تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 468 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من ریکاوری کردم منتها فایل Container رو در حالی ریکاور میکنه که حجمش 1کیلوبایتِ در صورتی که باید 50 گیگ باشه...بدتر اینجاست که حتی اطلاعات داخلِش که کلی عکس و فیلم بود رو به هیچ وجه ریکاور نمیکنه یعنی نه خوده فایلِ کانتینر و نه اطلاعات داخلِش رو به من نمیده.

من به قدری ناراحتم که از کامپیوتر بدم اومده... یک راه حل پیشنهاد بدید..
    ممکنه کلاً یک جای دیگه باشه؟

نظرت چیه برم با ساپورت خوده کسپر اسکای مطرح کنم؟!!
    سلام

خودت ناراحت نکن با ساپورت کسپر صحبت کن ممکنه اونا راه حلی داشته باشن

در ضمن بهتره با چندتا از برنامه های معروف ریکاوری دوباره تست کنید ممکنه نتیجه بگیرید

موفق باشید.

2. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام

این لایسنسهای oem هم به صورت غیر قانونی هستن ؟ تا جایی که من اطلاع دارن این جور لایسنسها مال شزکتها هستن و می تونن رو چند تا سیستم استفاده کنن و حالا اگه ما اون داشته باشیم ما هم می تونیم استفاده کنیم درسته ؟الان ویندوزی که من استفاده می کنم با کرکی که شده در قسمت سریالش یک oem هم هست و بدون مشکل داره ابدیت میشه
    خوب من که قراره 6 تا 7 تا لایسنس خریداری کنم از کجا باید بدونم که شرکت فروشنده لایسنسهای oem رو بهم نفروشه
    با تشکر
    سلام
    اولا از سایتهای معتبر(نمایندگیهای نرم افزار) خرید کنید.
    دوما لایسنسهای نوع oem یکی از مشخصاتشون اینه که تاریخ مصرف دارن یعنی اگر فروشنده به شما گفت که لایسنس رو باید تا فلان تاریخ وارد کنید و بعد از اون از اعتبار لایسنس کم میشه مطمئن باشید اون لایسنس oem است.
    سوما شرکتهای ساخت انتی ویروس لایسنسهای خیلی معتبر و خریداری شده به صورت رسمی رو به راحتی blacklist میکنن چه برسه به لایسنسهای oem که معلوم نیست غیر از شما به چند نفر دیگه هم دادن.(مثلا کسپرسکی اگه در طی اعتبار لایسنس بیشتر از 3 با ویندوز عوض کنین تازه اونم روی یک سیستم با سخت افزار یکی لایسنس شما رو بلوک میکنه و شرکتهای پشتیبانی هم کاری براتون نمیکنن)
    چهارما اگر بازم خواستید از این نوع لایسنس خرید کنید از شرکتها و نمایندگی رسمی خرید کنید تا اطمینان بیشتری باشه.
    مورد اخر هم اینهکه فکر نمیکنم شرکت اصلی فروش نرمافزار این نوع لایسنس رو مستقیما به شخص بفروشه معمولا این نوع لایسنسها رو به شرکتها و کارخونه ها می فروشه که این شرکتها هم سوء استفاده میکنن!
    (در اخر مشتری خوب برای این کاسپر ما پیدا نشد اتیش زدم به مالم 60 تومن!)

4. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه golijan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

سلام
    من چند سالیه که از کاسپر استفاده میکنم و واقعا ازش راضیم. اما من چندوقت پیش یه نرو افزاری رو کامپیوترم اجرا کردم(مربوط میشه به دستگاه های لیزر CO2) و بعد از اون وقتی سیستم رو ریست کردم ویندوز تو صفحه welcome گیر میکرد و بالا نمیومد. بعدش کاسپر رو حذف کردم(مجبور شدم).
    از اون وقت تا حالا دو بار ویندوز جدید نصب کردم ولی باز وقتی کاسپر نصب میکنم همون مشکل بوجود میاد. یعنی براحتی کاسپر نصب میشه و لی به محض ریست شدن سیستم دیگه سیستم بالا نمیاد و تو صفحه welcome گیر میکنه.
    یکی راهنمایی کنه که چیکار کنم؟ هرجور شده باید کاسپر نصب کنم
    نسخه اینترنت سکوریتی رو نصب کردم
    مشخصات لپتاپell inspiron 1501
    cpu 3500+ AMD
    RAm 1GB
    .
    .
    .

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من چند سالیه که از کاسپر استفاده میکنم و واقعا ازش راضیم. اما من چندوقت پیش یه نرو افزاری رو کامپیوترم اجرا کردم(مربوط میشه به دستگاه های لیزر CO2) و بعد از اون وقتی سیستم رو ریست کردم ویندوز تو صفحه welcome گیر میکرد و بالا نمیومد. بعدش کاسپر رو حذف کردم(مجبور شدم).
    از اون وقت تا حالا دو بار ویندوز جدید نصب کردم ولی باز وقتی کاسپر نصب میکنم همون مشکل بوجود میاد. یعنی براحتی کاسپر نصب میشه و لی به محض ریست شدن سیستم دیگه سیستم بالا نمیاد و تو صفحه welcome گیر میکنه.
    یکی راهنمایی کنه که چیکار کنم؟ هرجور شده باید کاسپر نصب کنم
    نسخه اینترنت سکوریتی رو نصب کردم
    مشخصات لپتاپell inspiron 1501
    cpu 3500+ AMD
    RAm 1GB
    .
    .
    .

سلام

سیستم با برنامه بهینه ساز تمیز کنید

در run تایپ کنید msconfig به تب start up برید و برنامه هایی که احتیاج ندارین با استارت اپ بالا بیاد تیکش بردارید تا استارت اپ سیستم شما سبک بشه

هر نوع برنامه امنیتی دیگه ای رو سیستم دارید پاک کنید

کسپر از این لینک دانلود و نصب کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و در اخرسیستم ریست کنید

موفق باشید

7. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    چطوری میشه کاری کرد که هر برنامه موقع اتصال به اینترنت اول اجازه بگیره بعد خودم تعیین کنم که متصل بشه یا نه؟
    میدونم توی تنظیمات میشه بلوکشون کرد ولی اگه بخواهم همه رو بلوک کنم یکسال طول میکشه! تازه خوده کاسپر همه برنامه ها رو توی Trusted گذاشته لامصب!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    چطوری میشه کاری کرد که هر برنامه موقع اتصال به اینترنت اول اجازه بگیره بعد خودم تعیین کنم که متصل بشه یا نه؟
    میدونم توی تنظیمات میشه بلوکشون کرد ولی اگه بخواهم همه رو بلوک کنم یکسال طول میکشه! تازه خوده کاسپر همه برنامه ها رو توی Trusted گذاشته لامصب!
    سلام

این پست ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پاک شود...............
    Last edited by kases; 06-07-2012 at 02:27.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. من برای یک بازی انلاین بعد از اینکه لوگین میشم صفحه بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته گفتم شاید کسپر بلاکش کرده باشه. سوالم اینه که از کدوم بخش میتونم این موضوع رو چک کنم؟ (KIS 2012)

داره خودمونی میشه golijan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

سلام

سیستم با برنامه بهینه ساز تمیز کنید

در run تایپ کنید msconfig به تب start up برید و برنامه هایی که احتیاج ندارین با استارت اپ بالا بیاد تیکش بردارید تا استارت اپ سیستم شما سبک بشه

هر نوع برنامه امنیتی دیگه ای رو سیستم دارید پاک کنید

کسپر از این لینک دانلود و نصب کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و در اخرسیستم ریست کنید

موفق باشید
    دوست عزیز مشکل من کند شدن سسیستم نیست که بالا نمیاد. وقتی کاسپر نصب میشه دیگه سیستم بالا نمیاد. به هیچ وجه. قبلا با کاسپر کار کردم و همچین مسکلی نداشتم. هیچ برنامه ای تو strat up اجرا نمیشه و همشو خارج کردم..
    یکی راهنمایی کنه چون نمیتونم از کاسپر دل بکنم...................

14. این کاربر از golijan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من کند شدن سسیستم نیست که بالا نمیاد. وقتی کاسپر نصب میشه دیگه سیستم بالا نمیاد. به هیچ وجه. قبلا با کاسپر کار کردم و همچین مسکلی نداشتم. هیچ برنامه ای تو strat up اجرا نمیشه و همشو خارج کردم..
    یکی راهنمایی کنه چون نمیتونم از کاسپر دل بکنم...................

سلام

من یه بار با یه چیزی شبیه مشکل شما برخوردم و بعد از چند روز کلنجار رفتن باهاش و چند بار ویندوز

عوض کردن با یه کار عجیب و ظاهرا بی ربط تونستم دوباره نصبش کنم که برای شما هم توضیح میدم

من اومدم و درایو بعد از C یعنی درایو D رو خالی کردم و با نرم افزارهای پارتیشن بندی چند گیگ به درایو C

اضافه کردم ، در واقع از D کم کردم و به C اضافه کردم و بعدش نصب کردم و اپدیت و تمام ، امیدوارم که مشکل

شما هم درست بشه ، نتیجه رو اعلام بفرمایید تا با همکاری دوستان عزیز این تاپیک تا رفع مشکل در

خدمتتون باشیم در ضمن نام دو نرم افزار پارتیشن بندی که به نظرم بهتر از سایرین هستند رو براتون مینویسم

Acronis Disk Director Advanced Server-Workstation 11.0.12077

EASEUS.Partition.Master.9.1.1.Professional.Edition

16. 4 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •