مرحله connect to dog بعد از اینکه از توی اون غار که مواد شیمیایی توشه میام بیرون و هواپیماها دهانه غار رو بمبارون میکنن بازی گیر میکنه و میگه باید origin رو نصب کنی![]()
مرحله connect to dog بعد از اینکه از توی اون غار که مواد شیمیایی توشه میام بیرون و هواپیماها دهانه غار رو بمبارون میکنن بازی گیر میکنه و میگه باید origin رو نصب کنی![]()
origin هم رو نصب کردم اما میگه باید سریال بازی رو وارد کنی تا فعال بشه
سلام
من بازی رو نصب کردم
اجرا می کنم میره تو صفحه اصلی میگه
please click enter to continue
ولی هرچی رو کیبورد enter میزنم کاری صورت نمیگیره..... و مجبورم alt+tab بگریرم بیام بیرون
چیکار کنم ؟
اگه گیم پد به سیستم وصل کردی جدا کن ببین درست میشه...
با سلام
من تو مرحله ی hot pursuit ( یعنی همون مرحله ای که با ماشین یه ماشین دیگه رو تعقیب میکنیم ) گیر کردم تا آخر اون ماشینو تعقیب میکنم بعد ماشین منفجر میشه که منم نمیتونم جلوی اونو بگیرم و باید از اول اون مرحله رو بازی کنم ولی دوباره همون طوری میشه .
لطفا راهنمایی کنید![]()
سلام دوستان من مشکل در تصویر دارم به قولی کرش میشه جلوی پام دیده نمیشه تصویر کلا چپندر قیچی میشهنسخه بلک باکس ۱۱٫۷ GB نصب کردم هیچ مشکل دیگه ای هم نداره فقط مشکل تصویر دارم روی اعصابمه . قبلا هم که این بازی رو بازی کرده بودم همین مشکل بود اما دفعه قبل خیلی خوب بود اما الان کلا تصویر از همون اول بازی کرش میشه اگر اشتباه منظورم رو به شما نرسونده باشم
![]()
آقا دهن منو این بازی سرویس کرد
دو تا بازی انجین فراستیبایت نصب کردم 40 سال پیر شدم سر کرک و باگ و لگ و این چیزا
تو رو جون هر کیو دوس دارین کمک کنید
این medal of honor رو نصب کردم یه مرحله ش هست که با اسنایپر میزنی دشمنارو اونو رد میکنم مرحله ی بعدی نمیره که صحنه نشون میده قطار منفجر میشه
از بازی میاد بیرون
پدرم در اومد هر چی آپدیت و کرک بود تست کردم
چیکار باید کرد ؟
من که بازی میکردم توی این قسمت مشکلی نداشتم...ولی داداشم وقتی رسید به اینجا به سری باگها خورد که مرحله رو رد نمیکرد،پس میشه نتیجه گرفت که باگه تنها راهی هم که تونست ردش کنه این بود که کلا مرحله رو از اول رفت به شما هم همین پیشهاد رو میکنم....
بعید میدونم با همچین چیزی خوب بشه ولی امتحان میکنم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)