تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 43 اولاول ... 27333435363738394041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 425

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب درسته که انگلیس حذف شد و ما هم ناراحتیم .
    ولی در لیگ خودمون با 67 امتیاز تمامی رقبا رو در جیب بغل خود گذاشته و به رتبه 7 صعود کردیم

2. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب دور چهارم هم با شگفتیهای زیادی تموم شد

جدول لیگ کلاسیک پی سی ورلد در پایان دور چهارم

# Team Manager MD TOT
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMIR 63 203
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hamid 53 200
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rastin 56 194
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Se7en 57 193
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ali Ahmadi 49 193
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Babak Gen 64 193
    7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alireza Mousavi 67 188
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Powerslave 49 186
    9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la masia 44 185
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Milad 57 183
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Masoud Barani 56 183
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hadi sh 47 176
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] King Visage 50 174
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ehsan zamani 47 173
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hodjat 39 172
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amir Farzanian 38 171
    17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iman RV 42 169
    18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Esrafil Fazli 50 169
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mahmood Ahmadzadeh 37 164
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A M I R 51 164
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kurosh 53 164
    22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ashkan 56 162
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vahid z 46 159
    24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] farshad ayazi 31 150
    25 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mostafa Ranjbar 30 147
    26 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] myiranover 33 146
    27 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Javad Ta 41 143
    28 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] David Beckham 42 138
    29 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mehrdad moradi 48 130
    30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hamed.medium 41 124
    31 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohsen m 57 57

امیر با امتیاز خوبی که در این دور به دست آورد اول شد
    علیرضا هم با 67 امتیاز بالاترین امتیاز رو به دست آورد
    به هر دو نفر تبریک میگم چون واقعا عالی بودن

خیلیها که به آلمان و گل نخوردنش در مقابل یونان دل بسته بودن با دو گلی که یونان زد غافلگیر شدن و امتیازات زیادی رو از دست دادن
    و البته کسایی مثل من که سه نفر رو از دفاع این تیم انتخاب کرده بودن بیش از دیگران آسب دیدن که البته طبیعتا هر ریسکی یا جواب میده یا...
    و یه جمله معروف هست که میگه: خودم کردم که لعنت بر خودم باد

ولی نکته ای که واقعا توی جدول مشخصه امتیازات واقعا نزدیک تیمهاست تا جایی که با کمی شانس حتی تیم دهم جدول هم میتونه در دور پنجم به سه رده نخست برسه
    و واقعا مشخص نیست که چه کسی در پایان دور پنجم صدرنشین میشه

نتایج هد تو هد در مرحله یک چهارم نهایی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من با اختلاف امتیاز کمی باختم که واقعا شگفت انگیز بود
    اگه آلمان گل نمیخورد الان به راحتی برای خودم توی نیمه نهایی قدم میزدم

در کل به 4 تیم صعود کرده به مرحله نیمه نهایی تبریک میگم

برم تیمم رو متلاشی کنم مثل رویانیان بیفتم به جونشون

4. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

خب من با کلی فلش قرمز در سمت راست تصویرم مواجهم که همتون می دونید معنیش چیه
    با امتیاز این دوره حتی با حرفای قشنگ و امیدوارانه هم فکر نمی کنم امید به تیم برگرده

+اما در این دور باید کمی هوشمندانه تر عمل کنیم چون درسته 8 ترانسفر داریم اما برای فینال فقط 4 تا داریم.
    و البته ثابت بازی کردن بازیکنانی چون گومز ،فابرگس و تورس در هاله ای از ابهامه که این انتخاب ها را سخت تر می کنه.

6. 2 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ولی خودمونیم این صدر جدول عجب حالی داره !جای دوستان خالی
    این دور کلا ریسکی هست و واقعا نمیدونم چجوری ترکیب رو بچینم

8. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen19871366's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من از اول مشکل سیستم تیمو داشتم ، چه طوری میشه سیستم تیمو عوض کرد از 442؟ یک سوال دیگه اینکه این قابلیت wildcard دقیقا چه کار میکنه و چه طور میشه استفاده کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلــام بر فانتزی دوستان و فانتـزیـن ها

خوب من بعد از تحولی که توی تیمم انجام دادم تا الان تیـم روند رو به رشدش رو ادامه داده و تونسته نمره نسبتا قابل قبولی رو کسب کنه
    هر چـند امیـدم واسه قهرمانی کمرنگ شده ؛ ولی خب دیگه چه میشه کرد ! باید ادامه داد اون هم بـا ریـسکی خــفــن ! من یـه تنه 6 بـازیکن از اسپانیا گرفتم که اگه زبونم لال خدایی نکـرده گوش شیطون کر و ایـنا بـاخت ! تیـم به فـنا میـره !!
    ولـی اگـه ببره و خصوصا اینکه گل نخوره نونم تو روغنه : دی

ولی خب از اونجایی که من شانس ندارم ... :/

دیروز هم به نت دسترسی نداشم و نتونستم کاسانو رو تو ترکیبم بزارم ! مفت مفت دو امتیازش پرید و 0 امتیاز دیارا واسم ثبت شد :| هــعی !

در آخر هم امیـدوارم تیمی که شایسـته هست قهرمان بشـه(M.Susa ترجیحا ) و مسائل خارج از زمیـن قهرمان رو تعیین نکنه

11. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

همون جوري كه قبل اين دور گفتم تيم ما براي انتقام به ميدون رفت و موفق هم شد
    دور اول جلوي همين تيم و روز آخر باختم و اين دور تو روز آخر و به زحمت پيروز شدم
    به تيم حريف هم تبريك ميگم

از اونجايي كه تيمم داره در 2 جبهه ميجنگه فعلا از صدر پايين اومده ولي هنوز هيچي تموم نشده
    به امير هم بابت صدرنشينيش تبريك ميگم

تو جدول كلاسيك خيلي باحاله بعد هر matchday يكي ميره اول
    تا پايان دور اول فكر كنم argentina اول بود، دور دوم علي رضا، دورسوم من و تا پايان دور 4 هم امير

13. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من از اول مشکل سیستم تیمو داشتم ، چه طوری میشه سیستم تیمو عوض کرد از 442؟ یک سوال دیگه اینکه این قابلیت wildcard دقیقا چه کار میکنه و چه طور میشه استفاده کرد؟
    دوست من کافیه بازیکنی رو که میخوای بیاری داخل بگیری و بکشی روی بازیکنی که میخوای ببری بیرون

مثلا اگر در حال حاضر سیستم تیمت 4.4.2 باشه
    با کشیدن یه مهاجم روی یه هافبک و جا به جا کردنشون سیستمت میشه 4.3.3
    یعنی یه مهاجم میاری داخل و یه هافبک میاری بیرون

wildcard به شما اجازه میده بدون کم شدن امتیاز و بدون محدودیت ترانسفر داشته باشین یعنی تمام تیمتون رو عوض کنید
    البته به نظر من نیازی نیست در این مرحله ازش استفاده کنید چون الان خود سایت به شما اجازه میده 8 بازیکن جا به جا کنید
    توی فینال wildcard بیشتر به دردتون میخوره

15. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

جدول لیگ هد تو هد اپدیت نشده؟
    من یه لیگ هد تو هد دیگه عضوم ولی اون اپدیت شده

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان من به علت تعویض خونه تا 2 هفته الی 1 ماه اینترنت نخواهم داشت در نتیجه نمیتونم تیممو در این بازی رهبری کنم بنابراین به اجبار کنار میکشم از مسابقات!ایشالا جام جهانی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •