سلام
این لینک ها همشون سوخته
سلام
این لینک ها همشون سوخته
لینک مستقیم
بجای --- d-o-wnloadha رو بدون فاصله وارد کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت ورژن 1.0.0.22 مکس پین :
محتوای مخفی: Change Log
Last edited by virus2009; 29-06-2012 at 18:06.
نسخه ای که من دارم، در هنگام نصب، اسم و آدرس فروشگاه فارسی روش هست (یعنی به نظر درواقع نصب نمیشه، بلکه در حال اکسترکت هستش). آیا امکان داره دلیل نصب نشدن آپدیتها همین باشه؟
راهی داره که من متوجه بشم بازیم آپدیت شده یا نه؟
اگر هیچ راهی برای نصب آپدیت نیست، یکنفر لطف کنه آدرس یک فروشگاه که نسخه کامل 27 گیگی را که قابلیت نصب آپدیت هم داشته باشه به من پیغام خصوصی کنه تا برم خریداری کنم. چون اصلا حال ندارم دوباره اینترنتی بخرم و بعدش خراب از آب در بیاد.
عجب بازی سنگینیه، با هزار زحمت نصبش کردم اما لپ تاپم در حد مرغ کم میاره. برای مثلا MW یا سایر بازی ها اصلا کم نمیاره اما تو این بازی ... تازه تنظیمات کارت گرافیک رو آوردم رو حداقل. البته خود بازی که اجازه نمیداد، از توی فایل "graphics" توی مای داکیومنت ادیت کردم
از وقتی روی شورتکاتش تو دسکتاپ کلیک میکنم تا وقتی که موفق به انجام بازی بشم، حداقل 5 دقیقه طول میکشه.
چطوری با فایر وال جلوی بازی رو بگیریم که به بازی وصصل ننشه ؟
دوست عزیز شما باید dlc , profile بازی رو توی پوشه اصلی بازی بریزید تا اجرا بشه.
سلام من نسخه Black_Box رو دانلود کردم که کرک نداره و بعد از نصب موقع اجرا این خطا رو میده
please run maxpayne3 using the launcher
چه کار باید کنم
سلام دوستان من یه مرحله ای از بازی گیر کردم تو رو خدا هر کی بازی رو تموم کرده به منم بگه اونجایی که یارو مرده با شمشیر میخواد بزنه مکس پین و اونو بکشه میگه راست کلیک کن شمشیر رو ازش میگیره بعد میگه چپ کلیک کن یهویی مکس پین میخواد بره یارو رو دخلشو بیاره میگه Press _ بزن که کارشو تموم کنه این چه دکمه ایه رو کیبورد من اونجا گیر کردم که یهویی یارو میزنه میکشتم.![]()
اگه از نرم افزار های فایروال استفاده کنید بهتره مثلا با NOD 32 SS راحت میشه بلاک کرد
با فایروال ویندوز هم به طریق زیر باید عمل کنید :
اول فایروال رو در قسمت زیر فعال کنید :
Control Panel\System and Security\Windows Firewall
بعد منوی Allow Programs to communicate through windows firewall رو از ستون سمت چپ باز کنید و اگر گزینه Max Payne 3 وجود داشت Remove ـش کنید ؛ یا اگر موقع اجرا بازی سوال کرد تیک های Home و Public رو بردارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)