آقا این سمت چپ کیبورد لپتاپ من خیلی رو اعصابمه...دیگه دکمه هاش داره چق چق میکنه...خواستم ببینم من که شهرستان زندگی میکنم(کرمانشاه ) و لپتاپمو از تهران گرفتم باید اینو بدم کجا واسه گارانتی؟
آقا این سمت چپ کیبورد لپتاپ من خیلی رو اعصابمه...دیگه دکمه هاش داره چق چق میکنه...خواستم ببینم من که شهرستان زندگی میکنم(کرمانشاه ) و لپتاپمو از تهران گرفتم باید اینو بدم کجا واسه گارانتی؟
اقا راهی هست که بشه صفحه نمایش LCD و LED رو از رو مشخصاتشون از همدیگه تشخیص داد؟
دوستان من امروز رفتم کمتر از 2350 گیر نیاوردم
هر جا 2250 بود میگفتن تموم کردیم حالا نمیدونم واقعا نداشتن یا میخوان گرون کنن
میرم سمت hp
فقط یه مشکلی که هست اینه که گرافیک 650 فریم کمتری میده
گفتم که 2250 خیلی خوب بهتون گفتن
بله متاسفانه فریم کمتری میده گرچه فک کنم که شنیدی که میگن در حد 10-15 درصده ولی این لیستو ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونین فقط تیک 2 گزینه 660M و 650M رو بزنین و بعد restrict کنین که بهتر نتایج رو بفهمین. اون موقع بیشتر متوجه میشین که حتی همون 10-15 درصد واسه خیلی از بازی ها میشه تفاوت در روون بودن بازی (سبز رنگ) و لگ دار بودنش (زرد رنگ) یا به عبارت دیگه با همین 660 میتونین خیلی از بازی هارو روون بازی کنین ولی با 650 نمیشه
Last edited by whitewolf; 06-09-2012 at 00:52.
زفیق شما با SSD چند گرفتی؟ از سرعتش راضی هستی؟ میتونی یه تست ازش بگیری؟ مثلا با HD Tune
بپرسید شاید پیدا بشه من خودم 2250 خریدم
بله
گرفتم 2550. سرعتش عالیه.
ویندوز 7 با نصب تموم درایور ها ولی بدون نصب هر برنامه ی جانبی 12-13 ثانیه طول میکشه بوت کامل شه و 6 ثانیه هم طول میکشه خاموش شه
من که از سرعتش راضیم
به همه توصیه می کنم SSD دارشو بگیرن. بلوری اونچنان که فکر می کنین کاربرد نداره
تستم به زودی می گیرم
Last edited by whitewolf; 07-09-2012 at 00:12.
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه آدرس مغازه ای رو که خریدین رو برای منم پ. خ کنین، خیلی ازتون ممنونم.
دیشب قیمت گرفتم پاساژ ایران 2290
بدون ssd
دلار و یورو رفتن بالا اگه انبارای سازگار خالی شه و منتظر دور بعدی واردات Y580 باشین مسلما با قیمت روز دلار وارد کشور میشه احتمال میدم تا 100 تومن گرون شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)