سیگیت باراکودا
1 ترا
مدل STM1000DM003
ساتا 3 64 مگ بافر 7200 دور
یکی از پر سرعت ترین هاردا هست
سیگیت باراکودا
1 ترا
مدل STM1000DM003
ساتا 3 64 مگ بافر 7200 دور
یکی از پر سرعت ترین هاردا هست
دوباره سلام
از بین این دو هارد کدوم بهتره
1- wd10ezex
2- ST1000DM003با تشکر
Last edited by hossen-09; 03-12-2013 at 16:38.
سلام .
در استفاده هاي معمولي ، همان مدلي كه انتخاب كرديد بهترين انتخاب هست . مخصوصاً با توجه به ميزان بودجه اي كه داريد .
البته مدل نامبر صحيح ST1000DM003 هست . اين مدل بخاطر چگالي بالاتر پلاترها صرفاً از لحاظ Sequential transfer rate سرعت خوبي دارد وگرنه از لحاظ Access time و همچنين IOPS قطعاً پرسرعتترين نيست . بالا بودن Sequential transfer rate تاثیر چندانی در بهبود راندمان سیستم نخواهد داشت و فقط سرعت کپی پيست کردن اطلاعات را افزایش می دهد چون بندرت داده ها بصورت پشت سر هم و مرتب روي پلاترها ذخيره ميشوند مخصوصاً اگر داده ها دائماً حذف و اضافه شوند كه در اينصورت در نقاط مختلف پلاتر ذخيره ميشوند . هارديكه Access time پايينتر و IOPS بالاتري داشته باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها و... بیشتر خواهد شد .
سلام و ممنون , حتما که نباید قصدم خرید باشه برای کامل کردن اطلاعات خودم میخوام
با تشکر
سلام
یجایی گفتید که کسانی که هارد اکسترنال سونی دارن با نرم افزار هارد یه تست بگیرن ببینن فریمورش برای چه شرکتیه. یک عدد هارد 500 سونی USB3 دستم بود الان با HDSentinel تست کردم، هارد رو به اسم TOSHIBA میشناخت.
سلام ata.royalfalcon
یجایی گفته بودید که سرعت وسترن المنت بیشتر از مای پاسپورته حالا اگه از حالت رمزنگاری سخت افزاری مای پاسپورت استفاده نشه باز هم سرعتش از المنت کمتره ؟تاچه حد؟
سیگیت بک آپ پلاس ۲ تراش هست آیا ۷۲۰۰ است بعد آیا بصورت اینترنال میشه استفاده بشه (در این حالت چه شرایطی باید باشه مثلا مادربورد یا اینکه سخت افزار دیگه ای میخواد)
حالا اگه بصورت اینترنال استفاده کنم از بابت سرعت نسبت به هاردهای همرده وضعیتش چطوریه اصلا با این قیمت میشه یه هارد اینترنال با ظرفیت بیشتر از اکسترنال گرفت
فری اجنت usb3 هست
۲تراش چی وجود داره برای حالت اینترنال کابلی چیزی میخواد؟
شرمنده بابت این همه سوال![]()
سلام .
تست دقيق از هر دو هارد ندارم ولي فكر نميكنم تفاوت سرعت خيلي متفاوت باشه . بلاخره هر دو 5400rpm هستند .یجایی گفته بودید که سرعت وسترن المنت بیشتر از مای پاسپورته حالا اگه از حالت رمزنگاری سخت افزاری مای پاسپورت استفاده نشه باز هم سرعتش از المنت کمتره ؟تاچه حد؟
به احتمال خيلي زياد مدلهاي Backup plus از سري 7200.14 هست كه 7200rpm هستند . دقت كنيد كه جمله "به احتمال خيلي زياد" بكار بردم چون معمولاً براي هاردهاي اكسترنال كمپانيها فقط حجم و نوع اينترفيس اطلاعات كافي ميدهند و در مورد ساير مشخصات مثل rpm و cache اطلاعاتي نميدهند و ممكن هست از هاردهاي ديگري هم استفاده بشه .سیگیت بک آپ پلاس ۲ تراش هست آیا ۷۲۰۰ است
ميتونيد با جدا كردن قسمت انتهايي هارد و با متصل كردن كابل sata و پاور بصورت اينترنال استفاده كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . من پيشنهاد ميكنم اگر واقعاً سيستم شما به هارد نياز داره يك هارد اينترنال بخريد و هارد اكسترنال را براي آرشيو ديتا نگه داريد .در این حالت چه شرایطی باید باشه مثلا مادربورد یا اینکه سخت افزار دیگه ای میخواد
به جزء خود هارد و كارتريج و كابل usb و آداپتور برق و چندتا كاغذ چيز ديگري موجود نيست . كابل sata را بايد جداگانه بخريد .۲تراش چی وجود داره برای حالت اینترنال کابلی چیزی میخواد؟
سري 7200.14 هاردهاي سيگيت در مقايسه با هاردهاي هم سطح مثل WD Blue سرعت مناسبي دارند .حالا اگه بصورت اینترنال استفاده کنم از بابت سرعت نسبت به هاردهای همرده وضعیتش چطوریه
سلام
عزیزان میخوام یک هارد اکسترنال بخرم .
هارد خودم پر از فیلم + عکس + موزیک هستش . میخوام بقیشو بریزم داخل هارد اکسترنال .
اهل جابجایی نیستم (شاید هر 4 ماه 1 دفعه ببرمش خارج از منزل در محل کارم ) . فقط میخوام جای امنی برای اطلاعاتم باشه .
سوال :
1- ایا برای نگه داری اطلاعات نیاز هست که دائما به USB وصل باشه . یا میشه اطلاعات رو ریخت و از USB جدا کرد و گزاشتش توی کیفش (تا چه مدت اگه وصل نکنی به کامپیوتر اطلاعاتش از بین میره ) ؟
2- من هارد Silicon power 1TB A30 رو انتخاب کردم . نظرتون راجبش چیه ؟
----------- هدف از خرید هارد اکسترنال :
1- ریختن اطلاعات برای نگه داری دائمی (فیلم + عکس + موسیقی )
2- ضبط برنامه های تلوزیونی بر روی آن
3- اتصال به گوشی ها و تبلت های دارای کابل USB
-----------
مقدار حافظه ای که نیاز دارم . 1 ترابایت هستش .
USB 3 هم خیلی برام مهمه .
بودجه هم زیر 300 تومن .
سلام .
1. در مواقعي كه نيازي به اطلاعات ذخيره شده نداريد پس لازم نيست كه به طور دائمي به سيستم متصل باشه . در مورد سوال آخر والا هاردهای اکسترنال بنده تا ماههای طولانی به سیستم متصل نمیشوند ، تا الان که مشکلی برای اطلاعات موجود در آن پیش نیومده .
2. مدل انتخابی شما بعنوان یک هارد اکسترنال ضد ضربه فروخته میشه . در نظر داشته باشید که فقط باکس آن ضربه گیر هست وگرنه هارد بکار رفته در آن هیچ تفاوتی با انواع معمولی ندارد پس در هنگام استفاده (روشن بودن) ضربه یا شوکی وارد نکنید .
3. خیلی موافق اتصال هارد اکسترنال با استفاده از کابل usb به گوشی یا تبلت نیستم . بالاخره گوشی موبایل یا تبلت یک وسیله پرتابل هست . یعنی میتونید بدون اینکه آسیبی ببینند آنرا جابجا کنید (در زمان روشن بودن) در صورتیکه این حالت برای هارد دیسک امکانپذیر نیست . بهتره که حافظه پرحجم برای گوشی موبایل یا تبلت بخرید . ضمن اینکه ممکنه باطری گوشی یا تبلت یا توانایی راه اندازی هارد اکسترنال را نداشته باشند یا اینکه شارژ آن خیلی زود خالی بشوند . میتونید از هاردهای اکسترنالی که WiFi و باطری دارند استفاده کنید . در اینصورت نه تنها به مدت طولانیتر میتونید فیلم و موسیقی و ... را روی گوشی و تبلت پخش کنید بلکه میتونید در محدود برد WiFi بدون نگرانی از خرابی احتمالی هارد اکسترنال جابجا بشوید .
سلام دوستان
من یه هارد برای نصب ویندوز میخام. خودم نظرم بیشتر رو wd blue 1tb هست ولی تو بازار خیلی کمیابه. لطفا مدلهای مشابه رو معرفی کنید.
و نظرتون در مورد نصب ویندوز روی wd greenچیه؟ ایا کسی تا حالا با نصب ویندوز رو گرین هاردش خراب شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)