تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 308 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توصیه روبینیو به نیمار: به بارسا برو

مهاجم میلان معتقد است اگر نیمار می خواهد به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود، باید به نوکمپ برود

سایت گل- روبینیو، مهاجم میلان، معتقد است در صورتی که نیمار بخواهد از سانتوس جدا شود، بارسا نسبت به رئال، مقصد بهتری برای این ستاره جوان خواهد بود.

در دو سال اخیر باشگاه های بزرگی برای خرید نیمار ابراز علاقه کردند اما گفته می شود در این بین، بارسا و رئال از شانس بیشتری برای به خدمت گرفتن این بازیکن برخوردارند.

اما روبینیو معتقد است اگر نیمار می خواهد به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود، باید به نوکمپ برود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای نیمار خیلی دشوار خواهد بود که با بازی در لیگ برزیل به بهترین بازیکن دنیا تبدیل شود. به همین دلیل او باید به لالیگا برود.

اگر او قصد دارد از سانتوس جدا شود و به یکی از دو تیم بارسا یا رئال برود، من به او توصیه می کنم به بارسا برود.

بارسا باشگاه بزرگی است و بازیکنان برزیلی همیشه در این باشگاه خوب کار کرده اند."

نیمار تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد و براساس گزینه ای در قراردادش، می تواند آن را برای دو سال دیگر هم تمدید کند.

متن کامل این صحبت ها را در روز شنبه در سایت گل مطالعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/9/20

Robinho advises Neymar to join Barcelona over Real Madrid

Sep 20, 2012

پی نوشت: اعتراف ستاره های برزیل به سختی بازی در اروپا و اینکه فقط با موفقیت در اون سطح میشه بهترین بازیکن جهان شد جالبه. کافو، رونالدو، ... تنها پله... خب حق داره!

2. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

بارسلونا قرارداد مسی را تمدید می کند

باشگاه بارسلونا فاش کرد قصد دارد براي تمديد قرارداد ستاره تيمش به او پيشنهاد جديدي ارائه کند.

به نقل از ساکروي، 4 سال از قرارداد ليونل مسي 25 ساله باقي مانده است ولي به دليل فرم کنوني اين بازيکن سران باشگاه کاتالان تصميم گرفته‌اند قرارداد او را باز هم تمديد کنند.

به گزارش فارس،ساندرو روسل، رييس باشگاه بارسلونا در گفت‌وگو با راديو کاتالونيا گفت: قرارداد مسي در سال 2016 به پايان مي‌رسد ولي عدم تمديد قرارداد او در حال حاضر به نوعي بي مسئوليتي به شمار مي‌رود. شما بايد به اين مسائل دقت کنيد. در حال حاضر هيچ برنامه‌ريزي در اين خصوص صورت نگرفته است ولي به عقيده من در جرياني قرار داريم که ممکن است همه چيز تغيير کند.

وي افزود: روز يکشنبه با کادر فني در اين خصوص صحبت خواهم کرد. مي‌خواهم اين موضوع پيش از آنکه در سال‌هاي آينده به دردسر تبديل شود، با شکل خوبي پايان پذيرد.

+

۱۰ گل برتر باشگاه بارسلونا:

Last edited by MMM52; 21-09-2012 at 17:40.

4. 8 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تمجيد سرمربي بارسا از مهاجم آرژانتيني

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اعتقاد دارد مهاجم آرژانتيني تيمش در راه تبديل شدن به بهترين بازيکن تمام ادوار تاريخ فوتبال قرار دارد.

--------------------------------------------------------------------------------

تيتو ويلانووا سرمربي بارسلونا اسپانيا که در اين فصل جايگزين پپ گوارديولا شده است اعتقاد دارد ليونل مسي در راه تبديل شده به بهترين بازيکن تمام ادوار تاريخ فوتبال جهان قرار دارد.

به گزارش فارس،ساندرو روسل رئيس باشگاه کاتالان‌ها روز گذشته اعلام کرده بود که بارسلونا به دنبال فراهم کردن شرايطي براي تمديد قرارداد با ليونل مسي است که در حال حاضر تا سال 2016 با آبي و اناري‌ها قرارداد دارد.

بر اين اساس ويلانووا هم تاکيد کرده است که حفظ بازيکنان بزرگ بارسا به همراه مهاجم 25 ساله آرژانتني از برنامه‌هاي قابل پيش‌بيني بارسلونا و اولويت اين تيم است.

تيتو ويلانووا در اين‌باره گفت: ليونل مسي در حال حاضر بهترين بازيکن جهان است.

مربي 44 ساله بارسا افزود: شايد او تا به حال به عنوان بهترين بازيکن تاريخ فوتبال شناخته نشده باشد؛ اما در اين راه قرار دارد و در آينده مي‌تواند بهترين بازيکن تاريخ تمام ادوار فوتبال جهان لقب بگيرد. مسي بازيکني است که شايد دوباره در فوتبال نتوانيم مانند او را ببينيم.

6. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منزس: بارسلونا کارهایی کرده که از نظر تاکتیکی غیرممکن است!

مربی سلسائو می‌گوید بارسا محک فوتبال امروز است.

سایت گل – مانو منزس، مربی برزیل گفته بارسلونا فوتبال را در سال‌های اخیر تغییر داده است.

محتوای مخفی: ادامه 
    منزس به‌ویژه از نوآوری‌های تاکتیکی بارسا تحت تاثیر قرار گرفته. او می‌گوید آنها می‌توانند صرف نظر از سیستمی که انتخاب می‌کنند حاکم بازی‌ها شوند.

منزس می‌گوید: «اگر به بارسلونا بنگرید، آنها در سال‌های اخیر به تمامی روش‌ها بازی کرده‌اند و تمامی آرایش‌های تاکتیکی را آزموده‌اند.

آنها کارهایی کرده‌اند که باعث می‌شود به خود بگویید: غیرممکن است بتوانند این کار را بکنند. از نظر تاکتیکی چنین چیزی امکان‌پذیر نیست.

به علاوه، تیم آنها به سطح بالایی از برتری رسیده‌اند. این تنها با داشتن چنین بازیکنانی ممکن است.

در فوتبال تیم‌های برنده همواره اثر خود را به جا می‌گذارند و در طول مدت‌زمانی مشخص اثرگذار هستند. آنها را الگوی دیگر تیم‌ها می‌دانند. بارسلونا کاری کرده که رفتار دیگر تیم‌ها تغییر کند.»

Menezes: Barcelona did things that were tactically impossible

Sep 21, 2012

گواردیولا: زمانی که میلم به مربیگری بکشد، باز می گردم

سرمربی سابق بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده که در حال حاضر انگیزه کافی برای مربیگری ندارد.

سایت گل – پپ گواردیولا سرمربی سابق بارسلونا روز جمعه در مکزیک به خبرنگاران اعلام کرد که زمانی که میل و علاقه اش را بازیابد، به دنیای مربیگری بازخواهد گشت. اشتیاقی که الان در خودش نمی بیند. او معتقد است که تفاوت موجود بین آن روزها و این روزهای پپ این است که این روزها به زندگی عادی می پردازد و بچه هایش را به مدرسه می برد.

محتوای مخفی: ادامه 
    پپ حتی احتمال حضور برروی نیمکت مربیگری تیم ملی اسپانیا را نیز رد نمی کند:« هیچ وقت نمی دانی. در نیویورک اوضاع خوب است. ما یک سال اینجا می مانیم. نمی دانم که چه زمانی باز خواهم گشت. گفته بودم که امسال مربیگری نمی کنم؛ اگر انگیزه هایم برای مربیگری بازگردد، به فوتبال بازخواهم گشت ولی در حال حاضر این انگیزه و اشتیاق لازم را ندارم.»

گواردیولا در بنیاد تله مکس با خبرنگاران صحبت می کرد. او که در سال 2006 برای تیم دورادوس د کولیاکان مکزیک بازی می کرد، در مقابل 10 هزار دانجشوی بورسیه این بنیاد در مکزیک به سخنرانی می پرداخت. او در ادامه صحبت هایش گفت:« من هیچ وقت با فکر اینکه برای تمام مدت در اینجا (مکزیک) زندگی می کنم، به بارسلونا باز نمی گشتم. دوران خیلی خوبیرا در اینجا داشتم. به من خوش گذشت. آن دورانی که وقتی تیم می باخت ناراحت بودم و وقتی می بردیم خوشحال می شدم به اتمام رسید.به همین خاطر هم دست از مربیگری کشیدم.»

به گزارش سایت گل ، مربی بارسلونا در طول یک ساعت برای دانشجویان مکزیکی صحبت های زیادی را مطرح کرد و برخی از رازهای موفقیتش در بارسلونا را نیز مطرح کرد. درهمان زمان جوانان به گواردیولا می گفتند:« کشف کن که این آن چیزی است که ما دوست داریم و این چالش پیش روی توست.»

پپ درمورد راز بارسلونا در کسب جامهای قهرمانی متفاوتی زیر نظر او هم صحبت کرد و گفت:« همه ما از فوتبال بازی کردن خوشمان می آید: این راز بارسلوناست.بازیکنان بدون هیچ نظم و قانون دقیقی به تمرینات تیم می آمدند و تمرین می کردند.»

او در مورد سبک فوتبالی بارسلونا گفت:« این سبک فوتبال را ما تحول دادیم و به موفقیت رسیدیم. خوب بود که مردم را راضی و خوشحال می دیدی و هواداران تیم از تماشای فوتبال لذت می بردند و من صرفا یک رسم و سنت در باشگاه بارسلونا را که یوهان کرویف آن را با داشتن بازیکنان بزرگی آغاز کرده بود ادامه دادم.»

پپ درمورد مسی گفت:«تمام آنچه من می توانم درمورد او بگویم، کافی نیست. مهارت های او فراتر از یک حد نرمال است. مسی الگوی کسی است که روز به روز پیشرفت می کند. او بازی کردن را دوست دارد و بیش از آن، بردن را دوست دارد. »

سوال پایانی مطرح شده از پپ این بود که آیا کاتالان است و یا اسپانیایی و او در پاسخ به این نکته اشاره کرد که این روزها در دنیا، مرزی وجود ندارد و به علاوه یادآوری کرد که دوست دارد برای یادگیری زبان فرانسه به این کشور برود:« من واقعا کاتالونیا را دوست دارم و والدینم را دوست دارم. آنها زبان کاتالان را به من یاد دادند و ما یک کشور کوچک هستیم.»

Guardiola: Coaching Spain? You never know

Sep 22, 2012

8. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تیتو ویلانووا: مسی بهترین بازیکن دنیا و بهترین بازیکن تاریخ است

مربی بارسا در صحبتهایی گفته که بازنشسته شدن مسی با پیراهن بارسا، افتخار بزرگی برای آبی اناری هاست.

سایت گل- تیتو ویلانووا،مربی جوان باشگاه بارسلونا روز جمعه و یک روز قبل از بازی تیمش مقابل گرانادا در کنفرانس خبری پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد. بارسا در حالی به مصاف گرانادا می رود که در هر 4 دیدار ابتدایی اش به پیروزی رسیده و با برد مقابل گرانادا به روند 100% بردش ادامه می دهد و آنها کم کم باید خود را برای بازی با رئال آماده کنند. تیتو دراین باره گفت:« از الان درباره رئال صحبت کردن بی معنی است . عجله ای درکار نیست.آرام باشید.»

متن صحبت های تیتو را دراینجا بخوانید:

بارترا و سانگ:اگر مارک در تیم اصلی است، به این خاطر است که شرایط ایده آل برای بازی کردن را داراست.او برای تیم بازی خواهد کرد. درمورد الکس سانگ هم باید بگویم که ما در بازار تابستانی به بازیکنی نیاز داشتیم که بتواند چه درمرکز و چه در جناحین بازی کند و سانگ این شرایط را داشت. اوبه اندکی زمان نیاز دارد تا با تیم تطبیق پیدا کند؛ ولی اگر ما او را خریدیم، به این خاطر بود که در سطح بالایی است. مارک هم که با اتکا به توانایی ها و ارزش های فردی اش به تیم اصلی رسیده.

قرارداد ابدی برای مسی: مسی بهترین بازیکن کنونی دنیاست و به نظرمن که بهترین بازیکن تاریخ دنیاست و این برای ما بسیار شادی آفرین خواهد بود که او فوتبالش را اینجا شروع و به پایان برساند. من از قراردادهای تیم زیاد مطلع نیستم ولی امیدوارم که همچنان از حضور او لذت ببریم.من از فکر اینکه دیگر یک چنین بازیکنی را اینجا نبینیم، می ترسم. او درحال حاضر و در تاریخ دنیای فوتبال بهترین است.

مصدومیت ها: زمانی که تمام بازیکنان درتیم هستند، من با خیال راحت تری کار را دنبال می کنم ولی این مصدومیت ها برای تمام تیم ها پیش می آید و ما هم می دانستیم که چنین روزهایی برایمان به وجود خواهند آمد. باید با شرایط تطبیق پیدا کنیم.

گرانادا:من نگران شرایط تیم برای برد دراین بازی هستم. پارسال در مصاف هایمان با گرانادا کار خیلی سختی داشتیم. الان آنکلا در این تیم است. من عملکرد این تیم را دیده ام و واقعا نگران بازی با گرانادا هستم. آنها خیلی خوب بازی می کنند. آنها بسیار منسجمند و در مصاف با حریف خوب ظاهر می شوند. آنها خیلی خوب استراتژی شان را در زمین پیاده می کنند. باید به یاد داشت آنکلا از دسته دوم آمده و این ها، بیشتر از تیم های دسته اول (رقابت های اصلی لالیگا) تلاش می کنند.

داوید ویا: او آماده است تا در ترکیب ثابت به میدان برود. ولی دراین باره هنوز تصمیم نگرفته ام. شرایط اینیستا هم بایدبررسی شود. سخت است بتوان برای مصدومیت های عضلانی زمان مشخصی تعیین کرد

ماجراهای سسک: اگر بحث و ماجرایی درمیان است، من بی اطلاعم. سسک بازیهای خوبی را انجام داده. اگر او لازم باشد در پست خاصی بازی کند، می کند.قطعا باید بهبود یابد، هیچ فوتبالیست و اصلا هیچ انسانی نیست که نتواند بهتر شود

پیکه و پویول:من فقط به بازی با گرانادا فکر می کنم باید ببینیم که سه امتیاز این بازی به چه ترتیب می شود. این یک بازی معمولی نیست. درمورد بازیکنان مصدوم نمی توان ریسک کرد؛چون ممکن است دوباره مصدوم شوند. دست کم تا زمانی که من مربی باشم، اوضاع این گونه است. سلامت بازیکن مهمتر از هر بازی ای است.

الکسیس: شیوه بازی بارسلونا خاص و ویژه است و اصلا آسان نیست ولی الکسیس پارسال هم فصل خوبی را با بارسا پشت سرگذاشت. او لحظات خوب زیادی داشت.هرچند که مصدومیت ها خیلی او را اذیت کردند. او در آینده هم عملکرد خوبی خواهد داشت. او یک بازیکن جوان است

نتایج خوب ولی قابل بهبود
    : اما و اگرها و خود انتقادی، چیزهایی است که باید از خودم بپرسم . این حرف ها را اینجا نمی گویم.

=======================

گزارش روز: گرانادا،یادآور خاطرات شیرین رکوردشکنی برای مسی

در بازی فصل گذشته دو تیم در نوکمپ بود که مسی هت تریک کرد و همان هت تریک باعث شد تا او از رکورد گلزنی سزار پیشی بگیرد

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا، در آخرین بازی خود مقابل گرانادا در نیوکمپ موفق به هت تریک شد و بدین ترتیب از رکورد تاریخی سزار ، مهاجم افسانه ای بارسا با 232 گل، پیشی گرفت.

به گزارش سایت گل و به نقل از FCBarcelona.ir، شش ماه و یک روز پیش یعنی در روز 20 مارس 2012، وقتی مسی در نیوکمپ موفق شد تا با به ثمر رساندن 3 گل مقابل گرانادا، در برد ( 3-5) بارسا مقابل تیم میهمان نقش پررنگی داشته باشد، یک رکورد تاریخی به نام لئو مسی رقم خورد. هت تریک مسی کاری جدیدی برای او محسوب نمی شد. برای مسی هرغیرممکنی، ممکن می شود، این هت تریک مقابل گرانادا باعث شد تا او از رکورد تاریخی سزار رودریگس که 232 گل زده برای بارسا زده بود، پیشی بگیرد.

در آن روز مسی رکورد 231 گل خود با لباس آبی و اناری را به 234 گل ارتقا داد و توسط هواداران مشتاق خود در نیوکمپ شدیدا مورد تشویق قرار گرفت. پس از هت تریک او نمایشگر ورزشگاه عکسی از سزار، مهاجم افسانه ای بارسا در دهه 1940، با تعداد گلهای آنها را به نمایش درآورد. مسی پس از ثبت این رکورد، 29 گل دیگر به ثمر رسانده که 19 تای آن در فصل قبل و 10 گل در فصل جاری به ثمر رسیده است. هیچ کس نمی داند مهاجم آرژانتینی بارسا قرار است چند بار دیگر با پیراهن آبی و اناری برای تیمش گلزنی کند!

Last edited by M E S S I; 22-09-2012 at 22:10.

10. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

متاسفانه هم ترجمه خبر پپ هم تیتو در مهم ترین قسمت ها اشتباهه.

Vilanova: Messi will be the best of all time

Sep 21, 2012

12. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona - Granada

Barcelona (4-3-3): Valdes; Alves, Song, Mascherano, Adriano; Busquets, Thiago, Cesc; Alexis, Messi, Villa

Sub: Pinto, Bartra, Alba, Xavi, Sergi Roberto, Pedro, Tello

Out: Iniesta, Pique, Puyol

Watch Live Online

14. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

تبريك فراوان...واى چقد حرص خورديم سر اين بازي!!!انصافا ايول داره سلطان ژاوي...يه نكته مهم استراحت دادن خوب تيتو به بازيكنا هست كه زياد خسته نشن...مسي هم حقش بود گل بزنه كه نشد البته مهم گرفتن 3 امتياز بود كه رديف شد...ايشالله روند بردهامون ادامه داشته باشه...چه شود اگه با تيتو هم لاليگا رو بگيريم...به اميد قهرماني با اقتدار...الانم با گوشي اومدم جملات احتمالا پشت سر همه ببخشيد ديگه...

16. 6 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عجب بازی ای
    هیجان اما بدون استرس
    بعضی وقت ها خوبه خودت نباشی :)
    مسی عصبی بود و بازی ای در حد حریف ارائه دادیم
    حملات شلختمون و هیجان 10 دقیقه پایانی خیلی تماشایی بود
    لامصب چقدر سیو های استثنایی از دروازه بان گرانادا و تیر داشتیم تا در نهایت
    85 این طرف والدز یه تک به تک بدون فشار رو گرفت و اون طرف ژاوی یه سوپر شوت زد زیر طاق
    بارسا مثل همیشه ریسک نکرد و دو سه مدافع یا درستش هافبک عقب میموندن تا با حوصله به نتیجه برسیم
    اگه گل اول رو زودتر زده بودیم گل بارون میشدن
    ولی خب بازی گرم نمیشد

سانگ همه کاره بود و خیلی تلاش کرد
    لئو هم نیمه اول بخاطر حرکات بی نتیجه سر ویا داد زد :(
    تونو گلر حریف 5 تمام گرفته، اگه بازی رو ندیدین خودتون تا تهشو بخونید
    ضربه ای از ژاوی گرفت که داشت میرفت برای خوشحالی
    حتی هد خودی رو هم از زیر تیر بیرون کشید

از یکی از لینک های بالا روون دیدم و 180 مگ بیشتر نشد! چسبید. بازی های قبلی رو با لگ می دیدم و 400 مگ میشد.

18. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

1 سوال داشتم
    جناب پپ الان مربی کجاست؟

20. این کاربر از salar_khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •