دوست عزيز نورتون360 سال2012 با 2013 انچنان تفاوتي ندارن ولي معمولا بهتر ميشن و بهينه تر ولي چون من از هر دونسخه استفاده كردم به نظر من نسخه 2012 از 2013 سبكتره و نسخه 2013 سنگينتر و موقع اپديت كردن روزانه معمولا خيلي ضعيف شده.
دوست عزيز نورتون360 سال2012 با 2013 انچنان تفاوتي ندارن ولي معمولا بهتر ميشن و بهينه تر ولي چون من از هر دونسخه استفاده كردم به نظر من نسخه 2012 از 2013 سبكتره و نسخه 2013 سنگينتر و موقع اپديت كردن روزانه معمولا خيلي ضعيف شده.
سلام!
norton360 را نصب کردم ولی بعد از مدتی این پیام اومد{هرچی گزینه fix را میزنم یا آپدیت میکنم درست نمیشه}:
![]()
سلام" مطمئن بشید ک کامل ب روز رسانی میکنه، تاریخ سیستمتون رو چک کنید ب روز باشه، از داخل تنظیماتش توی قسمت آپدیتز بررسی کنید ک همه گزینه ها روشن باشند. اگرم کرک کرده باشید از این مشکلات برای آپدیت آنلاین پیش میاد ک باید مجدد نصب کنید و با کرک مطمئن کار کنید.
سلام!
چرا اینقدر نورتون بعضی وقت ها دیگر حرکت میکنه در آپدیت مشکل از سرور هستش؟!
بله. ی وقتایی سرعت نت کم بشه دیر ب سرورش وصل میشه
سلام
2013 یادمه اولی که اومده بود چندتا باگ داشت الان رفع شدن؟
سلام!
تو سایت سافت98 نوشته که نورتون 360 4 لایه دارد درسته یا اشتباه؟!!!!
اگر دارد چرا پس آنتی ویروسش و اینترنت سکوریتی نورتون 5 لایه دارد؟؟؟
حتما اشتباه نوشتن.
5تا لایه داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EXCLUSIVE
- Norton™ Protection System – Our 5 patented layers of protection detect and eliminate threats more quickly and accurately than other technologies
تقریبا رفع شدن
سلام" با نورتون نمیشه جلوی نشون دادن بنرهای تبلیغاتی سایتهارو گرفت؟ تنظیمات نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)