تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 197 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خوب به سلامتی بردیم. اگه 2-3 تا بازی دیگه خوب نتیجه بگیریم تیم راه میوفته
    بازم گلامون رو ضربه شروع مجدد بود و هنوز تو جریان بازی مشکل گلزنی داریم
    انصاری فرد خیلی تلاش کرد و متاسفانه باز موفق نبود

تعویض ها باید زودتر انجام میشد. مهدوی کیا از دقیق 60 به بعد دیگه اثری ازش نبود
    این نوری چقدر شله ! رو اعصاب آدم راه میره ایم شل و ول بودنش

بازم جلال حسینی بهترین بود. چه توپی رو از رو خط کشید بیرون

ایشالا تو بازی های بعد هم خوب بازی کنیم و هم خوب نتیجه بگیریم

2. 6 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

سرمربی تیم فوتبال راه آهن با اشاره به اظهارات محمد رویانیان گفت: این آقا را جایی به غیر از راهنمایی و رانندگی دیده‌اید؟

علی دایی پس از شکست 2 بر صفر راه‌آهن برابر پرسپولیس در نشست خبری اظهار داشت: فکر می کنم شروع خیلی بدی داشتیم و در اثر اشتباهات روی 2 ضربه ایستگاهی گل خوردیم، متاسفانه همان نیمه اول اگر یکی از توپ‌هایمان گل می شد شرایط فرق می‌کرد. پرسپولیس تیز هوش بود و روی ضربات ایستگاهی نتیجه را برد، ولی در طول بازی روند تاکتیکی به نفع ما بود ولی سه امتیاز را آنها گرفتند.
    وی در مورد اینکه هافبک‌های تیمش به سمت جلو حرکت نمی‌کردند، گفت: این نظر شماست و آشوبی را در زمین نگه داشتم و رزاقی‌ راد را اضافه کردم. این نظر شماست و ما در مسابقه‌ای که به هیچ عنوان پرسپولیس فشار زیادی به ما وارد نکرد و یک بازی معمولی انجام شد باختیم. وقتی در دقیقه یک گل خوردیم حساب و کتاب ما بهم خورد و اگر مجتبی شیری توپ را گل می‌کرد شاید می‌توانستیم همه چیز را جبران کنیم. حتی جهانگیر عسگری و رجب‌زاده را اضافه کردم اما در مجموع خوب بازی نکردیم.
    دایی در مورد اینکه به ژوزه باختید، گفت: پرسپولیس ارسال از جناحین انجام داد و حتی گفته بودم که پرسپولیس روی ضربات ایستگاهی خوب کار می‌کند اما گل دقیقه اول روند بازی را تغییر داد و خودمان را آماده می‌کنیم تا در بازی آینده خوب ظاهر شویم.
    سرمربی راه آهن در پاسخ به این سوال که اسطوره‌های پرسپولیس در این چند سال همیشه مورد هجمه قرار گرفته‌اند، نظر شما در این مورد چیست، گفت: اول از همه نمی‌خواستم جواب این آقا را بدهم فقط برای روشن شدن اذهان پرسپولیسی‌ها حرف می ‌زنم. همه علی دایی را می‌شناسند این آقایانی که یکباره پیدا شده‌اند و دایه مهربانتر از مادر شده‌اند آیا به غیر راهنمایی و رانندگی در جایی دیگر این آقایان را دیده‌اید. اگر به دنبال حقم هستم کسی نباید ناراحت شود. هرچه دارم از خداست. من توانایی داشتم در سال 93 بهترین گلزن مقدماتی جام جهانی شدم.
    وی افزود: اگر پرسپولیس 20 تومان به من داده 10 برابرش را از طریق ترانسفر به این تیم برگرداندم یاخدا و یازهرا گفتنم را رقص و پایکوبی می‌دانی اما بدان مسلمانی به ریش نیست واعتقاد به ریشه است. تو هستی که توسط بنده خدا یک روز است به این فوتبال آمده‌ای و یک روز هم که آن بنده‌خدا برود می‌روی. من از یک من ریش تو نمی ترسم. شما آمده‌اید کهکشان به راه انداخته‌اید تا برای خودت تبلیغ کنی، این آدم‌ها از کجا‌ها آمدند، دایی از کجا آمده است. من از آن بالایی می‌‌ترسم. در مسلمانی نباید به مردم دروغ بگویند. شما نگاه کنید به امثال دایی بدهکار است اما می‌خواهند خودشان را نشان بدهند قهرمان وزنه‌برداری و پرتاب دیسک را به پرسپولیس می‌آورند. بدبختی ورزش ما همین است. آن بنده خدا برود تو هم رفتنی هستی امثال علی دایی و علی کریمی‌ها در این کشور می‌مانند.
    وی ادامه داد: باید یه خرده معرفت داشته باشید و مرد باشید. ادعا می‌کنید فوتبال ما ناپاک است و می‌خواهیم جلوی خیلی چیزها بایستیم. نمی‌توانید علی کریمی و علی دایی را خراب کنید. گنده‌تر از تو هم نمی‌توانند دایی را خراب کند. هیچ احدی نمی‌تواند من را خراب کند تا زمانی که آن بالایی نخواهد.خبرآنلاین

4. 9 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سرمربی تیم فوتبال راه آهن با اشاره به اظهارات محمد رویانیان گفت: این آقا را جایی به غیر از راهنمایی و رانندگی دیده‌اید؟
    سرمربی راه آهن در پاسخ به این سوال که اسطوره‌های پرسپولیس در این چند سال همیشه مورد هجمه قرار گرفته‌اند، نظر شما در این مورد چیست، گفت: اول از همه نمی‌خواستم جواب این آقا را بدهم فقط برای روشن شدن اذهان پرسپولیسی‌ها حرف می ‌زنم. همه علی دایی را می‌شناسند این آقایانی که یکباره پیدا شده‌اند و دایه مهربانتر از مادر شده‌اند آیا به غیر راهنمایی و رانندگی در جایی دیگر این آقایان را دیده‌اید. اگر به دنبال حقم هستم کسی نباید ناراحت شود. هرچه دارم از خداست. من توانایی داشتم در سال 93 بهترین گلزن مقدماتی جام جهانی شدم.
    وی افزود: اگر پرسپولیس 20 تومان به من داده 10 برابرش را از طریق ترانسفر به این تیم برگرداندم یاخدا و یازهرا گفتنم را رقص و پایکوبی می‌دانی اما بدان مسلمانی به ریش نیست واعتقاد به ریشه است. تو هستی که توسط بنده خدا یک روز است به این فوتبال آمده‌ای و یک روز هم که آن بنده‌خدا برود می‌روی. من از یک من ریش تو نمی ترسم. شما آمده‌اید کهکشان به راه انداخته‌اید تا برای خودت تبلیغ کنی، این آدم‌ها از کجا‌ها آمدند، دایی از کجا آمده است. من از آن بالایی می‌‌ترسم. در مسلمانی نباید به مردم دروغ بگویند. شما نگاه کنید به امثال دایی بدهکار است اما می‌خواهند خودشان را نشان بدهند قهرمان وزنه‌برداری و پرتاب دیسک را به پرسپولیس می‌آورند. بدبختی ورزش ما همین است. آن بنده خدا برود تو هم رفتنی هستی امثال علی دایی و علی کریمی‌ها در این کشور می‌مانند.
    وی ادامه داد: باید یه خرده معرفت داشته باشید و مرد باشید. ادعا می‌کنید فوتبال ما ناپاک است و می‌خواهیم جلوی خیلی چیزها بایستیم. نمی‌توانید علی کریمی و علی دایی را خراب کنید. گنده‌تر از تو هم نمی‌توانند دایی را خراب کند. هیچ احدی نمی‌تواند من را خراب کند تا زمانی که آن بالایی نخواهد.
    آفرین به شهامتت دایی
    حرف دل میلیونها ایرانی رو زدی
    افتخار میکنم که همشهری شهریار هستم

6. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

من هم به همه ی عزیزان این برد رو تبریک میگم.

خط دفاع نمره ی قبولی رو گرفت که گل سر سبدشون هم سید جلال بود.
    نوری به نظرم بهتر شده بود اما خب هنوز جای کار داره.
    نوروزی روی اعصابه ؛ کاملا بازی دادن به قاضی رو نسبت به حضور نوروزی واجب تر میدونم.
    حیف از کریم که ژوزه هنوز باهاش کج سلیقگی میکنه و کسی تغذیه اش نمیکنه.

در مورد صحبت های دایی بعد از مصاحبه هم ؛ واقعا دمش گرم ، شهامت بازگو کردن خیلی از حرف ها رو داشت.

به امید روز های سرخ تر .

شاد و پیروز و سربلند باشید.

8. 7 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

منم این بردو تبریک میگم
    بچه ها اکثرن خوب بودن، نقی زاده واقا دونده و پرتلاش بازی میکنه دمش گرم

10. 4 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تیم داره رفته رفته سر و شکل مناسبی پیدا میکنه
    واقعا جا داره که دو سه صفحه در مورد سیستم دفاعی مانوئل بحث کنیم اما انشاالله در فرصت بهتر

در مورد دایی و رویانیان فکر میکنم هم دایی حرف درستی در مورد رویانیان زده و هم حرف رویانیان در مورد دایی درسته
    هم رویانیان فوتبالی نیست و هم دایی کشته مرده پرسپولیس نیست در کل هر دوشون به فکر منافع خودشونن
    اما در کل دایی حقش رو میخواد و رویانیان نباید شلوغش کنه

در مورد کریمی هم به نظر من تنها راه درست برای برگشت کریمی عذرخواهی رسمی این بازیکن از مربی تیمه
    باقی حرفا حاشیه اس
    اگر کریمی از مربی تیم یعنی شخصیت کلی تیم عذرخواهی کرد قدمش روی چشم در غیر این صورت فکر میکنم بازگشتش در طولانی مدت به ضرر پرسپولیس باشه

12. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

فیلم مصاحبه دایی بعد از بازی رو میخواستم کجا دانلودش کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

5كلين‌شيت در 7 بازی/دفاع پرسپولیس زیر و رو شده!
    پرسپوليس در بازي یکشنبه شب مقابل راه‌آهن براي سومين مسابقه متوالي دروازه خود را بسته نگه داشت تا دقايق شكست‌ناپذيري خط دفاعي خود را به 288 دقيقه برساند.
    سرخپوشان آخرين بار در هفته نهم و بازي مقابل سپاهان دروازه خود را باز شده ديدند و گل دوم سپاهان در آن مسابقه كه در دقيقه 72 توسط سوكاي به ثمر رسيد آخرين گل خورده پرسپوليس تا اين لحظه بوده است. نكته جالب‌تر اين‌كه از هفته ششم به اين‌سو يعني دقيقا از داربي تهران كه ژوزه خط دفاعي سه‌نفره را براي پرسپوليس انتخاب كرد اين تيم فقط در دو بازي گل خورده است. يك گل در مقابل فولاد خوزستان و دو گل در بازی مشکوک برابر سپاهان!

پرسپوليسي‌ها با تكيه بر نيلسون برزيلي و خط دفاعي سه‌نفره خود، طي 7 بازي اخير 5 بار دروازه تيم‌شان را بسته نگه داشتند و اين براي تيمي كه در پست هافبك دفاعي از نبود بازيكن تخصصي رنج مي‌برد آمار بسيار خوبي است. مدافعان این تیم نیز به درک متقابل بالایی با نیلسون دست یافته اند و save(نجات) استثنایی جلال حسینی از توپ در حال ورود به دروازه در بازی مقابل راه آهن نمونه ای از ارائه کم نقص مدافعان میانی پرسپولیس تا به این جا بوده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فوری:علی کریمی از پرسپولیس خداحافطی کرد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by moh3en_sh; 22-10-2012 at 11:29.

15. 2 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

مگه جلسه مانوئل و کریمی ساعت 13 نبود پس ؟

البته خبر گل کاملا مشکوکه ؛ سوای زرد بودنش، آخه یه خط خبر نوشته و هیچ توضیحی !

در کل؛ امیدوارم امروز تکلیف یکسره بشه. اگر کریمی حاضره عذرخواهی کنه و حاشیه نسازه، برگرده ؛ در غیر اینصورت همین امروز به طور رسمی جدا بشه.تیم دیگه نباید بره به حاشیه؛ اونم الان که داره جون میگیره.

17. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

فیلم مصاحبه دایی بعد از بازی رو میخواستم کجا دانلودش کنم؟
    امشب برنامه نود......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •