علیک سلام
پس این چه محصولی هست عزیز؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیک سلام
پس این چه محصولی هست عزیز؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خسته نباشید
والا در این باره اطلاعات بنده کاملا ناقص و بدرد نخور می باشد
باید دوستان اطلاعات ارائه کنند
ولی اینطور که نوشته کارهای معمولی یک آنتی ویروس را انجام میده
این محصول گارد فعال حفاظتی نداره و فقط برای اسکن و پاک سازی ازش استفاده میشه
سلام
همونطور که اشاره شد این محصول فقط یک اسکنر هستش.شما میتونید ازش به عنوان مکمل در کنار آنتی ویروس اصلی استفاده کنید.
بچه ها یه راه حل موقتی برای حل مشکل دانلود پیدا کردم !
چه راه حلی ؟؟ منم مشکل دانلود دارم
سلام. نسخه رایگان بله داره من چند وقت پیش دانلودش کردم ولی استفاده نکردم،
ظاهرا نسخه رایگان آویرا بهتر از این باشه، محبوبیت جهانی نسخه رایگان آویرا هم خیلی بیشتره،
به عنوان نمونه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای آویرا:
کلّ دانلود: 142,378,607
دانلود در هفتهی اخیر : 61,349
حالا برای بیت دفندر:
کلّ دانلود: 398,101
دانلود در هفته اخیر: 1,686
سلام. نه اتفاقاً برای من خیلی گیر داد!
من قبلا سیستمم را با کسپرسکی و نورتون و آویرا فول اسکن کرده بودم،
وقتی با بیت دفندر اسکن کردم خیلی چیزها گیر داد بخصوص یه ایزوی ویندوز داشتم که از داخلش چند تا مخرّب تشخیص داد خیلی تعجب کردم!
کلاّ آنتی ویروس مشتیه فقط نامصّب با این دانلود مشکل داره!
حالا این دوستمون ببینیم چه راهی پیدا کرده؟
در ضمن اون دوستمون پرسیده بود که توتال با اینترنت سکوریتیش؟ به نظر من همون اینترنت سکوریتیش بهتره، چون توتال چیز خاصّ به درد بخوری نداره.
بچه ها این راه حل تا وقتی هست که برنامه رو آپدیت کنین :
ابتدا آپدیت برنامه رو طوری تنظیم کنید که وقتی میخواد آپدیت بشه از شما سوال بپرسه
برای این کار برید به Setting>Update و Update Processing rules رو بزارین روی Prompt Before Downloading تا وقتی میخواد آپدیت کنه ازتون سوال کنه
حالا کافیه bdtl.dll رو که توی C:\Program Files\Bitdefender\Bitdefender 2013 هست رو به bdtl.dll.old تغییر نام بدین ، فقط توجه داشته باشین که این فایل فقط از طریق Safe Mod امکان پذیر هست
تا وقتی آپدیت نکنین میتونین هرچی خواستین دانلود کنین به محظ آپدیت برنامه تلاش میکنه یه فایل 143 KB رو دانلود کنه که وقتی Detail آپدیت رو بزنیند میبینین نوشته bdtl.dll این یعنی وقتی بیت تشخیص داده که فایل rename شده یا وجود نداره و به محظ آپدیت فایل bdtl.dll جایگزین میشه
در حال مکاتبه با بیت هستم برای رفع این مشکل و کلا مشکل دانلود انشالا راه حل دائمی رو هروقت پیدا کردم میگم
مدیران محترم اگه لازم دونستن این راه حل رو بزارن توی پست اول که بقیه دوستان هم استفاده کنن
عجیبه! و جالب!![]()
هیچ کس کی جدید نداره؟ نسخه 90 روزه ام داره تموم میشه فقط 15 روزه دیگه مونده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)