تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 139 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

چرا؟
    آیا فکر می کنید که یونایتد فقط توسط فرگی اداره میشه؟! و بقیه هیچ نقش مهمی ندارند؟
    منطقی اینه که در انتخاب مربی بعدی یونایتد، علاوه بر فرگوسن، مدیران و بزرگان و تصمیم گیرندگان یونایتد هم نقش داشته باشند.
    صد در صد همینطوره.فکر نکنم گلیز ها دلشون برای اون شال ها تنگ شده باشه.درسته بزرگان باید حضور داشته باشن.
    منبع لطفا.
    خودش که بازنشسنگی رو سال 2015 اعلام کرده.منبع نمیخواد که.همه میدونن و گفته تا وقتی سالم باشم توی یونایتد هستم.
    و چند تا نمونه از کارهایی که هیچ کس جز فرگی توان انجامش رو نداره رو میشه ذکر کنید.
    یونایتد5-تاتنهام 3

2. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوب بگذریم

نیمه اول که همه چی به نفع ما شده تا حالا : سیتی که مساوی کرده یه نیمه رو چلسی هم 60 مین مساویه . با یک گل ون پرسی رفتیم واسه نیمه دوم

4. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوب دیگه آخرای بازیاست : ما که بردیم . سیتی هم متاسفانه یه نیمه نتونست بزنه که نیمه دوم زد !!! چلسی هم مساوی شد

6. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

تو بیش از چندین مصاحبه خود فرگوسن اعلام کرده که تا 2015 هست اگه یکم اخبار دنبال کرده باشین حتما به این موضوع برخوردید
    چند تا نمونه از این تصمیمات کلی و بزرگ رو میشه ذکر کنید.
    و چند تا نمونه از کارهایی که هیچ کس جز فرگی توان انجامش رو نداره رو میشه ذکر کنید.
    جملات من رو دوست عزیز درست متوجه نشدی.. فکر کنم یکم سریع خوندین و رد شدین متوجه صحبت هام نشدین.........((فکر نکنین که وقتی فرگی از سرمربیگری کنار بره کلا دیگه باشگاه رو ول میکنه به امون خدا ، کسی نمیاد کل ثمره زندگیش رو ول کنه بره، مطمئنم می ایسته بالای سر تیم و تصمیمات کلی و بزرگ تیم رو خودش خواهد گرفت در اینده))

بنده منظورم این بود اگه از سرمربی گری بره کنار حتما در سمت های دیگه ای تو باشگاه فعالیت میکنه ، و این کنار گذاشتن سرمربی گری به معنای ترک باشگاه من یونایتد نیس و در اینده توی تصمیمات کلان باشگاه و تو پست های دیگه مطمئنا از کسی که این همه سابقه فعالیت در باشگاه رو داره و با تمام خصوصیات باشگا اشنایی داره استفاده میشه

چند تا نمونه از کارهایی که هیچ کس جز فرگی توان انجامش رو نداره رو میشه ذکر کنید.
    راستش من خیلی کم پیش میاد که به کسی بگم در مورد چیزی اگاهی نداره ، ولی شما مطمئن هستین خصوصیات و ویژگی ها و تاریخ باشگاه منچستر یوانیتد رو میدونین یا نه؟؟ چون حقیقتا چند وقتیه بعد از خوندن پست هاتون احساس میکنم یکم برداشت هاتون متفاوت تر از بقیه هواداران هست و با من یو هم خوانی نداره ... البته نمیگم این موضوع بده ولی انکار نقش فعلی فرگوسن کار هر کسی نیست...
    اگه من یونایتد چیزی هست که الان هست مدیونه 3 نفر سر مت بازبی ، بابی چارلتون، سر الکس فرگوسن!!!...
    زمانی که فرگوسن به این تیم اومد رسیدن به قهرمانی های لیورپول ارزویی دست نیافتنی واسه تمام هوداران بوده که وقتی این رویا بعد از ربع قرن تلاش در فصل 2010-2011 تحقق پیدا میکنه ، هوادارانی میتونن بزرگی این اتفاق رو لمس کنن که سال ها پیش از اومدن فرگی در آرزوش بودن و توی ورزشگاه های انگلیس با تیم بودن ولی اره واسه منی که نهایتا 10-11 ساله که تو کشور خودم نشستم و اون چیزا رو هم که اونا تجربه کردن رو سخته که واقعا بهش پی ببریم...
    توی یه فروم خارجی طرفداری های مسن تیم اومده بودن نظر دادنه بودن در مورد افتخارات تیم و یه فردی از طرف پدرش متنی رو نوشته بود در مورد همین ارزو و اینکه از اون زمان تا حالا به ورزشگاه میرفته و واقعا باورش نمیشه هنوز این اتفاق ... حالا حتما اگه پیداش کردم میذارمش اینجا

همه اون برد های خاطره انگیزه و بازی های به یاد ماندنی به کنار.......اینا فقط یه چندتا نمونه!!

Manchester United [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Individual

Orders and special awards

اگه ایده ها و نگرش های بهتری داشته باشه، نیازی نیست که فرگوسن باهاش موافق باشه.

در ضمن اگه مربی جدید هر تصمیمی می خواد بگیره باید مطابق میل فرگی باشه، دیگه چه نیازی به مربی جدید داریم؟!
    دوست عزیز باز هم جمله منو کامل نخوندی و متوجه صحبت من نشدین! ((3.همه این بحث ها به کنار ، ما همه مون دنبال کسی هستیم که بشترین تفاهم ها رو با سر الکس داشته باشه و شبیه او باشه اما از کجا معلوم مالکین باشگاه و خانواده گلیزر هم همین رو بخواند؟؟))

اگه همین تاپیک رو بخونی یا تو سایت های مختلف میگردی همه دنبال جانشینی میگردن که خصوصیاتش شبیه خود فرگی باشه .... منم منظورم از تفاهم ها ، وجود شباهت در خصوصیات و وِیژگی ها بود و نه اینکه کسی که میاد باید حتما از همه نظر با سر الکس فرگوسن توی تصمیمات تفاهم داشته باشه و فرگوسن باهاش موافق باشه! اصلا منظور من این نبود که شما برداشت کردی .....مگر چنین چیزی میشه؟

در مورد تصمیم های مهم هم مگر الان تصمیم های مهم رو فقط فرگوسن می گیره که بعدش هم به این روال ادامه بده؟!
    متوجه منظورتون نشدم مگه من همچین حرفی رو زدم ؟ یا گفتم همه باشگاه تو دسته سر الکس میچرخه و هیشکی دیگه هیچ کاری نمیکنه که شما چنین چیزی رو میگین؟

8. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستش من خیلی کم پیش میاد که به کسی بگم در مورد چیزی اگاهی نداره ، ولی شما مطمئن هستین خصوصیات و ویژگی ها و تاریخ باشگاه منچستر یوانیتد رو میدونین یا نه؟؟ چون حقیقتا چند وقتیه بعد از خوندن پست هاتون احساس میکنم یکم برداشت هاتون متفاوت تر از بقیه هواداران هست و با من یو هم خوانی نداره ... البته نمیگم این موضوع بده ولی انکار نقش فعلی فرگوسن کار هر کسی نیست...
    شما هم بهتره پست خودتون رو دوباره از اول بخونید.

مگر من نقش فرگوسن رو انکار کردم؟! من اصلا مگر در مورد نقش فرگوسن حرفی زدم؟!
    من از شما 2 تا سوال پرسیدم . به یکی که جواب ندادید. به دیگری هم جواب بی ربط دادید.

شما فرمودید:
    " در آینده یه سری کار ها رو واقعا کس دیگه ای جر فرگی توانایی انجامش رو در من یو نداره."

من هم گفتم لطفا چند نمونه از این کارها که در آینده قراره انجام بشه رو ذکر کنید.
    بعد شما اومدی به من درس تاریخ میدی؟!

با توجه به پست جدیدتون ،گویا منظور شما از "یه سری کارها" ، "یه سری افتخارات" بود.
    در حالی که برداشت من از "یه سری کارها"، وظایفیه که یک مربی بر عهده داره و تصمیماتیه که می گیره.

لطفا در آینده از عبارات بدون ابهام استفاده کنید.

منم منظورم از تفاهم ها ، وجود شباهت در خصوصیات و وِیژگی ها بود و نه اینکه کسی که میاد باید حتما از همه نظر با سر الکس فرگوسن توی تصمیمات تفاهم داشته باشه و فرگوسن باهاش موافق باشه!
    بهتر بود در همون پست صفحه قبل از کلمه "شباهت" استفاده می کردید تا سوتفاهم و ابهام پیش نیاد.

متوجه منظورتون نشدم مگه من همچین حرفی رو زدم ؟ یا گفتم همه باشگاه تو دسته سر الکس میچرخه و هیشکی دیگه هیچ کاری نمیکنه که شما چنین چیزی رو میگین؟
    بله زدید!
    وقتی می گید که:
    "مطمئنم می ایسته بالای سر تیم و تصمیمات کلی و بزرگ تیم رو خودش خواهد گرفت."

از جمله ی بالا چه برداشتی میشه کرد؟
    Last edited by Yi Yi; 29-11-2012 at 02:17.

10. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من که بازی دیشب رو ندیدم ولی گویا بازی دست منچستر بوده و تعجب داره چرا فقط یک گل اون هم در ثانیه ی 30 به ثمر رسیده!
    خوب دو تیم شهر منچستر از بقیه دارن فاصله میگیرن(واقعا ابراموویچ گند زده به چلسی رفته)هفته ی بعد در خانه ی ردینگ بازی داریم که نباید زیاد بازی سختی باشه.ولی خوب چون که توی خونه ی ردینگ بازی داریم یکم پیش بینی سخت میشه.
    سیتی هم توی منچستر با اورتون داره.اون هم بازی سختیه برای هر دو تیم.پس میشه اختلاف رو با سیتی زیاد کرد.

12. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

در مورد بازی دیشب :

- بلاخره گل نخوردیم، البته یکی دو تا شانس هم اوردیم، ولی خب خدا رو شکر.
    - رونی و کلورلی و اشلی یانگ و چیچاریتو، به معنای واقعی گند زدن رفت، مخصوصا اون یانگ که نیمه دوم اومد تو . به نظر من اگه یه وینگر باشه که مستحق خارج شدن از تیم باشه، اون یانگه نه نانی .
    - اوانز خوب بازی کرد، کم کم داره تبدیل به یه دفاع خوب میشه، اگرچه من به خاطر اون اشتباهش توی بازی معروف یونایتد - سیتی هیچ وقت نمی بخشمش .
    - اندرسون از ابتدا تو بود و نیمه اول هم خیلی خوب بازی کرد، نیمه دوم هم که کل تیم خوب بازی نکرد.
    - رافائل بهترین مدافع راست جهانه.
    - نانی و والنسیا کجان پس ؟

من که بازی دیشب رو ندیدم ولی گویا بازی دست منچستر بوده و تعجب داره چرا فقط یک گل اون هم در ثانیه ی 30 به ثمر رسیده!
    آمار غلط بهت دادن . من بازیو دیدم، نیمه اول بد نبودیم ولی نیمه دوم که اصلا هیچی .
    اگرم توپ دستمون بود موقعیت نمی تونستیم خلق کنیم .
    کلا تیم با بحران خاق موقعیت روبروئه .

اما در مورد مربی (که بحثش شد) :
    فقط سولسشر !
    گواردیولا رو که من اصلا به عنوان مربی خوب قبول ندارم مگر اینکه بره یه تیم دیگه و واسه اونا هم جام بیاره.
    مورینیو هم که اصلا ازش خوشم نمیاد با اون اخلاقش.
    کلاب هم تیمش خوب بازی می کنه ولی آلمانی جماعت نیاد منچستر بیشتر استقبال می کنم ( آلمانیه دیگه؟ اشتباه که نمی کنم؟ )

14. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند تا نمونه از کارهایی که هیچ کس جز فرگی توان انجامش رو نداره رو میشه ذکر کنید.
    افسانه ی ققنوس رو شنیدید ؟

بازگشتها و بازسازی های ققنوس وار سرالکس در یونایتد بی بدیله ...

حقیقتش یک سری کارهایی هست که در توان سرالکسه فقط ، فکر میکنم فقط سرالکس باشه که با "متوسط ترین یونایتد 10 سال اخیر " بتونه قهرمان جزیره بشه و یا تا روز آخر در کورس یاشه و قهرمانی رو به خاطر تفاضل گل از دست بده ... یا اینکه طی 5 سال 3 بار به فینال لیگ قهرمانان برسه .

فکر میکنم فقط سرالکس باشه که بعد از از دست دادن فوق ستاره هایی مثل بکس و رونالدو دوباره با "جوجه" های معروفش بتونه قد علم کنه ...

شما الان رونالدو رو از رئال بزار کنار ، ببین چه اتفاقی برای رئال میفته ( همین الان هم که رونالدو فیکس بازی میکنه ولی افت کرده میبینیم رئال اختلافش میشه 11 امتیاز با بارسا ! ) ، اما با رفتن رونالدو از یونایتد چه اتفاقی افتاد ؟یا قبل ترش رفتن بکس ؟مساله ی مشهود توانایی سرالکس و مدیریتش در برخورد با از دست دادن ستاره هاشه ، حتی اگر با لنگه کفش ابروی یکی مثل بکس رو مجروح کنه و یا اینکه روی اصولش پا بگذاره و در برابر اعتراض مشهود رونالدو به تعویضش کاری نکنه و کوتاه بیاد ...

"درس تاریخ" مقدمه ی نتیجه گیری نهایی سنجش توانایی های سرالکسه ، سرالکس رو حتی خود مورینیو boss صدا میکنه / یونایتد و آرسنال باشگاه هایی مربی محور هستند ، در باشگاهی مثل چلسی و رئال مادرید این مدیرانشون هستند که خط مشی مشخص میکنند اما در یونایتد و آرسنال این خط مشی رو سرالکس و ونگر مشخص میکنند که به نوعی به جای سرمربی ، منیجر تیم به حساب میان و باشگاه طبق خط مشی اونها حرکت میکنه ، به همین علته که آرسن ونگر بعد از سالها ناکامی هنوزم با قدرت به کارش ادامه میده و یا در مثال قوی تر و مورد اتکا تر از آرسنال ونگر ، در همین یونایتد شما میبینید که حتی سرالکس در سالی که هیچ جامی نمیاره حتی مورد کوچکترین انتقاد یا بازخواستی قرار نمیگیره .

16. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بردمون و مقابل وست هم تبریک میگم. وست هم خوش شانس بود که فقط یکی خورد اونم به لطف داشتن دروازبان بزرگی به اسم جاسکلاینن. دو تا سوپر واکنش داشت البته نباید از واکنش عالی لیندرگارد در نیمه دوم هم گذشت که نجاتمون داد. دم وان پرسی هم گرم که بعد از 3 بازی گل نزدن بازی و با گل ثانیه 30 به نفع ما تموم کرد.
    کیا با من موافقن که چیچاریتو وقتی به عنوان ذخیره میاد تو زمین اصلا یه بازیکن دیگس تا وقتی فیکس بازی می کنه؟؟ وقتی ذخیره میاد وافعا بهتر کار می کنه

18. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خدا رو شکر بازی بعدیمون با ردینگ هست وتقریبا یکم کار راحتتری نسبت به بازی قبل داریم ... وگرنه به مشکل بر می خوردیم... از اون طرف بازی بعدیش هم با من سیتی داریم که اونا این هفته یه بازی سخت با اورتون دارند...

تقریبا همه چیز تو دو هفته اخیر از نظر نتایج به نفع من یو پیش رفته

شما هم بهتره پست خودتون رو دوباره از اول بخونید.

مگر من نقش فرگوسن رو انکار کردم؟! من اصلا مگر در مورد نقش فرگوسن حرفی زدم؟!
    من از شما 2 تا سوال پرسیدم . به یکی که جواب ندادید. به دیگری هم جواب بی ربط دادید.

شما فرمودید:
    " در آینده یه سری کار ها رو واقعا کس دیگه ای جر فرگی توانایی انجامش رو در من یو نداره."

من هم گفتم لطفا چند نمونه از این کارها که در آینده قراره انجام بشه رو ذکر کنید.
    بعد شما اومدی به من درس تاریخ میدی؟!

با توجه به پست جدیدتون ،گویا منظور شما از "یه سری کارها" ، "یه سری افتخارات" بود.
    در حالی که برداشت من از "یه سری کارها"، وظایفیه که یک مربی بر عهده داره و تصمیماتیه که می گیره.

لطفا در آینده از عبارات بدون ابهام استفاده کنید.
    من عذر خواهی میکنم
    فکر کنم تفاوتمون در ادبیاتِ صحبت کردن این برداشت سو رو واسه شما داشته و منظور جملات من رو متوجه نشدین به هر حال پیش میاد که افراد برداشت های متفاوتی از کلمات داشته باشن ....

بهتر بود در همون پست صفحه قبل از کلمه "شباهت" استفاده می کردید تا سوتفاهم و ابهام پیش نیاد.
    دقیقا منم موقع نگارش پشت بندش به کار بردم...اینم عین جمله ام که درش شبیه بودن رو به کار بردم عزیز...
    ((3.همه این بحث ها به کنار ، ما همه مون دنبال کسی هستیم که بشترین تفاهم ها رو با سر الکس داشته باشه و شبیه او باشه))

بی زحمت واسه منحرف نشدن تاپیک هم در این رابطه توی پیغام خصوصی در خدمتتون هستم

20. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •