پیش از این هم اینطور بود، شمارش در بخشهای منتخبی که احتمال پستهای بی رویه میره خاموشه،
و برای شناسایی در مقابل اون بخشها نوشته قرار داده شده : [ شمارش پست ها : خاموش ]
پیش از این هم اینطور بود، شمارش در بخشهای منتخبی که احتمال پستهای بی رویه میره خاموشه،
و برای شناسایی در مقابل اون بخشها نوشته قرار داده شده : [ شمارش پست ها : خاموش ]
اگه میشه استایل قبلی P30 رو اضافه کنید . اون خیلی بهتر و البته طرفدار بیشتری داشت .
کاش پی سی ورد اینجوری نمیشد . قالب قبلی
- خیلی سریع بود و مناسب برای اینترنت ایران که سرعتش پایینه
- آدم خیلی راحت هرچی رو که میخواست پیدا میکرد . نظم بسیار عالی داشت و کلا کار کردن باهاش بسیار آسون بود
- بک گراند صفحه چشم آدمو کور نمیکرد بر عکس این جدیده که سفیدش خیلی اذیت میکنه
- خیلی خیلی خیلی های کلاس بود و مدرن و مث این گل منگولی نبود
- و ...
کاش بر میگشت به حالت قبلی یا حد اقل امکان استفاده از هر دو قالب در سایت فراهم میشد
نظر شخصی بود . با تشکر![]()
Last edited by sinadeath; 23-05-2012 at 08:04.
دوستانی که میگن برگردیم قالب قبلی یا اینکه اون بهتر بود و اینا، این امکانش دیگه وجود نداره. با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست.
آقا ما بعد از 900 تا پست هنوز نمی تونیم تشکر بزنیم؟؟؟؟می زنه دسترسی شما امکان پذیر نیست.
سلام
یه عکس ترولی ساختم گفتم اینجا هم بذارم
البته فقط توی تاپیک بارسلونا دیدم
شاید باگه
شاید میشه مخفی کرد
![]()
Last edited by Mohammad Yek110; 23-05-2012 at 09:19.
خیلی خوب شده الان
الان من اینو حتی بیشتر از تم ورژن قبلی می پسندم
کار خوبی کردین که این طرح برجسته گرافیکی رو از عناوین تاپیک ها حذف کردین
لطفا تاریخ زیر پستها به اضافه ساعت ارسال پست و کلمه start by رو کامل حذف کنید. فقط نام کاربری رو باقی بگذارید. مثل PT
این تاریخ های زیر تاپیک ها بسیار روی ذهن پیاده روی می کنه ، به نظرم برداشتنش جزء واجباته
Started by mefmef, 25-10-2010 13:25 و ...
سلام
خوب منم مثل دیگر دوستان به تم قبلی خیلی سازگار بودم و یکی از دلایل محبوبیت پی سی سادگیش بود
اما اینم بد نیست و بعد از مدتی جا میافته
فقط چند تا مشکل دارم
1.قبلا میتونستم لیست گروهایی رو که عضوم رو مینیمم کنم یعنی لیستش جمع میشد اما الان یه لیست دراز تو پروفایلم هست که داره عذابم میده
2.وقتی به آخرین پستهایی که زدم مراجه میکردم آیکنی کنار تاپیک ها بود که مشخص میکرد آیا تاپیک پست جدید داره یا نه.به راحتی میتونستم تشخیص بدم که تاپیک مورد نظر به روز شده یا نه اما الان امکانش نیست
3.تو همون قسمت آخرین تاپیکها علاوه بر اسم تاپیک اسم انجمن هم سمت چپ میزد که به راحتی میشد به انجمن مورد نظر مراجعه کرد اما الان امکانش نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)