دوست عزیز از همون اول فولدر the walking dead103 هستش و قبلا اپیزودهای اول و دوم رو همونجا کپی کردم و تا آخرشون رفتم ولی همون کارارو برای اپیزود سوم کردم کامینگ سوون میزنه![]()
دوست عزیز از همون اول فولدر the walking dead103 هستش و قبلا اپیزودهای اول و دوم رو همونجا کپی کردم و تا آخرشون رفتم ولی همون کارارو برای اپیزود سوم کردم کامینگ سوون میزنه![]()
دوستان شرمنده اسپویلرو رعایت نکردم. واقعا ببخشید...!
کرک رو از کجا گرفتی . مطمئنی ؟ میخوای دوباره از یه جا دیگه هم بگیر و مطمئن باش که مربوط به اپیزود 3 هستش . من فکر میکنم از کرکت باشه .
اصلا امکان نداره! حتی اگه هیچ فایلی نداشته باشی و فقط یه پوشه خالی به اسم WalkingDead103 تو پوشه Pack بسازی وقتی وارد بازی بشی می نویسه Installed !! حتی اگه واسه اپیزود 4 و 5 هم این پوشه هارو بسازی می نویسه Installed و ...
الان من یه پوشه خالی به اسم WalkingDead104 که می سازم تو بازی که میرم میزنه اپیزود 4 نصب شده
Last edited by anti-military; 17-09-2012 at 02:30.
مشکلم حل شد... ایراد از بی دقتی خودم بود!
با تشکر ویژه از توجه شما![]()
آقا خبری از اپیزود 4 نیست هنوز؟
به همین زودی ؟ اپیزود سه دو هفته قبلش گفتن کی میاد .
سام دوستان
من به پینهاد کسی بازیو گرفتمو اپیزود 1 رو تمام کردم اما اپیزود 2 رو که دانلود، نصبشم کردم کرکشم ریختم میرم تو بازی باید چیکار کنم اپیزود جدیدش بیاد؟ بازم زیره عکسش نوشته coming soon
احتمالا مشکل شما مشکل اقای DJ POLESTAR هم هست که چند پست قبلتر نوشته تونسته حلش کنه . یه پیغام بهش بده ببین چه کار کرده .
دوستان حل شد باید تو یه درایو دیگه بازیو نصب کرد تا بازی اجرا بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)