لمپارد: هيچ نشانه اي از تمديد قرارداد نيست
فرانک لمپارد به رغم درخشش در چلسي مي گويد هنوز هيچ نشانه اي از تمديد قرارداد او با اين باشگاه مشاهده نمي شود.
قرارداد اين هافبک 34 ساله با چلسي در تابستان به پايان مي رسد و اين يعني او در ژانويه براي امضاي قرارداد مقدماتي با هر باشگاه خارجي آزاد خواهد بود.
لمپارد پس از ديدار با اورتون که با دو گل او و با نتيجه دو بر يک به سود چلسي تمام شد؛ گفت: ما در طول هفته هاي گذشته درباره قرارداد جديد هيچ صحبتي نکرده ايم. در حال حاضر هيچ حرفي زده نشده و قرارداد من تا تابستان به پايان مي رسد.
لمپارد به رغم آنکه آينده نامعلومي در چلسي دارد در بازي هاي اخير اين تيم درخشيده و در سه بازي آخر براي آبي پوشان لندن گلزني کرده است.
او تاکيد مي کند که از بودن در اين تيم و پيروزي درچهار ديدار اخير ليگ برتر با هدايت رافائل بنيتز خوشحال است.
لمپارد افزود: از بازي کردن لذت مي برم. در تمرين ها به سختي کار مي کنم و ثابت مي کنم بخشي از تيم هستم. همين براي من کافي است.
چلسي در يازده مسابقه ليگ برتر شکست نخورده، ضمن آن که لمپارد هم در اين فصل تاکنون 10 گل براي اين تيم به ثمر رسانده است.
بنيتز که درماه نوامبر جانشين روبرتو دي ماتئو شد و سکان هدايت چلسي را به دست گرفت تاکنون هيچ پيشنهادي براي تمديد قرارداد لمپارد نداده است.
سرمربي چلسي گفت: کار من ، آماده نگهداشتن لمپارد است. او بازيکني خوب و پايبند به قراردادش هست و به سختي کار مي کند. نمي توانيم بيش از اين درباره اين موضوع صحبت کنيم.
اين مربي اسپانيايي در ماه نوامبر گفته بود فکر مي کند لمپارد و اشلي کول در پايان فصل چلسي را ترک کنند ولي اکنون مي گويد او تصميم گيرنده نهايي درباره پوستن يا ترک بازيکنان به تيم در ماه ژانويه نيست.
ورزش3