الان امکانش هست خط اول نظرتون رو واضح تر بگید؟ یعنی چی که حمایت شونده هست زن؟
کی همچین چیزی میگه؟اتفاقا در زندگی مشترک این آقایون هستند که همه جوره حمایت میشن! در بعضی موارد زیادی هم حمایت میشن!
باید!!! این بایدها رو کی تعریف میکنه؟ جز خودمون؟ اگر به زن به دید یک کالای تجملاتی دیده نشه اونوقت دیگه کسی برنمیگرده بگه که زن باااااید زیبا باشه! خیلی این حرف سطحی بنظر میرسه! بجای ارزش قائل شدن برای شخصیت طرف دنبال چهره بودن...
واقعا دیگه نیاز به توضیح نداره چی بگه آدم!
البته همه هم این باااید ها رو مثل شما تعریف نمیکنن.چه بسا اینقدر دخترای باچهره های معمولی و پایین تر حتی! هستند که الان کلی هم خوشبخت هستند و اتفاقا از خوشگلا خوشبختتر هستند چرا؟ چون همسرشون برای خودشون ارزش قائل شده برای اخلاقش برای رفتارش و نه صرفا چهره!
خانواده خوب رو موافقم میدونید چرا؟ این یک کار عاقلانه هست که اگر کسی در انتخابش به خانواده طرف توجه کنه چه پسر چه دختر! احتمال سر زدن کارای غیرمعقول(چه دختر چه پسر) از سمت کسی که در خانواده خوب و درستی پرورش ییافته و تربیت شده به مراتب کمتر هست
بنابراین میتونه(نه صددرصد) در صد اطمینانمون از یک انتخاب درست رو بالا ببره
تحصیلات داشتن دختر در حد معمول(حالا نه اینکه حتما ارشد و دکترا باشه) خیلی خوبه طرف اجتماع رو دیده با 4نفر صحبت کرده در نتیجه کنار اومدن باهاش طرز فکرش رفتارش و خیلی فاکتورهای دیگه بهبود پیدا کرده (البته متاسفانه گاهی تحصیلکرده هاش بدترن بنابراین صد درصد هم نیست)
اما باز این سلیقه ای هست بعضی از آقایون حس میکنن خانوم باید حتما از خودشون از نظر تحصیلی پایینتر باشه! ثقیله که یک مقطع بالاتر باشه و این مدل طرز فکرا
که خب به خوده طرف برمیگرده و کاملا دیدگاه شخصی هست بنابراین عمومیت نداره.
در مورد پسرها بازهم خیلی دیدگاه سطحی و ابتدایی هست که بگیم تیپ و قیافه بااااید باشه حتما!
البته نمیشه گفت اصلا مهم نیست ولی مطمئنا اولویت نیستش که اگه باشه دیدگاه طرفتون خیلی ابتدایی و بدوی هست و باید به درستی انتخاب همچین فردی شک کنید!
کار هم قاعدتا درسته باید باشه اخه چطور انتظار دارید که یک خانواده دخترشون رو به کسی که بیکار هست بسپاره؟! لحظه ای خودتون(منظورم آقایون هست نه تنها کسی که نقل قول ازش گرفتم) رو بگذارید جای خانواده اون دختر فرض کنید دختر از نزدیکان خودتون هست .شما باشید راضی میشید که دخترتون رو وارد زندگی مشترکی کنید که همسرش حتی یک کار هم نداره؟!
مهریه که کلا بهتره درموردش بحث نشه اینقدرررر که حرفش شده که باشه نباشه و حرفای این مدلی
در نهایت بنظرم اولویت هایی که مطرح میشه برای خوشبخت شدن کاااملا به طرز فکر فرد و خانوادش وابسته هست و مطمئن باشید کسی که بخواد فقط به مسائل مالی و ظاهری فرد توجه داشته باشه و انتخاب کنه متضرر خواهد شد!
اگر ما (دخترها و پسرها) انتخاب معقول و درستی داشته باشیم! و طرز فکر طرف (و خانوادش)به طرز فکر خودمون نزدیک باشه مطمئن باشید توافق حاصل میشه اونوقت دیگه داشتن ماشین فلان و سرمایه بسار نمیشه ملاک توافق طرفین!
من منکر مادی گرایی شدن(دختر و خانواده) خیلی از خانواده ها و ظاهر بینی بعضی خانواده ها(پسر و خانواده) نمیشم اما میگم مطمئن باشید اگر شما معقول و اصولی فکرمیکنید حتما هستند خانواده های دیگه ای که طرز فکر شما رو داشته باشند!
من عذرمیخوام که نظرم طولانی شد اخه میبینم خانمها کم مشارکت میکنن گفتم سعی کنم تا حدی جبران کنم

نظراتم هم کاملا شخصی برمبنای تفکرات خودم(درست یا غلط) هستند
و ضمنا صحبتهام کلی بود و تنها به نقل قول از پستی که اومده نظر ندادم!