تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 37 از 325 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

منم کنکوری 91 بودم اولش اینجور حسی داشتم ریاضی به شدت بدم میومد من تجربیات خودمو تو وبلاگ تو تالار گفتمان نوشتم همش تجربه است نباید خودت تجربه کنی چون از بقیه جا میمونی شاید به دردتون بخوره مطمئن باش که ضرر نمی کنی ادرس پایین اواتار!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

درود!

به نظر اساتید، من اگه تو آزمون‎های آزمایشی طول سال شرکت نکنم، و فقط تو آزمون‎های جامع سنجش شرکت کنم، چیز خاصی رو از دست خواهم داد؟! اگر بله، دقیقا چیا؟
    سلام
    آزمون هخای ازمایشی باعث میشه خودترو به یک برنامه برسونیو یکجورایی حس رقابت رو ایجاد میکنه ...
    اینی که امسال رتبه یک تجربی توی کانون نبوده یک چیزی رو میفهمیم که ازمون رمز موفقیت نیست
    خوب ومفهمومی خوندن مهم هست
    البته فراموش نکنیم که بی تاثیر هم نیست.
    اگر بتونی خودت رو با برنامه مثلا گاج برسونی خوب هست.
    ازمون وکلا تست زنی باعث میشه شما اشکالاتت رو بفهمی در درس خوندنهای بعد حواست باشه که مثلاپاینجا میتونه مهم باشه این شکل مهمه
    با تست زنی هم میشه این کار رو کرد ...
    موفق باشید

3. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا من امسال میرسم سوم ریاضی میخوام تو این یه ماه یکی از دو درس ادبیات و عربی رو جمع بندی و خلاصه نویسی کنم دو تا سوال دارم:
    1- به نظرتون کدومو بخونم(با توجه به اینکه اصلا حوصله ندارم عربی رو بخونم ولی میگن اهمیتش بیشتره
    2- چجوری بخونم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اقا من امسال میرسم سوم ریاضی میخوام تو این یه ماه یکی از دو درس ادبیات و عربی رو جمع بندی و خلاصه نویسی کنم دو تا سوال دارم:
    1- به نظرتون کدومو بخونم(با توجه به اینکه اصلا حوصله ندارم عربی رو بخونم ولی میگن اهمیتش بیشتره
    2- چجوری بخونم؟

سلام
    اولا سعی کنید برنامه بازی داشته باشید.تا باعث یکنواختی نشود.
    فقط یک درس را مطالعه نکنید.
    چون ذهن شما خسته میشود.
    یک توصیه مهم این هست که نقاط ضعف خودر ا بهبود بدید.عربی رو کنار نزارید.
    مثلا از لغات شروع کنید ....
    موفق باشید

6. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان ببخشید این کتابای گاج سفید توضیح و جزوه هم داره؟آخه اونطور که به قیافش میاد همش تست باشه! یه توضیحی میدین؟
    یه سوال دیگه...چرا بیشتر برای معرفی کتاب ، کتاب تست معرفی میکنن؟خب یکی که درسو بلد نباشه تست به چه کارش میاد:(

داره خودمونی میشه mrtrevenge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان ببخشید این کتابای گاج سفید توضیح و جزوه هم داره؟آخه اونطور که به قیافش میاد همش تست باشه! یه توضیحی میدین؟
    یه سوال دیگه...چرا بیشتر برای معرفی کتاب ، کتاب تست معرفی میکنن؟خب یکی که درسو بلد نباشه تست به چه کارش میاد:(
    سلام دادا من کتاب هایی که به دردت بخوره و حتی روش های خوندشون تو وبلاگم تو بخش تالار گفتمان گذاشتم همش تجربه اس به دردت میخوره ادرسش پایین اواتارم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله. کتابای گاج سفید توی قسمت پاسخ تشریحی تست ها ، درسنامه داره. و درسنامه هاش مختصر و مفید هستن. یعنی نمیشه گفت یه جزوه ی کامل دارن. البته کتاب به کتاب تفاوت هایی هم دارن ، من در کل گفتم.

برای یاد گرفتن بعضی از درسها مثل بیشتر دروس ریاضی، تست، خیلی بیشتر از جزوه اهمیت داره. یعنی اگر یه جزوه ی مختصر و مفید خونده بشه و به جاش تعداد بیشتری تست زده بشه، تأثیر بیشتری خواهد داشت. پس واسه این درسا، جزوه ی مختصر و مفید و پاسخ تشریحی خوب، به یک اندازه اهمیت دارن.

این کتابایی هم که معرفی میشه، فقط تست نیستن. کمتر کتابی توی بازار هست که فقط و فقط تست داخلش باشه. حداقل یه جزوه ی مختصر و مفید دارن.

10. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

حالا این درسنامه های گاج سفید آدم رو گیج نمیکنه؟میتونه برای یکی که ضعیفه درس رو جا بندازه و نیازی به جزوه نباشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوب نمیشه که برای همه ی کتابای گاج سفید یه حکم صادر کرد که. در ضمن، شما مطمئنن توی همه درسا ضعیف نیستی. پس شما بگو دقیقن کدوم کتاب رو مد نظر داری و سطحت چجوریاس تا بهت توضیح داده بشه.

ضمنن اگه میخوای کتاب بخری، نری یه دفعه همه ی کتابای گاج سفید رو بگیریا! واسه هر درس ، یکی دو تا انتشارات کتاباشون از بقیه بهترن. البته با توجه به سطحتون.

13. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

حالا این درسنامه های گاج سفید آدم رو گیج نمیکنه؟میتونه برای یکی که ضعیفه درس رو جا بندازه و نیازی به جزوه نباشه؟
    سلام دوست من
    در تست زنی ابتدا تسلط بر مباحث کتاب شرط اولیه هست. چون با فهم و درک مطالب کتاب میتونید تست رو بزنید.
    واین نکته رو فراموش نکنید تا مبحص رو خوب مسلط نشدید وارد تست نشید چون باعث میشه نتونید خوب تست بزنید و روحیه شما بد بشود ....
    در مورد کتاب سفید درسنامه داره تقریبا منطبق با تستهای همون مبحث....
    ولی اموزشی نیست که از پایه و صفرش شروع کنه ....
    و البته نکات تستی بیشتر درش اومده

پیروز باشید

15. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •