ولی خودمونیم عجب بازیی کرد این نویر بزار بداشتوبرکمی یاد بگیره..
هرچی میخوریم از این ترس و چیدمانه...
اگه نیمه اول یه گل میزدیم شاید نیمه دوم میتونستیم کار رو تموم کنیم.
ولی خودمونیم عجب بازیی کرد این نویر بزار بداشتوبرکمی یاد بگیره..
هرچی میخوریم از این ترس و چیدمانه...
اگه نیمه اول یه گل میزدیم شاید نیمه دوم میتونستیم کار رو تموم کنیم.
این پیرلو (که خدایی بازیکن بزرگیه و تحسینش میکنم) یه دفعه جلوی توپ سبز شد ! :| یعنی اگه از ناکجاآباد پیداش نشده بود ، بوفون توپ رو نگرفته بود و همون اول بازی گل زده بودیم ! :(اگه نیمه اول یه گل میزدیم شاید نیمه دوم میتونستیم کار رو تموم کنیم.
اینهمه موقعیت ایتالیا بخاطر جلوکشیدن و بازی هجومی آلمان بود.
حتی 1 کرنر هم نزدند حتی 1.
البته ایتالیا خوب بازی کرد و بالوتلی هم گل دومش فوق العاده بود ،بوفون هم که نیاز به گفتن نداره مثل همیشه عالی اما با همه ی این اوصاف آلمان تیم برتر میدان بود.
اما حیف شد المان به فینال نرسید خیلی دوست داشتم فینال المان و اسپانیا با هم بازی میکردن
دوست داشتم تو ورزشگاه بودم و 10 دقیقه می ایستادم و تیمم رو تشویق می کردم!
آلمان همیشه آلمانه و تو قلبه من!
آخه من نميدونم دليل اين همه پافشاري رو گومز چيه!!!!!!!!
اين بابا تو 4 تا بازي 3 تا گل زده ولي كلوزه تو جام جهاني تو 4 تا بازي اول 5 تا گل زده بو د و با اينكه فينال هم نبودند ولي باز آقاي گل مشترك شد.....
بعدشم يكي از دوستان راست ميگه چه دليلي داره كه آلمان جلو تيم هاي با اسم و رسم كم مياره چيه؟؟؟؟؟ ممثل بازي با اسپانيا تو جام جهاني.....
يه نكته ديگه هم كه يوگي رعايت نكرد اين بود كه پيرلو رو راحت گذاشت كه كارشو بكنه الان ديگه همه مردم دنيا ميدونن كه پيرلو تو زمين نبايد راحت بازي بكنه.....
ایتالیا خیلی خوب بازی کرد، واقعا پاسکاریاشون سر ضرب و به موقغ بود. حقشون برد بود البته با نتیجه 3-0 4-0 .
در مورد پنالتی واقعا سلیقه ای شده.
یه صحنه از این تابلوتر که دست بازیکن دانمارک باز هم بود رو تو بازی هلند دانمارک پنالتی نگرفت. اونوقت اینجا دست طرف هم بسته بود پنالتی میگیره.
اگه دقت کرده باشین آلمان تو این تورنمنت جلو پرتغالم کم آورد.
در هر حال تلاششون و همچنیین مردونگیشون واقعا قابل ستایشه. یه جا بازیکنای ایتالیا بره بازیکنشون توپو بیرون نزدن اینا که 2-0 عقب بودن زدن. واقعا حال کردم.
سلام
با اینکه طرفدار آلمان هستم ولی ایتالیا خیلی عالی بازی کرد و پیروزی حقش بود
به هواداراش تبریک می گم
واقعا نمیفهمم این گومز چرا بازیکن بزرگی شده
درسته قبلا خوب بود ... ولی دیگه توی نیم نهایی جام ملتهای اروپا ببخشید هیچ غلطی نکرد
حرکت های نویر هم واقعا قابل تحسینه ... خیلی شجاعت میخواد اونطوری تا وسط زمین بیای و توپ دفع کنی!
دقیقا واقعا با این حرکتشون حال کردم! مردونه بازی کردن !
ولی دوستان اگه دقت کرده باشین دقیقه اول دوپ به دست پیرلو خورده بودا! داور ندید؟
داوری واقعا ضعیف بود من نمیدونم چی بگم
دقایق آخر چرا به هوملز کارت داد؟
اصلا هوملز کاری نکرد!
نه هوملز بلکه خطا ها بیشترشون اشتباه بوده
کسی اسم داور رو میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)