودم و 9 رفتم خوابیدم، برای همین موفق شدم سحر از خواب پاشم و نیمه دوم رو نگاه کنم.

خب نظرت چی بود؟ بدی بارسا یا خوب بودن شما یا داوری یا...؟ کلا

به نظرم ترکیبی از همه ی اینها. البته فکر کنم صحنه های داوری بیشتر تو نیمه اول بود و من از دست دادم. مخصوصاً صحنه های داوری که گویا به ضرر بارسلونا بود.

پنالتی: من اون صحنه رو با کیفیت خوب دانلود کردم و نگاه کردم. علیرضا معتقد بود که رونالدو پاش رو گیر داده و در واقع پنالتی نبوده. ممکنه رونالدو این کار رو کرده باشه، چون بازیکن حرفه ای هست و خوب بلد هست چی کار کنه. اما در کل پیکه دیر تکل رفت و تکلش هم بی مورد بود چون رونالدو توپ رو رد کرده بود و تا بحال دو سری با همین حرکت پیکه رو دریبل کرده و گل زده که تو هر سری پیکه باید تکل میرفت و نرفت (یه گل به پینتو، یه گل به والدز). حالا اینبار هم که پیکه تکل رفت اینجوری شد.

اما واقعیت اینجاست که پایه ریزی گل اول و گل دوم رئال، رو انتقال خیلی سریع توپ از دفاع به حمله بود. رو گل دوم پویول دو بار اشتباه کرد. یک بار خیلی مبتدیانه آفساید رو پر کرد و بار دوم هم که اونطوری دریبل خورد. رئال خیلی آماده نشون داد که تونست نهایت استفاده رو ببره و اینجوری ضد حمله بزنه. گل سوم هم که باز اشتباه پیکه بود، رفت پشت سر واران. تک گل بارسلونا رو پاس عالی اینسیتا بود.

2: بنظرت شنبه بارسا میتونه جبران کنه یا فقط باید طوری بازی کنه که بازم 3 تا نخوره؟

بارسلونایی که از ما 4 تا گل خورد، فصل بعدش 6 تا زد. پس همین تیمی که امروز 3 تا گل خورد، اگه بخواد میتونه شنبه 3تا بزنه. ضمن اینکه مطمئن هستم مورینیو به بازیکنانی مثل اوزیل استراحت میده و رونالدو هم احتمالاً 90 دقیقه بازی نمیکنه.

خب دیگه از فوتبالی که اصلا دل خوشی ازش ندارم بیایم بیرون
    3: راجع به رفتار های انجمنی خودت توضیح بده؟ از همون اول که عضو شدی بلد بودی چطور باید تو انجمن رفتار کرد یا به مرور یاد گرفتی؟

منظورت رفتار اینترنتی هست تا کار با انجمن؟ من نیمه ی اول سال 2007 عضو انجمن شدم. یعنی حدود 6 سال پیش. بدون شک از اون موقع تا حالا از نظر شخصیتی تغییراتی کردم. اما در کل تا بحال نشده به کسی توهین مستقیم کنم و بخاطرش اخطار بگیرم. یه اخطار گرفتم، که فکر کنم بابک بهم داد، اونم واقعاً نامردی و سختگیرانه بود (مثل کولینا عمل کرد ).

4:وقتی عضو شدی فکرشو میکردی فعالیتت انقدر جدی بشه که به شکل ناظر فعالیت کنی؟

نه اصلاً. به مرور زمان تو قسمت های مختلف انجمن فعالیت کردم. یکم Jump داشتم. مثلاً تو بخش فیلم فعالیت میکردم و بعد یه دوره تو بخش iPhone فعالیت کردم و بعدها ول کردم. الان میبینم کاربری که اون موقع از خودم سوال میکرد شده مدیر/ناظر اون بخش.

5: سرعت اینترنتت چنده؟ راضی هستی؟

سرعت اینترنت خونم 10Mbps هست. بدک نیست

تو دانشگاه هم بستگی داره. اما معمولاً سرعت دانلود از 500K بالاتر نمیره.

6: شمام دو تا از کار های خطرناک که تو بچگی انجام دادی بگو؟

یه سری نزدیک بود خونمون رو آتیش بزنم! یه سری مقوا برداشتم بردم تو بالکن آتیش بزنم، در حالی که سقف خونه از چوب بود یک بار هم از یه کوهی رفتم بالا و در حین پایین اومدن افتادم، ارتفاع خیلی زیادی بود. دستم از دوجا شکست، سرم هم نزدیک بود به بخیه بکشه. هر سری که از کنار اون کوه رد میشم و اون قسمتی که ازش افتادم رو نگاه میکنم، خودم میمونم چجوری زنده موندم

7: اینو یادم رفت
    بنظرت چرا ادما فقط منفعت های خودشون رو میبینن؟ این خصلت فقط مختص ایرانی هاست یا اونجا هم که هستی اینجورین؟
    مثلا الان تو تاپیک بارسا هیچ حرفی از خوب بودن رئال زده نشده ( ایا واقعا خوب نبوده؟) و تو تاپیک شما هم هیچ حرفی راجع یه بد بودن بارسا و نداشتن مربی و این چیزا ( یعنی بارسا همون بارسای سابق بوده؟)

البته مثالی که زدی یکم با منفعت/سود فرق میکنه، چون تو تعریف یا انتقاد، حداقل برای من که سودی نیست.
    منفعت شخصی تقریباً تو همه ی ما آدما هست. اما از بعضی جهات تو ایرانی ها بیشتر هست! کم پیش میاد شخصی تو ایران منافع ملی خودش رو بالاتر از منافع شخصی قرار بده. متاسفانه علم کافی ندارم که دلایل این رفتار ایرانی ها رو توضیح بدم...

تموم البته شاید سری بعدی هم باشه
    ممنون

سپاسگزارم که سه سری سوال کردی، به هر حال ما اینجا هستیم که پاسخگو باشیم. به امید سری های بعدی

2. 11 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سری سوم از کسرای رئالی فعلا شادمان

1- بازی رو بردین نمیدونم چرا اینبار نمیتونم تبریک بگم
    به نظر من اشتباهات داوری شکل بازی رو از همون دقایق اولیه بازی به سود رئال تغییر داد(البته سعی میکنیم اینجوری نگاه کنیم که اشتباهات داوری بخشی از فوتباله)
    یعنی بازی همونی شد که رئال میخواست
    رئال موقعیت گل چندانی نداشت و فقط خطای پنالتی باعث شد بارسا عقب بیفته
    در مقابل بارسا توی این شرایط از نظر روحی اگر به یه گل میرسید خیلی متفاوت تر بازی میکرد
    که داور خطای آشکار آلونسو روی پدرو که حتی از دید کارشناسای رئالی هم پنالتی بوده رو نگرفت
    به نظر من در هر بازی بر اساس شرایط خود اون بازی باید قضاوت کرد گاهی برد با اختلاف گل اجازه نمیده اشتباهات داوری رو در نتیجه نهایی موثر بدونیم اما گاهی شرایط جوری رقم میخوره که اشتباهات داوری باعث به وجود اومدن اون اختلاف گل میشه
    در واقع به نظر من اینکه رئال 3 گل زد اصلا دلیل نمیشه بگیم رئال با توجه به قدرت خودش برد و اشتباهات داوری تاثیر در اون مسابقه نداشته
    شرایط بازی جوری رقم خورد که اشتباهات داوری تا حدود 80 درصد در نیمه اول شکل بازی رو تعیین کرد
    نظر تو به عنوان یه رئالی چیه این دیدگاه من منطقیه یا صرفا نگاهی با عینک تعصبه؟

2- یه نگاهی به این اشتباهات داوری در این چند ساله به ضرر بارسا بنداز

_ بارسا چلسی هیدینگ
    در بازی رفت بالاک به راحتی میتونست یا اخراج بشه یا اینکه کارت زرد دوم رو بگیره و از بازی برگشت محروم بشه
    پویول کاملا اشتباه یه کارت زرد گرفت تا در بازی برگشت محروم بشه و اون فشار روی خط دفاعی بارسا بیاد
    در بازی برگشت آبیدال بر اساس نظر اکثر کارشناسا به اشتباه اخراج شد تا خط دفاعی بارسا تقریبا از دفاع تخصصی خالی بشه و اون فشارها در ضد حمله بهش وارد بشه

_ بازی با اینتر
    در بازی رفت اینتر یک گل آفساید زد که واقعا خیلی مشخص بود
    یک خطای پنالتی 200 درصد هم برای بارسا گرفته نشد
    در بازی برگشت یک گل کاملا سالم به خاطر اینکه توپ به دست بسته و جمع شده توره خورد هند گرفته شد

_ بازی با آرسنال که 2 بر 1 باختیم
    گل مسی به اشتباه آفساید گرفته شد و چند بازیکن آرسنال میتونستم کارت بگیرن و برگشت محروم بشن
    بازی برگشت پنالتی کاملا مشخص روی مسی در نیمه اول گرفته نشد و حرکت غیر اخلاقی فن پرسی در نیمه اول هم که جریمش یک کارت قرمز بود اما اخراج نشد

_ بازی با میلان فصل پیش
    دو پنالتی کاملا مشخص در بازی رفت برای بارسا گرفته نشد و چندین کارت زرد به بازیکنای میلان نشون داده نشد

در این بین طرفدارای سایر تیمها روی این صحنه ها اعتراض دارن و بارسا رو تحت حمایت یوفا میدونن
    بازی بارسا چلسی و اون پنالتیهای مشهور که هنوز تعداد نهاییشون مشخص نشده
    بازی با آرسنال و اخراج غیر منصفانه فن پرسی که بر اساس قانون مشخص داوری حقش یک کارت زرد بود و طبیعتا باید اخراج میشد
    بازی با میلان و اون پنالتی مشکوک روی پویول

برای همه اینها تصاویر و فیلم دارم که واقعا مجالش رو ندارم که قرار بدم

نظرت چیه آیا بارسا واقعا تحت حمایت یوفاست؟

3- طرفدارای ایرانی بایرن از اومدن گواردیولا استقبال نکردن
    به نظرت چه دلیلی داره؟
    فکر نمیکنی بهتر باشه یه نامه به مسئولین بایرن بفرستن و بگن که ما تا زمانی که پپ مربی تیم شده طرفدار بایرن نیستیم
    کاملا مشخصه که بعد از اولین باختها این طرفدارا چه واکنشی نسبت به پپ نشون میدن
    فکر میکنی چنین واکنشی پایه های منطقی داره یا احساسی

4- هنوز هم فکر میکنی در الکلاسیکوی شنبه رئال و بارسا به بازیکناشون استراحت نمیدن؟

5- نظرت درباره لیورپول چیه؟ آینده این تیم رو چجوری میبینی؟
    توی انگلیس نظر مردم درباره این تیم چیه؟

چند سوال دیگه دارم که امیدوارم فرصت بشه توی سری بعد بپرسم

4. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هه هه ، اون خیابون که گفتی اسمش اعلم الهدی ست ;-)
    مترو ، مونوریل ، فعلا که همه جا رو کندن :| !
    بابا خارج رفته ، بابا خارجی ))))
    کجا رفتی به سلامتی ;-) ؟؟!

آهان خودش هست من همیشه فکر میکردم علَم هست، نه اعلم! خارج کجا بود... این دور و بر هم مگه خارج حساب میشه. فعلاً مالزی هستم.
    ایول ، پس رفتی حوالی پتروناس ;-) !
    موفق باشی کسری جان :-) .

6. 2 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب منم چندتا سوال فیلمی بکنم..
    1-پنج فیلم محبوبت
    2-پنج بازیگر مرد محبوبت
    3-پنج بازیگر زن محبوبت
    4-سه کارگردان محبوبت
    5-فیلم آرگو رو دیدی؟ اگه اره، نظرت چیه دربارش؟ برای چی اسکار گرفت؟ چون ضد ایران بود؟!

یه نگاهی به این اشتباهات داوری در این چند ساله به ضرر بارسا بنداز
    علیرضا جان، خیلی باحالی!

8. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سری سوم از کسرای رئالی فعلا شادمان

سلام

1- بازی رو بردین نمیدونم چرا اینبار نمیتونم تبریک بگم
    به نظر من اشتباهات داوری شکل بازی رو از همون دقایق اولیه بازی به سود رئال تغییر داد(البته سعی میکنیم اینجوری نگاه کنیم که اشتباهات داوری بخشی از فوتباله)
    یعنی بازی همونی شد که رئال میخواست
    رئال موقعیت گل چندانی نداشت و فقط خطای پنالتی باعث شد بارسا عقب بیفته
    در مقابل بارسا توی این شرایط از نظر روحی اگر به یه گل میرسید خیلی متفاوت تر بازی میکرد
    که داور خطای آشکار آلونسو روی پدرو که حتی از دید کارشناسای رئالی هم پنالتی بوده رو نگرفت
    به نظر من در هر بازی بر اساس شرایط خود اون بازی باید قضاوت کرد گاهی برد با اختلاف گل اجازه نمیده اشتباهات داوری رو در نتیجه نهایی موثر بدونیم اما گاهی شرایط جوری رقم میخوره که اشتباهات داوری باعث به وجود اومدن اون اختلاف گل میشه
    در واقع به نظر من اینکه رئال 3 گل زد اصلا دلیل نمیشه بگیم رئال با توجه به قدرت خودش برد و اشتباهات داوری تاثیر در اون مسابقه نداشته
    شرایط بازی جوری رقم خورد که اشتباهات داوری تا حدود 80 درصد در نیمه اول شکل بازی رو تعیین کرد
    نظر تو به عنوان یه رئالی چیه این دیدگاه من منطقیه یا صرفا نگاهی با عینک تعصبه؟

والا از کجا شروع کنم
    با شناختی که ازت دارم، این پستت نشون میده که از این بازی خیلی دل چرکین هستی. بخاطر این پستت و بخاطر اینکه میخوام آگاهانه جواب بدم، هایلایت بازی رو با کیفیت خوب دانلود کردم. کلی هم نکته و عکس آماده کردم. اما الان که دارم این پست رو مینویسیم هم حتی نمیدونم بذارم یا نه! چون کلاً از ریز شدن تو دقایق بازی، اونم بین هوادار دو تیم و بدون حضور یک شخص بی طرف، 90% اوقات به چیزی نمیرسیم. اگر در ادامه عکسی دیدی، بدون که همون لحظه تصمیم گرفتم بذارم

• همون دقیقه یک، اینیستا یه شوت میزنه که از کنار دروازه بیرون میره.
    • دقیقه 2 بازی رو حرکت پدرو، مسی صاحب توپ میشه و توپ با اختلاف کمی به بیرون میره. بارسلونا بازی رو حجومی آغاز میکنه!
    • تا دقیقه 12 دو تیم کار خاصی نمیکنن. اکثر پاس ها کات میشه.
    • دقیقه 13 ، رئال توپ رو از ژاوی میگیره و ضد حمله... پاس اوزیل، حرکت رونالدو، خطای پنالتی.

درباره پنالتی، اینجا چیزی نگفتی، اما تو تاپیک بارسلونا معتقد بودی که رونالدو پاش رو گیرداده. حقیقتش من امروز تو دانشگاه که داشتم هایلایت رو نگاه میکردم، دوستام دورم جمع شدن و باهام نگاه کردن، نزدیک به 6 نفر اون صحنه رو دیدن و گفتن پنالتی هست. اما بیا از یه زاویه دیگه نگاه کنیم، چون این گل اول بود و خیلی هم مهم!

رونالدو چرا باید خطا بگیره؟ فراموش نکنیم که دقیقاً دوسری، به همین سبک پیکه رو دریبل کرد و گل زد. یکی به پینتو و دیگری به والدز. اون دوبار، حداقل یک بارش رو که یادم هست پیکه اشتباه کرد و تکل نرفت (گل به والدز ) که خودت از ضربه ی دقیق و سریع رونالدو تعریف کردی. پس اینبار پیکه باید تکل میرفت. رونالدو توپ رو جلو میندازه، پیکه رو زمین هست، میتونه تمارض کنه یا بره جلو. اگر میرفت جلو چی میشد؟ یه حالت اینه که مثل دو سری قبل شوت میزد. یه حالت خوب دیگه پاسی بود که میتونست بده. طبق تصویر زیر:

• بارسلونا تا دقیقه 34 هیچ حرکتی انجام نمیده. رونالدو دقیقه 22 شوت چکشی میزنه که پینتو میگیره (اگر از دستش رها میشد هیگواین گل میکرد).
    • دقیقت 34 طلائی برای بارسلونا! اول بگم که، برام جالب بود که تو به این صحنه اشاره، اگر اشتباه نکنم یه صحنه مشکوک دیگه باز هم روی پدرو صورت گرفت، تو نیمه دوم که با کوئنترائو درگیر شد. برای من اون بیشتر مشکوک به پنالتی بود تا این صحنه! اما متاسفانه تو فایلی که من دانلود کردم، اون صحنه رو فقط یک بار نشون داد. بدون صحنه آهسته. اما این صحنه رو از چند زاویه نگاه کردم. اگر بیام یهو بگم "نه پنالتی نبود!" کلام خشک و تند هست، قابل قبول نیست. اما با توجه به عکس های زیر، به نظرت پدرو از قبل برای Diving خیز برنداشته بود؟ (به پای چپ پدرو دقت کن) هرچند که یک لحظه آلونسو هم با دستش فشار کوچی میاره. اما برخورد شاید کلاً یک ثانیه هم نشد.

محتوای مخفی: تصاویر 

محتوای مخفی: تصاویر 

جلوتر این فرضیه رو هم جلو میبریم که اگه این صحنه پنالتی میشد و بازی 1-1 میشد...

• بارسلونا تا دقیقه 51 بازی، هیچ شوت در چهارچوبی نمیزنه! اولین شوت رو پدرو از پشت محوطه جریمه میزنه که لوپز دفع میکنه.
    • دقیقه 57 روی ضد حمله گل دوم دریافت میشه. بازی 2-0 میشه. (یا 2-1).
    • دقیقه 62 اون صحنه ی مشکوکی که من گفتم پیش میاد. کوئنترائو و پدرو. تصور کنیم این هم پنالتی بود و بازی 2-2 میشد.
    • 5 دقیقه بعد بارسلونا گل سوم رو میخوره.
    • دقیقه 71 یه صحنه ی مشکوک دیگه تو محوطه رئال. مسی بین چند نفر گیر میکنه. فکر میکنم تو این صحنه داور از دوربین هم نزدیک تر بود و یا باید بگیم خطا نبود، یا اگر بود پس داور پول گرفته...

ادامه بازی هم صحنه ی خاصی نبود. البته بارسلونا موفق میشه بازی رو 3-1 کنه (یا 3-3) اما باز هم حذف میشد.

حالا میشه به این معادلمون، یه متغییر دیگه هم اضافه کنیم به اسم روحیه! هرچند دیگه واقعاً پیچیده میشه... اما برای دفاع از روحیه بارسلونا، اینو بگم که در 3 سال اخیر که مورینیو اومده، چندین بار شده که رئال گل اول رو زده، بازی رو هم خوب شروع کرده اما بعد بارسلونا با تمرکز و تکیه بر بازی خودش، سرانجام بازی مثلاً 1-0 باخته رو 3-1 کرده حتی تو برنابئو. هرچند الان یکی از مشکلات اصلی بارسلونا از جهت روحیه و تمرکز، نبودن یه سرمربی هست. کلاً مطمئن هستم که ما هرگز نمیتونیم 100% توافق کنیم سر این بازی. شاید تو یا من بعدها قبول کنیم که داوری خیلی موثر نبوده/بوده، اما سر تک تک صحنه ها نمیتونیم به توافق برسیم که این هم بعدی از فوتبال هست. (اگر صحنه ای رو از دست دادم، عمدی نبود.)

در مورد اون قسمت از حرفت که Bold کردم، 110% باهات موافقم! چقدر قشنگ بیان کردی. مثالش برای رئال میدونی کدوم بازی هست؟ بازی برگشت رئال-لیورپول که داور سر رئال رو نه یکبار، بلکه دو بار با پنبه برید.

2- یه نگاهی به این اشتباهات داوری در این چند ساله به ضرر بارسا بنداز

_ بارسا چلسی هیدینگ
    در بازی رفت بالاک به راحتی میتونست یا اخراج بشه یا اینکه کارت زرد دوم رو بگیره و از بازی برگشت محروم بشه
    پویول کاملا اشتباه یه کارت زرد گرفت تا در بازی برگشت محروم بشه و اون فشار روی خط دفاعی بارسا بیاد
    در بازی برگشت آبیدال بر اساس نظر اکثر کارشناسا به اشتباه اخراج شد تا خط دفاعی بارسا تقریبا از دفاع تخصصی خالی بشه و اون فشارها در ضد حمله بهش وارد بشه

_ بازی با اینتر
    در بازی رفت اینتر یک گل آفساید زد که واقعا خیلی مشخص بود
    یک خطای پنالتی 200 درصد هم برای بارسا گرفته نشد
    در بازی برگشت یک گل کاملا سالم به خاطر اینکه توپ به دست بسته و جمع شده توره خورد هند گرفته شد

_ بازی با آرسنال که 2 بر 1 باختیم
    گل مسی به اشتباه آفساید گرفته شد و چند بازیکن آرسنال میتونستم کارت بگیرن و برگشت محروم بشن
    بازی برگشت پنالتی کاملا مشخص روی مسی در نیمه اول گرفته نشد و حرکت غیر اخلاقی فن پرسی در نیمه اول هم که جریمش یک کارت قرمز بود اما اخراج نشد

_ بازی با میلان فصل پیش
    دو پنالتی کاملا مشخص در بازی رفت برای بارسا گرفته نشد و چندین کارت زرد به بازیکنای میلان نشون داده نشد

در این بین طرفدارای سایر تیمها روی این صحنه ها اعتراض دارن و بارسا رو تحت حمایت یوفا میدونن
    بازی بارسا چلسی و اون پنالتیهای مشهور که هنوز تعداد نهاییشون مشخص نشده
    بازی با آرسنال و اخراج غیر منصفانه فن پرسی که بر اساس قانون مشخص داوری حقش یک کارت زرد بود و طبیعتا باید اخراج میشد
    بازی با میلان و اون پنالتی مشکوک روی پویول

برای همه اینها تصاویر و فیلم دارم که واقعا مجالش رو ندارم که قرار بدم

نظرت چیه آیا بارسا واقعا تحت حمایت یوفاست؟

قبول دارم که به ضرر بارسا هم بارها و بارها قضاوت هایی صورت گرفته. اینکه بگیم یوفا یا پلاتینی یا یونیسف پشت بارسلونا هست هم جکی بیش نیست! حتی اگر از دهن مورینیو بیرون بیاد. شاید یکی از دلایلی که بارسلونا زیر ذره بین رفت، این بود که در عین اینکه در اوج بود، سر راهش اتفاقات داوری هم دخیل بود. ضمن اینکه این اتفاقات همش تو یه بازه زمانی حدود 3 سال اتفاق افتاد و باعث شد این حرف ها هنوز از سر زبون ها نیفتاده، دوباره تکرار بشه.

3- طرفدارای ایرانی بایرن از اومدن گواردیولا استقبال نکردن
    به نظرت چه دلیلی داره؟
    فکر نمیکنی بهتر باشه یه نامه به مسئولین بایرن بفرستن و بگن که ما تا زمانی که پپ مربی تیم شده طرفدار بایرن نیستیم
    کاملا مشخصه که بعد از اولین باختها این طرفدارا چه واکنشی نسبت به پپ نشون میدن
    فکر میکنی چنین واکنشی پایه های منطقی داره یا احساسی

طرفدارها همیشه بی صبر هستن. خودشون هم نمیدونن چی میخوان! نتیجه، بازی زیبا، اعتماد به تیم/جوون ها، شخصیت ورزشکاری، ثبات...؟ مشخصاً نمیشه همه رو با هم داشت. یادم هست مورینیو اولین بازی خودش با رئال رو نبرد و همه گفتن فصلی که نکوست از بهارش پیداست. یا حتی قبل از آمدنش میگفتن مورینیو که زیبا بازی نمیکنه. همه بازی ها رو 1-0 یا 2-1 میبره... و تا همین 2-3 روز پیش هم که هوادارا میخواستن سر به تنش نباشه!

البته طرفداران بایرن یه حقی هم دارن، بایرن که الان بد نتیجه نمیگیره! واقعاً لازم بود پپ بیاد؟ اصلاً بگیم که پپ بهتر و تو بایرن هم جواب میده. چه نیازی بود قرارداد رو علنی کنن تا تمرکز مربی و تیم بهم بخوره؟ سخنگوهای باشگاه هم که تو دروغ گفتن و رد صحبت های مطبوعات تبحر خوبی دارن، پس میشد پنهان نگهش داشت.

4- هنوز هم فکر میکنی در الکلاسیکوی شنبه رئال و بارسا به بازیکناشون استراحت نمیدن؟

به عنوان یه رئالی، اگر حتی 100% مطمئن باشم که با استراحت دادن به بازیکنامون، میتونیم منچستر رو شکست بدیم، باز هم هضم تلخی این شکست تو برنابئو برام خیلی سخت هست! ضمن اینکه بارسلونا نیازی به استراحت دادن نداره. تو لیگ که اختلاف عالی ای دارن. بازی با میلان هم دو هفته دیگه هست. باید دید چی میشه. از الان همه ی طرفدارا میدونن که منطق میگه باید استراحت بدیم. بعضی بازیکنا تازه از مصدومیت بیرون اومدن و فشار زیاد به اونا واقعاً خطرناک هست. اما از طرفی هم نمیتونن بر دلشون غلبه کنن و بپذیرن که احتمال شکست زیاد هست.

5- نظرت درباره لیورپول چیه؟ آینده این تیم رو چجوری میبینی؟
    توی انگلیس نظر مردم درباره این تیم چیه؟

نظر مردم انگلستان رو که باید از آرمان پرسید من با بچه های اینگلیسی دانشگامون اصلاً رابطه خوبی ندارم تا باهاشون بحث فوتبالی کنم و ازشون بپرسم!!! به عنوان یک هوادار اسپانیایی که رئال رو دوست داره، درباره لیوورپول اینجوری بگم که در بین تیتر خبرها، زیاد اسمش به چشمم نمیاد، پس تاثیری خاصی تو لیگ جزیره نداره. آخرین باری که بازیش رو دیدم، اگر اشتباه نکنم از FA کاپ حذف شدن اونم از یه تیمی که مثلاً ورزشگاش در حد داماش گیلان هم نبود! (Oldham)

چند سوال دیگه دارم که امیدوارم فرصت بشه توی سری بعد بپرسم

بی صبرانه منتظرم. سوال اولت هم من رو یاد همین چند سال پیش انداخت که چقدر ازین بحث ها میکردم. اما دیگه حسش پریده بود. خیلی ممنون
    Last edited by kasra_khan2003; 01-03-2013 at 04:28. دليل: تغییر رنگ پاسخ سوال دوم.

10. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلامی دوباره کسری یا کسرا

نه من مخالفم گمبون بهتر بود! البته هریس که تو قسمت یک، زیاد بازی نکرد (از نظر زمانی) و اجلش سر رسید. اما گمبون رو خیلی دیدیم و برای همین راحت تر میشه دقایقی از بازی کردنش رو پیدا کرد که قابل نقد باشه. یادمون نره که دامبلدور شخصیتی دو بعدی داشت، وقتی عصبانی میشد، همه ازش میترسیدن. همه از قدرتی که پشت اون صورت پیر و مهربون پنهان بود خبر داشتن.

ریچارد هریس تو فیلم 2 هم بازی کرده بودا
    شاید اگه مهلت بهش میرسید که تو بقیه فیلما هم بازی بکنه بهتر میشد درباره قضاوت کرد ولی درباره خشمی که از دامبلدور گفتی
    مثلا تو فیلم جام اتش اونجایی که اسم هری از جام درمیاد و بعدش گمبون میاد داد و بیداد راه میندازه و یقش رو میگیره و ...
    انصافا تو کل کتابا یه حرکت اینطوری از دامبلدور به یاد داری؟

............................

ورد مورد علاقت چیه؟

اگه میتونستی یه شغلی رو تو دنیای جادوگری انتخاب بکنی دوست داشتی چیکاره بشی؟
    من به شخصه کاراگاهی رو ترجیح میدادم البته نه اونایی که قراره معما حل بکنن چون عقلم به این چیزا نمیرسه دوست داشتم تو گروه ضربت میبودم

اگه تو یه دوئل با یه مرگخوار گیر میفتادی سعی میکردی مثل خودشون از وردای کشنده استفاده بکنی یا مثل امثال مودی یا دامبلدور دستگیرشون بکنی؟

وضع حساب بانکیت تو گرینگوتز چطوره؟

به نظرت دیوانه سازها میتونستن روت تاثیری داشته باشن؟

نظرت درباره ترجمه های ویدا اسلامیه و سانسورهایی که به خصوص تو کتاب چهار و کتاب هفت داشته چیه؟جشن رقص و .....

به جز هری پاتر چه کتابای فانتزی دیگه ای هم خوندی؟
    ارباب حلقه ها چطور؟
    اگه خوندی که یه کم بریم سراغش

.......................................

ویرایش:الان متوجه شدم که دیروز تولدت هم بوده
    من معمولا یادم میره که به پایین انجمن نگاه کنم که ببینم تولد کی هستش به همین خاطر تولد خیلیا رو از دست میدم
    ولی با این حال،تولدت با تاخیر مبارک باشه

Last edited by بردیا; 28-02-2013 at 17:56.

12. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب منم چندتا سوال فیلمی بکنم..

آخ جون

1-پنج فیلم محبوبت

بذار دو تا سگانه بگم: 1. پدرخوانده 2. بورن

بعد از اونا:

3. نوتبوک
    4. باشگاه مشت زنی
    5. تروی

البته نگفتی ایرانی یا خارجی، اما خب تعداد فیلم های ایرانی که نگاه کردم خیلی کم هست.
    انتخاب 5 فیلم برتر کار خیلی سختی هست. مخصوصاً که ژانری انتخاب نکردی.

2-پنج بازیگر مرد محبوبت

برد پیت رو خیلی دوست دارم. بخاطر اینکه نقش های مختلفی رو بازی کرده و همه خوب بوده.
    رابرت دنیرو رو از آل پاچینو هم بیشتر دوست دارم بخاطر اینکه دوست دار فیلم های اکشن هستم.
    آل پاچینو هم که 100%.
    بیل هم بازیگر فوق العاده ای هست.
    آنتونیو هاپکینز.
    (یکی دیگه هم بگم؟ تام کروز)

3-پنج بازیگر زن محبوبت

زن بردپیت به من علاقه ی زیادی داره
    از اما استون هم خوشم میاد. مخصوصاً بعد از فیلم Crazy Stupid Love
    کیت وینسنت
    پنلوپه کروز
    دیگه شخص خاصی به ذهنم نمیاد...

4-سه کارگردان محبوبت

Doug Liman
    Francis Ford
    Spielberg
    CoenS
    WachowskiS

5-فیلم آرگو رو دیدی؟ اگه اره، نظرت چیه دربارش؟ برای چی اسکار گرفت؟ چون ضد ایران بود؟!

بدون شک سیاسی بود!!! درصد زیادیش هم بخاطر ضد ایرانی بودنش. همونطوری که یه وزنه ی سنگین تو انتخاب A Separation هم ایرانی بودنش بود. البته فیلم نیم ساعت به نیمه شب هم خوب بود، ولی فکر کنم چون توش شکنجه رو نشون دادن و دولت آمریکا هم خوشش نیومد انتخاب نشد. خلاصه اینکه بن افلک شانس آورد به کارگردانیش که چیزی ندادن. متاسفانه اکثر اتفاقات فیلم آرگو رو نمیتونیم رد کنیم. مثل صحنه ی دار زدن، یا برخورد بد تو فرودگاه که حتی با خود ما ایرانی ها هم همینطور هستن.

علیرضا جان، خیلی باحالی!

سرت تو کار خودت باشه پسر

14. 11 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسرا جان به سوال دومم جواب ندادی
    ندیدی یا خودتو به ندیدین زدی

علیرضا جان، خیلی باحالی!
    کسرا راست میگه سرت به کار خودت باشه
    فکر موقعی باش که با میخ تویله میچسبونیمت روی همین صندلی داغ

16. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسرا جان به سوال دومم جواب ندادی
    ندیدی یا خودتو به ندیدین زدی

علیرضا هم دیدم هم جواب دادم، فقط حواسم نبود رنگش رو عوض کنم. الان رنگش رو عوض کردم و بخوبی قابل دیدن هست.

کسرا راست میگه سرت به کار خودت باشه

دیر یا زود ...

18. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا هم دیدم هم جواب دادم، فقط حواسم نبود رنگش رو عوض کنم. الان رنگش رو عوض کردم و بخوبی قابل دیدن هست.
    ببین با بازی با رنگها منو دچار چه سوتفاهم هایی میکنی

الان که نقل قول کردی دیدم
    میخ طویله رو نوشتم تویله
    این غلط املایی رو بر من ببخشایید
    اثرات باخت به رئاله

چتا سوال دیگه

1- فکر میکنی بهترین برنامه کوتاه مدت برای پیشرفت فوتبال ایران چیه؟

2- توی پی سی به غیر از انجمن ورزش کدوم انجمنها هستن که همیشه بهشون سر میزنی؟

3- میتونی از فضای دانشگاه و دانشجوهای اونجا کمی بیشتر توضیح بدی در مورد مسائل زیر
    نظر اکثریت یا عقیده غالب در مورد تاریخ ایران
    ... در مورد فرهنگ و ادبیات شرقی
    ... در مورد متافیزیک
    ... در مورد خدا
    ... در مورد مذهب
    و به طور کلی جهان بینی خاصی در دانشجوها نظرت رو جلب کرده

مرسی

20. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •