سلام دوستان
از کتاب های Horen und Sprechen لینک جدیدی نیومده؟ A1 رو دارم.
ممنون
سلام دوستان
از کتاب های Horen und Sprechen لینک جدیدی نیومده؟ A1 رو دارم.
ممنون
با ناظر محترم انجمن زبان تاپیک چت روم آلمانی را مطرح کردم...
اگر دوستان هم موافق باشند تاپیک را ایجاد کنم...
البته به قول آقای ناظر، تاپیک جوری نشه که چند وقت دیگه بره صفحات بعد!
یعنی مشارکت داشته باشیم و در مباحث شرکت کنیم...
![]()
نه هنوز من ندیدم اومده باشه.
البته تعدادمون هم فعلا کم هست و شاید همیشه فعالیت دایمی نداشته باشه. به هر حال تصمیم با خودتون.
Ich finde es Güt
Mehrdad Sh.
من هم علاقه دارم كه شركت كنم!
يعني بهتر بگم: مي خوام كه شروع كنم به ياد گيري زبان آلماني، مدت زمان زيادي كه قصد شروع اين كار رو دارم اما فرصت ندارم!
به تصور من، تلفظ صحيح لغات خيلي مي تونه سخت باشه؟ يعني اينكه زبان آلماني در كلام مشكل هست؟!
يادم اومد كه قبلا ها، پكيج آموزشي زبان آلماني از كانال DW آلمان رو دان لود كرده يودم، اما ديگه بهش نگاهي ننداختم، به نظر دوستان مي تونه براي آغاز كار مفيد باشه؟ پكيج شامل فايل هاي صوتي و PDF هست...من مي تونم با دوستان هم به اشتراك بذارم.
فقط يه سوال براي حالا:
كسي مي تونه الفباي زبان آلماني رو به همراه تلفظ حروف عنوان كنه؟ به همراه اعداد و روزهاي هفته؟ پيشا پيش ممنون!
سلام سامان جان...
خوشحالم که به این زبان شیرین علاقهمند هستی...
برای یادگیری الفبا یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی بزن...
امیدوارم به فعالیتت توی این بخش ادامه بدی...
![]()
Last edited by pro_translator; 31-05-2013 at 20:51.
اگه منظورتون یادیگری تلفظ کلمات هست، آلمانی بسیار قاعده مند هست تو این زمینه برخلاف انگلیسی که بسیار غیر قابل پیش بینیه. یعنی با دونستن قواعد تلفظ حروف و دسته های حروف، تقریبا تلفظ همه کلمات رو میشه پیش بینی کرد
در زمینه آواها (یعنی phone ها) هم بازم ساده است اگه با انگلیسی مقایسه کنیم (انگلیسی بین زبان ها یکی از بیشترین تعداد آواها رو داره)
آواهای ناآشنای مهم برای فارسی زبانها یکی [ç] هست (صدای ش مانند در ich) که خیلی هم تو کلمات این زبان هست، و دیگری [ʁ]
بله، ممنون از شما از پاسخ.
اما بيشتر در حال حاضر، سعي من اينه كه زبان انگليسي رو تقويت كنم، اما حالا فكر مي كنم كه ياد گيري دو زبان در كنار يكديگر هم مي تونه بهتر باشه! به خصوص اينكه از دير باز به زبان آلماني هم علاقه مند هستم!
طبعا من تا جايي كه بتونم به صحبت كردن روان و سليس برسم، خيلي راه در پيش دارم.
پكيج رو پيدا كردم، در كل حدود 300 مگ هست كه اگر فرصتي باشه در هفته بعد آپلود مي كنم. درس اول رو كه مرور كردم، ديدم كه خوبه...اما از طرف ديگه هم نمي تونم براي يادگيري وقت بيشتري كنار بذارم و زمان مي گذره تا بتونم آلماني رو خوب ياد بگيرم!
خب، تونستم كه فايل پي دي اف Introduction بخش اول آموزش رو آپلود كنم، دوستان يه نگاهي بندازند و نظر بدن...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره، منظور من هم همون بود، بشتر روي تلفظ و دستور زبان تاكيد دارم.
با نظرت هم موافقم، در جايي خوندم كه آلماني رو مثل فارسي همون طوري كه مي نويسيم، همون طور هم مي خونيم! در حالي كه در زبان انگليسي قاعده فرق مي كنه، مثال ساده: One رو كه اگر لغت آلماني مي بود شايد به صورت "ان" مي خونديم، اما در انگليسي به صورت "وان" مي خونيم!
مثال ديگه براي "آواهاي نا آشنا" به نظر من مي تونه Danke باشه، تلفظ صحيح حرف "د" در اينجا يه چيري بين "د" و "ت" هست، اگر اشتباه نكنم!
Last edited by - Saman -; 31-05-2013 at 21:30.
این زیاد درست نیست. از بین umlaut ها، ä به صورت /ɛ/ خونده میشه، صدایی شبیه به کسره فارسی، ö بین e و o و ü بین i و u تلفظ میشه، و اتفاقا اگه نمیتونین ö و ü رو بخونین، درست ترش اینه که اونا رو e و i بخونین نه o و u، در حالت اول آلمانی زبان راحت تر میفهمه شما چی میگین. چون درواقع در حالت اول کلام شما لهجه دار میشه نه غلط (تو لهجه های اگر اشتباه نکنم شمالی ö و ü به ترتیب e و i خونده میشه) ولی خوندنش به صورت o و u رسما غلطه
البته اینطوری نیست که همونجوری خونده بشه. ولی قاعده های کاملا شفاف داره. مثلا ei همیشه به صورت آی خونده میشه، eu به صورت اویْ و الخ.
نه d اونجا [d] خونده میشه (ولی خیلی جاهای دیگه [t] خونده میشه، قاعده داره). احتمالا چون استرس روی سیلاب اول هست این حس بهت دست داده که شبیه /ت/ تلفظ شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)