تبريك به بايرنيها بابت پيروزى دوستان آيا تيم فصل بعد هاينكس مشخص شده يا نه؟ اصلا پيشنهادى داشته؟ اگر اطلاع داريد ما رو هم در جريان بذاريد. مرسى
تبريك به بايرنيها بابت پيروزى دوستان آيا تيم فصل بعد هاينكس مشخص شده يا نه؟ اصلا پيشنهادى داشته؟ اگر اطلاع داريد ما رو هم در جريان بذاريد. مرسى
اون 3 تا پنالتی مارو بدید تا این 2 تا گل رو حساب نکنیم !
بازی پارسال رئال بایرن همین داور آشغال تا توپ خورد به دست گوستاوو همون اول بازی پنالتی گرفت و با دادن کارت گوستاوو رو از فینال محروم کرد
حالا چی شده که همین داور به بایرن رسیده 3 تا برخورد توپ با دست که 2 تاش کاملا عمدی بوده رو نه خطا می گیره نه کارت می ده؟
یا خطایی که اول بازی رو مارتینز شد؟ اگه 3 تا پنالتی ما گرفته می شد و خطاهایی که شما معتقدین هم گل اعلام نمی شد باز هم نتیجه 4-0 می شد !
در ضمن اون 2 تا اخراجی و پنالتی که جلو چلسی به نفع شما نگرفته بودن رو که فراموش نکردین؟
گل اول که آلوز اصلا نمی خواست بپره چون می دونست ایستاده ی دانته هم از پریده ی آلوز بالاتره و خودش می دونست نمی تونه کاری کنه
گل دوم یه نوک پا جلوتر بود که تقریبا مساوی حساب می شه و در حالت مساوی باید بازی ادامه داده شه. کمک داور هم دید مناسبی نداشت
گل سوم هم داور دید ولی دچار تردید شد. منتظر شد کسی کمکش کنه که داور کنار هم خطایی ندیده بود
داور خوب می دونست که بعد از 3 تا پنالتی که نیمه اول واسه بایرن نگرفته، اگه الان گل بایرن رو هم مردود کنه همه جوره به ضرر خودش می شه
اشتباهات داوری به صورت سهوی به نفع بایرن می شه، ولی در مورد بارسا برعکسه و خیلی برنامه ریزی شده داور اشتباه می کنه
خیلی فرقه بین این 2 تا. این قضاوت های جانب دارانه لکه ی ننگیه که تا وقتی پلاتینی باشه رو پیشونی بارسا خواهد موند
تازه بماند که مولر یه سد عادی کرد، ضربه که نزد که اون جوری پرت شه و کلی فیلم بازی کنه !
کلا اسپانیایی ها استاد تمارض و فیلم بازی کردنن. با همین رفتارهای غیر ورزشی نانی رو اخراج و منچستر رو حذف کردن !
گفته می شه رئال چلسی و میلان تمایل به جذب هاینکس دارن ولی فعلا هیچ پیشنهاد رسمی ارائه نشده چون به ضرر تیم خودشون می شه
نه نمیگیم. یه گل که اشتباه داوری بود. یه خطای هند پنالتی هم که نگرفت اضافه کن اون به این در . کلا داوری که حرفشو نزنیم
اما خدائیش این بارسلونا بود؟! یا بایرن خیلی معرکه بود یا بارسلونا آدماش جعلی بودند! . فکر کنم حالت اول درسته.
اصولا بارسا یا به اشتباه داوری میبازه, یا به زمین !امیدوارم بازی برگشت 5تا بخوریم که حق به حق دار برسه
هنوز در اطلاع امر قرار ندارید گویا! حریف بارسا همواره نخودی فرض میشود و عدم نتیجه گیری این تیم
بخاطر اینه که بارسا بارسا همیشگی نیست.
بازی بدون نقص بایرن نزاشت بارسا بارسای همیشه باشه
زحمات یوپ هاینکس رو زیره سوال نبرین !
واوووووووووووو. تبریک به همه باواریایی ها. "غول باواریا" برازنده ی این بایرن مونیخ هست.
روبن هم که زد درب و داغانمون کرد!. قبل بازی و بعد انتشار خبر خرید گوتزه گفتم ایشالا فصل بعد نبینیمش . بازی هم که شروع شد و روبن توی اون موقعیت طلایی، با خودخواهیِ همیشگیش شوت زد (در حالی که سمت چپش دو تا بازیکنِ آزاد بودن و یه دروازه خالی) گفتم این لعنتی دیگه باید بره . اما خداییش حرکاتی زد که بعد بازی عذاب وجدان گرفتم. عالی بود این بشر...
--------------
داوری هم فقط روی گل روبن بنظرم اشتباه داشت که به اون خطای هندِ واضحِ پیکه تو محوطه جریمه در .
---------------
تو بازی برگشت هم که بعیده مشکلی ایجاد شه برامون . یه گلم تو نیوکمپ بزنیم که دیگه تکمیله.
امیدوارم امشب هم دورتموند بازی خوبی داشته باشه جلو رئال .
رویای فینالِ آلمانی نزدیکه رفقا.
دیشب ریبری مسی رو یه دریبل قشنگ داد پینهاد میکنم ببنید
صحنه دریبل خوردن مسی از ریبری بازی دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتش سرخ باواریا به همراه استادشون هاینکس
منتظر بودم یکی از دوستان زحمتشو بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی چی روشده ؟درسته بارسا افت کرده اما این تیم هنوزم قهرمان اسپانیاست و کاری رو که با میلان کرد یادتون نرفته.ببینید سبک بازی بارسا دیگه واسه همه تیم ها رو شده
کلا بارسا داره با یه سبک بازی میکنه و هیچ خلاقیتی تو تیم نمیشه دید تو این چند ساله و سرمربی هایی هم که اومدن تغریبا هیچ تغییری ندادن تو ترکیب
انشالله هفته بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)