تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 176 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سیگیت باراکودا
    1 ترا
    مدل STM1000DM003
    ساتا 3 64 مگ بافر 7200 دور
    یکی از پر سرعت ترین هاردا هست

2. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوباره سلام

از بین این دو هارد کدوم بهتره

1- wd10ezex

2- ST1000DM003
    با تشکر
    Last edited by hossen-09; 03-12-2013 at 16:38.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اگه ممکن چند تا از مدلهای پر سرعت سیگیت رو معرفی کن
    با تشکر
    سلام .
    در استفاده هاي معمولي ، همان مدلي كه انتخاب كرديد بهترين انتخاب هست . مخصوصاً با توجه به ميزان بودجه اي كه داريد .

سیگیت باراکودا
    مدل STM1000DM003
    ساتا 3 64 مگ بافر 7200 دور
    یکی از پر سرعت ترین هاردا هست
    البته مدل نامبر صحيح ST1000DM003 هست . اين مدل بخاطر چگالي بالاتر پلاترها صرفاً از لحاظ Sequential transfer rate سرعت خوبي دارد وگرنه از لحاظ Access time و همچنين IOPS قطعاً پرسرعتترين نيست . بالا بودن Sequential transfer rate تاثیر چندانی در بهبود راندمان سیستم نخواهد داشت و فقط سرعت کپی پيست کردن اطلاعات را افزایش می دهد چون بندرت داده ها بصورت پشت سر هم و مرتب روي پلاترها ذخيره ميشوند مخصوصاً اگر داده ها دائماً حذف و اضافه شوند كه در اينصورت در نقاط مختلف پلاتر ذخيره ميشوند . هارديكه Access time پايينتر و IOPS بالاتري داشته باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها و... بیشتر خواهد شد .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام .
    در استفاده هاي معمولي ، همان مدلي كه انتخاب كرديد بهترين انتخاب هست . مخصوصاً با توجه به ميزان بودجه اي كه داريد ..
    سلام و ممنون , حتما که نباید قصدم خرید باشه برای کامل کردن اطلاعات خودم میخوام
    با تشکر

داره خودمونی میشه vaheava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    یجایی گفتید که کسانی که هارد اکسترنال سونی دارن با نرم افزار هارد یه تست بگیرن ببینن فریمورش برای چه شرکتیه. یک عدد هارد 500 سونی USB3 دستم بود الان با HDSentinel تست کردم، هارد رو به اسم TOSHIBA میشناخت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ata.royalfalcon

یجایی گفته بودید که سرعت وسترن المنت بیشتر از مای پاسپورته حالا اگه از حالت رمزنگاری سخت افزاری مای پاسپورت استفاده نشه باز هم سرعتش از المنت کمتره ؟تاچه حد؟

سیگیت بک آپ پلاس ۲ تراش هست آیا ۷۲۰۰ است بعد آیا بصورت اینترنال میشه استفاده بشه (در این حالت چه شرایطی باید باشه مثلا مادربورد یا اینکه سخت افزار دیگه ای میخواد)

حالا اگه بصورت اینترنال استفاده کنم از بابت سرعت نسبت به هاردهای همرده وضعیتش چطوریه اصلا با این قیمت میشه یه هارد اینترنال با ظرفیت بیشتر از اکسترنال گرفت
    فری اجنت usb3 هست
    ۲تراش چی وجود داره برای حالت اینترنال کابلی چیزی میخواد؟

شرمنده بابت این همه سوال

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ata.royalfalcon

یجایی گفته بودید که سرعت وسترن المنت بیشتر از مای پاسپورته حالا اگه از حالت رمزنگاری سخت افزاری مای پاسپورت استفاده نشه باز هم سرعتش از المنت کمتره ؟تاچه حد؟

سیگیت بک آپ پلاس ۲ تراش هست آیا ۷۲۰۰ است بعد آیا بصورت اینترنال میشه استفاده بشه (در این حالت چه شرایطی باید باشه مثلا مادربورد یا اینکه سخت افزار دیگه ای میخواد)

حالا اگه بصورت اینترنال استفاده کنم از بابت سرعت نسبت به هاردهای همرده وضعیتش چطوریه اصلا با این قیمت میشه یه هارد اینترنال با ظرفیت بیشتر از اکسترنال گرفت
    فری اجنت usb3 هست

شرمنده بابت این همه سوال
    سلام .

تست دقيق از هر دو هارد ندارم ولي فكر نميكنم تفاوت سرعت خيلي متفاوت باشه . بلاخره هر دو 5400rpm هستند .

سیگیت بک آپ پلاس ۲ تراش هست آیا ۷۲۰۰ است
    به احتمال خيلي زياد مدلهاي Backup plus از سري 7200.14 هست كه 7200rpm هستند . دقت كنيد كه جمله "به احتمال خيلي زياد" بكار بردم چون معمولاً براي هاردهاي اكسترنال كمپانيها فقط حجم و نوع اينترفيس اطلاعات كافي ميدهند و در مورد ساير مشخصات مثل rpm و cache اطلاعاتي نميدهند و ممكن هست از هاردهاي ديگري هم استفاده بشه .

در این حالت چه شرایطی باید باشه مثلا مادربورد یا اینکه سخت افزار دیگه ای میخواد
    ميتونيد با جدا كردن قسمت انتهايي هارد و با متصل كردن كابل sata و پاور بصورت اينترنال استفاده كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . من پيشنهاد ميكنم اگر واقعاً سيستم شما به هارد نياز داره يك هارد اينترنال بخريد و هارد اكسترنال را براي آرشيو ديتا نگه داريد .

به جزء خود هارد و كارتريج و كابل usb و آداپتور برق و چندتا كاغذ چيز ديگري موجود نيست . كابل sata را بايد جداگانه بخريد .

حالا اگه بصورت اینترنال استفاده کنم از بابت سرعت نسبت به هاردهای همرده وضعیتش چطوریه
    سري 7200.14 هاردهاي سيگيت در مقايسه با هاردهاي هم سطح مثل WD Blue سرعت مناسبي دارند .

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

عزیزان میخوام یک هارد اکسترنال بخرم .

هارد خودم پر از فیلم + عکس + موزیک هستش . میخوام بقیشو بریزم داخل هارد اکسترنال .

اهل جابجایی نیستم (شاید هر 4 ماه 1 دفعه ببرمش خارج از منزل در محل کارم ) . فقط میخوام جای امنی برای اطلاعاتم باشه .

سوال :

1- ایا برای نگه داری اطلاعات نیاز هست که دائما به USB وصل باشه . یا میشه اطلاعات رو ریخت و از USB جدا کرد و گزاشتش توی کیفش (تا چه مدت اگه وصل نکنی به کامپیوتر اطلاعاتش از بین میره ) ؟

2- من هارد Silicon power 1TB A30 رو انتخاب کردم . نظرتون راجبش چیه ؟

----------- هدف از خرید هارد اکسترنال :

1- ریختن اطلاعات برای نگه داری دائمی (فیلم + عکس + موسیقی )

2- ضبط برنامه های تلوزیونی بر روی آن

3- اتصال به گوشی ها و تبلت های دارای کابل USB

-----------

مقدار حافظه ای که نیاز دارم . 1 ترابایت هستش .

USB 3 هم خیلی برام مهمه .

بودجه هم زیر 300 تومن .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

عزیزان میخوام یک هارد اکسترنال بخرم .

هارد خودم پر از فیلم + عکس + موزیک هستش . میخوام بقیشو بریزم داخل هارد اکسترنال .

اهل جابجایی نیستم (شاید هر 4 ماه 1 دفعه ببرمش خارج از منزل در محل کارم ) . فقط میخوام جای امنی برای اطلاعاتم باشه .

سوال :

1- ایا برای نگه داری اطلاعات نیاز هست که دائما به USB وصل باشه . یا میشه اطلاعات رو ریخت و از USB جدا کرد و گزاشتش توی کیفش (تا چه مدت اگه وصل نکنی به کامپیوتر اطلاعاتش از بین میره ) ؟

2- من هارد Silicon power 1TB A30 رو انتخاب کردم . نظرتون راجبش چیه ؟

----------- هدف از خرید هارد اکسترنال :

1- ریختن اطلاعات برای نگه داری دائمی (فیلم + عکس + موسیقی )

2- ضبط برنامه های تلوزیونی بر روی آن

3- اتصال به گوشی ها و تبلت های دارای کابل USB

-----------

مقدار حافظه ای که نیاز دارم . 1 ترابایت هستش .

USB 3 هم خیلی برام مهمه .

بودجه هم زیر 300 تومن .

سلام .

1. در مواقعي كه نيازي به اطلاعات ذخيره شده نداريد پس لازم نيست كه به طور دائمي به سيستم متصل باشه . در مورد سوال آخر والا هاردهای اکسترنال بنده تا ماههای طولانی به سیستم متصل نمیشوند ، تا الان که مشکلی برای اطلاعات موجود در آن پیش نیومده .

2. مدل انتخابی شما بعنوان یک هارد اکسترنال ضد ضربه فروخته میشه . در نظر داشته باشید که فقط باکس آن ضربه گیر هست وگرنه هارد بکار رفته در آن هیچ تفاوتی با انواع معمولی ندارد پس در هنگام استفاده (روشن بودن) ضربه یا شوکی وارد نکنید .

3. خیلی موافق اتصال هارد اکسترنال با استفاده از کابل usb به گوشی یا تبلت نیستم . بالاخره گوشی موبایل یا تبلت یک وسیله پرتابل هست . یعنی میتونید بدون اینکه آسیبی ببینند آنرا جابجا کنید (در زمان روشن بودن) در صورتیکه این حالت برای هارد دیسک امکانپذیر نیست . بهتره که حافظه پرحجم برای گوشی موبایل یا تبلت بخرید . ضمن اینکه ممکنه باطری گوشی یا تبلت یا توانایی راه اندازی هارد اکسترنال را نداشته باشند یا اینکه شارژ آن خیلی زود خالی بشوند . میتونید از هاردهای اکسترنالی که WiFi و باطری دارند استفاده کنید . در اینصورت نه تنها به مدت طولانیتر میتونید فیلم و موسیقی و ... را روی گوشی و تبلت پخش کنید بلکه میتونید در محدود برد WiFi بدون نگرانی از خرابی احتمالی هارد اکسترنال جابجا بشوید .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد برای نصب ویندوز میخام. خودم نظرم بیشتر رو wd blue 1tb هست ولی تو بازار خیلی کمیابه. لطفا مدلهای مشابه رو معرفی کنید.
    و نظرتون در مورد نصب ویندوز روی wd greenچیه؟ ایا کسی تا حالا با نصب ویندوز رو گرین هاردش خراب شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •