مشخص نشد دموی دوم کی میاد ؟
مشخص نشد دموی دوم کی میاد ؟
مثل چند سال قبل، آدم باید از اعصابش بگذره که بخواد با کامپیوتر بازی کنه، چون به جای اینکه سطح هوش مصنوعیش رو ببرن بالا، یه کاری میکنند بدون هیج دریبل خاصی، از بین مدافع هات رد شن و برن سمت دروازه... یعنی مهاجم ضعیف حریف، حداقل مثل لیونل مسی تو توانایی دریبل کردن داره. به نظر من کامپیوتر اون لحظه ای که اراده میکنه گل بزنه میزنه، کاملا مشخصه یه دفعه شروع میکنه به رد شدن از بیین مدافع هات، پاس تو عمق هاش رو هم تشخیص میدی، اما نمیتونی بگیری... تا بره تو گل
![]()
اتفاقا توی پی اس این مورد اصلا وجود نداره و در فیفا این موضوع بسیار بسیار شدیدتره و روی اعصابه حسابی.
من که اصلا چنین موردی رو ندیدم. شاید من بازیم خیلی قویه !![]()
من فیفا بازی نکردم. ولی واقعا قبول ندارین کامپیوتر الکی گل میزنه؟
در 10درصد موارد آره اما نه همیشه
پی اس 13 واقها خیلی بهبود پیدا کرده و 80 درصد از مشکلات سری های قبل رو از بین برده
اوایل مهر ماه میاد. طبق گفته خودشون که 3هفته مونده به رلیز نهایی بازی.
دقیقا حرف شما درسته تو هر دو بازی فوتبال همینجوریه وقتی طرف کامپیوتر بخواد گل بزنه دیگه نمیشه جلوش رو گرفت با دریبل زیدانی و روپایی و پشتک برگردون هم که شده گلش رو میزنه.
والا من 2012 رو نتونستم بازی کنم چون واقعا مسخره بود هنوز همون 2011 بازی میکنم
حالا ببینیم این 2013 چه تغییری ایجاد میکنه......
این یکی از بدترین نقاط ضعف 2012 هست.چون فرقی هم نمی کنه با چه تیمی بازی میکنی و مهاجم حریف مثل آب خوردن بهترین مدافعات رو جا میذاره که امیدوارم توی 13 کاملا طبیعی شده باشه.
اقا یه نسخه دیگه تو میهن دانلود اومده نوشته not final artwork به نظرتون این دمو دوم نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)