تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 95 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توجه به گزارشات رسیده باشگاههای بزرگ ایتالیا میلان و ناپولی به همراه پاریس سن ژرمن خواهان به خدمت گرفتن هافبک بوسنیایی رم شدند.

به گزارش سایت خبری باشگاه پاریس سن ژرمن، به نظر می رسید که میرالم پیانیچ 22 ساله جایی در اندیشه های تاکتیکی زدنیک زمن نداشته باشد اما به تازگی او در پازل تاکتیکی وی جا گرفته ، اما هنوز احتمال انتقال او در پنجره نقل انتقالات زمستانی وجود دارد.روسونری ها با توجه به نیاز خود در خط هافبک ، علاقه مند به جذب پیانیچ شده اند در حالی که ناپلی ها پیش تر با باشگاه رم در خصوص وی گفت و گوهایی داشته اند و خواهان انتقال قرضی در ژانویه هستند تا در تابستان قرارداد دائمی را به امضا برسانند.رئال هم در تابستان این هافبک 22 ساله را زیر نظر داشت از سوی دیگر پاریس سن ژرمن هم این روز ها علاقه مند به جذب وی شده است.اما با توجه به دست مزد مناسبش در رم به نظر می رسد راضی به ترک رم نباشد مگر در صورت رسیدن پیشنهاد مالی مناسب.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برلوسکونی:میلان دوباره قدرتمند خواهد شد

رئیس باشگاه میلان، سیلویو برلوسکونی در رابطه با روبینیو و استراتژی نقل و انتقالات میلان با اسکای صحبت کرد و قول داد تا 3سال آینده میلان در ایتالیا و جهان قهرمان خواهد شد.

پاترون همچنین اعلام کرد که ممکن است دوباره برای نخست وزیری ایتالیا کاندید شود و به مناسبت 113‌مین سالگرد تاسیس باشگاه کتابی منتشر خواهند کرد.

او در گفت وگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت: این یک دوره ی انتقالی برای قهرمانی های 26 ساله ی ماست، اما باید کمی صبور باشیم. باید 3 سال دیگر صبر کنیم، تا دوباره به شخصیت اصلی در ایتالیا و جهان تبدیل شویم.

ما در حال تمرکز برروی جوانان وگروهی از استعدادهای بی نظیر در باشگاه مانند فوق ستاره ی 15 ساله ی خود هاشم مستور هستیم . کسی که در 16 سالگی توانایی بازی در سری‌آ را خواهد داشت. ام‌بایه نیانگ مرا یاد بالوتلی می اندازد،حتی مدل موهایش... .

روزنامه ها در مورد بالوتلی صحبت می کنند، اما من هیچ وقت او را آرزو نکردم و فکر نمی کنم از اهداف ما باشد. همچنین معتقدیم که روبینیو با ما بماند. او شادی را به اردوی می آورد و همه به او علاقه مندیم. او دلتنگ برزیل است، اما فروشی نیست.

در حال تلاش برای تقویت تیم با معرفی جوانان شایسته ایی هستیم، اما امیدوارم چند خرید بزرگ برای تیم انجام دهیم. آسیب دیدگی دی‌یانگ واقعا شرم آور بود، و در حال حاضر به دنبال هدفی برای پوشش پست او هستیم.

من آنچه را که بتواند در تیم انگیزه ایجاد کند انجام خواهم داد و به آن ها کمک می کنم تا به هدف خود برسند. من همیشه رهبر مردانم بوده ام.

پ.ن : این رو هم اضافه کنم که برلو در جشنی که دیشب به مناسبت سال جدید میلادی پیش رو ترتیب داده بود گفته که میلان 4 بازیکن و یا 4 اسم رو مد نظر قرار داده تا در زمستان برای جذب اونا یا تعدادی از اونا وارد عمل بشه.
    البته گفته اسمی از بازیکنان نمیارم تا موقعی که ما با آنها وارد مذاکره بشیم و پیشنهادمون رو مطرح کرده باشیم.

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل پسکارا

دروازه بان : آملیا - آبیاتی - گابریل

مدافع : آباته - دی شیلیو - زاپاتا - یپس - مکسس - آنتونینی

هافبک : آمبروزینی - بواتنگ - امانوئلسون - مونتولیوو - نوچرینو - کونستانت - مونتاری - فلامینی - استراسر

مهاجم : الشاراوی - پاتزینی - روبینیو - نیانگ - بویان

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

می خواهم به پسکارا گل بزنم

بازیکن 17 ساله ی میلان ام بایه نیانگ تنها گل خود را به هوادار های میلان تقدیم کرد.

وی در مصاحبه با گاتزتا گفت :

" در ابتدا باید از همه ی هواداران تشکر کنم و گل خود را به ان ها هدیه کنم."

" هواداران پیش از بازی و پیش از آنکه وارد زمین شوم به شدت به من انگیزه دادند.خوشحالم که بعد از گل همه ی بازیکنان مرا به آغوش گرفتند و برای من خوشحال بودند."

"هفته ی گذشته سیلویو برلوسکونی مرا به گوشه ای کشاند و به من روحیه داد ، او به من گفت که باشگاه بر روی من حساب ویژه ای باز کرده است و این برای من باارزش بود."

" خوشحالم که میلان دائما به من اثبات کرده است که به من ایمان دارد. این باعث افتخار من است که گالیانی به خاطر من با یک پرواز اختصاصی به فرانسه آمد.من با عملکردم پاسخ آن ها را خواهم داد."

نیانگ چهارشنبه شب 18 ساله خواهد شد و یک درخواست دارد.

" من می خواهم برابر پسکارا گلزنی کنم، در صورتی که به میدان بروم. راستش را بخواهید می خواهم کریسمس را با بازگشت به پاریس جشن بگیرم. پدرم برای دیدن من به میلان می آید اما من می خوام کنار خانواده ام باشم."

بسیاری او را شبیه به بالوتلی می خوانند.

" این خوشحال کننده است که مرا با بالوتلی مقایسه می کنند چرا که او مهاجم بزرگی است اما من هرگز او را ندیده ام. الگوی من رونالدو است ، زمانی که عاشق فوتبال شدم که او در اینتر بازی می کرد. او یک مهاجم ایده آل از لحاظ فرصت طلبی ، سرعت و قدرت است."

میلان به آرمرو نزدیک شد؟

بنا بر گزارشات واصله از ایتالیا، پابلو در آستانه امضای قرارداد با میلان قرار دارد، گفته می‌شود با شروع ژانویه و سال جدید این مدافع هافبک ادینزه به میلان خواهد پیوست.

مشکل سمت چپ خط دفاعی برای میلان به یک معضل بزرگ تبدیل شده بود، اما در روزهای اخیر حضور کوین کنستانت و همچنین متیا دی‌شیلیو در این پست تا حدودی خیال هواداران روسونری را راحت کرده است. به نظر می‌رسید میلان در این پست نیازی به نگرانی نداشته باشد.

پیش از این میلان اعلام کرده بود که در ژانویه به فکر کاهش تعداد بازیکنان خود خواهد بود، و اولویت اول میلان در این فصل، فروش بازیکنان خواهد بود و نه خرید بازیکنان جدید. اما از سویی، وب‌سایت کالچومرکاتو اعلام کرد که میلان و ادینزه در آستانه امضای قرارداد انتقال پابلو آرمرو به سن‌سیرو هستند.

گفته می‌شود که آرمرو در ازای 10 میلیون یورو و یک بازیکن پریماورا راهی میلان خواهد شد. طی این گزارش، ادینزه این حق انتخاب را خواهد داشت تا بازیکن دلخواه خود از پریماورا را انتخاب کند.

پابلو آرمو کلمبیایی که در پست هافبک مدافع چپ حضور دارد پیش از این مورد توجه تیم‌های بزرگ سری‌آ نیز بوده است. ظاهراً ادینزه مبلغ 15 میلیون یورو برای بازیکن 26 ساله خود تعیین کرده است، اما عملکرد آرمو در فصل جاری به اندازه فصل گذشته درخشان نبوده است.

7. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Milan 4 -1 Pescara

یک پیروزی پر گل دیگه ولی به اون صورت خوب نبودیم و نسبت به بازی های قبلی کمی افت داشتیم .
    بازیکن بد توی این دیدار نداشتیم فقط روبینیو یک کم بی خیال بازی میکرد ولی بقیه بازیکنان خوب بودن . البته کاپیتان هم زیاد خوب نبود که اون رو میذاریم به حساب سن و سالش .
    بهترین بازیکن هم نوچرینو بود که به غیر از گلی که زد توی کارهای دفاعی و هجومی بخوبی به تیم کمک میکرد و همیشه حاضر بود . الشاراوی هم بعد از نوچرینو بهترین بازیکن بود یک پاس گل در دقیقه یک و یک گل در دقیقه 82 نشان دهنده عملکرد خوبه این بازیکنه .
    یپس هم توی دفاع خیلی خوب بود و حالا هی باید افسوس بخوریم که چرا این بازیکن حداقل 5 سال جوانتر نیست !!!

گلی هم که خوردیم طبق معمول روی سانتر از جناحین و تعلل بیش از حد بازیکنان در زدن ضربه سر بود . کلا روی این جور صحنه ها و حرکات مشکل اساسی داریم و از اول فصل تا الان روی سانتر گل های زیادی خوردیم !
    حتما باید این مشکل رفع بشه تا بیشتر از این به تیم ضربه نزنه .

با این پیروزی میلان 27 امتیازی شد ولی همچنان در جایگاه هفتم باقی موندیم و 2 امتیاز با رم 29 امتیازی فاصله داریم .
    بازی بعدی مقابل رم خیلی حساسه و اگر اون بازی رو با پیروزی پشت سر بذاریم میتونیم در رده ششم و بجای رم قرار بگیریم .

به امید موفقیت در بازی های آینده

FORZA MILAN

9. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احترام نوچرینو برای قربانیان حادثه اخیر در امریکا

آنتونیو نوچرینو بعد از پیروزی 4-1 میلان مقابل پسکارا از قربانیان حادثه تیراندازی در مدرسه‌ای در نیوتاون امریکا و ابراز همدردی با خانواده قربانیان این حادثه تلخ می‌گوید.

ملی‌پوش ایتالیایی میلان، در دیدار مقابل پسکارا از هفته هفدهم سری‌آ 13-2012 اولین گل میزبان را در دقیقه اول مسابقه به ثمر رساند، و شروع‌کننده پیروزی پرگل میلان در روز یکصد و سیزدهمین سالگرد باشگاه میلان شد. نوچرینو اذعان کرد که این گل را به خانواده قربانیان حادثه تیراندازی نیوتاون تقدیم می‌کند.

هافبک پیشین پالرمو گفت: من این گل را به خانواده قربانیانی که در حادثه امریکا در غم فرو رفته‌اند تقدیم می‌کنم.

من پیش از این اعلام کرده بودم که برای قرار گرفتن با قدرت کامل در مقابل رم به سه امتیاز این دیدار نیاز داشتیم. علی‌رغم گلی که به ثمر رساندم و از آن خوشحالم، این مساله بسیار مهم بود که در آخرین دیدار خانگی خود در سال 2012 بتوانیم در مقابل هواداران چنینی نتیجه‌ای کسب کنیم.

ما در نیمه اول بسیار خوب بودیم، شروع خوبی در نیمه دوم نداشتیم، اما به تدریج خود را بازیافتیم و توانستیم بر حریف مسلط شویم. رم؟ یک پیروزی دیگر می‌تواند باعث شود ما با رکوردی عالی سال میلادی را به پایان برسانیم. اکنون ما نیاز داریم که به این روند خوب ادامه دهیم، تا زمانی که به جایگاه درخور خود در لیگ دست یابیم.

این فصل برای میلان بسیار دشوار شروع شده است، و روسونری اکنون با یوونتوس صدرجدولی 14 امتیاز اختلاف دارد. میلان با 27 امتیاز اکنون در رده هفتم قرار گرفته است: من فکر می‌کنم بعد از تعطیلات حتی موفق‌تر نیز عمل کنیم. اما در حال حاضر دیدار مقابل رم مهمترین دیدار پیش‌روی ماست.

آملیا به رم احترام می‌گذارد

مارکو آملیا تایید کرد که بازی آخر هفته بابر با رم بسیار دشوار خواهد بود. این در حالی‌ست که جالوروسی یکشنبه گذشته در برابر کیه‌وو با یک گل شکست خورد، اما دیاولوو چهارمین پیروزی پیاپی خود را کسب کرد.

دروازه‌بان میلان گفت: این آخرین بازی قبل از تعطیلات کریسمس خواهد بود، و ما هر آنچه در توان داریم انجام خواهیم داد تا در الپیکو به پیروزی دست یابیم، اما این مهم آسان نخواهد بود. باید آماده‌سازی خوبی در طول هفته داشته باشیم، تا بتوانیم نتیجه خوبی کسب کنیم.

میلان بعد از پبروزی بر یوونتوس، کاتانیا، و تورینو توانست در سن‌سیرو با نتیجه 4-1 پسکارا را شکست دهد. آملیا ادامه داد: در نیمه اول خوب بازی کردیم و انرژی زیادی مصرف کردیم. پسکارا در چند هفته گذشته خوب بازی می‌کرد.

فصل را بسیار بد شوع کردیم اما به خوبی واکنش نشان دادیم، و سپس به روند پیروزی بازگشتیم. ما هواداران را دوباره به شوق آورده‌ایم، و شرایط تیم را به خوبی تغییر دادیم. گذشته دیگر گذشته و نشانه‌های روبه رشد در تیم پدیدار شده است.

11. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پاستوره: من عاشق ميلان هستم

خاوير پاستوره ستاره آرژانتيني پاري سن ژرمن از رويايي خود مبني بر پيوستن به ميلان پرده برداشت.
    بازيکن سابق پالرمو در مصاحبه با مجله ايتاليايي "CHI" گفت:" من رابطه فوق العاده اي با آدريانو گالياني و برايدا دارم، دلم براي ايتاليا تنگ شده است، همراه با آن دو و به دور از چشم رسانه ها به صرف ناهار پرداختم"

پاستوره 23 ساله در ادامه افزود: "دير يا زود به ميلان خواهم رفت، من مطمئنم ميلان چيز فوق العاده و شگفت انگيزي براي من دارد و همين مرا مشتق به پيوستن به روسونري کرده است. قبل از آن مي خواهم با پي اس جي فاتح چيزي شوم و بعد بروم. در فرانسه انگار چيزي اشتباه است، آنها هم وطنان خود را بيشتر ترجيح مي دهند."

ملي پوش آرژانتيني در پايان خاطرنشان کردد:"کامبياسو و زانتي بارها از من خواسته اند به اينتر بروم، ولي من ميلان را دوست دارم و مي خواهم براي روسونري بازي کنم، حتي رنگ اتومبيلم هم قرمز و مشکيست."

پاستوره پيش از اين گفته بود الگوي ورزشي او کاکا ستاره سالهاي نه چندان دور ميلان است، بايد ديد در صورت پيوستن او به ميلان آيا او مي تواند جانشين مناسبي براي کاکاي برزيلي باشد يا خير.

13. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ال‌شراووی در رابطه با رم، آلگری و گل‌زنی‌هایش

استفان ال‌شراووی اذعان کرد که در حال لذت‌بردن از این فصل سری‌آ است و هدفش آقای گلی و کسب جایزه کاپوکانونیره است. این مهاجم 20 ساله در 17 بازی گذشته از فصل، توانسته است 14 گل به ثمر برساند و اینکه در بالای جدول گلزنان قرار دارد را یک حس خوب می‌بیند.

او در گفت و گو با شبکه اختصاصی میلان گفت: من اوقات خوشی در این فصل دارم، چرا که گل های زیادی به ثمر رسانده‌ام. امیدوارم این وضعیت تا جایی که ممکن است ادامه داشته باشد. آیا آرزوی کسب کاپوکانونیره (جایزه ایی که هر فصل به آقای گل سری‌آ تعلق می‌گیرد) را دارم؟

خیلی خوب است، بالاتر از بازیکنانی مثل کلوزه و کاوانی بودن، احساس خیلی خوبی است.

از او همچنین در رابطه با بازی مقابل رم در آخر هفته، نقش آلگری در پیشرفت تیم، و همچنین آینده روبینیو پرسیدند، که او اینگونه جواب داد: در مقابل رم باید تمرکز خود را بر روی 3 امتیاز حفظ کنیم، زیرا می‌خواهیم سال را با موفقیت به پایان برسانیم.

این یک چالش بزرگ برای ماست، که در مقابل تیمی قرار می‌گیریم که بازیکنانی بزرگ و فنی دارد. باید تمرکز خود را حفظ کنیم، چرا که آن‌ها قادرند از هر فضایی استفاده کنند.

روبینیو در فرم خوبی بعد از مصدومیت قرار دارد، او به تازگی به تیم ملحق شده است، و امیداورم در تیم باقی بماند. آلگری هم کمک بسیاری برای غلبه بر بحران کرد، پس نیمکت تیم سزاوار اوست.

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کارشناسان گاتزتا: ال‌شراووی بهتر از بالوتلی

استفان ال‌شراووی بسیار بهتر از ماریو بالوتلی است، تعداد 38 نفر از لیست 50 نفره کارشناسان گاتزتا دلو اسپورت چنین عقیده‌ای دارند.

مهاجم دورگه و 20 ساله میلان فصلی فوق‌العاده را طی می‌کند، اکنون با به‌ثمر رساندن 14 گل در 17 دیدار لیگ، به تنهایی و با اقتدار در صدر جدول گلزنان سری‌آ ایتالیا 13-2012 قرار دارد. او همچنین به طور معمول در تیم منتخب هفته سری‌آ نیز قرار می‌گیرد.

با گسترش شایعات مربوط به ترک روبینیو و همچنین شایعاتی که به تازگی در مورد خروج پاتو از میلان به گوش می‌رسد، رسانه‌های ایتالیایی بار دیگر معتقدند که میلان بعد از فروش احتمالی این دو مهاجم برزیلی خود به سراغ مهاجم ناراضی سیتیزن‌ها، ماریو بالوتلی، خواهد رفت.

با توجه به درخشش و سن‌وسال استفان ال‌شراووی به نظر می‌رسد او و ماریو بالوتلی سال‌های سال زوج اصلی خط حمله ایتالیا را تشکیل دهند. اما در میان این دو چه کسی بهتر است؟ طی یک نظرسنجی، نشریه معتیر گاتزتا دلو اسپورت اقدام به پرسش سئوال از کارشناسان خود در این زمینه کرده است.

در همین زمینه گاتزتا به سراغ 50 بازیکن / سرمربی / کارشناس خود رفته است، و از آنها این پرسش را مطرح کرده است: کدام یک بهتر هستند؟ استفان ال‌شراووی یا ماریو بالوتلی؟

گاتزتا پیش از برگزاری این نظرسنجی به سراغ کیفیت‌های دو بازیکن رفته، و به خصوصیات آنها نمره داده است. در این نمره‌دهی‌ها، بالوتلی نمرات بهتری از ال‌شراووی توسط گاتزتا دریافت کرده است، بالوتلی در پای راست نمره 10، پای چپ نمره 9، سر نمره 8.5، قدرت نمره 10، و حرکات نمایشی نمره 9 دریافت کرده است،

و در این خصوصیات برتر از ال‌شراووی نشان داده است، در حالیکه ال‌شراووی در شم گلزنی نمره 10، قدرت تاکتیک‌پذیری نمره 9، قدرت دریبلینگ نمره 9، حس نوع‌دوستی نمره 9 دریافت کرده است، و در این زمینه‌ها برتر از بالوتلی بوده است.

اما در نهایت نتیحه نظرسنجی متفاوت با نمره‌گذاری گاتزتا بوده، و 38 نفر از 50 کارشناس گاتزتا رای به بهتر بودن استفان ال‌شراووی داده‌اند. در واقع به طور یقین می‌توان حتی بدون نظرسنجی نیز به این نتیجه رسید که ال‌شراووی قطعاً بهتر از بالوتلی بوده است.

سوپرماریو در 16 حضور فصل اخیر 3 گل به ثمر رسانده است. در حالیکه ال‌شراووی در 23 حضور موفق شده 16 گل برای روسونری به ثمر برساند.

نتایج کامل رای‌دهندگان به نظرسنجی: ال‌شراووی یا بالوتلی؟

17. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی بزودی سفری به برزیل داره تا شرایط انتقال روبینیو و پاتو رو به برزیل فراهم کنه . روبینیو از طرف باشگاه سانتوس پیشنهاد 5 میلیونی داشته که با جواب منفی میلان روبرو شده و میلان خواهان مبلغی بین10 تا 12 میلیونه .
    باشگاه سانتوس هم اینبار یک پیشنهاد 7 میلیونی ارائه داد که اون هم رد شد . از طرف دیگه تیم فلامینگو هم خواهان روبینیو شده و مذاکرات میلان با این تیم ادامه داره.

برای پاتو هم پیشنهاد 15 میلیونی از طرف باشگاه کورنتیانس برزیل (قهرمان باشگاه های جهان) رسیده و امکان فروش پاتو بسیار زیاده. مخصوصا با مصدومیت های پیاپی که گریبانگیر پاتو شده و میلان از این مسئله خیلی ضربه خورده .
    با فروش این دو به احتمال زیاد میلان به سراغ یک جایگزین میره ... گالیانی طی صحبت هاش گفته که دروگبا جزو گزینه های میلان نیست و میلان به دنبال سرمایه گذاری بر روی جوانانه .

از بالوتلی به عنوان مهمترین گزینه برای خط حمله میلان در نقل و انتقالات زمستانی نام برده شده. آلفرئو فینبوگاسون مهاجم 23 ساله تیم هرنووین هلند دیگر گزینه نام برده شده برای این منطقه است .
    در ضمن قرارداد ام بایه نیانگ تا سال 2017 تمدید شد .

19. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •