همین!؟ کاری دیگه ایی با لپتاپ نمی خوای انجام بدی!؟ مثلا باهاش کٌشتی و... نمیگیری!!؟![]()
Z500 با توجه به باطری جدانشدنی و شارژ کم ( خیلی حال بده 2 ساعت! ) و صفحه نمایش ناخوب! توصیه نمیشود..![]()
همین!؟ کاری دیگه ایی با لپتاپ نمی خوای انجام بدی!؟ مثلا باهاش کٌشتی و... نمیگیری!!؟![]()
Z500 با توجه به باطری جدانشدنی و شارژ کم ( خیلی حال بده 2 ساعت! ) و صفحه نمایش ناخوب! توصیه نمیشود..![]()
خوب اره,ولی من موندم بین گرافیک بهتر وسریعتر z500 وباتری وصفحه نمایش بهتر n56 کدومو انتخاب کنم.کانفینگاشون:z500 i7 8g ram vga 2 gt635 1000g n56 i5 6g ram vga 2 gt630 1000g قیمتاشون تقریبا 3میلیون هسته،حالا به نظرت کدومو بگیرم باتوجه به کارهایی که ازش انتظار دارم؟راستی شاید هرچندوقتی باهاش کشتی هم گرفتم
![]()
من به شخصه از n56 به شدت راضی هستم
اگه کار های مالتی مدیا داری n56 پیشنهاد میشه
کیفیت پایین نمایشگر و باتری ضعیف Z500 دل آدمو میزنه اما دیزاینش خیلی زیباست
دوست عزیز شک نکن n56 بهتره.خب چرا n56vz نمیخری؟ گرافیکش فوق العادس gf 650
منم الان نظرم روی n56vmهست،درضمن بودجه من به n56vz نمیرسه اخه الان قیمتش حدودا 4 تومنه!ممنون که راهنمایی کردین
دوستانی ک n56 دارن،همتی کنن و چندتا عکس از لپ تاپشون بدار تا تاپیک حال بیاد....
بی روح شده بدون عکس....
سلام
دوستانی که n56 دارند تا حالا با hdmi به tv وصلش کردین؟
2 روزه هر کاری میکنم نمیشه!
تو فروم های خارجی هم دیدم همین مشکل را دارند.
کابل مخصوص می خواد ؟
سلام میخواستم ببینم n56vz با سی پی یو core i5 چنده؟خواهشا سریع جواب بدید چون تا هفته بعد یا n46vz میگیرم یا n56vz i5![]()
سلام
الان قیمت دقیق ندارم ولی 2روبره! 3میلیون بود![]()
سلام،آره من همیشه وصل میکنم و فیلم میبینم.بدون هیچ مشکلی وصل میشه.کابل خاصی هم نمیخواد.من با همین کابلهای معمولی وصل میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)