تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 37 از 328 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شرمنده ولی من ربط درست یکسری از صحبتهای شما رو درست و حسابی به عرایض خودم هنوز متوجه نشدم.
    بهرحال.
    بازم توضیح میدم.
    ببین شما گفتید که خودخواهی نیست من با دلایل منطقی و نه عبارات احساسی-عاطفی اثبات کردم که در اکثر مواقع هست و واقعیات عینی جامعه هم مهر تأییدی بر اثباتشه.
    حالا شما میتونید بازم بر طبل خودتون بکوبید و حرف خودتون رو هی تکرار کنید و بحث رو احساسی و عاطفی کنید تا بشه مخاطب رو تحریک به پذیرش نظر تون کرد ولی واقعیت رو با این خلط مبحثها هیچوقت نمیشه تغییر داد. البته همونطور که گفتم فقط تغییر نام میشه داد!
    شما میتونید همچنان شخصاً اسمش رو بازم بذارید روند طبیعت... روند آفرینش... توهین به شأن بشر و ...

گرچه شما روند طبیعت رو هم هنوز درک نکردید. چون روند طبیعت خوشبختانه بر اساس تنازع بقا و انتخاب اصلح بوده و هست. همینه که نسل جانداران روز به روز رو به سمت تکامل(همون نظریه ی انتخاب طبیعی) رفته.
    ولی در دنیای ما انسانها روند طبیعی که شما هی میخواید به اون به اشتباه اتکا کنید بهم خورده: همه میخوان بچه دار شن! حتی اگه کمترین قابلیتها* رو داشته باشند! درست بر عکس اون قوانین طبیعی که در عالم طبیعت حکمفرماست. درواقع چون خودخواهند نه دیگرخواه.

قابلیتها* = شرایط برتر جسمی و تربیتی و...
    اگه ربط حرفهای من رو متوجه نشدید ، اشاره کنید تا شفاف تر بگم .
    حرف من هم همین بود که بگم ، نمیشه فرض بر این گرفت که همه ی موجودات حاصل کامجویی خودخواهانه هستند ، حتی اگه درصد بالایی هم نتیجه ی این نوع باشند ، یه درصد دیگه ای هم وجود دارند که خودخواه نیستند و به فکر فرزندشون هستند ، حتی تا جایی که جون خودشون رو دربرابر خوشبختی فرزند فدا میکنن ! (برجسته کردن دوکلمه ی اکثر مواقع نشون میده ، اگر درصد پایینی رو هم نسبت بدید حداقل قبول دارید که وجود دارند !
    در مورد روند طبیعی که عرض میکنید به هم خورده باید بگم ، این حرف شما یعنی نظام طبیعت بهم خورده که امکان نداره ! خداروشکر قانون طبیعت دست ما انسان ها نیست و خودش تنظیم میشه و شما اگه توانایی جسمی فرزند دار شدن رو داشته باشی ، صاحب فرزند میشی و اگه نداشته باشی نمیشی ! اگه صلاحیت مراقبت داشته باشی ، فرزند حیاتش رو ادامه میده و اگه نداشته باشی میمیره ! این یعنی قانون طبیعت که اصلا نمیتونیم بهمش بزنیم ! اما میدونم که منظور شما این نیست ، منظور شما اینه که باید اون انسان هایی که کاملترند ، تولید نسل کنند ، چه از نظر تربیتی چه از نظر جسمی که خب باز گذاشتن همچین قانونی امکان نداره ، چون طبیعت انسان این حق رو بهش داده که حتی اگه بدن کاملا سالمی نداره ، صاحب فرزند بشه و حتی اگه قانون هم بزاریم که نمیتونه ، باز جلوش گرفته نمیشه !
      محتوای مخفی: منطق یا احساس  
    ( در مورد احساسات و منطق باید بگم ، من غیر منطقی نیستم ولی حتی اگه بخوام توی بحث با شما هم خشک و کاملا منطقی صحبت کنم ،وقتی میخوام همین مفاهیم رو توی جامعه مطرح کنم باید به احساسات اهمیت بدم ، چون مردم منطق خالص نیستند و تا میزان قابل توجهی احساسات دارند ، مطرح کردن جنبه ی احساسی ضعف رو نمیرسونه بلکه همه جانبه نگاه کردن رو میرسونه ، حداقل به نظر من اینطوره ، چون با لفظ کاملا منطقی نمیشه فرهنگ ساخت ، همین مفاهیم رو که داریم اینجا به هم منتقل میکنیم طوری باشه که بتونیم توی جامعه مطرح کنیم و فرهنگ سازی کنیم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

بعد از این جریان دارم آزادانه زندگی خودمو میکنم و لذتشو میبرم

اینو موافقم .

دخترای این دوره زمونه به غیر از چند تا مشکلی که دوستان گفتن مثل پول و توقع بالا و ..... یه مشکل دیگه هم که دارن

اینه که ما پسرا رو محدود میکنن . مثل اینها :

با این نگرد اینجا نرو اینو نپوش اینو نگو اینو بگو مامانت فلان خواهرت فلان داداشت فلان اینکارو بکن اونکارو نکن و ......

اینارو دیدم که دارم میگم لطفا جبهه نگیرید ..

