تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 103 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1025

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی زبان آلمانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    از کتاب های Horen und Sprechen لینک جدیدی نیومده؟ A1 رو دارم.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

با ناظر محترم انجمن زبان تاپیک چت روم آلمانی را مطرح کردم...
    اگر دوستان هم موافق باشند تاپیک را ایجاد کنم...
    البته به قول آقای ناظر، تاپیک جوری نشه که چند وقت دیگه بره صفحات بعد!
    یعنی مشارکت داشته باشیم و در مباحث شرکت کنیم...

3. این کاربر از Amir-Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    از کتاب های Horen und Sprechen لینک جدیدی نیومده؟ A1 رو دارم.
    ممنون
    نه هنوز من ندیدم اومده باشه.

البته تعدادمون هم فعلا کم هست و شاید همیشه فعالیت دایمی نداشته باشه. به هر حال تصمیم با خودتون.

5. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

Ich finde es Güt

Mehrdad Sh.

7. 2 کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

من هم علاقه دارم كه شركت كنم!

يعني بهتر بگم: مي خوام كه شروع كنم به ياد گيري زبان آلماني، مدت زمان زيادي كه قصد شروع اين كار رو دارم اما فرصت ندارم!

به تصور من، تلفظ صحيح لغات خيلي مي تونه سخت باشه؟ يعني اينكه زبان آلماني در كلام مشكل هست؟!

يادم اومد كه قبلا ها، پكيج آموزشي زبان آلماني از كانال DW آلمان رو دان لود كرده يودم، اما ديگه بهش نگاهي ننداختم، به نظر دوستان مي تونه براي آغاز كار مفيد باشه؟ پكيج شامل فايل هاي صوتي و PDF هست...من مي تونم با دوستان هم به اشتراك بذارم.

فقط يه سوال براي حالا:

كسي مي تونه الفباي زبان آلماني رو به همراه تلفظ حروف عنوان كنه؟ به همراه اعداد و روزهاي هفته؟ پيشا پيش ممنون!

9. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

يعني بهتر بگم: مي خوام كه شروع كنم به ياد گيري زبان آلماني، مدت زمان زيادي كه قصد شروع اين كار رو دارم اما فرصت ندارم!

به تصور من، تلفظ صحيح لغات خيلي مي تونه سخت باشه؟ يعني اينكه زبان آلماني در كلام مشكل هست؟!

يادم اومد كه قبلا ها، پكيج آموزشي زبان آلماني از كانال DW آلمان رو دان لود كرده يودم، اما ديگه بهش نگاهي ننداختم، به نظر دوستان مي تونه براي آغاز كار مفيد باشه؟ پكيج شامل فايل هاي صوتي و PDF هست...من مي تونم با دوستان هم به اشتراك بذارم.

فقط يه سوال براي حالا:

كسي مي تونه الفباي زبان آلماني رو به همراه تلفظ حروف عنوان كنه؟ به همراه اعداد و روزهاي هفته؟ پيشا پيش ممنون!
    سلام سامان جان...

خوشحالم که به این زبان شیرین علاقه‌مند هستی...

برای یادگیری الفبا یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی بزن...

امیدوارم به فعالیتت توی این بخش ادامه بدی...

Last edited by pro_translator; 31-05-2013 at 20:51.

11. 3 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فقط يه سوال براي حالا:

اگه منظورتون یادیگری تلفظ کلمات هست، آلمانی بسیار قاعده مند هست تو این زمینه برخلاف انگلیسی که بسیار غیر قابل پیش بینیه. یعنی با دونستن قواعد تلفظ حروف و دسته های حروف، تقریبا تلفظ همه کلمات رو میشه پیش بینی کرد

در زمینه آواها (یعنی phone ها) هم بازم ساده است اگه با انگلیسی مقایسه کنیم (انگلیسی بین زبان ها یکی از بیشترین تعداد آواها رو داره)

آواهای ناآشنای مهم برای فارسی زبانها یکی [ç] هست (صدای ش مانند در ich) که خیلی هم تو کلمات این زبان هست، و دیگری [ʁ]

13. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلام سامان جان...

خوشحالم که به این زبان شیرین علاقه‌مند هستی...

برای یادگیری الفبا یه سر به این پست و این یکی بزن...

امیدوارم به فعالیتت توی این بخش ادامه بدی...
    بله، ممنون از شما از پاسخ.

اما بيشتر در حال حاضر، سعي من اينه كه زبان انگليسي رو تقويت كنم، اما حالا فكر مي كنم كه ياد گيري دو زبان در كنار يكديگر هم مي تونه بهتر باشه! به خصوص اينكه از دير باز به زبان آلماني هم علاقه مند هستم!

طبعا من تا جايي كه بتونم به صحبت كردن روان و سليس برسم، خيلي راه در پيش دارم.

پكيج رو پيدا كردم، در كل حدود 300 مگ هست كه اگر فرصتي باشه در هفته بعد آپلود مي كنم. درس اول رو كه مرور كردم، ديدم كه خوبه...اما از طرف ديگه هم نمي تونم براي يادگيري وقت بيشتري كنار بذارم و زمان مي گذره تا بتونم آلماني رو خوب ياد بگيرم!

خب،‌ تونستم كه فايل پي دي اف Introduction بخش اول آموزش رو آپلود كنم، دوستان يه نگاهي بندازند و نظر بدن...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه منظورتون یادیگری تلفظ کلمات هست، آلمانی بسیار قاعده مند هست تو این زمینه برخلاف انگلیسی که بسیار غیر قابل پیش بینیه. یعنی با دونستن قواعد تلفظ حروف و دسته های حروف، تقریبا تلفظ همه کلمات رو میشه پیش بینی کرد

در زمینه آواها (یعنی phone ها) هم بازم ساده است اگه با انگلیسی مقایسه کنیم (انگلیسی بین زبان ها یکی از بیشترین تعداد آواها رو داره)

آواهای ناآشنای مهم برای فارسی زبانها یکی [ç] هست (صدای ش مانند در ich) که خیلی هم تو کلمات این زبان هست، و دیگری [ʁ]

آره، منظور من هم همون بود، بشتر روي تلفظ و دستور زبان تاكيد دارم.

با نظرت هم موافقم، در جايي خوندم كه آلماني رو مثل فارسي همون طوري كه مي نويسيم، همون طور هم مي خونيم! در حالي كه در زبان انگليسي قاعده فرق مي كنه، مثال ساده: One رو كه اگر لغت آلماني مي بود شايد به صورت "ان" مي خونديم، اما در انگليسي به صورت "وان" مي خونيم!

مثال ديگه براي "آواهاي نا آشنا" به نظر من مي تونه Danke باشه، تلفظ صحيح حرف "د" در اينجا يه چيري بين "د" و "ت" هست، اگر اشتباه نكنم!
    Last edited by - Saman -; 31-05-2013 at 21:30.

15. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اما تلفظ حروف در کلمات :

حروف صدادار زبان المانی همان 5 تای زبان انگلیسی هستند، بعلاوه سه حرف Umlaut.

تلفظ این حروف در کلمات، عینا و بدون استثنا مشابه همون تلفظ خود حرف در الفبا هستند که همون طور هم که آریای عزیز اشاره کرد، کار خواندن کلمات رو در زبان آلمانی بسیار آسان و غیر قابل مقایسه با زبان هایی مثل انگلیسی و فرانسوی میکند که تقریبا بدون دانستن فونتیک، قابل خواندن نیستند.
    این زیاد درست نیست. از بین umlaut ها، ä به صورت /ɛ/ خونده میشه، صدایی شبیه به کسره فارسی، ö بین e و o و ü بین i و u تلفظ میشه، و اتفاقا اگه نمیتونین ö و ü رو بخونین، درست ترش اینه که اونا رو e و i بخونین نه o و u، در حالت اول آلمانی زبان راحت تر میفهمه شما چی میگین. چون درواقع در حالت اول کلام شما لهجه دار میشه نه غلط (تو لهجه های اگر اشتباه نکنم شمالی ö و ü به ترتیب e و i خونده میشه) ولی خوندنش به صورت o و u رسما غلطه

17. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آره، منظور من هم همون بود، بشتر روي تلفظ و دستور زبان تاكيد دارم.

با نظرت هم موافقم، در جايي خوندم كه آلماني رو مثل فارسي همون طوري كه مي نويسيم، همون طور هم مي خونيم! در حالي كه در زبان انگليسي قاعده فرق مي كنه، مثال ساده: One رو كه اگر لغت آلماني مي بود به صورت "اًن" مي خونديم، اما در انگليسي به صورت "وان" مي خونيم!

مثال ديگه براي "آواهاي نا آشنا" به نظر من مي تونه Danke باشه، تلفظ صحيح حرف "د" در اينجا يه چيري بين "د" و "ت" هست، اگر اشتباه نكنم!
    البته اینطوری نیست که همونجوری خونده بشه. ولی قاعده های کاملا شفاف داره. مثلا ei همیشه به صورت آی خونده میشه، eu به صورت اویْ و الخ.

نه d اونجا [d] خونده میشه (ولی خیلی جاهای دیگه [t] خونده میشه، قاعده داره). احتمالا چون استرس روی سیلاب اول هست این حس بهت دست داده که شبیه /ت/ تلفظ شده

19. 2 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •