تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 137 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

برای استفاده از کرک اسکیدرو حتما باید با فایروال بازی رو بلاک کنید که به اینترنت وصل نشه یا کلا اینترنت رو قطع کنید در این صورت دیگه در صفحه لودینگ گیر نمی کنه
    +
    آپدیت 1.0.0.22 رو هم حتما نصب کنید

آپدیت 1.0.0.22 بازی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    این لینک ها همشون سوخته

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    این لینک ها همشون سوخته
    لینک مستقیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بجای --- d-o-wnloadha رو بدون فاصله وارد کن

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

آپدیت ورژن 1.0.0.22 مکس پین :

محتوای مخفی: Change Log 
    Compatibility Issues
    * Fixed reported issues with needing service packs, compatibility with incorrect OS.
    Various Crashes
    * Fixed a range of issues which could have led to crashes on startup and in-game.
    Audio Crash
    * Fixed reported issues of audio dropouts when no audio device was plugged in, or when the headphones/speakers disconnected while in game.
    Mouse Sensitivity
    * Fixed reported issues of mouse being sluggish, especially in prone and Shootdodge™. Increased top end range of mouse sensitivity, but kept the slider from 1-10, allowing the user more range in their sensitivity setting.
    Mouse Acceleration
    * Fixed reported issues of mouse acceleration affecting aiming, included commandline option to disable mouse acceleration, -nomouseaccel (In a future update, this will be added as an option in the Mouse Controls menu).
    Stretched Image / Wrong Aspect Ratio
    * Fixed reported issues of game locked in incorrect aspect ratio, or alt-entering and having incorrect aspect ratio. Added commandline option for locked aspect ratio as commandline option -aspectratio width:height (ie. -aspectratio 4:3 / -aspectratio 16:9) In a future update, this will be added as an option in the Graphics menu.
    Video Memory Reporting as 0MB
    * Fixed reported issues of the video card reporting having 0MB of video memory available. Users unable to adjust Graphics options because of this (Also helps fix stuttering on some video cards).

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک images.jpg  
    Last edited by virus2009; 29-06-2012 at 18:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

من نسخه 7 دی وی دی را دارم.
    مشکل من اینه که نمیدونم فایلهای آپدیت داخل پوشه کرک را چطوری نصب کنم. کرک من reloaded هست. ولی چه قبل از کپی کردن کرک و چه بعد از آن فایلهای آپدیت نصب نمیشوند. پیغام خطا میدهند. البته بازی اجرا میشه. ولی بعضی وقتها داخل کات سنها گیر میکنه که با دوباره بازی کردن از آخرین سیو حل میشه.
    امکان داره فایلهای آپدیت خودشون نصب شده باشند؟ اصلا این آپدیت و DLC ها چه تغییراتی ایجاد میکنند؟
    نسخه ای که من دارم، در هنگام نصب، اسم و آدرس فروشگاه فارسی روش هست (یعنی به نظر درواقع نصب نمیشه، بلکه در حال اکسترکت هستش). آیا امکان داره دلیل نصب نشدن آپدیتها همین باشه؟
    راهی داره که من متوجه بشم بازیم آپدیت شده یا نه؟
    اگر هیچ راهی برای نصب آپدیت نیست، یکنفر لطف کنه آدرس یک فروشگاه که نسخه کامل 27 گیگی را که قابلیت نصب آپدیت هم داشته باشه به من پیغام خصوصی کنه تا برم خریداری کنم. چون اصلا حال ندارم دوباره اینترنتی بخرم و بعدش خراب از آب در بیاد.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

عجب بازی سنگینیه، با هزار زحمت نصبش کردم اما لپ تاپم در حد مرغ کم میاره. برای مثلا MW یا سایر بازی ها اصلا کم نمیاره اما تو این بازی ... تازه تنظیمات کارت گرافیک رو آوردم رو حداقل. البته خود بازی که اجازه نمیداد، از توی فایل "graphics" توی مای داکیومنت ادیت کردم
    از وقتی روی شورتکاتش تو دسکتاپ کلیک میکنم تا وقتی که موفق به انجام بازی بشم، حداقل 5 دقیقه طول میکشه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

چطوری با فایر وال جلوی بازی رو بگیریم که به بازی وصصل ننشه ؟

7. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بابا بد بختی این رو دانلود کردیم سیستم کلا هنگ کرده هی صفحه ابی میاد
    میشه کمک کنین
    دوست عزیز شما باید dlc , profile بازی رو توی پوشه اصلی بازی بریزید تا اجرا بشه.

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

سلام من نسخه Black_Box رو دانلود کردم که کرک نداره و بعد از نصب موقع اجرا این خطا رو میده
    please run maxpayne3 using the launcher
    چه کار باید کنم

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان من یه مرحله ای از بازی گیر کردم تو رو خدا هر کی بازی رو تموم کرده به منم بگه اونجایی که یارو مرده با شمشیر میخواد بزنه مکس پین و اونو بکشه میگه راست کلیک کن شمشیر رو ازش میگیره بعد میگه چپ کلیک کن یهویی مکس پین میخواد بره یارو رو دخلشو بیاره میگه Press _ بزن که کارشو تموم کنه این چه دکمه ایه رو کیبورد من اونجا گیر کردم که یهویی یارو میزنه میکشتم.

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

چطوری با فایر وال جلوی بازی رو بگیریم که به بازی وصصل ننشه ؟

اگه از نرم افزار های فایروال استفاده کنید بهتره مثلا با NOD 32 SS راحت میشه بلاک کرد
    با فایروال ویندوز هم به طریق زیر باید عمل کنید :
    اول فایروال رو در قسمت زیر فعال کنید :

Control Panel\System and Security\Windows Firewall

بعد منوی
    Allow Programs to communicate through windows firewall رو از ستون سمت چپ باز کنید و اگر گزینه Max Payne 3 وجود داشت Remove ـش کنید ؛ یا اگر موقع اجرا بازی سوال کرد تیک های Home و Public رو بردارید

12. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •