منزس: بارسلونا کارهایی کرده که از نظر تاکتیکی غیرممکن است!
مربی سلسائو میگوید بارسا محک فوتبال امروز است.
سایت گل – مانو منزس، مربی برزیل گفته بارسلونا فوتبال را در سالهای اخیر تغییر داده است.
منزس بهویژه از نوآوریهای تاکتیکی بارسا تحت تاثیر قرار گرفته. او میگوید آنها میتوانند صرف نظر از سیستمی که انتخاب میکنند حاکم بازیها شوند.
منزس میگوید: «اگر به بارسلونا بنگرید، آنها در سالهای اخیر به تمامی روشها بازی کردهاند و تمامی آرایشهای تاکتیکی را آزمودهاند.
آنها کارهایی کردهاند که باعث میشود به خود بگویید: غیرممکن است بتوانند این کار را بکنند. از نظر تاکتیکی چنین چیزی امکانپذیر نیست.
به علاوه، تیم آنها به سطح بالایی از برتری رسیدهاند. این تنها با داشتن چنین بازیکنانی ممکن است.
در فوتبال تیمهای برنده همواره اثر خود را به جا میگذارند و در طول مدتزمانی مشخص اثرگذار هستند. آنها را الگوی دیگر تیمها میدانند. بارسلونا کاری کرده که رفتار دیگر تیمها تغییر کند.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Menezes: Barcelona did things that were tactically impossible
Sep 21, 2012
گواردیولا: زمانی که میلم به مربیگری بکشد، باز می گردم
سرمربی سابق بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده که در حال حاضر انگیزه کافی برای مربیگری ندارد.
سایت گل – پپ گواردیولا سرمربی سابق بارسلونا روز جمعه در مکزیک به خبرنگاران اعلام کرد که زمانی که میل و علاقه اش را بازیابد، به دنیای مربیگری بازخواهد گشت. اشتیاقی که الان در خودش نمی بیند. او معتقد است که تفاوت موجود بین آن روزها و این روزهای پپ این است که این روزها به زندگی عادی می پردازد و بچه هایش را به مدرسه می برد.
پپ حتی احتمال حضور برروی نیمکت مربیگری تیم ملی اسپانیا را نیز رد نمی کند:« هیچ وقت نمی دانی. در نیویورک اوضاع خوب است. ما یک سال اینجا می مانیم. نمی دانم که چه زمانی باز خواهم گشت. گفته بودم که امسال مربیگری نمی کنم؛ اگر انگیزه هایم برای مربیگری بازگردد، به فوتبال بازخواهم گشت ولی در حال حاضر این انگیزه و اشتیاق لازم را ندارم.»
گواردیولا در بنیاد تله مکس با خبرنگاران صحبت می کرد. او که در سال 2006 برای تیم دورادوس د کولیاکان مکزیک بازی می کرد، در مقابل 10 هزار دانجشوی بورسیه این بنیاد در مکزیک به سخنرانی می پرداخت. او در ادامه صحبت هایش گفت:« من هیچ وقت با فکر اینکه برای تمام مدت در اینجا (مکزیک) زندگی می کنم، به بارسلونا باز نمی گشتم. دوران خیلی خوبیرا در اینجا داشتم. به من خوش گذشت. آن دورانی که وقتی تیم می باخت ناراحت بودم و وقتی می بردیم خوشحال می شدم به اتمام رسید.به همین خاطر هم دست از مربیگری کشیدم.»
به گزارش سایت گل ، مربی بارسلونا در طول یک ساعت برای دانشجویان مکزیکی صحبت های زیادی را مطرح کرد و برخی از رازهای موفقیتش در بارسلونا را نیز مطرح کرد. درهمان زمان جوانان به گواردیولا می گفتند:« کشف کن که این آن چیزی است که ما دوست داریم و این چالش پیش روی توست.»
پپ درمورد راز بارسلونا در کسب جامهای قهرمانی متفاوتی زیر نظر او هم صحبت کرد و گفت:« همه ما از فوتبال بازی کردن خوشمان می آید: این راز بارسلوناست.بازیکنان بدون هیچ نظم و قانون دقیقی به تمرینات تیم می آمدند و تمرین می کردند.»
او در مورد سبک فوتبالی بارسلونا گفت:« این سبک فوتبال را ما تحول دادیم و به موفقیت رسیدیم. خوب بود که مردم را راضی و خوشحال می دیدی و هواداران تیم از تماشای فوتبال لذت می بردند و من صرفا یک رسم و سنت در باشگاه بارسلونا را که یوهان کرویف آن را با داشتن بازیکنان بزرگی آغاز کرده بود ادامه دادم.»
پپ درمورد مسی گفت:«تمام آنچه من می توانم درمورد او بگویم، کافی نیست. مهارت های او فراتر از یک حد نرمال است. مسی الگوی کسی است که روز به روز پیشرفت می کند. او بازی کردن را دوست دارد و بیش از آن، بردن را دوست دارد. »
سوال پایانی مطرح شده از پپ این بود که آیا کاتالان است و یا اسپانیایی و او در پاسخ به این نکته اشاره کرد که این روزها در دنیا، مرزی وجود ندارد و به علاوه یادآوری کرد که دوست دارد برای یادگیری زبان فرانسه به این کشور برود:« من واقعا کاتالونیا را دوست دارم و والدینم را دوست دارم. آنها زبان کاتالان را به من یاد دادند و ما یک کشور کوچک هستیم.»
Guardiola: Coaching Spain? You never know
Sep 22, 2012