تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 1421 اولاول ... 2733343536373839404147871375371037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام و عرض ادب

عرضم به خدمت شما دوست عزيز، بنده تو منطقه مخابراتي شيخ فضل الله نوري سکونت دارم! به خاطر اينکه تو اين منطقه اصولاً وضعيت اقتصادي مردم متوسط رو به پايينه(که بنده هم از اين قشر هستم) يا کمتر توانايي استفاده از همچين امکاناتي دارند، يا اصلاً مثل بنده نوعي اطلاعات استفاده از اينترنت ندارند، کاربر و متقاضي کمتر داره، در نتيجه ... من اينجوري شاد و خوشحال ميشم در مواقع دانلود شبانه.

دوست عزيز شما ديگه چرا؟ اصولا تو استانها و شهرهاي بزرگ کمتر همچين مشکلاتي پيش مياد

ارادتمندم
    موفّق باشيد
    والا منم که صبا دارم از شما بهتر نیستم!

2. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

سلام و عرض ادب

عرضم به خدمت شما دوست عزيز، بنده تو منطقه مخابراتي شيخ فضل الله نوري سکونت دارم! به خاطر اينکه تو اين منطقه اصولاً وضعيت اقتصادي مردم متوسط رو به پايينه(که بنده هم از اين قشر هستم) يا کمتر توانايي استفاده از همچين امکاناتي دارند، يا اصلاً مثل بنده نوعي اطلاعات استفاده از اينترنت ندارند، کاربر و متقاضي کمتر داره، در نتيجه ... من اينجوري شاد و خوشحال ميشم در مواقع دانلود شبانه.
    قصد جسارت نداشتم دوست عزیز.من هم مثل تو دانلودرم ! برای همین اومدم مخابرات گرفتم!من قبلا دانلود هامو دوستم واسم انجام میداد هفته ای 30 یا 40 گیگ!خودش شبی 20 گیگ میگرفت! دیگه شبی 2.5 گیگ واسم کمه زیاد میخام .

4. این کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

عرضم به خدمت شما، باور کنيد اگه من جاي شما بودم همچين اشتباهي نميکردم، آخه دوست عزيز شما شبي 2.5 گيگ کمتون بود؟ من اگه جاي شما بودم مجددا همون آسيا تک ميگرفتم، گويا برا شما خوب جواب ميده
    من سه ماه آسيا تک داشتم، دقيقاً هفت ماه پيش، اونم سرويس دو مگ البته با حجم محدود، شبي بيشتر از يه گيگ الي يک و نيم گيگ نميتونستم دانلود کنم، تازشم ماهي 30 تومن فقط آبونه ميدادم، جدا از هزينه هاي ترافيک مازاد.

مخابرات برا کسي که صرفاً ميخواد شبا از دانلودش استفاده کنه عاليه، بقول دوستان خوب فرمودند، به درد وبگردي نميخوره، روزاي تعطيل که خونه هستم، اصلاً اين سرويس مخابرات ميره رو اعصابم، از ظهر قطعه يا افت سرعت شديد داره تا غروب، از روز اول هم همين بود، تقريبا هردو سه روز يه بار با اين مشکل روبرو بودم تا به امروز...

ارادتمندم
    موفّق باشيد
    کیوان جان من دانلودرم و 2.5 گیگ کمه البته بگذریم 27000 ماهی هم خیلی زیاد بود بودجه من نمی کشید بهم فشار میومد من که فعلا دارم با مخابرات سر می کنم با این پولی که ما میدیم تو isp های دیگه توف کف دست ما نمیندازن چه برسه به اینترنت پرسرعت به این شکل که شبی 7-8 گیگ هم دانلود کنی

6. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بسمِ ربِ الشهدا و المستشهدین بین یدین!
    اینم کاسبیِ دیشبِ ما!

8. 2 کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزيز

قصد جسارت نداشتم دوست عزیز.من هم مثل تو دانلودرم ! برای همین اومدم مخابرات گرفتم!من قبلا دانلود هامو دوستم واسم انجام میداد هفته ای 30 یا 40 گیگ!خودش شبی 20 گیگ میگرفت! دیگه شبی 2.5 گیگ واسم کمه زیاد میخام .
    شما بزرگواريد دوست عزيز، اختيار داريد دوست گلم، الان يه سوال برام پيش اومده، دوستتون چي جوري با چه سرويسي شبي 20 گيگ دانلود ميکردند؟ با وي پي اس ميشه، تو روز هم ميشه؛ ولي دانلود تو هارد پي سي...؟! نميدونم چي جوري ميشه؟

کیوان جان من دانلودرم و 2.5 گیگ کمه البته بگذریم 27000 ماهی هم خیلی زیاد بود بودجه من نمی کشید بهم فشار میومد من که فعلا دارم با مخابرات سر می کنم با این پولی که ما میدیم تو isp های دیگه توف کف دست ما نمیندازن چه برسه به اینترنت پرسرعت به این شکل که شبی 7-8 گیگ هم دانلود کنی
    قبول دارم قيمتش خيلي زياد بود، برا بنده هم زياده، ولي اون تُفُ خوب اومدي داداش
    ولي از شوخي گذشته، خب من تو مخابرات هم دارم ماهي بيست تومن ميدم، با همين مبلغ ميشد تو پارس آنلاين يه مگ حجمي گرفت، ولي شبهاش برا من خيلي داغون بود، البته قطعيش خيلي کم بود، نسبت به مخابرات.
    اگه مثل شما تو آسياتک، بنده با آي اس پي پارس آنلاين يا آسياتک ميتونستم همين مقدار 2.5 گيگ دانلود کنم، مطمئناً عطاي دانلود عالي مخابراتُ به لقايش ميبخشيدم

بسمِ ربِ الشهدا و المستشهدین بین یدین!
    اینم کاسبیِ دیشبِ ما!

دوست عزيز شما که وضعتون خوب بود؟! هرشب 6-7 گيگ دانلود داشتيد؟ شماهم بــلـــــه؟! سرويس خوب شماهم خراب شد؟! الان ديگه نوبت بنده است که با حداکثر سرعت دانلود بتازم

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::

اميدوارم يه روزي بياد که لااقل سرعت اينترنت ملّت ايران از سرعت اينترنت کشوري همچون افغانستان بالاتر بره، ميدونستيد سرعت اينترنت در کشور افغانستان از ايران خيلي بيشتره؟

ارادتمندم
    موفّق باشيد

10. 2 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان مخابراتی اعلام وضعیت کنن،آسیاتک امروز افتضاح شده هر روز از روز قبل بدتر.

12. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

اميدوارم يه روزي بياد که لااقل سرعت اينترنت ملّت ايران از سرعت اينترنت کشوري همچون افغانستان بالاتر بره، ميدونستيد سرعت اينترنت در کشور افغانستان از ايران خيلي بيشتره؟

البته تو افغانستان سرعت اینقدرها بالا نیست ولی توآلمان....... خدا قسمت همه بکنه!!

14. این کاربر از ali1933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

دوستان مخابراتی اعلام وضعیت کنن،آسیاتک امروز افتضاح شده هر روز از روز قبل بدتر.
    من 4تا لینک مدیا فایر میدم سرعت میشه450 اصلا جالب نیست!!

16. 2 کاربر از ali1933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

البته تو افغانستان سرعت اینقدرها بالا نیست ولی توآلمان....... خدا قسمت همه بکنه!!
    سلام و عرض ادب

عرضم به خدمت شما علي آقاي گل، دوست گلم، که آلمان جز کشورهاي 10-12 جهان تو سرعت اينترنت محسوب ميشه، فعلاً کشور ليتواني از نظر سرعت دانلود كه به‌طور متوسط 35.53 Mbps (مگابيت بر ثانيه) بوده ، پرسرعت ترين اينترنت جهانُ داراست و بعد اون کره جنوبي

ضمناً افغانستان با سرعت دانلود
    1440 کيلوبيت برثانيه، و ايران با متوسط سرعت 480 کيلوبيت بر ثانيه، اختلاف فاحشي دارند، اينترنت افغانستان تقريباً سه الي چهار برابر از اينترنت ايران پر سرعت تره

ما انتظار زيادي از دولت نداريم، همين که سرعت اينترنتمون از افغانستان بيشتر باشه برامون کافيه

ارادتمندم

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

این طور که مشخصه سرویس های مخابرات هم مثل آسیاتک افت داشتن..
    دوستان ساعت دانلود رایگان مخابرات از چند تا چند هست؟!
    با 20-25 تومن ماهی میتونم سرویسی بگیرم که شبی 5-6گیگ دانلود داشته باشم؟!

19. این کاربر از endoftime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •