من جای شما بودم بجای اینکه این همه پول بالای ایفون 5 بدم s3 و onex رو باهم میخریدم تازه فک کنم ارزون تر تموم میشد![]()
من جای شما بودم بجای اینکه این همه پول بالای ایفون 5 بدم s3 و onex رو باهم میخریدم تازه فک کنم ارزون تر تموم میشد![]()
iPhone 5: Foxconn workers walk out over new quality demands
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفدارای اپل سرسخت تر از این حرفا هستن که شما فکر میکنی ... اصلا 3.600 که چه عرض کنم شما بگو 8 میلیون تومن با همین امکانات یا اصلا حتی پایین تر .. بازم میخرن ...
شما طرفدار های اندروید هم جالب هستید
اینقدر که شما توی تاپیک های مربوط به اپل شلوغ کاری میکنید،طرفدار های اپل توی تاپیک های شما سرو صدا نمیکنن و نمیان هی ایرادات گوشی های مسخره سامسونگ رو بگن.
جالبه برام که از آیفون 5 ایراد میگرفتن و میگفتن صفحش بزرگ شده و میگفتن که آیفون 6 و 7 صفحه اش خیلی بزرگتر میشه.درصورتی نوت 2 سامسونگ ماشالا 5 اینچ صفحه داره.فکر میکنم که صفحه نمایش نوت 7 سامسونگ برسه به 55 اینچ و با اطمینان به نفس هم میگه که گوشی خیلی راحت تو جیب جا میشه
این که گفتم مسخره دلیل دارم براش.چون ایراداتی از گوشی های سامسونگ دیدم که آدم به خنده میندازه.آیفون هم ایراداتی داره اما به مرور درست میشه اما گوشی سامسونگ یا اچ تی سی یا هر سازنده دیگه ایی اگه خراب بشه هیچ کسی حاضر نیست قبلو کنه و اصلا معلوم نیست باید پیش کی بری.به همین دلیله که برای گوشی های اندروییدی هزار مدل گارانتی وجود داره اما تقریبا اکثر کسانی که تو ایران آیفون میخرن بدون گارانتی هست و هیچ کسی هم هیچ مشکلی نداره باهاش.
شما میخوای یه گوشی سامسونگ بخری باید 100 تا پارامتر رو چک کنی تا گوشی سالم باشه اما آیفون اگه روشن بشه یعنی همه چیش درست و واقعا همین چیزاس که آیفون رو به نظرم برتر میکنه
و خیلی مسائل دیگه که بخواید بازم توضیح میدم براتون
ای بابا
این تاپیک های اپل چقدر حواشی داره !!! بابا بیخیال ! آخه چرا نمیذارید هرکسی راحت هرچی میخواد انتخاب کنه و ازش لذت ببره !!
مدریت محترم من یک پیشنهاد دارم که یک تاپیک جداگانه به نام ios vs android بزنید تا دوستان دعواهاشون رو اونجا انجام بدن !!
مشکل سیمکارت های نانو تو ایران حل شده یا نه؟
شنیدم تو علاالدین مردانی از سرزمین پارس تونستن میکرو رو به نانو تبدیل بکنن
اگه حل شده هستش من میتونم به چند نفر رو بزنم برام بیارن
آره این که مشکلی نیست.
سیم معمولی رو هم میشه به نانو تبدیل کرد.
آیفون ها هم خیلی وقته دارن کار میکنن !![]()
سلام
اره
مثل اینکه این سایت کاترش رو گذاشته واسه فروش
محتوای مخفی: اینجا
Last edited by amin n & i series; 09-10-2012 at 12:54.
اموزشش هم هست با قیچی و سمباده و دقت می تونید این کار رو انجام بدید
اون که بله روش جالبی هست مخصوصا زمانی که دسترسی به این کاتر ا نباشه ولی با کاتر هم راحت تره هم بی درد سر تر هم تر و تمیز تر هم امکان خطا هم توش خیلی خیلی خیلی خیلی کمه هم همراهش مثل اینکه تبدیلش به میکرو سیم و سیم معمولیم هست که بعدا خواستی سیمو تو گوشی دیگه استفاده کنی به مشکل بر نخوری...
در کل فکر نمیکردم این چینا به این زودی کاترشو بسازن و به این زودیا بیاد ایران....واقعا جای تشکر داره بابت این همه پشت کار![]()
Last edited by amin n & i series; 09-10-2012 at 14:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)