پس بازم میرسیم به همین جمله جالب و درست دوستمون :

بعد از این جریان دارم آزادانه زندگی خودمو میکنم و لذتشو میبرم

3. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

11

حتی اگه درصد بالایی هم نتیجه ی این نوع باشند ، یه درصد دیگه ای هم وجود دارند که خودخواه نیستند و به فکر فرزندشون هستند ، حتی تا جایی که جون خودشون رو دربرابر خوشبختی فرزند فدا میکنن !
    خوشبختانه حداقل در لفظ با من هم رأی شُدید. البته فکر کنم.
    اگر بیشتر دقت کنید متوجه میشید که منم از قبل همین رو گفته بودم که درصد اقلیتی هستند که واقعاً صلاحیتهای تربیت فرزند رو دارند. بقیه خیال میکنند. اما بنابر روحیه ی خودخواهی بشری، حاضر نیستند واقعیات رو بپذیرند.
    درست مثل رانندگی کردن. اقلیتی هستند که از هوش و سرعت عمل کافی و تقیُد کامل به قوانین برخوردارند. بقیه ساخته شدند برای تولید ترافیک و تصادف و... ! مخصوصاً در کشور ما که آمار کشتارمون رکورددار دنیاست! و اگر زور پلیس و جریمه نبود اونوقت وضعمون تماشایی تر و واقعی تر می بود و بیشتر با من هم رأی و هم نظر می شدید! تولید نسلمون هم همینه. همین حالا خیلی ها بدلیل نوع مجازاتهای موجود و زور قوانین حمایت از خانواده(از جمله وجود همین قانون اشتباه مهریه) هست که از راههای مختلف اقدام به متلاشی کردن خانواده ی خودشون نمیکنند.

چه بسیار پدر و مادرهایی رو دیدم که فرزند خردسالشون رو روی صندلی ماشین نشوندند و براحتی در مقابل چشمان این طفل کنجکاو، چراغ قرمز رو رد میکنند. میدونید با همین کار چه خیانتی به تربیت بچه دارند میکنند؟ آیا کسانیکه حتی چنین بدیهیات زندگی اجتماعی رو در مقابل فرزندشون نقض کرده و میشکنند، توانایی انتقال آموزشهای تربیتی سطح بالاتر رو به فرزندانشون دارند؟ اصلاً چنین افرادی تا وقتی اینقدر بی مبالاتند لیاقت فرزند دار شدن رو دارند؟
    (گرچه شما ممکنه باز هم بخواید مخالفت کنید اما) منطقاً پاسخ من به این سوال یک نه بزرگ هست.
    نگید حالا مگه چی شده؟! فقط یک چراغ قرمز رو جلوی بچه رد کرده.
    چون من میگم :از کوزه همان برون تراود که در اوست!

حتی اگر شما بازم معتقد باشید خدا رو شکر که توانایی بچه دار شدن رو دارند! :
    خداروشکر قانون طبیعت دست ما انسان ها نیست و خودش تنظیم میشه و شما اگه توانایی جسمی فرزند دار شدن رو داشته باشی ، صاحب فرزند میشی و اگه نداشته باشی نمیشی !

در مورد روند طبیعی که عرض میکنید به هم خورده باید بگم ، این حرف شما یعنی نظام طبیعت بهم خورده که امکان نداره !
    شما هم اگه برید مثل من برای درک بهتر طبیعت کمی پیش خودتون بیولوژی بخونید بد نیست.
    نظام طبیعت اون چیزی نیست که شما پیش خودتون تصور کردید! نظام طبیعت قبلاً گفتم بر اساس تنازع بقا و بقای اصلح هست!
    در طبیعت هیچوقت همه ی نرها اجازه ی تولید نسل پیدا نمیکنند! چه اونهایی که ضعف جسمانی دارند چه اونهایی که قوای ذهنی ناقص دارند.
    در جوامع انسانی ابتدایی هم میلیونها سال بهمین منوال بوده اما با وضع قوانین بشری و اخیراً پیشرفتهای علمی در زمینه ی IVF و... راه برای ادامه ی قوانین طبیعی بکلی سد شده و البته عوارضش هم دامنگیر بشر شده و داریم همه جوره می بینیم.
    ما بعنوان بشر، همه جوره قوانین طبیعت رو نقض کرده و میکنیم. از آلوده کردن شدید محیط زیست بگیرید تا زادآوری هولناکمون طوریکه کل کره ی زمین و منابع ارزشمندش رو داریم نابود میکنیم طوریکه این کره ی خاکی بعیده با این روند تا 100 سال دیگه دوام بیاره!
    پس به خلاف تصور شما این ها هیچکدوم روند طبیعی نیست. هرگز اون روندی نیست که آفرینش طی 4.5 میلیارد سال (البته زیست بوم طی 3 میلیلرد سال خیر) روی این سیاره دنبال کرده.
    چون بیش از این توضیح واضحات و انحراف موضوع تاپیک خواهد شد خودتون میتونید برید در این موضوع مطالعه کنید.
    Last edited by Legacy's; 31-10-2012 at 06:03.

5. 4 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان امکانش هست خط اول نظرتون رو واضح تر بگید؟ یعنی چی که حمایت شونده هست زن؟
    کی همچین چیزی میگه؟اتفاقا در زندگی مشترک این آقایون هستند که همه جوره حمایت میشن! در بعضی موارد زیادی هم حمایت میشن!
    باید!!! این بایدها رو کی تعریف میکنه؟ جز خودمون؟ اگر به زن به دید یک کالای تجملاتی دیده نشه اونوقت دیگه کسی برنمیگرده بگه که زن باااااید زیبا باشه! خیلی این حرف سطحی بنظر میرسه! بجای ارزش قائل شدن برای شخصیت طرف دنبال چهره بودن...
    واقعا دیگه نیاز به توضیح نداره چی بگه آدم!
    البته همه هم این باااید ها رو مثل شما تعریف نمیکنن.چه بسا اینقدر دخترای باچهره های معمولی و پایین تر حتی! هستند که الان کلی هم خوشبخت هستند و اتفاقا از خوشگلا خوشبختتر هستند چرا؟ چون همسرشون برای خودشون ارزش قائل شده برای اخلاقش برای رفتارش و نه صرفا چهره!
    خانواده خوب رو موافقم میدونید چرا؟ این یک کار عاقلانه هست که اگر کسی در انتخابش به خانواده طرف توجه کنه چه پسر چه دختر! احتمال سر زدن کارای غیرمعقول(چه دختر چه پسر) از سمت کسی که در خانواده خوب و درستی پرورش ییافته و تربیت شده به مراتب کمتر هست
    بنابراین میتونه(نه صددرصد) در صد اطمینانمون از یک انتخاب درست رو بالا ببره
    تحصیلات داشتن دختر در حد معمول(حالا نه اینکه حتما ارشد و دکترا باشه) خیلی خوبه طرف اجتماع رو دیده با 4نفر صحبت کرده در نتیجه کنار اومدن باهاش طرز فکرش رفتارش و خیلی فاکتورهای دیگه بهبود پیدا کرده (البته متاسفانه گاهی تحصیلکرده هاش بدترن بنابراین صد درصد هم نیست)
    اما باز این سلیقه ای هست بعضی از آقایون حس میکنن خانوم باید حتما از خودشون از نظر تحصیلی پایینتر باشه! ثقیله که یک مقطع بالاتر باشه و این مدل طرز فکرا
    که خب به خوده طرف برمیگرده و کاملا دیدگاه شخصی هست بنابراین عمومیت نداره.

در مورد پسرها بازهم خیلی دیدگاه سطحی و ابتدایی هست که بگیم تیپ و قیافه بااااید باشه حتما!
    البته نمیشه گفت اصلا مهم نیست ولی مطمئنا اولویت نیستش که اگه باشه دیدگاه طرفتون خیلی ابتدایی و بدوی هست و باید به درستی انتخاب همچین فردی شک کنید!
    کار هم قاعدتا درسته باید باشه اخه چطور انتظار دارید که یک خانواده دخترشون رو به کسی که بیکار هست بسپاره؟! لحظه ای خودتون(منظورم آقایون هست نه تنها کسی که نقل قول ازش گرفتم) رو بگذارید جای خانواده اون دختر فرض کنید دختر از نزدیکان خودتون هست .شما باشید راضی میشید که دخترتون رو وارد زندگی مشترکی کنید که همسرش حتی یک کار هم نداره؟!

مهریه که کلا بهتره درموردش بحث نشه اینقدرررر که حرفش شده که باشه نباشه و حرفای این مدلی
    در نهایت بنظرم اولویت هایی که مطرح میشه برای خوشبخت شدن کاااملا به طرز فکر فرد و خانوادش وابسته هست و مطمئن باشید کسی که بخواد فقط به مسائل مالی و ظاهری فرد توجه داشته باشه و انتخاب کنه متضرر خواهد شد!
    اگر ما (دخترها و پسرها) انتخاب معقول و درستی داشته باشیم! و طرز فکر طرف (و خانوادش)به طرز فکر خودمون نزدیک باشه مطمئن باشید توافق حاصل میشه اونوقت دیگه داشتن ماشین فلان و سرمایه بسار نمیشه ملاک توافق طرفین!
    من منکر مادی گرایی شدن(دختر و خانواده) خیلی از خانواده ها و ظاهر بینی بعضی خانواده ها(پسر و خانواده) نمیشم اما میگم مطمئن باشید اگر شما معقول و اصولی فکرمیکنید حتما هستند خانواده های دیگه ای که طرز فکر شما رو داشته باشند!

من عذرمیخوام که نظرم طولانی شد اخه میبینم خانمها کم مشارکت میکنن گفتم سعی کنم تا حدی جبران کنم
    نظراتم هم کاملا شخصی برمبنای تفکرات خودم(درست یا غلط) هستند
    و ضمنا صحبتهام کلی بود و تنها به نقل قول از پستی که اومده نظر ندادم!
    نظرم از خط اول رو در نقل قول اون دختر همکلاسی توضیح دادم. و این یک قانون کلی هست در این جامعه . زن مسئول خرج زندگی و ماشین و خونه و ... نیست و نبوده. ممکنه کار بکنه اما بقولی واسه خودشه حالا شایدم کمک خرج زندگی وگرنه هر وقت دیدم خونواده دچار مشکل مالی شده این زن هست که شاکی میشه از شوهر تا یحالا دیدین شوهر به زن بگه تو عرضه نداری؟ ماشین نمی خری... مسافرنت نمی بری؟

هزاران مثال در این مورد بین دوستانم هر روز دارم میبینم
    این یک قانون کی در عرف این جامعه هست که همه میدونیم چرا داری زیر سوال میبرینش!!!!!!!
    من اگر دارم درس می خونم فکرم هزار جای دیگه هم هست به فکر کار و پول و خونه و چک برگشتی و اقتصاد.... آیا یک دختر دانشجو همین مشغله های من رو داره؟ ا باز رجوع میکنم به نقل قول از همکلاسی دختر. : ما کاری به این کارا نداریم آخرش یکی مثل شما پیدا میشه می برمون.
    اینکه معیار شما زیبایی هست یا پول و آیا این معیار درستی یا نه بحث جداگانه ای هست. اما الزامات دختر و پسر برای خوشبخت شدن همون هست که گفتم.
    پسر میره استگاری اول ازش میپرسن شغلتون چیه؟ دیدین تا بحال از دختره بپرسن شغلتون چیه؟
    اینها عرف زندگیه و دست من و شما هم نیست که بخواهیم تغیر بدیم. باید واقع بین بود.
    و در مورد زیبایی بخواهید یا نخواهید قبول کنید زیبایی در زن عامل بسیییار تعیین کننده ای هست . بسیاری از دختارهایی که خوشکل هستند در سن پایین تری ازدواج می کنن نسبت به بقیه. حالا اینکه بعدا تو زندگیش چی بشه بعله ممکنه شوهر معتاد بشه کی میدونه!!!!!!

در مورد تحصیلات الان دیگه مدرک اهمیت قدیم رو نداره . فوق با لیسانس خیلی فرق نداره . اما باز هم دختری که تحصیلاتش بالا تره مطمئن باشید پسره ار ده ها جهات دیگه از اون برتر بوده که حاضز شده باهاش ازدواج کنه.
    من منظور شما رو متوجه نمی شم که آقایون حمایت میشن.؟ اگر منظورتون حمایت عاطفی از طرف زنه که این موضوع دو طرفه هست.
    Last edited by needer; 31-10-2012 at 10:18.

7. این کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

نظرم از خط اول رو در نقل قول اون دختر همکلاسی توضیح دادم. و این یک قانون کلی هست در این جامعه . زن مسئول خرج زندگی و ماشین و خونه و ... نیست و نبوده. ممکنه کار بکنه اما بقولی واسه خودشه حالا شایدم کمک خرج زندگی وگرنه هر وقت دیدم خونواده دچار مشکل مالی شده این زن هست که شاکی میشه از شوهر تا یحالا دیدین شوهر به زن بگه تو عرضه نداری؟ ماشین نمی خری... مسافرنت نمی بری؟

هزاران مثال در این مورد بین دوستانم هر روز دارم میبینم
    این یک قانون کی در عرف این جامعه هست که همه میدونیم چرا داری زیر سوال میبرینش!!!!!!!
    من اگر دارم درس می خونم فکرم هزار جای دیگه هم هست به فکر کار و پول و خونه و چک برگشتی و اقتصاد.... آیا یک دختر دانشجو همین مشغله های من رو داره؟ ا باز رجوع میکنم به نقل قول از همکلاسی دختر. : ما کاری به این کارا نداریم آخرش یکی مثل شما پیدا میشه می برمون.
    اینکه معیار شما زیبایی هست یا پول و آیا این معیار درستی یا نه بحث جداگانه ای هست. اما الزامات دختر و پسر برای خوشبخت شدن همون هست که گفتم.
    پسر میره استگاری اول ازش میپرسن شغلتون چیه؟ دیدین تا بحال از دختره بپرسن شغلتون چیه؟
    اینها عرف زندگیه و دست من و شما هم نیست که بخواهیم تغیر بدیم. باید واقع بین بود.
    و در مورد زیبایی بخواهید یا نخواهید قبول کنید زیبایی در زن عامل بسیییار تعیین کننده ای هست . بسیاری از دختارهایی که خوشکل هستند در سن پایین تری ازدواج می کنن نسبت به بقیه. حالا اینکه بعدا تو زندگیش چی بشه بعله ممکنه شوهر معتاد بشه کی میدونه!!!!!!

در مورد تحصیلات الان دیگه مدرک اهمیت قدیم رو نداره . فوق با لیسانس خیلی فرق نداره . اما باز هم دختری که تحصیلاتش بالا تره مطمئن باشید پسره ار ده ها جهات دیگه از اون برتر بوده که حاضز شده باهاش ازدواج کنه.
    من منظور شما رو متوجه نمی شم که آقایون حمایت میشن.؟ اگر منظورتون حمایت عاطفی از طرف زنه که این موضوع دو طرفه هست.
    اینطور که بنظر میرسه حرفهای همکلاسیتون بدجوری روی شما تاثیر داشته!چون در جابه جای حرفاتون فقط به اون اشاره میکنید(جالبه) اونوقت اگه همه پسرها مثل شما فکرکنن در مورد حرف اون همکلاسیتون دیگه اون دختر نمیتونه بگه یکی مثل شما پیدا میشه میگیرتمون (چون شما دیگه اگاه شدید نمیرید بگیرینشون!!)
    یعنی چون زن ممکنه سرکار نره و خرج اصلی زندگی رو در نمیاره حامی نیست و فقط مرد میشه حامی؟ شما دیدت و منظورت از اینکه میگی زن حمایت شونده هست فقط از بعد مادی قضیه هست!

حمایت شدن مادی در زندگی به تنهایی فایده خاصی نداره اصلش و چیزی که باعث تداوم و موفقیت یک زندگی میشه حمایت عاطفی هست که متاسفانه دراین زمینه خیلی از اقایون کوتاهی میکنن

اگربخوام در مورد حمایت شدن مردها در زندگی صحبت کنم از هردوجهت هست یعنی اون خانم چه از بعد مادی پشتیبان شوهرش هست و کمک خرج میتونه باشه(بدون در نظر گرفتن عده ای از خانمها که فقط خرج کردن رو بلدن خیلی ها هم پابه پای مرد هستند و کمک حال حتی خیلی هاشون رو دیدم با کمبودها ساختن تا به پیشرفت همسرشون کمک کنن حالا شما اقایون فقط اون دسته اول رو و فقط جنبه منفی رو میبینید از منفی نگری بیش از حد خودتون هست نمیشه همه چیز رو سفید یا سیاه مطلق دید الان برمیگیردید میگید زن رفته مهریه گذاشته اجرا چرا فقط اون زنها رو میبینید؟ چرا کسی به اون زنهایی اشاره نمیکنه که همه جوره همسرشون رو ساپورت میکنن؟؟!! از بعد عاطفی که به کنار خیلی هاشون یک تنه مثل یک مرد (دراون مواردی که اقایون بنا به هردلیلی کوتاهی میکنن) کار میکنن از بچه ها نگهداری میکنن و همه کاره خونه اونا هستند و...)

وقتی حرف از حمایت شدن میزنید دقت کنید! اگر مرد حمایت کننده مادی اصلی در زندگی هست زن هم حمایت کننده اصلی عاطفی هست. به همون نسبتی که زن حمایت کننده مادی تا حدی هست مرد حمایت کننده عاطفی تا حدی هست!
    بنابراین کفه ترازو تا حدی تعدیل میشه ببنید این یک حالت کلی هست ما به کلیت کار داریم نه فرضا همسایه و دوست آشنامون رفتارشون مغایر با این بوده یا همکلاسیمون!!! چیزی گفته باشه کلیت این ماجرا زیر سوال بره!!

شما دارید درس میخونید مشغله کار دارید درست! ولی قبول کنید کسی که قراره تشکیل خانواده بده و عهده دار مسئولیت، میطلبه که پیش زمینه هایی رو فراهم کنه (کار نداریم شرایط اقتصادی سخته یا کار پیدا نیست و فرض کنید صحبت کلی هست نه برای مایی که در ایران هستیم بلاخره خارج از ایران هم مرد باید یک کاری حقوقی چیزی داشته باشه بعد بره دنبال تشکیل خانواده )چطور انتظار دارید بی دغدغه و مثل زندگی مجردی در خونه پدری بدون کار بدون تلاش پاشید برید خواستگاری بعد بهتون گیر هم ندن؟ خب این جز بدیهیات هست که شما حتی یک نقشه کاری یک برنامه درسی یا هرچیزی رو بخواید اجرا کنید نیاز به یکسری پیش نیاز ها دارید آقا!

من منکر دغدغه های بیشمار کاری و پولی برای تامین زندگی که امروزه جوونها باهاش سرگردونن نمیشم اما میگم اینم نمیشه بشینید توجیح کنید که بله خانواده دختر سختگیر هستند که انتظار دارن ما سرکار بریم و در امد داشته باشیم یا از پس هزینه یک خونه بربیایم و....این که نمیشه! بهرحال تجرد با تاهل یک فرقی از لحاظ مسئولیت پذیری باید داشته باشه یا نه؟

نظرم در مورد زیبایی هم همونه که گفتم! بازهم میگم صرف زیبا بودن دلیل خوشبخت بودن نمیشه
    ضمنا کسی که در سنین پایینتر ازدواج کنه چرا فکر میکنید بهتره و موفق تره؟اتفاقا سن بالاتر(نه دیگه خیلی بالا) به دلیل اگاهی پیدا کردن طرفین بالا رفتن سطح تفکر و خیلی چیزهای دیگه برای ازدواج مناسبتره.چه بسا دخترایی که به18نرسیده بهردلیلی(یکیش همون زیبا بودن زیادی) اومدن شوهر کردن بعد که عاقلتر!! شدن پشیمون شدن از زود متاهل شدنشون! کشش ندم راحتتر بگم کسی که زیبایی ملاک اصلی انتخابش باشه خیلی سطحی نگره هیچ شکی هم درش نیست!
    زیبایی به عنوان یکی از ملاک های دوطرف میتونه تا حدی موثر باشه

در مورد مدرک تحصیلی صحبت شما با حرف من خیلی مرتبط نبود من میگم امر سلیقه ای هست خیلی هم سلیقه ای! پسرها هم ماشالله شما نگران نباش از یک جهت هم از دختره بالاتر نباشن اینقدر اعتماد به نفس دارن که پا پیش بگذارن و الزامی نمیبینن از دختر سرتر باشن برن سراغش! اتفاقا اونایی که خیلی سرتر هستند واقع بین تر هستند و توقعاتشون معقولتر. هرچقدر که پایینتر باشن از لحاظ خانوادگی و تحصیلی و...اتفاقا انتظار دارن دخترای سرتر به راحتی قبولشون کنن!
    Last edited by Atghia; 31-10-2012 at 11:22. دليل: حذف واژه مسافرکشی از پاراگراف دوم چون در نقل قولی که گرفتم اشتباه دیده بودم!!!

9. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مجبورم دوباره حرفمو تکرار کنم.
    هر وقت زندگی ز بعد مالی تحت فشار قرار میگیره این مرد هست که تحت فشاره. سکته میکنه. باید جوای بده. هم به طلبکارا هم به زنش.

و این زن هست که شوهر رو تحت فشار میزاره و تقاضای جدایی میکنه. شرمندم من ندیدم زنی خودش رو مسئول بی پولی یا مشکل اقتصادی زندگیشون بدونه.!!!!!

از لحاظ عاطفی هم مرد و هم زن مورد حمایت هم هستند وگرنه زندگی مشترکی صورت نمیگیره. کافی زن کمی احساس کمبود محبت بکنه . تموم.

کسی نمیگه خانواده دختر سخت گیر هستند. فشار زندگی و بار مسئولیت روی دوش مرد بوده و هست. و این مربوط به عرف زندگی و جامعه هست .

مثال میزنم. یگی میاد خونه شما و می بینه خونه شلوغ و کثیفه . بعد طرف کیو سرزنش میکنه زن یا مرد رو. ؟ ممکنه مرد تو کار خونه به زنش کمک بکنه . اما بحث انتظار جامعه و عرف جامعه چیز دیگه ای هست. و این رو از چشم زن میبینه.

من نمیدونم اون دختر خوشکلی که تو 20 سالگیش عروس شده حتما خوشبخته یا نه .وفقط میدونم این زیبایی نقشی تایین کننده داره و امتیاز بسیاااار زیادی برای دختر محسوب میشه. هیچ کس نمیتون آینده رو پیش بینی کنه که کی خوشبخته کی نیست. من یک پسرم و از دید پسرانه دارم اینو میگم. بحث زیبایی برای مرد به اندازه زن تایین کننده نیست.

من اون کفه ترازو که میگید رو اصلا نمیبینم در این جامعه. برای حمایت عاطفی معجزه لازم نیست توان دورنی و غریزی فرد هست. اما برای حمایت مالی با ماهی 500 تومن حقوق یک پسر که کاملا مستقل از خانواده هست انتظار داشتن خونه و ماشین و .... از طرف خانومها یعنی انتظار معجزه.

من مجبورم حرفهامو دوباره تکرار کنم. در یک مراسم خاستگاره اگر دختر شغلی نداشته باشه هیچ اهمیتی نداره و لی اگر پسر..........
    خونواده دختر ار پسر میپرسن شغلت چیه . آیا از دختر هم این سوال پرسیده میشه؟
    اگر یک دختری شغل نداره ولی زیباست و خونواده خوب داره هیچ اشکالی نداره. اما اگر پسر شغل نداشته باشه........

دختر بیکار رو شوهر میدن به سادگی ولی پسر بیکار!!!!!!
    دیگه نمیدونم با چه زبونی بگم که بار مسئولیت زندگی روی دوش مرد بوده و هست

من دوستی دارم که پدرش کارخانه داره. یک روز میگفت. بابام بهم توصیه میکنه میگه: یعنی اگر من امروز پول نداشته باشم مادرت من رو میکنه دزد میده دست پلیس.!!!!!
    Last edited by needer; 31-10-2012 at 11:41.

11. 3 کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

جبورم دوباره حرفمو تکرار کنم.
    هر وقت زندگی ز بعد مالی تحت فشار قرار میگیره این مرد هست که تحت فشاره. سکته میکنه. باید جوای بده.
    و این زن هست که شوهر رو تحت فشار میزاره و تقاضای جدایی میکنه.
    از لحاظ عاطفی هم مرد و هم زن مورد حمایت هم هستند وگرنه زندگی مشترکی صورت نمیگیره. کافی زن کمی احساس کمبود محبت بکنه . تموم.

کسی نمیگه خانواده دختر سخت گیر هستند. فشار زندگی روی دوش مرد بوده و هست. و این مربوط به عرف زندگی و جامعه هست .

مثال میزنم. یگی میاد خونه شما و می بینه خونه شلوغ و کثیفه . بعد طرف کیو سرزنش میکنه زن یا مرد رو. ؟ ممکنه مرد تو کار خونه به زنش کمک بکنه . اما بحث انتظار جامعه و عرف جامعه چیز دیگه ای هست. و این رو از چشم زن میبینه.

من نمیدونم اون دختر خوشکلی که تو 20 سالگیش عروس شده حتما خوشبخته یا نه .وفقط میدونم این زیبایی نقشی تایین کننده داره و امتیاز بسیاااار زیادی برای دختر محسوب میشه. هیچ کس نمیتون آینده رو پیش بینی کنه که کی خوشبخته کی نیست. من یک پسرم و از دید پسرانه دارم اینو میگم. بحث زیبایی برای مرد به اندازه زن تایین کننده نیست.

من اون کفه ترازو که میگید رو اصلا نمیبینم در این جامعه. برای حمایت عاطفی معجزه لازم نیست توان دورنی و غریزی فرد هست. اما برای حمایت مالی با ماهی 500 تومن حقوق یک پسر که کاملا مستقل از خانواده هست انتظار داشتن خونه و ماشین و .... از طرف خانومها یعنی انتظار معجزه.

من مجبورم حرفهامو دوباره تکرار کنم. در یک مراسم خاستگاره اگر دختر شغلی نداشته باشه هیچ اهمیتی نداره و لی اگر پسر..........
    خونواده دختر ار پسر میپرسن شغلت چیه . آیا از دختر هم این سوال پرسیده میشه؟
    اگر یک دختری شغل نداره ولی زیباست و خونواده خوب داره هیچ اشکالی نداره. اما اگر پسر شغل نداشته باشه........

دختر بیکار رو شوهر میدن به سادگی ولی پسر بیکار!!!!!!
    دیگه نمیدونم با چه زبونی بگم که بار مسئولیت زندگی روی دوش مرد بوده و هست

من دوستی دارم که پدرش کارخانه داره. یک روز میگفت. بابام بهم توصیه میکنه میگه: یعنی اکر من امروز پول نداشته باشم مادرت من رو میکنه دزد میده دست پلیس.!!!!!
    شما همونی نبودید که چند صفحه قبل مایل بودید خانمها هم در پست های این تاپیک مشارکت کنند؟
    بنظر نمیرسه خیلی حوصله ادامه بحث رو داشته باشید(مجبورید تکرار کنید؟؟؟!!!!بجاش به حرفای من بیشتر دقت کنید چون اصلا روش فکری نمیکنید و بازهمون حرفای خودتونو میگید)
    چرا؟چون کلا انگار نوشته های منو نمیخونید اگرهم میخونید نمیدونم چرا ولی کلا از یک جهت دیگه ای متوجه منظورم میشید؟!
    خب دوست گرامی منم دارم به شما همینو میگم که بولد و با فونت هزار برام مشخصش کردی منم دارم میگم از بعد مالی قضیه بله مسئولیت اصلی با مرد هست
    خب الان چی؟ مگه من غیراینو میگم؟ خوندید حرفامو؟
    اون عرف و اون دید عموم و فلان بیساری که شما ازش حرف میزنید هم همینو تایید میکنه
    خب الان بحث چیه؟؟؟؟
    شما متوجه منظور من نمیشید که دارم میگم اون روی سکه رو هم ببینید قضاوتتون عادلانه نیست همه چیز که مسئولیت مادی زندگی نیست! کی گفته زنها کم توجهی ببینن تموم؟ چه بیشمار زنهایی که بدترین بی محبتی ها رو میبیینن در زندگی مشترکشون اما فقط تحمل میکنن! به هزار دلیل
    بخاطر بچه هاشون بخاطر دید منفی همون عوام و همون عرفی که هی ازش اسم میبری به یک زن مطلقه!!! شما توی خیالت فکر کردی تحمل این شرایط از تحمل فشار مالی برای مرد ساده تره؟کمتره؟همه چیز نداشتن پول هست؟

شما فقط میخوای بگی این بعد مادی قضیه هست که توی زندگی مهمه و آخ بیچاره مرد که باید کار کنه!
    مگه زندگی فقط اون بخش خورد و خوراک و خریدش هست که یک زندگی مشترک رو تعریف میکنه؟ که اگر تعریفت از مسئولیت زندگی فقط همینه پس بقیه مسائل چی میشه؟مسئولیت یعنی باااار مالی؟
    یعنی زن نهایت مسئولیتش تمیز کردن خونه هست که اگه نکنه عوام ! ایراد میگیرن وظیفشو انجام نداده؟؟؟
    یعنی زن نشسته خونه پاش رو پاش که فقط خونه تمیز کنه و غذا بپزه و مسئولیتش نهایتا همینه؟چه کم دغدغه! چه خوب اگه اینجور که میگید بود!
    حرف من اینه اگرچه که بار مالی زندگی برعهده مرد هست و سختی هاش بیشترش با اونه اما بعد عاطفی قضیه هم به همون میزان اهمیت داره و بار اصلی این بخش به عهده زن هست و مشکلاتی که دراین زمینه هست دست کمی از مشکلات مالی نداره!

پسر بیکار بایدهم جواب خوبی نشنوه چون بقول شما بار مالی زندگی به دوششه ولی دختر اینجوری نیست این قسمت قضیه حرف من و شما یکیه چرا هی تکرار میکنید؟که چی؟مگه من غیرازاینو میگم؟

کفه ترازو !از دید عاطفی برای شما ماشالله خیلی خوب همه چی حل شدست ولی حرف منو امثال من اینه همونقدر که بعد مالی مهمه بعد عاطفی هم مهمه و قضیه به همون سادگی غریضه که شما اشاره میکنید نیست!

منم توی حرفام گفتم که مشکلات اقتصادی و فلان هست بعد شما میگی ماهی500تومن معجزه و این حرفا؟بازم من حرف شما رو نقض نکردم!من فقط میگم که وقتی میری اقدام کنید فرضا برای یک زندگی مشترک باید و باید توانایی تامین یک زندگی دونفره رو در حد معقول داشته باشید! حالا به اون ادمایی که توقعات خیلی بالا دارند کار ندارم! من نمیدونم 500هست یا کمتر یا بیشتر
    چیزی که هست برای تشکیل خانواده باید و صدالبته باید بتونید از پس هزینه های یک زندگی تا حد معمول بربیاید
    و اگر این توانایی در شما(روی صحبتم کلی هست) وجود نداره بانهایت احترام اقدام شما برای ازدواج اشتباهه! چون نباید انتظار داشته باشید پدرتون مثل دوران تجرد حماییتون کنه و نه انتظار داشته باشید که اون دختر از حداقل های زندگی بگذره! بعد هم مظلوم نمایی کنید که آی بله دختر پرتوقع هست خانوادش معجزه میخوان و...

خب همینه دیگه هیمنجوری انتخاب میکنن همسر که بعد پشیمون میشن! میگید برای اقایون چهره خیلی مهمه درسته؟ پس وقتی در اینده به مشکل برخوردید با همسرتون(حالا نه اینکه همه ی قشنگها بد باشن باز روی حرف کلی هست) نگید چرا
    چرا؟ چون عاشق چشم و ابروش شدید نه شعور و فهمش!(من نمیگم ،خودتون دارید میگید! امتیاز دختر قیافشه! پس در شرایط برابر دوتا دختر رو درنظر بگیرید جدا از اخلاق و حتی شناختشون انتخاب اقایون خوشگله هست!حرف شما همین برداشت رو ایجاب میکنه نه من!)
    Last edited by Atghia; 31-10-2012 at 12:10.

13. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان شما مسئله عاطفی رو چطور جزئ مشکلات ازدواج نکردن میدونید. من ربطشو نمی فهمم.؟
    ما اینجا دلیل اووردیم که چرا من ازدواج نمی کنم.. و این موضوع رو بحث می کنیم.
    حالا اگر کسی ازدواج کرده و کمبود محبت از طرف دیگر دیده مربوط به مشکلات بعد ازدواجه . که باید دید دلیلش چی بوده . انتخاب نادرست. عدم تفاهم. یا حتی تاثییر مشکلات اقتصادی بر روان فرد. یا چیزهای دیگه . این مسئله ی نیست که عمومیت داشته باشه و برای همه پیش بیاد. بعلاوه ممکنه برای مرد هم پیش بیاد.

محبت کردن یک امر غریزی هست. زن به شکلی . مرد به شکلی دیگر. این رو نمیشه جزئ دلایل عدم تمایل به ازدواج مطرح کرد.

چیزی که ما داریم اینجا بحث میکنیم دلایل ازدواج نکردنه که در بسیاری از موارد نظرات من و دوستان در مورد دلایل پسرها مشترک بودند.

و در مورد زیبایی زن باز هم تاکیید میکنم . که زیبایی دختر در انتخواب مرد خیلی تایین کننده است. این فرق جنس زن و مرد هست . ربطی به کوته بینی و ظاهر بینی و این چیزا نداره.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

burberry2 و needer عزیز

بحثاتون خیلی قشنگه و همشو خوندم........
    من نتیجه گیری میکنم که در روز خواستگاری شرایطی که برای یه مرد باید وجود داشته باشه خیلی سخت تر و بزرگتر از شرایطی که یه خانم باشد داشته باشه

همین شغل و تحصیلات و درامد خوب و ماشین و خونه و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه در برابر چی؟
    معمولا خانمها اگه شغل و تحصیلات و درامد خوب و خونه و ماشین و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه نداشته باشند که مشکل خاصی از طرف پسر و خانوادش پیش نمیاد.تا اینجا رو من حق میدم بهneeder

اما با شروع زندگی که ابعاد وسیعی از هر لحاظ(مالی .عاطفی.تربیتی.اعتقادی.تربیت ی)داره به نظرم مسئولیتها برابره

البته نمیشه از نظر وزنی اینارو با هم مقایسه کرد که مرد بیشتر تلاش میکنه و یا زن.چیزی که مشخصه مسئولیتها تقسیم بندی میشه و مهم اینکه بتونیم از پسشون بربیام

به شخصه مسائل عاطفی که خانمها درگیرش هستند به شدت تخصصیه!!!اینو جدی میگم.....یه همسر و مادر خوب هست که میتونه محیط خانواده رو گرم نگه داره حتی با مشکلات مالی.این خیلی مهمه.یکی از آشناهای ما وضعیت مالی مناسبی ندارن اما مادر خونه طوری رفتار میکنه که انگار نه انگار مشکلی وجود نداره......پس اینجا نقش زنان به شدت پر رنگ میشه

در مواردی که مربوط به مسائل تربیتی و اموزشی فرزندان هست فکر نکنم مردان حرفی برای گفتن داشته باشند این زنان هستند که باید مدیریت این بخش رو بپذیرن و عرف هم همینو میگه

در کل مهم اینکه بتونیم نقش خودمون رو خوب ایفا کنیم.یه پدر باید پدری کنه و یه مادر باید همسر خوبی برای شوهرش و مادر دلسوزی برای فرزنداش باشه

16. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

burberry2 و needer عزیز

بحثاتون خیلی قشنگه و همشو خوندم........
    من نتیجه گیری میکنم که در روز خواستگاری شرایطی که برای یه مرد باید وجود داشته باشه خیلی سخت تر و بزرگتر از شرایطی که یه خانم باشد داشته باشه

همین شغل و تحصیلات و درامد خوب و ماشین و خونه و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه در برابر چی؟
    معمولا خانمها اگه شغل و تحصیلات و درامد خوب و خونه و ماشین و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه نداشته باشند که مشکل خاصی از طرف پسر و خانوادش پیش نمیاد.تا اینجا رو من حق میدم بهneeder

اما با شروع زندگی که ابعاد وسیعی از هر لحاظ(مالی .عاطفی.تربیتی.اعتقادی.تربیت ی)داره به نظرم مسئولیتها برابره

البته نمیشه از نظر وزنی اینارو با هم مقایسه کرد که مرد بیشتر تلاش میکنه و یا زن.چیزی که مشخصه مسئولیتها تقسیم بندی میشه و مهم اینکه بتونیم از پسشون بربیام

به شخصه مسائل عاطفی که خانمها درگیرش هستند به شدت تخصصیه!!!اینو جدی میگم.....یه همسر و مادر خوب هست که میتونه محیط خانواده رو گرم نگه داره حتی با مشکلات مالی.این خیلی مهمه.یکی از آشناهای ما وضعیت مالی مناسبی ندارن اما مادر خونه طوری رفتار میکنه که انگار نه انگار مشکلی وجود نداره......پس اینجا نقش زنان به شدت پر رنگ میشه

در مواردی که مربوط به مسائل تربیتی و اموزشی فرزندان هست فکر نکنم مردان حرفی برای گفتن داشته باشند این زنان هستند که باید مدیریت این بخش رو بپذیرن و عرف هم همینو میگه

در کل مهم اینکه بتونیم نقش خودمون رو خوب ایفا کنیم.یه پدر باید پدری کنه و یه مادر باید همسر خوبی برای شوهرش و مادر دلسوزی برای فرزنداش باشه
    قبول دارم حرفاتونو
    الان شما مسئله عاطفی رو چطور جزئ مشکلات ازدواج نکردن میدونید. من ربطشو نمی فهمم.؟
    ما اینجا دلیل اووردیم که چرا من ازدواج نمی کنم.. و این موضوع رو بحث می کنیم.
    حالا اگر کسی ازدواج کرده و کمبود محبت از طرف دیگر دیده مربوط به مشکلات بعد ازدواجه . که باید دید دلیلش چی بوده . انتخاب نادرست. عدم تفاهم. یا حتی تاثییر مشکلات اقتصادی بر روان فرد. یا چیزهای دیگه . این مسئله ی نیست که عمومیت داشته باشه و برای همه پیش بیاد. بعلاوه ممکنه برای مرد هم پیش بیاد.

محبت کردن یک امر غریزی هست. زن به شکلی . مرد به شکلی دیگر. این رو نمیشه جزئ دلایل عدم تمایل به ازدواج مطرح کرد.

چیزی که ما داریم اینجا بحث میکنیم دلایل ازدواج نکردنه که در بسیاری از موارد نظرات من و دوستان در مورد دلایل پسرها مشترک بودند.

و در مورد زیبایی زن باز هم تاکیید میکنم . که زیبایی دختر در انتخواب مرد خیلی تایین کننده است. این فرق جنس زن و مرد هست . ربطی به کوته بینی و ظاهر بینی و این چیزا نداره.
    دوست عزیز و گرامی
    صحبت من و شما از اونجایی ادامه پیدا کرد که بحث حمایت شوندگی و حمایت کنندگی پیش اومد در خونه شوهر!!! و من در راستای این صحبت شما حرفای خودمو بست و گسترش دادم وگرنه اگر نظر من رو بخواید بدونید که به عنوان تاپیک ربط پیدا کنه با عنوان من چرا ازدواج نکرده ام؟!
    شما رو به پست اینجانب در ابتدای صفحه 3این تاپیک ارجاع میدم
    در رابطه با بقیه حرفاتون من صحبت دیگه ای ندارم نظرمو خیلی شفاف گفتم توضیح دیگه ای لازم نمیبینم
    موفق باشید

18. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •